TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Gyári felniket akarok venni,egészen pontosan ilyet:

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Varenga
Csak majd ne add el ezeket a felniket, mert ha eladó sorba kerül az autó, lehet, hogy vmi Omega õrültbe akadsz bele és szép dellát ad majd a felnikért plusszban. 😊

Varenga
heti 15k? 😮 Folyik a tankod vaze? 😄

Willi Betz
Semmi tuning,csak és kifejezetten a gyári állapot. Na jó azért a gyári tuning még belefér😛 Majd tavasszal akarok más felniket venni,mert ezek annyira nem tetszenek nekem.

Tufa
hetente 15ért de csak 1.6osba 😄

Varenga
Nah, geciszép, grat hozzá! <#eljen> Ugyanez a felni volt nekünk is, csak ez a szürkéskék színe volt.

Willi Betz
Egyébként itt a taligám. A sedan az...

Willi Betz
Na ez se épp normális dolog😄D

Willi Betz
Végülis annyira nem nehézkes a mozgása (136 lóerõ),meg aztán ez nem is racsingra való😄 Ha kell akkor megtud lódulni elég rendesen.

Varenga
<#eljen>

Varenga
Nem csodálom, hiszen nehéz kasztni és a 2.0-es mocinak dolgoznia kell rendensen. 😊

Willi Betz
Én kb 3 hetente szoktam 20 ezerért tankolni,szomjas azért a 2.0 is,dehát ez van. Engem nem zavar😊

Willi Betz
Már régóta fent van és nem veszi meg senki,pedig szép autó. Biztos sokat kéne rá fizetni<#eplus2>

Willi Betz
Így van a korai faceliftbõl van 2.0 és 3.0 is. Viszont én láttam MV6-ot is belõle. Fõleg angliában vannak ilyen átfedések.

Kicsizoli
Szép Petrolblau színe van😊

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Egyébként fedi a valóságot amit az Opel-info.de olvasni lehet...

Kicsizoli
Ezek már Elegance, Executive felszereltségûek voltak...

Az MV6 mint jelzés facelfit után eltünt, de a korai B2nél meglelhetõ a "régi" X30XE, X25XE, sõt a ki szerencsés az a X20XEV is találhat baromi kevés van belõle, de azok is már a Elagance vagy Executive ek voltak...

Az Y32SE motor viszont állítlag mérföldekkel jobb mint a X25XE/Y26SE/X30XE társaik...Teljesen már felépítésû motor mint a régiek..

Varenga
Jaja tényleg, az MV6-os az 3.0-es volt és igen az "sport" változata. Nekem viszont a facelift-es nemgyerebe. Valahogy sokkal szebb a régi. Szívesen hajtanék ilyet hétköznapi autóként, de csak V6-ost. Sajna nem maradt róla semmi videó, de attól a hangtól libabõrös lettem mindig. 😄 Igaz akkor nem havi 15-öt tankolnék el....

Willi Betz
Most ez egy jó kérdés,mert az MV6 egy felszereltségi szint ami a 2.5 és 3.0-re vonatkozott. A 3.2-es már a faceliftben volt. Ebben:

Viszont létezik ebbõl a külsejûbõl is MV6...évjárat függõ,ellenben viszont kegyetlen bonyolult kiigazodni ezeken így utólag😄 Mármint a felszereltségeken. De elvileg az MV6 az a sport V6-osokat foglalja magába. Mert van 3.0 V6 is,ami nem MV6😄 Szóval zavaros😊 Ha jobban belemélyednék ezekben szerintem már a hajamat tépném😄

Varenga
Az az MV6-os ugyi? 😊

Willi Betz
Igen szerencsére,ezért is lesz a következõ Omegám 3.2-es😄

Varenga
Hát igen, bár már eltörölték a luxusadót szerencsére. Az viszont vicc, hogy milyen árban mozognok ezek a vasak. Mikor mi vettük 4milka csoki volt, mostanság 6-700k-ért lehet kapni és igen....H astra új meg minden, de ezeknek az új "retkeknek" közük sincs a régiekhez. Oké más kategória a két autó, de akkoris.

Willi Betz
Én is vettem volna V6-ot ha nem lenne a luxusadó,az meg ugyi bõven benne van abban a kategóriában még a kisebbik V6 is. Egyébként tényleg nagyon kényelmes,Én H Astra után ültem át bele. Most már az Astraba bele se akarok ülni. Pedig az se épp fapad...

Varenga
30k-ért nagyon jó. Amikor költögettünk rá, semmi sem volt olcsó hozzá, dehát ez volt vagy 6-7 évvel ezelõtt. Szegény ótó már közel 3éve nincs meg, de szerencsére egy olyan középkorú forma vette meg akinek ez volt az álma, szal jó kezekbe került. 😊 Visszasírom azt vasat, nagyon hálás gép volt, és az hang....ahhh. 😄

Willi Betz
Omegam van,igaz csak 2.0 és kéziváltós. De nem drága hozzá semmi. Pár hónapja vettem komplett MV6-os full elektromos és fûthetõ üléseket 30k-ért. Legjobb az benne,hogy minden kivan vezetékezve. Így csak rákell dugni a stekkert és mûködik.

Varenga
<#eljen>
Anno volt B omegánk,2.5-ös V6-os CD-s limó, automata, 175 paci, imádtuk. 😊
Kényelmes, biztonságos vas, csak ha meghal benne valami, az rohadt drága. Kellett új automata váltó, mert megmakkant, 130k volt... :S Dehát prémium autót, nem kell annyira csodálkozni.

Willi Betz
Beteg de kéne😄

CSOCSO
regi japan verdakra joak...

regi rx7,regi honda civic, regi skyline etc etc etc.
amugy a scion xb-n is gecijol neznek ki
bency
Nah sssss 😄

:) Semmi okosság :P

greg benz
<#eplus2>

Csabesz6
Pedig igaza van😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Te ne kotozkodjel megint 😄DDD

Csabesz6
Nyílván nem egy golfra.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Hat ezeket attol fugg mire akarod ratenni,pl 1,3,4 azok zsirak egy hacsira....

greg benz

Csabesz6
Izles dolga, de legalabb egyediek, JDM, és nem ET 2.000.000<#wink>

bency
Ennek nagy resze ritka ocsmany 😛

Csabesz6
Nemtudom miért vagy hülye😞

cement
tudjuk hogy neked ez a szép.........

respect to the man in the ice cream van

otrosinka

Driften voltam ott állt a kicsike. <#szeret>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Csabesz6
Hányás felnik, szép autók.

neevous

Csabesz6
Nem a Te tudásod vontam kétségbe😉

Varenga

Varenga
képletesen írtam vaze, ettõl függetlenül van a témához némi közöm(igaz nem VW motorban) 😉

Csabesz6
"rápattintasz egy csigát"
Bírom amikor az emberek csak így dobálóznak ezekkel a szavakkal.
No offense😊

Varenga
Krém fényezés+barna belsõ, króm BBS....gecifless <#eljen> <#kacsint>
A moci papírozással meg ne foglalkozz, kutyát nem fogja érdekelni, igaz ha típusazonos motort raksz bele, akkor olcsóbb és kevesebb papírmunka -én leszarnám. Vagy pedig hagyod a dízelt és rápattintasz egy csigát.