TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Most,hogy fórummodi vagy, remélem kitiltottad õket a véreres f*ra

shumika
te meg se szólalj a scion-od miatt!!! xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

streeter
Még egy gyári szar a színvonal csökkentése érdekében...

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

CSOCSO
ez azert buntet de komolyan😄 egyiknek valszeg autoja sincs a masiknak meg suzukija van minden felragaszthato szarral a benyakutrol es itt ugatnak hogy kinek mije van...............
streeter
Verje meg a szaresõ 😄

Nostehátakkor

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Tuning vagy szép?
Én lehidaltam tõle.... sztem megjelennék egy ilyennek azt hinnék itt vannak a Yakuzák 😄

Willi Betz
Volvo XC90 alá😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

greg benz
Pedig az az igazi tuning, nem pedig a sport kipuff rendszer

shumika
Jajj az az E46 de szééép...

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

greg benz
De azért a citroen kicsit jobban

streeter
Multkor láttam felragasztható kipufogóvéget 😄 csudaszép volt....

milk4
Tetszetõs mind2

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

greg benz
Ez még a jobbik eset, mert van amikor a civic ára van mondjuk a skodára költve, de látszata az nincs, vagyis van, de csak negatív..

greg benz
TUNING autó

SZÉP autó

streeter
Hát igen a Skodára ráköltöttek vagy 20.000ft-ot a felragasztható "légbeömlõvel" szürke festékkel, szemöldökkel, meg a matricával együtt.
A Civicre meg a Skoda telje ára rá lett költve kb...... <#nevetes1>

streeter
Benéztél egy kamion alá? 😄

Nekem meg végre bent vannak a Skunk2 rugóim. 10mm-el feljebb lett az eleje az elfáradt rugókhoz képest de a kezemet nem kell nagyon berakni a kerék meg a sárvédõív közé 😄 Még mindig leér pár helyen a koptató vagy a leömlõ vagy az olajdeknit védõ vas.

greg benz
TUNING autó

SZÉP autó

<#idiota><#idiota><#idiota>

Willi Betz
A Volvo nem😄

Csabesz6
uhh:S

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

streeter
Akkor rakjatok be igazi tuning gépeket.
Írták már hogy a kevesebb néha több. Sokaknak többet ér egy közel szérián kinézõ kocsi ami meg van ültetett szép felnivel kicsit módosított lökössel vagy ilyenek mint egy földig érõ felfúj üvegszálas szar.
Hamarabb törném totálkárra a kocsim mint hogy rátegyek vmi üvegszálas hoki hókotró lökhárítót elõre meg földig érõ tyúkrácsos hátsó lökös 3x csavart küszöbbel hogy csavarja a levegõt ide oda meg m3 tükör ami már minden kocsin van csak az m3-as bmw-ken nincs mert szégyellik.

greg benz
Faszt,az a te autód😄

Willi Betz
Hát tuning<#hehe>

greg benz
Igényes a volvon a körbefutó króm díszcsík..

greg benz
Ez inkább nyomás<#hehe>

Willi Betz
Törés...

Csabesz6
Lélegzet visszafojtva várjuk a képeket.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Törés volt, vagy mi?

Willi Betz
Igen.

greg benz
Akkor lényegében zárhíd az egyetlen amivel komolyabban kell foglalkozni😄

Willi Betz
Van lökhárítóm is zöldben,meg egy sárvédõ is. A lámpa alatti bajuszlécekrõl nem is beszélve😄

greg benz
Mázlista kocsog😄

Willi Betz
Bontott és ugyanolyan zõd. Ma jött a világfaszáról (Szexárdról)<#nevetes1>

greg benz
Tudtál pont a kocsid színében szerezni új motorháztetõt? Vagy bontott? Vagy faszé van így becsomagolva?😄

greg benz
"toldalék meg a körledes optikai lámpa "

Asszem már így kép nélkül is el tudjuk képzelni a születendõ gépcsodát lelki szemeink elõtt<#hehe>

Willi Betz
Nesze tuning<#banplz>

greg benz
Az E30 alig 20++ éves, mit akarsz még?😄

Kistódi
Nekünk is Calibránk van csak még elég alap meg nem teszem fel mert jön a leosztás de tavasszal megy fel a toldalék meg a körledes optikai lámpa már megvannak a cuccok csak várjuk a jó idõt és majd visszük festõhöz is...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

greg benz
Ez egyébként rám is igaz. Nálam a favorit a 80-as 90-es évek autói, többet tudok azok közül mutatni favoritként, mint az újak közül.

TaRka0107
Ezeke közül: #32487
szerinted melyik új? Na jó a Nissan az újabb! De a többi?😮<#wilting>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Csabesz6
Melegházasság támogatva<#eplus2>

greg benz
Kurva márkás autó? Ez meg mi?😄DD Van hamisítvány autókból is már, mint cipõkbõl?😄DD (amúgy van,tudom, de te nyilván nem erre gondoltál)
Röviden én úgy foglalnám össze, hogy mi az IGÉNYESEN elkészített autókat és az IGÉNYES tuningautókat szeretjük. Lehet köpködni, anyázni, visszaugatni, de ez van, mi már csak ilyen ratyik vagyunk. Az pedig megint nyilván nem véletlenül "alakult ki" úgy, hogy nem bojlerszörnyetegekkel van tele általában ez a fórum, hanem normális autókkal, és itt nincsenek "el" az "agyonfóliázott,müanyagosok". Okkal.

shumika
😊 én nem birom az újonnan kijövõ kocsikat. és nem is csorgatom nyálam.

Csabesz6
Te hulye vagy😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

94mike
AZ ittlévõ fórumozók többsége a márkásautókat szereti,mint észrevettem..kényelem,minõség,és mennyen mint az állat..: D ez mindszupi,oké..helyes.
nade,sok képet látni,ahol "versenyautók"vannak,illetve kurvamárkás széria gépek,tehát még nemsok képet láttam..h valakinek van vmije,(tisztelet a kivétel) motor tuning,belsõ,külsõ optika..akármi..:S
csak újonnan kijövõ gépekre csorgassátok a nyálatok/megjegyezném,ezzel semmigond../ de akkor miértnincs erre külön egy topik? és az általatok szarnak mondott agyonfóliázott,müanyagosok meg itt ellenének..és mindenki békébe:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Csabesz6
Miért KELL csesztetni egy autót, ha se pénzed, se ízlésed, se eszed nincs hozzá?😉

shumika
cseréld el bazeg.

greg benz
ADF:ASD:ASD

94mike
Ezt megértem,és énis szivesebben tuningolnék egy ibizát,egy bmw-t,de nekem ezvan..ezzel kell vmit mókollni..az h kurvasok pénz kihozni belõllük vmit:SS..azt õõ..nemtudom..ha a motorbais belenyúlunk,h ne egy 45 lovas szamarunk legyen,akkorjah..érdemesebb venni egy nagyobb pacis gépet,és azt nyomni.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

greg benz
És milyen elégedett lehetett a kockafejû

greg benz
Azért azon is gondolkozz szerintem el egy pillanatra, hogy ha valami rajtad kívül mindenki más szerint ocsmány, kókány akkor abban azért lehet, hogy van valami, nem? Jó tudom mi nem vagyunk szakértõk és mi a szép autókat szeretjük nem a tuning autókat..<#nevetes2><#lama>