TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Igen,utólag már igen..de akkor mikor elkeztük,jujj legyen ezis..meg ezis..
igen..az új autót már igényesebben rakjuk össze.
1.fóli ázás,2.felnik,3.sport kipuff..és még egy angel eyes lámpa van benne elöl,elsõ hátsó lökös mármegvan,de amíg nemlesz lefényezve,és nem lesz meg a szárny stb..nem tesszük fel rá.(mármint az újra)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kemszi2
nem de akkor minek össze kókányolni? közben is sérül amortizálódik inkább tedd el a pénzt külön és mikor megvan egyben elintézed.a fényezés a legutolsó kéne hogy legyen akárhogy nézem.
94mike
Most ebbe mivan? a ti autótok 1 nap alatt készült el?..
nem hinném.
majd lesz fényezõnél,osztálytársam apjával már levan zsírozva..
de elöbb új felniket szeretnékrá.stbstbstbstb..meg nem ilyen sima lecsapott lesz a festés,hanem majd meg látjátok^^

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

kemszi2
nincs több kérdésem<#ijedt>
94mike
Apám nem traktoros,kamionos..ott parkollnak.

94mike
Igen,nfs-es festés,és amúgy az dájregt mat,mivel fényezõnél nemvoltunk még.majd ha jobb idõlesz.

Akkor maradunk azoknál a képeknél amiket beraktál.
Az ekét el bírja húzni a répaföldön?
Csabesz6
Ne anyázz, kisfiam.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kemszi2
az alap fehérrel semmi 😄 az teljesen rendben van.inkább azzal az igényes matt fekete seggel és a borzasztóan bonyolult egyenes levágással ,de tudom hogy ez nem a te hibád,ez sajnos nídforspíd öndergünd fícsör volt
94mike
Majd tavasszal,nyár közepén rakok képeket.mikor kilesz cseréllve a felni vmi értelmesebbre,stb..
és majd akkor lehet kritizállni.

Kritizálnánk mi friss képekért is, de azt nem raksz be...
94mike
Mibajodvan a fényezéssel?

bency
most se szebb az ne gondold....

:) Semmi okosság :P

kemszi2
a sár igen jól kiemeli a bi-color festést(direkt nem fényezést írtam)
94mike
Anyádat..
végülis,kurvára leszarom a véleményeteket,ti 2 éves képek alapján kritizálltok engem^^ kurvára nemérdekel: DD

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD oda való

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

94mike
Motammár hogy nincsen,faterom jár vele melozni répa földre,3 tonna sárvan rajta..

Új képet, mer nem hisszük el.
Csabesz6
Mutass friss képet, hadd örüljünk.

kemszi2
a 2. képpel is gond volt nem csak az elsõvel<#zavart1>
94mike
Rájöttem mér szídjátok annyira,ugye tisztában vagytok vele,hogy az elsõ kép amit feltettem a kocsirol,az majd 3-4 éveskép?
elején se a matricák,se a sárga rács, nincs már ott..
kapott egy új lököst ráccsal és ködlámpával,és a sárga rács helyére egy oda valót ráccsal😄D

bency
Ne szivasd már mert nekem fáj 😄DD

csabush
Dehogy, komoly leszorítóerõt generál 260 fölött. Ott él igazán ez a vas állítólag.

DJ RX7
<#nevetes1>

:3

94mike
Nem.
csak optika.

kemszi2
azt hittem lényegesen megnöveli a légellenállást
94mike
Nem vas😄 semennyibe..

kemszi2
a vas spoiler mennyibe kerül km-enként a többlet fogyasztás miatt?
Látod, tudat alatt te is a helyén kezeled az autódat.
kemszi2
dehogy basztatlak.kurva jó.minden egyben van ami kell.
94mike
Most teis basztatsz? vagy komolyan gondolod?basztatsz.

kemszi2
hát ez valami gyönyörû.nagyon tetszik,teljesen ízléses
94mike
jajj😊

bency
Hát bizony nem...

