TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Itt a másik, most már Ibizája van. Kéne egy új tunying ratyli topik.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Én volt hogy integettem egy calibrásnak, meg villogtam rá hogy király csávó, képzelheted milyen volt a "vas"😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

greg benz
Van valami abban amit mondasz, de egyébként lehet azért a swiftekbõl is szépet kihozni (az újakból fõleg!), csak érzékkel kell hozzájuk nyúlni. Ezzel a fajta "tuninggal" egy bmw-t épp úgy hazakúrna és nevetségessé tenne, mint ahogy a swifttel teszi azt.

94mike
Montam,h miánts jobb idõlesz,be fejezem,illetve lecsupaszítom az egésszet,elsõ lököst kicserélem..hátsót,leisírtam kb,h miket..meg h a motortis meg akarom spékellni,mert tesóm csak optikás..engem érdekellnek a lovakis,h mikor egy full tuning autó mellé oda áll egy széria,ne röhögjenekmárki..meg h 45lovas-.-..de akármit csinállnék vele,itt úgyis csak ocsárolás menne.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

greg benz
Én rá se nézek az ilyen szarokra,mert
1: nem szeretem az önkínzást
2: véletlenül sem szeretném, ha azt gondolná, hogy azért bámulom a szarát, mert menõnek találom

shumika
Ok értem mit irsz.

Te is értsd meg hogy a verdád se nem tuning se nem félkész se nem kezdetleges. Ha nem tipikus "gagyi-tuning". Ne sértésnek vedd de eleve ott basztad el a kottát hogy suzuki-t kurva sok pénz normális tuningra hozni és akkor se lesz szép mert alapvetõ szabály hogy Suzuki-t fõleg Swift-et nem tuningolunk. Nekem egy Ibizám van annak inkább motorjára megyek és utána külsõ 😉

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Csabesz6
Én olyankor POFÁN röhögöm, nem csak magamban😄DDD

94mike
Nézz vissza,h mien képeket linkeltekbe egybõl-.- azon mentfel a pumpa.és nem..számomrasem szép,a felni nekem sosemtetszett..de nem az enyémvoltmég akkor.a matricák szintén,azok kezdeti részben kerülltekrá,nulla bodyzással..akkor mégjóvolt rajta.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

TaRka0107
Vegyél az autódra egy fasza felnit de ne 21312321"-osat és csináld meg a kasztniát igényesen és a hátsó spoilert vedd le mert az nem illik az ilyen autókra! Várjuk a fotókat!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

greg benz
Eleinte itt is normális hangnemben mindenki leírta a véleményét. Aztán besérültél, felhúztad magad és elkezdtél mindenkinek anyázni. A továbbiak mindenki elõtt ismeretesek..

greg benz
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

TaRka0107
Itt is szépen mondták neked, csak te szartál rá és mindenkit lebasztál hogy ez a legszebb! Ami igaz is, csak nem nekünk a legszebb, hanem neked!

94mike
Megversz?😄 arra nagyonde nagyon kíváncsilennék: DD

94mike
Matricák nincsenek már rajta,felniben énis bennevagyok..
És nem,nem az elfogultság beszél belõllem..csak egy xy oldalra feltöltöttem ugyanezeket a képeket,mint ide,és nem egybõl ocsrálos,h gusztustalan,stb..hanem értelmesen letudták írni,hogy a matricákat levenném a helyedbe,és jolnézki..
de itt egybõl a buzis képek,a fikázásmegy,és érdekes..h akik szériaautóval nyomják,csak azok ocsárollnak,akinek tuningvan,félkész,vagy kezdeti..azok értelmesen letudják írni-.-

Csabesz6
Hogy téged milyen szívesen agyon vernélek, ha élõben is ilyen tenyérbemászó gyökér vagy, aki seggülye, és még büszke is rá:ÐÐÐÐ
Hatalmas!

TaRka0107
Tényleg amúgy tele van matricázva a suzukid és ez tuning?😮 Gondolom hogy beleöltél egy kis pénzt, nem akarok geciskedni, de túlzás amit csinálsz! Múltkor meg te is bevallottad hogy egy gány lett az autód! Akkor mi van? Néha a kevesebb több!

TaRka0107
Az elsõ mondatodat akartam leírni pontosan!<#eljen>

shumika
A másik meg h a verdád tényleg elég gány. OKÉ neked gyönyörû mert a tied de azt a tetõspoilert meg a chrome feliratokat az ajtórol tüntesd el és talán ok. Meg valami normálisabb felnit.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

greg benz
Igazad van😄DD

kemszi2
én felnézek az ilyenekre,és irigykedek,mert én nem merem ezt megcsinálni
greg benz
A tiédnél az is jobb, ha az embernek totál széria autója van. Sõt,tovább megyek, az is jobb, ha NINCSEN. Tudod mit szoktam csinálni amikor hozzád hasonló gyökereket látok az utcán? Bömböl a zene, villog a neon, kapartatja a kereket a kemény 40LE-ejével,és õ az utca nagyfiúja.. röhögök magamban, hogy emberek milyen szánalmas mód primitívek tudnak lenni.

