TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
P28-as ECU 25.000 két program felprogramozása 40.000 4új injektor tömítéssel 80.000 kb ennyi.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

matthias92
mennyibe fájhat egy átalakítás? gondolkozok rajta én is erõsen, a mai benzinárak mellett :S

Na nekem ez nagyon átjött<#whatever>
Német autó fanok lehet csemegézni!!!

94mike
Ez tetszik<#eljen>matricás rendszámban nem gondolkoztál?(elõre)
#31657 hát figyellj,akár merre járunk vele,mindenki utánna néz,és végig stírölik közben fröcsög a nyáluk,vidéken lakom,itt ilyen stílusu kocsik vannak😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

streeter
Az elsõ jól néz ki. Bár nekem az újabbik Omega jobban bejön. Van a városba egy szép ezüst színû dízel. Gyárian néz ki végülis de minden szépen színre fújva meg van ültetve sötétítés meg fasza felni.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nekem is van matricám 😄😄

Tervebe van még az E85 is 😄 RedSun-nál meg tudnák csinálni két programma sima 95 meg tiszta E85-el lehetne menni injektorokat kellene cserélni új ECU kell azt felprogramozni, de olcsóbban járnék és E85-el jókorát lehetne húzni a kcosin.

TaRka0107
Gyönyörû<#szeret><#eljen>

Az ilyen csicsás matricás "tuningot" én sem szeretem😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nekem ez az a stílus ami nagyon tetszik

greg benz
Szerintem elõbb növessz agyat,aztán foglalkozz a suzukid "tungingolásával", meg ezzel a topikkal. Szióka

Én azért nem tudok a saját autómról képet rakni, mert még széria.
De ha kész lesz valami ilyesmi lesz, de mégsem:
Az enyémen több át alakítás lesz<#finom>

greg benz
Ez nem tuning,nézd már meg hogy néz ki az autód! Takarodj venni üveKszálas lámpát 90ezerért akciósan,hogy ki is nézzen végre valahogy!!!!44négynégy

DJ RX7
ejbazdmeg <#eljen>

:3

greg benz
Na az sem komplett aki egy ilyen szarért képes 72ezret kiadni...a 130ról meg már nem is beszélve. De hát jó kereskedõ aki forgalmazza ezeket,ha talál olyan barmokat akik ennyiért vevõk a szarra😄

SimaSuna
hogy ne csak a Suzi legyen 😊
mi felni van a Merci alatt...
de a csaj alatt milyen futómû van 😊
streeter
Én maradok a JDM style-nál 😄

Hogy egy kicsit dicsekedjek 😊
Jövõ héten mennek be a Skunk2 rugók februárba meg megy fel az új kipuff rendszer 4-2-1 leömlõvel pár méter csõvel 60-vagy 65mm még nem tudom és egy Skunk2 végdobbal. Lesz ricsaj nem kicsi 😄 Persze biztos ami biztos meghagyom a gyári dobot.

bency
Persze,volt itt kép Ladáról is,és igen szép volt!

:) Semmi okosság :P

SimaSuna
Topik neve: Tuning autó mánia...
nem feltétlen a saját kocsiról kell, ha látsz izléses szép darabot, akár japó akár jenki, azt belinkeled, mi meg csorgatjuk a nyálunkat😊
Pedig voltak már itt más autóikról képek.
Szolidak voltak, de ízlésesek.

matthias92
én 22ért akartam elsõ búrákat, és 25ért hátsókat venni a corsára.

bency
Inkább ne legyen autóm mint egy ilyen Swift...nem tünt fel hogy magadba vagy az egész topik ellen? Gondolkozz el kinek van baj az izlésével :S

streeter
Most komolyan 72.000Ft egy pár hátsó lámpáért?????????<#kerdes><#kerdes>
Itt baj van a fejekbe. 72.000ért az Accordhoz rendelek egy szett fekete elsõ lámpát helyzetjelzõvel elõre hátra értelmes toldatokat és még azok fényezése is belefér. Jó ebay-rõl de akkor is.....

94mike
1.kérlek képet a te autódrol.
2.ti azt nevezitek tuningnak,hogy föl pakolgattok képeket full tuning autokrol,porsche,bmw..stbstbstb. nem gondolkoznátok? akinek porschéra fussa,annak tuningrais,a mi kocsink 2-3 éve készül,de legalább az a sajátom,saját ízlésem,saját bénázásom!
szét néztem a topikba,és én nem láttam tõlletek SAJÁT képeket,saját autoról..
ha teszem azt,neked van egy full tuning autód,csilli villi..FULL tuning,és úgy ocsárolod jovan! de így??..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

bency
Láttad miket linkelünk ide be? Nah mi azt nevezzük tuningnak nem ezt,ha olyan képet linkelsz szivesen fogadjuk,sõt a te autódrol is,ha normálisan fog kinézni valaha.Amit te mûvelsz az nem tuning,az gányolás...