94mike
Nem a fasztnem..

skate00
Na nemááááárrr<#wilting><#wilting><#banplz><#banplz>
Agyfaszt kapok ettõl. Ki nem mernék menni az utcára evvel az autóval.
Else hiszem hogy ilyen emberek betalálnak ebbe topicba.
<#wow3>

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

JGTC
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a saját hülyeségem miatt is bütykölöm sokszor, hogy minél egyedibb legyen pl: most lett átépítve a futómû 5 csavaros 5.gen Prelude VTI-re, S2K ülések, tök egyedi motor, és olyan dolgok amiket ebben az autóban soha nem is gyártottak. Semmi pimp még mielõtt valaki elkalandozik! 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Az autómat 3évig építettük a csillag garázsban, törött volt az eleje, vázra lett csupaszítva, minden ami valaha sérült rajta makulátlan gyárira cserélve átpakolva (a JDM-bõl amit vettem mellé), az utolsó retkes stekkerig minden át van rakva ugyanúgy mint ahogy azt a gyárban megálmodták sárga barátaink. Szal nagyon nincs olyan része amihez még nem nyúltam. Nagyképûség nélkül mondhatom, hogy itthon 4.gen-ek között a top 10ben van, de amennyibe van annyiból egy Type-R CTR-ben is ücsöröghetnék hogy csak a márkán belül maradjak. A lényeg a lényeg hogy még mindig tudnék rajta mit csinálni, itt ott javítgatni rajta, és már kezdek beleunni. Viszont tudom, hogy amíg nálam van addig költök rá, és nem azért mert szar hanem azért mert szeretném, hogy olyan legyen amilyennek elképzeltem anno, fõként ha már ennyibe van idõ/pénz.
Ezek fényében, sokszor mikor valami nem megy, vagy elromlik (92-es autó) legszívesebben beleszarnék az egészbe és eladnám, vagy becserélném egy újabbra, amivel bátran átrepülném a kátyúkat.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Palinko
jah. hát azokból még rendeset nem nagyon láttam inkább a kurva nagy képek meg sok haszontalan info jut róla eszembe 😄
Csabesz6
Én el szoktam követni amit leírtál, elég sûrûn. Ennek ellenére magyarázatot várok😄

Öregszek bazmeg 😄
A Jazznél persze elrettentõ a hitel, ezért nagyon nem is erõltetem a témát, csak ha értelmes áron megy el most... de azért az egy új, biztonságosabb autó, meg nem kell vele annyit veszõdni, legálisan átmegy mûszakin, stb 😄
Persze ha milliomos lennék, fõleg idõbõl, akkor második autónak tartanék valami tuning szarkupacot, de akkor kicsit és könnyût. Jönne egy 5gen3d újra.
pszihopata
ez is burn-out csak ez a rosszabbik<#wilting>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Én TALÁN másképp állnék a dologhoz, ha lenne legalább egy garázsom, de lehet hogy még akkor se tudnám rászánni magam. Mondjuk így is relatíve sokat vagy bütykörészve az autó (ha jóidõ van), de csak mert ilyen mániáim vannak, hogy faceliftesbõl belsõ kárpitok, pohártartó, könyöklõ, egyedi shortshifter, egyedi toronymerevítõ, hangfalkiemelõ stb készültek... meg a fejembe vettem, hogy szervoolajat kell cserélni, pedig mindenki azt mondta hogy "jóajazmég"... de kellett. Szal lett friss 😊
A következõ a KONI szett lesz... meg némi karosszériás meló... ha el nem viszik. És épp azért hirdettem meg én is, mert ha elmegy, akkor becsengetek egy Jazzbe, és onnan nyugi van, mert az egy ingermentes városi kis gyösz... már nem vonz annyira ez a téma. Persze valamilyen szinten a tél is lehangol, ha már van annyira jó idõ, hogy elmegyek kiégetni egy körre, máris meg akarom tartani, de amúgy nincs már sok kedvem hozzá.
pszihopata
aki meg mindíg újat vesz az sosem tudja mirõl beszélek.)

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

JGTC
Ott a pont! Aki télen az udavaron szokott szerelgetni, netán fetrengeni az autó alatt annak nem kell magyarázni.

JGTC
Ft86 jól hangzik! Én biztos azt venném, ha tehetném nem sokat gondolkodnék. Komolyan mondom a Toyota meg a Honda mintha az elmúlt 10év során szép lassan átvette volna egymás szerepét. 😞
A Supra tényleg egy etalon de, max akkor venném ha már az a legnagyobb gondom, h mivel töltsem meg a garázst, egyetlen autónak durva játékszer.

A kényelem és a lustaság nagy úr. Nem mindenki vágyik már arra, hogy folyton bütyköréssze az autóját, még ha autóbuzi akkor se 😊