94mike
+1..az alaptuning gép..tudom: DD..

94mike
Netérj el a témától,össze vissza hortad teis a kocsim,ezzel semmigond..kritika kell,de ha ennyire szar,akkor mutasdmeg,hogy a tiéd mennyivel jobb kocsi..vagy egy natúr széria kocsikádvan?😮O
És az h mi a tuning,ezt kurvahosszasan ki lehetne fejteni,a lényeg,h a széria trutyukim,ahogy ti mondanátok..azvan átt alakítva,amiket tettem képet,mégcsak félig.de mégsem széria,és ordít a tömegbõl,a tiéd mien?..ne a szádat jártasd,mutass valamit!!

greg benz
Az teszkóparkolóbanénvagyokalegnagyobbarc tuning

greg benz
Szánalmas vagy, és ami még szomorúbb, hogy nem veszed észre

kifli
a skyline is simán tuning, motorhûztetõ, ültetés, és nemtudom, de én innen nem látom mi van a motortérben 😄

Én eddig nem bántottalak, de már tényleg akkora az arcod, hogy már felbasz 😄

Elvegy tévedve, ami neked van az nem az utcai tuning...
greg benz
Miért is? Attól lesz valami tuning, hogy van rajta 40 kiló mûanyag meg flipflopgyöngyházparasztvakítómetállibafoszõd fényezés? Vagy attól, hogy van rajta 356db matrica? Vagy az ablaksötétítéstõl? Esetleg az alvázneontól vagy a fényszórók alá ekecselt ledsortól? világosíts már fel, hogy mi a tuning..buta vagyok

94mike
Éste mér pofázol bele mindenbe? ha a pofádnagy,hogy az én gépemet eltudod hordani mindennek,akkor mutasdmeg..h te mennyivel okosabb,ügyesebb és tehetségesebbvagy,és linkelldmárbe azt a kibaszott kocsidat,köszi😄D

94mike
Nem montam azt..h gõzötök sincsen rolla,de amiket ti raktok,azok márkás gépek,alá írom szépek,de fele széria,amit elöbb linkeltél..hanemis nascar,de versenyautók..az semien módon nem köthetõ össze a tuningautókkal-.-..

greg benz
Már megmondtam nem egyszer,hogy fejezd be a képkéregetést meg "nekedmidvanozást" Kis senki vagy itt, aki mióta megjelent csak a pofáját járatja de érdemben még nem szólt hozzá a fórum témájához. Milyen jogon követelõdzöl te? Ki vagy te itt? Fogd meg szépen a kis pajtásod kezét és húzzatok át a szuper fórumotokba. Szeva

kifli
attól mert pályaautó még tuning egy részt, másrészt, semmi köze a nascarhoz 😄
94mike
+1..az szép.

greg benz
Náluk az a tuning,de a lényeg az,hogy mi nem tudjuk mi a tuning..

desigo
oszlop mögött megbújó fehér silvia <#worship>
94mike
Nekedtalán különb kocsidvan?
ha igen,képet^^
ami nekemvan,azaz utcai tuning-.-
amirõl linkelltél képet,max versenyautók..az a skyline,meg kibaszott széria..mi a tuning benne,a karbon motorháztetõ?: D haggyadmár magadat ..

TaRka0107
Ti mirõl beszéltek itt?<#wilting> Azt a faszom tudja milyen fehér autót tényleg nagyon elbaszták, az nem tuning! Pfejjj!

greg benz
Nascar hát..látszik mennyire jártas vagy a témában. De mit akarok, csak rá kell nézni szegény mutyukidra..

TaRka0107
<#eljen><#szeret>

greg benz
Ezt most komolyan te mondod azután,hogy beraktad azt a full kókány prelude-öt ami szerinted fú de szuper? Ne röhögtesd már ki magad véristvánkám..
Na tényleg koccoljatok ha már írtátok, itt nincs igénye senkinek az észosztásotokra, szeretnénk gyönyörködni a sufnis szarjainkban

94mike
Ezek inkább nascar gépek..vagy vmi hasonló,mint tuning..nembaj cica😄D

greg benz
És akkor pár kép nekünk ízlésficamosoknak, akik nem tudjuk mi a tuning

94mike
Nade még sufni tuning gépüksincs..😄D nincsittsemmi..ami tuning..minden széria..-.-

Kistódi
Nálad meg parasztság van... Ez inkább nem Tuning Autó Mánia topic hanem Sufni Tuning Autó Mánia...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

greg benz
Nagyon fogtok hiányozni

94mike
Hálanektek,ez minden,csak nem tuning autóstopik😊 na csõttök

greg benz
Színvonal van ám..

Kistódi
Büdös bunkó NYOMI...<#action><#action><#action>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

greg benz
Na akkor takarodhattok mindketten innen el, nem fogtok senkinek hiányozni<#integet2>
Szeretem mikor a nyomik nyomiznak...

Kistódi
Az jó lenne mert itt elég nyomik vannak...

94mike
Énis ezt hittemxD..PM-ben adok linket,értelmes fórumrol😉