TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Na nekem ez nagyon átjött<#whatever>#whatever>
Német autó fanok lehet csemegézni!!!
#31657 hát figyellj,akár merre járunk vele,mindenki utánna néz,és végig stírölik közben fröcsög a nyáluk,vidéken lakom,itt ilyen stílusu kocsik vannak😊
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Tervebe van még az E85 is 😄 RedSun-nál meg tudnák csinálni két programma sima 95 meg tiszta E85-el lehetne menni injektorokat kellene cserélni új ECU kell azt felprogramozni, de olcsóbban járnék és E85-el jókorát lehetne húzni a kcosin.
Az ilyen csicsás matricás "tuningot" én sem szeretem😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nekem ez az a stílus ami nagyon tetszik
De ha kész lesz valami ilyesmi lesz, de mégsem:
Az enyémen több át alakítás lesz<#finom>#finom>
mi felni van a Merci alatt...
de a csaj alatt milyen futómû van 😊

Hogy egy kicsit dicsekedjek 😊
Jövõ héten mennek be a Skunk2 rugók februárba meg megy fel az új kipuff rendszer 4-2-1 leömlõvel pár méter csõvel 60-vagy 65mm még nem tudom és egy Skunk2 végdobbal. Lesz ricsaj nem kicsi 😄 Persze biztos ami biztos meghagyom a gyári dobot.

nem feltétlen a saját kocsiról kell, ha látsz izléses szép darabot, akár japó akár jenki, azt belinkeled, mi meg csorgatjuk a nyálunkat😊
Szolidak voltak, de ízlésesek.
:) Semmi okosság :P
Itt baj van a fejekbe. 72.000ért az Accordhoz rendelek egy szett fekete elsõ lámpát helyzetjelzõvel elõre hátra értelmes toldatokat és még azok fényezése is belefér. Jó ebay-rõl de akkor is.....
2.ti azt nevezitek tuningnak,hogy föl pakolgattok képeket full tuning autokrol,porsche,bmw..stbstbstb. nem gondolkoznátok? akinek porschéra fussa,annak tuningrais,a mi kocsink 2-3 éve készül,de legalább az a sajátom,saját ízlésem,saját bénázásom!
szét néztem a topikba,és én nem láttam tõlletek SAJÁT képeket,saját autoról..
ha teszem azt,neked van egy full tuning autód,csilli villi..FULL tuning,és úgy ocsárolod jovan! de így??..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
:) Semmi okosság :P
van egy ilyen nagykanizsán kékben és nem mutat olyan jól rajta szerintem nagyon elüt
nekem a suzukik nem nagyon jönnek be de láttam egy ujabb fajta swiftet az iggen jó volt
de inkább volswagen párti vagyok
mi a véleményetek errõl a hátsó lámpáról,fekete szinben terveztem a kocsira majd a tavasszal.

Sõt tanuló autónak igen ideális (kicsi, pörgõs, egyszerû mint a faék)
ocskoszilard monta,hogy õ nem szereti a suzukit..és meg dícsértem,mert eddig akikkel beszélltem..ilyen értelmesen módon nem bírták ki fejteni..egybõl bmw,audi...ezekhez hasonlították a suzuki márkát..hogy nekik a bmw..meg ez,meg az..de azért a kettõt nem hasonlítanám össze😄
#31636 énis sunáznám😄
| #31638 megesik. de legalább te értelmesen irodle,hogy nem szereted..nem pedig szidod.
A piros búcsús ahogy van,a harmadik az nem olyan vészes,de a morcért kár..
még 1 hozzáfûzni valóm lenne a képekkel kapcsolatban,gondolom én,hogy ezek a kocsik már késszen vannak,nem lesz rajtuk módosítás,de azaz autó,amit én feltettem nektek..csöppetsincs kész,ha becsülnöm kéne,30-35%..ezt is vegyétek figyelembe.
tesomnak ugyanolyan lámpavan kocsijába.
2.valoban jó.
3.gyenge a bodyzás..
nade...tekintsd meg jobban a 2. látható autot..van rajta kiszélesítés,van neked vmi fogalmad arrol,hogy az mennyibe kerül erre az évjáratra?😄
és nem gyõzöm mondani,hogy amiket tettem képek,régiek!
bár a felnit cserélném ezen :