94mike
Lámpa kerül annyiba,130.000röl mentle 72ropira,tavaszra már 50 körül lesz.és jah..úgy látom hogy félre értettem a topik nevét.

greg benz
5000ért sem kéne,nemhogy 72000ért..vagy a fostos lökhárító kerül annyiba? Az se kéne😄

94mike
Hello..nekünk már egyszer rávolt probálvla egy ilyen lámpa,mikor személyesen voltunk nézelõdni autóval együtt..és gecijóvolt az enyémen😊

helló
van egy ilyen nagykanizsán kékben és nem mutat olyan jól rajta szerintem nagyon elüt
nekem a suzukik nem nagyon jönnek be de láttam egy ujabb fajta swiftet az iggen jó volt
de inkább volswagen párti vagyok
matthias92
<#fejvakaras><#eljen>

DJ RX7
mi ez a porszívócsöves madmax?

:3

pajti

94mike
Skacok.segítetek?
mi a véleményetek errõl a hátsó lámpáról,fekete szinben terveztem a kocsira majd a tavasszal.

Nekünk volt Suzink semmi baj nem volt vele.
Sõt tanuló autónak igen ideális (kicsi, pörgõs, egyszerû mint a faék)

94mike
Tudom.
ocskoszilard monta,hogy õ nem szereti a suzukit..és meg dícsértem,mert eddig akikkel beszélltem..ilyen értelmesen módon nem bírták ki fejteni..egybõl bmw,audi...ezekhez hasonlították a suzuki márkát..hogy nekik a bmw..meg ez,meg az..de azért a kettõt nem hasonlítanám össze😄

matthias92
vajon was kostet ilyet csinálni egy ienbõl ?
Nagyon töccik <#merges2><#guluszem1> Kis belsõ, igényes tunyinggal még faszásabb lehetne

bency
Mi nem a márkát szidjuk ne értsd félre! Mi a TE autódat szidjuk...

94mike
Igen értem,csak annyian fikáztátok..és elmontam,hogy hogy állnak a dolgok.😄
#31636 énis sunáznám😄
| #31638 megesik. de legalább te értelmesen irodle,hogy nem szereted..nem pedig szidod.

ocskoszilard
nekem suzuki semmi pénzért nem kéne, tuningoltan sem, egyszerûen nemszeretem ezt a márkát

Patent <#eljen>

greg benz
Egy gyári GTi Swift fasza felnivel,annál szebb és jobb nem kell

bency
<#eljen><#eljen>

greg benz
Az elsõ az baromi jól néz ki, nálam best a tuning swiftek közt!
A piros búcsús ahogy van,a harmadik az nem olyan vészes,de a morcért kár..

Amúgy a gyenge bodyzásra annyi, hogy a kevesebb néha több 😉

Én nem azt mutattam hogy a tiédnek is így kellene kinéznie, csak azt hogy nekem ezek az irány vonalak jobban passzolnak.Én nem a te verdádat szóltam le, csak azt mondtam hogy ha Suzim lenne valahogy erre fele pofoznám.

94mike
Izlések,és pofonok..nekem nem tetszenek.

bency
Neked baj van az emeleten..

94mike
Bocsi,a dupla postért..
még 1 hozzáfûzni valóm lenne a képekkel kapcsolatban,gondolom én,hogy ezek a kocsik már késszen vannak,nem lesz rajtuk módosítás,de azaz autó,amit én feltettem nektek..csöppetsincs kész,ha becsülnöm kéne,30-35%..ezt is vegyétek figyelembe.

94mike
1.nem tetszik,kárvolt azt a ledes lámpát eltakarni-.-
tesomnak ugyanolyan lámpavan kocsijába.
2.valoban jó.
3.gyenge a bodyzás..
nade...tekintsd meg jobban a 2. látható autot..van rajta kiszélesítés,van neked vmi fogalmad arrol,hogy az mennyibe kerül erre az évjáratra?😄
és nem gyõzöm mondani,hogy amiket tettem képek,régiek!

Ha Suzuki akkor már ezek az irányvonalak:

bár a felnit cserélném ezen :