TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Vértestvéremmé fogadlak<#zavart1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
mintha anyámat hallanám,nem 20 éves hanem új😄

egy új árán olyan ütös géped lehetne ott, amirõl nálunk max álmodozik egy fiatal

supra-silvia-skyline-rx7-300zx -soarer stb.

nem értelek,egy modern gépnek nincsen lelke,stílusa hiába van felspécizve bárki vehet olyat

ez autóbuziknak 0

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Willi Betz
Elsõ az csak szimplán Irmscher csomagos,de ez teszi kurva jóvá😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

CSOCSO
Hat hidd el... kb pont elegem van a havi reszletekbol. Pont semmi kedvem nekikezdeni egy masik autonak. Pedig kene, mert upgradelni akarok. Turbosra, hatsokerekesre. Supra az alom de lehet hogy az uj ae86 lesz belole, ami eddig FT86 neven futott, es most a scionnal jon ki jovore.
CSOCSO
17"es... egy pirinyot pici, de bent van a garazsban mar par honapja az uj 18"as. Ugyan ez a felni, csak nagyobb es nem sotetszurke (gunmetal) hanem sima szurke. CSak arra varok, hogy a gumi errol elkopjon es vehessek masikat. Bar lehet most kene meg eladni, hogy ne kelljen azert is fizetni hogy levegyek rola a kopott gumit. :/
CSOCSO
Ne is mond 😞 tegnap elott is kovettem egy keket egy oran keresztul az autopalyan..... kene egy de nagyon. De szerintem a kovetkezo auto is uj lesz... es nem egy 20 eves auto.
bency
Szerintem tartsa meg ezt a Sciont...

:) Semmi okosság :P

94mike
A bal oldali kobaszottul tetszik<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

CSOCSO
nem ertem mi a baj azzal ahogy most van.
Xenonon mit ertesz? Hogy feher mint a felso vagy csak azt hogy csereljem le sarga HID ra? Amugy meg nem teszem meg mert szejjel vakitana embereket.
Sarga lampaburat nem akarok ( nem is lehet venni kulon burakat, max atmatricazhatnam) de lattam mar eleg szurke sciont sarga kodlampa "buraval" es nem tetszettek. Igy tetszik tisztan. De azert koszi.
streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Még mindig fasza a géped. Mekkora felni van alatta? 2. képen valahogy kicsinek tûnik a kerék.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Te félreértetted ezt a lesz ricsaj dolgot. Én nem azért rakom fel a dobot, hogy 500dB-el szóljon és az jó mert hallják a másik városba is.
A célom a teljesítmény növelés amit egyelõre ezzel a résszel kezdek mivel amúgy is szarrá van rohadva a gyári rendszerem. Azt még nem tudom mennyire lesz hangos mivel nincs még a kocsin a dob ha nagyon hangos úgy is lecserélem mert a szép hang a lényegesebb nem a hangerõ. Szóval ez az elsõ lépés utána jön a többi apránként, de mivel nem vagyok eleresztve anyagilag így idõbe telik a dolog és remélem majd a 200Le/1t aránynál jobb lesz a kocsi. Ha nem számítana a pénz és lenne rá keret már nem így nézne ki a kocsi mint most és a jelenleginél is jóval erõsebb lenne. Ennyi! Félreértelmezted a dolgokat.

CSOCSO
linket, milyen linket? phpBB vagy vBulletin forumok mind zsirosak
pszihopata
vehetnél már egy suprát

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

94mike
hondám?😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

cement
a ködlámpát csináld meg vagy xenonra, vagy tegyél rá borostyánsárga lámpabúrát

respect to the man in the ice cream van

Nekem kéne ilyen a Skoda120l-re! De max. 4000/pár áron! (és ez komoly)

Palinko
linkt! 😄
CSOCSO
Amugy egy kis emlekezteto mi is a jo tuning 😄

CSOCSO
mer az egesz forum engine egy sajatsagos regi szar. 😄 Amit imadtam amig ki nem probaltam egy ertelmes kulfoldi forumot...
no shit sherlock
lllllllllZI ráyder ec$ééém !!!

csabush
hát ha van is benne az autót elnézve egy nagyon komoly elektronyos csiga lehet...😄

otrosinka
Szerintem egy deka turbó nincs benne <#kuss>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

csabush
Kár, hogy itt nincs like gomb😄😄😄 Egyszerûen zseniális mondatszerkesztés volt, mindent magába foglalt😄

greg benz
😄D

desigo
Miért szidná bárki is a hátsó lámpát?
hisz az hibátlan gyári
Akik a hangerõre mennek kocsinál, azokról még ez jut eszembe:

CSOCSO
mar ertem a 100 uj hsz-t 😄😄😄
JGTC
Hát kb. agykárosodás volt az enyém. De tök komolyan mondom! Pár hónapig bírtam, aztán eladtam havernak.

