TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Jáááááj miért nincs 3millám????? már ülnék is kocsiba h megvegyem 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nesze nektek igazi tuning autó

Meg lehet venni pár hete még 5.000.000Ft volt. Nagyon csökken az ára 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Tudom...<#sir>

Csabesz6
szériák<#schmoll2><#nevetes2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

streeter

greg benz
Faszányosan néz ki így már<#eljen> (de remélem tudod, hogy ez nem tuning autó<#idiota>)

cement
rencámod lol!

respect to the man in the ice cream van

Csabesz6
Oááooööööááááá hogyaza<#worship><#worship><#finom><#finom><#finom>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

CSOCSO
Amugy mar nem piros a hatso szoknya.... 😄

neevous

greg benz
Hát a style kb ja😄

Valahogy a Dirt 2 jutott az eszembe... 😄
kgb12
Durva, gyufát nem raktam volna a két autó közé 😄

Manchester United FC

greg benz

greg benz
Indulj ki mike-ból és a kis haverjából. A válasz adott

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDDDD

Adaaam
"a kerék pörög mint a ki..szott kocka" 😄DD

everything's better with music

kemszi2
én a mai napig nem tudom eldönteni,hogy ez komolyan gondolta vagy paródia.... 😄 ilyen szöveget nem lehet komolyan venni 😄
"tõlem lehecc miki vagy lászló a célnál nekem leng a kockás zászló"<#duma><#duma><#idiota>
greg benz
Ne is,mert jön a két mester és helyre tesz.
Sõt,hozzák õt is:

Én már nem is merek semmit írni ...

greg benz
Kék-kék, egyre megy, nem?😄

SimaSuna
egy kicsit nagy kép...

Lada

shumika
xD lekalább a hütõrácsot is ilyen kékre nyomatnád le.

Jók Vredestein gumiaid! 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

SötétBarom
TUNNNNINNNNG!!!!!44444négy

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Csabesz6
Fellõtték a pizsit.

greg benz
Bizonyára rosszat linkeltél, "itt csak nyomik vannak" 😄

shumika
Elvileg ez az

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116531476

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

greg benz
Arra én is kiváncsi lennék<#hehe>

CSOCSO
ja amugy linkelje mar be vki azt a faszanyos tuning auto topikot ahol izleses emberek posztoljak a faszanyos tuning/verseny gepeket. johet PM be is. KOSZONOM!
CSOCSO
<#shakehead> 1.3as??? nincs 😞
streeter
Hátsó gumi már kicsit túlzás szélesebbel jobban nézett volna ki.
Egyik videóba volt egy I-es Golf cabrio ilyen vagy ennél jobba kihúzott gumikkal olyan volt mintha 4 fánkon gurult volna a kocsi 😄 Néha túlzásokba esnek.

greg benz
Végülis..ez is egy megközelítése a dolognak😄
Csak az viszont idegesítõ, hogy rendszeresen szét van baszva miattuk a topik..

CSOCSO
izles??? milyen izles???????????? sajatsagos... de hogy jo... abban nem vagyok biztos.
CSOCSO
szeretem olvasni amiket irnak, mert rajovok, hogy nem csak normalis emberekkel vagyok korulveve...
CSOCSO
jol nez ki a kek Garson a 350esen...
masik kep fotobukkkkketes cim ugyhogy katt...

kar hogy csak sufni tuning kategoria, hiszen nincs rajta felragasztott beomlo meg no fear matrica...
greg benz
kiütöttél baszodqqq

#32588: el kell venni a maradék kedvét is attól, hogy esetleg visszanézzen nyálatverni

TaRka0107
"tuningautókra"😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Nem biztos, lehet elment verni a nyálát vagy a ..szát a tuningautókraXDDDD

TaRka0107
<#eljen><#szeret>

shumika
Jól van már nem ir elment minek még alázni??

greg benz
Mik ezek a fosok bazzeg? Sehol egy matrica? Vagy legalább valami led,neon vagy hasonló? Meg mik ezek az apró szárnyak? Nevetséges nascarok😞((

streeter
Jah vágom poénból írtam 😄

streeter
Na még két fos
Ezt is érdemes megnézni mûvelõdés céljából.

greg benz
Bazdmeg de jót röhögtem ezen a kommenten😄D😄😄 Csillagos ötös!😄

Sziasztok!

Mike.

Én csak olvasom a topikot,nem szoktam írni. Tuning sem érdekel nagyon,bár azért egy két szemrevaló darabot szívesen megnézek.

DE hogy TE bazdmeg még mindig itt vered a nyáladat arra az igénytelen,fosadék,hányinger swiftre,miközben úgy ócsárolsz olyan embereket,akik értenek az egészhez és nem egyszer el lettél küldve innen szépen-csúnyán a jó büdös picsába és nem lehet megmagyarázni neked,hogy amit csinálsz azzal a Swifttel az UNDORÍTÓ és IGÉNYTELEN bazdmeg és erõszakos vagy az már MINDENNÉL TÖBB! Komolyan mondom,más topikban is szoktam röhögni rajtad,de itt most akkorát égtél hogy az valami ... leírhatatlan. Szánalmasan idióta vagy.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

eksy
Mi a gond az m3 tükörrel?😊
Azért kell szégyellni, mert minden második Suzukin is hasonló van, ugyan már. Szerintem szép, sportos, jól eltalált darab.
Többi OK.

"...és...szerintem...bizony."

greg benz
Szerintem ezt mike-ra és kistódira értette

streeter
Na ez az milyen márka az, te találtad ki vagy mi nem is hallottam ilyenrõl...<#nevetes1><#nevetes1> Scion ugyan már.... fogadjunk nincs is belõle 1,3-as 😄

streeter
Lehet nincs semmink még tuning suzukink se de van normális ízlésünk ennek jobban örülök.

greg benz
Ez gecikomoly<#worship>