TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
egy új árán olyan ütös géped lehetne ott, amirõl nálunk max álmodozik egy fiatal
supra-silvia-skyline-rx7-300zx -soarer stb.
nem értelek,egy modern gépnek nincsen lelke,stílusa hiába van felspécizve bárki vehet olyat
ez autóbuziknak 0
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Xenonon mit ertesz? Hogy feher mint a felso vagy csak azt hogy csereljem le sarga HID ra? Amugy meg nem teszem meg mert szejjel vakitana embereket.
Sarga lampaburat nem akarok ( nem is lehet venni kulon burakat, max atmatricazhatnam) de lattam mar eleg szurke sciont sarga kodlampa "buraval" es nem tetszettek. Igy tetszik tisztan. De azert koszi.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A célom a teljesítmény növelés amit egyelõre ezzel a résszel kezdek mivel amúgy is szarrá van rohadva a gyári rendszerem. Azt még nem tudom mennyire lesz hangos mivel nincs még a kocsin a dob ha nagyon hangos úgy is lecserélem mert a szép hang a lényegesebb nem a hangerõ. Szóval ez az elsõ lépés utána jön a többi apránként, de mivel nem vagyok eleresztve anyagilag így idõbe telik a dolog és remélem majd a 200Le/1t aránynál jobb lesz a kocsi. Ha nem számítana a pénz és lenne rá keret már nem így nézne ki a kocsi mint most és a jelenleginél is jóval erõsebb lenne. Ennyi! Félreértelmezted a dolgokat.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
respect to the man in the ice cream van
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Ugyanúgy egy preludeön van most is, csak az övén nincs full nyitott/herélt rendszer. (Poén hogy nyár végén volt valami decibelmérõ, farokhosszabbító, kinek hangosabb az autója verseny a népligetben és 2. lett vele.) 😄 Szal nem halk!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Másik hsz-edbõl: "Lesz ricsaj nem kicsi 😄". Na, ezért gondollak így látatlanban is köcsögnek. Kifejtem. Mire jó az, hogy hangos a kocsid ? Mert az a sportautókra hajaz ? A sportautó ott kezdõdik, hogy tonnánként 200 LE, és hajt a hátsó tengelyen (is). Kétlem, hogy ez a Hondádról elmondható. Ráadásul a sportkocsiknak azért van nagy hangjuk (és mellesleg egészen más jellegû, mint az ilyen tuning fosoknak), mert a motorjuk indokolttá teszi az olyan kipufogórendszert. Viszont te rádobod ezt a verdára, az tuti, hogy picsa hangos lesz, mindenki utánad fordul majd, (néhányan azért, hogy "Nézdmá' a hülyéjét..."), mellette meg mindenkinek felbaszod az agyát. És miért? Mert ROHADTUL IDEGESÍTÕ!! Forgalmas utcában lakok, és hidd el, egészen más, amikor végigmegy rajta egy igazán komoly gép (Ferrari, Aston Martin, stb..., én meg gondolkodok rajta, hogy valszeg sosem lesz olyanom, másik téma, mind1) meg egy ilyen kaliberû "tuning" gép. Amikor olyan hangos, hogy a szobámban szól az amúgy hangos zeném, de semmit se hallok belõle a kibaszott sportdob miatt. Vagy gondolj bele abba, akinek kisgyereke van. Mire végre letenné aludni, jön egy ilyen faszkópé, gyerek felriad, és bõg az éjszaka közepén. Egy szó mint száz: te bizony seggfej vagy.
Eddig úgy néz ki ott leszek évadnyitón ha csak nem jön közbe külföldi meló.
Szép az autód! <#eljen>#eljen> Évadnyitón majd megvizslatom élõben is.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

][ ВАЗ ][

Véleményt kértél a lámpáról. Szerintem ebbe bele tartozik, hogy ki venné meg és ki nem. Ha meg "kibaszottul nem érdekel" akkor fasznak kérsz véleményt róla? Vedd meg,örüljé neki azt csókolom.
"...és...szerintem...bizony."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
És olyanoktól kurvára nemérdekel a vélemény,akinek nem jobb a kocsija!
ha a tiéd jobb,úgy hurrogod ahogy akarod,ha nem nem,elsõ képnél oda irtam,hogy 2 ével ezelötti képek a kocsirol..lrgalábbis,az utolsó kép 2 évvel ezelõt készült,aztis irtam,hogy legelsõ "tuning" autó az egész családba,nagyon gyenge probálkozás,így volt? így,oda lett írva!
mikor a lámpát tettemfel,kibaszottul nem az érdekellt,hogy ki venné meg,és kinem! irtam én egy szóvalis,hogy 70 ezerért fogom meg venni?!NEM.
ha lemegy meg veszem,hanem,meg veszem áttveszem ismerõstöl 25ért.
kb ennyit akartam,asszem.
Te atya isten ez a duma most tényleg kiverte nálam a biztosítékot<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota><#taps>#taps><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Ezzel a kocsidról képet dumával meg állj le,mert szánalmas. Úgy látom nem árt tisztázni pár dolgot
1: Te jöttél ide és kértél véleményt a kocsidról,nem mi kerestünk meg,hogy "fikázhassunk"
2: Meg is kaptad,elõször finoman közölte mindenki a maga véleményét,nem mondhatod,hogy fikázás ment
3: Aztán te megsértõdtél,és lényegében lehurrogtad az összes fórumozót,hogy mi nem tudjuk mi a jó,meg mi csak hokizunk a porsékra meg béemvékre,mikor azok nem is tuningoltak,satöbbisatöbbi. Ezek után most õszintén,mégis mit vártál?
Nekünk nem jön be az a "stílus" amit az autód képvisel,ennyi. Ha nem tetszik továbbállsz, nem kötelezõ vitázni, arra úgysem fogsz tudni rávezetni minket, hogy már pedig az a tutifrankó. Legyél vele boldog te meg a tesód,meg az állítólagos fröcsögõk, akik utánafordulnak.
Amúgy van egy oldal, ahova ha beküldöd, tuti címlapra kerülsz vele... <#banplz>#banplz>
][ ВАЗ ][