Ugyanúgy egy preludeön van most is, csak az övén nincs full nyitott/herélt rendszer. (Poén hogy nyár végén volt valami decibelmérõ, farokhosszabbító, kinek hangosabb az autója verseny a népligetben és 2. lett vele.) 😄 Szal nem halk!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Szerintem véleményt nem csak az mondhat valamirõl, aki azt überelni is tudja. Azzal érvelsz, hogy mindenki megfordul utána... Ennyi erõvel járjál tevével, azután még többet megfordulnak, mégse lesz királyabb. Ha még tuningolnál egy kocsit, olyanra, hogy neked tetszik, az egy dolog.
Másik hsz-edbõl: "Lesz ricsaj nem kicsi 😄". Na, ezért gondollak így látatlanban is köcsögnek. Kifejtem. Mire jó az, hogy hangos a kocsid ? Mert az a sportautókra hajaz ? A sportautó ott kezdõdik, hogy tonnánként 200 LE, és hajt a hátsó tengelyen (is). Kétlem, hogy ez a Hondádról elmondható. Ráadásul a sportkocsiknak azért van nagy hangjuk (és mellesleg egészen más jellegû, mint az ilyen tuning fosoknak), mert a motorjuk indokolttá teszi az olyan kipufogórendszert. Viszont te rádobod ezt a verdára, az tuti, hogy picsa hangos lesz, mindenki utánad fordul majd, (néhányan azért, hogy "Nézdmá' a hülyéjét..."), mellette meg mindenkinek felbaszod az agyát. És miért? Mert ROHADTUL IDEGESÍTÕ!! Forgalmas utcában lakok, és hidd el, egészen más, amikor végigmegy rajta egy igazán komoly gép (Ferrari, Aston Martin, stb..., én meg gondolkodok rajta, hogy valszeg sosem lesz olyanom, másik téma, mind1) meg egy ilyen kaliberû "tuning" gép. Amikor olyan hangos, hogy a szobámban szól az amúgy hangos zeném, de semmit se hallok belõle a kibaszott sportdob miatt. Vagy gondolj bele abba, akinek kisgyereke van. Mire végre letenné aludni, jön egy ilyen faszkópé, gyerek felriad, és bõg az éjszaka közepén. Egy szó mint száz: te bizony seggfej vagy.

streeter
Túl hangos volt??? Vettem hangtompítót is 😄 Úgy volt az elõzõ dobbal meg ezzel is úgy lesz hogy ptthpn tudjam cserélni a gyárit meg a Skunkot. 15perc volt max a csere. Hogolyónak hallottam a Civic-jét.... nem semmi az tuti 😄
Eddig úgy néz ki ott leszek évadnyitón ha csak nem jön közbe külföldi meló.

greg benz
Azért látom vannak akiknek a sedan bububól is sikerül kihozni a jót<#eljen>

JGTC
azt jól teszed! Én már túladtam a Skunk dobomon...
Szép az autód! <#eljen> Évadnyitón majd megvizslatom élõben is.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

streeter

Hassan B
Gyári Swift 1.3 3door. Ki szerint jobb mint a tiéd? <#banplz>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

greg benz
Nájszö<#worship>
Érdekes ez a lökhárító

greg benz
:SD:ASD:ASD:ASDASD:ASD:ASD:ASDS😄F:f:SDD:S

greg benz
És mégis milyen jogon mondod, hogy akinek nincs jobb autója az nem is mondhat véleményt? Ezzel az erõvel én most azt mondom, hogy aki késõbb regisztrált nálam sg-re,az nem szólalhat meg. Vagy ez mégis milyen szabály? Az meg megint csak relatív, hogy kinek mi a "jobb autó"
Véleményt kértél a lámpáról. Szerintem ebbe bele tartozik, hogy ki venné meg és ki nem. Ha meg "kibaszottul nem érdekel" akkor fasznak kérsz véleményt róla? Vedd meg,örüljé neki azt csókolom.

eksy
Ez a lámpa olyan Star Wars-os, ha X-szárnyút építesz, ahoz príma.

"...és...szerintem...bizony."

Csabesz6
Az ilyen homasita fosladék wannabe kulagány rohadt fostömlõ szarkupac kotvadány hergelt töcskölt afrodizikákum kivonatba mártott seggleves tróger szaroknál szarabbat nem fogsz találni senkinél, ne aggódj. Nyertél.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

94mike
Kibaszottul nem kértem véleményt a kocsimról,fórumozó irta,hogy tegyek képet.
És olyanoktól kurvára nemérdekel a vélemény,akinek nem jobb a kocsija!
ha a tiéd jobb,úgy hurrogod ahogy akarod,ha nem nem,elsõ képnél oda irtam,hogy 2 ével ezelötti képek a kocsirol..lrgalábbis,az utolsó kép 2 évvel ezelõt készült,aztis irtam,hogy legelsõ "tuning" autó az egész családba,nagyon gyenge probálkozás,így volt? így,oda lett írva!
mikor a lámpát tettemfel,kibaszottul nem az érdekellt,hogy ki venné meg,és kinem! irtam én egy szóvalis,hogy 70 ezerért fogom meg venni?!NEM.
ha lemegy meg veszem,hanem,meg veszem áttveszem ismerõstöl 25ért.
kb ennyit akartam,asszem.

streeter
Jó de attól még a tömítéseidet gatyára vágja az E85. Nekem nagyobb injektor a plusz lovak miatt kellene ahoz kell olyan tomítés ami bírja az E85-öt. Gyári ECU-m nem lehet írni pláne nem két programmal ezért kell másik. Két program meg kell, hogy lehessen váltani 95 meg E85 közt plusz ugye be van állítva a kocsi az adott cuccokhoz meg rajtprogramot is tartalmaz a "csomag" 😄

Csabesz6
Takarodj már<#smile>

greg benz
"hát figyellj,akár merre járunk vele,mindenki utánna néz,és végig stírölik közben fröcsög a nyáluk,vidéken lakom,itt ilyen stílusu kocsik vannak😊"

Te atya isten ez a duma most tényleg kiverte nálam a biztosítékot<#wow1><#idiota><#taps><#lama><#lama><#lama>

Ezzel a kocsidról képet dumával meg állj le,mert szánalmas. Úgy látom nem árt tisztázni pár dolgot

1: Te jöttél ide és kértél véleményt a kocsidról,nem mi kerestünk meg,hogy "fikázhassunk"
2: Meg is kaptad,elõször finoman közölte mindenki a maga véleményét,nem mondhatod,hogy fikázás ment
3: Aztán te megsértõdtél,és lényegében lehurrogtad az összes fórumozót,hogy mi nem tudjuk mi a jó,meg mi csak hokizunk a porsékra meg béemvékre,mikor azok nem is tuningoltak,satöbbisatöbbi. Ezek után most õszintén,mégis mit vártál?

Nekünk nem jön be az a "stílus" amit az autód képvisel,ennyi. Ha nem tetszik továbbállsz, nem kötelezõ vitázni, arra úgysem fogsz tudni rávezetni minket, hogy már pedig az a tutifrankó. Legyél vele boldog te meg a tesód,meg az állítólagos fröcsögõk, akik utánafordulnak.

94mike
Kocsidrol kaphatok képet?

Hassan B
Homasita bajnokságon nem voltál még? Szerintem elhozná a kupát... <#eljen>

Amúgy van egy oldal, ahova ha beküldöd, tuti címlapra kerülsz vele... <#banplz>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

matthias92
olvastam valami 30 ezres benzin-bioetanol kapcsolós szerkezetrõl is, amihez nem kell különösebb átalakítás. valami hõfokot állít, de meg nem mondom mit <#whatever> és így éri el, hogy bioetanollal is tökéletesen múkodik az ótó

streeter
<#eljen><#eljen><#eljen>