TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
a segítségetekre lenne szükségem, szakdolgozatot kell írnom, melynek témája a Renault és a Ford reklámjainak pszichológiai elemzése, ezzel kapcsolatba egy kérdõívet is kellet készítenem, amit majd elemeznem is kell!
https://spreadsheets0.google.com/viewform?formkey=dFFSMElkbkk1TXF2THVaWEZJS3FvUlE6MQ
már csak pár emberre lenne szükség, hogy elkezdhessem az elemzést, kérlek, hogy segítsetek ebben.
elõre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki kitölti
kellemes etést!
Konyicsiva Skacok! Tiszta depi vagyok! Kirúgtam Katát. Olyat szívtam a csajjal, mint Hónalj a Tájper szárnnyal! Minden nõ kurva! Ezt már Õ is megmondta!
Pikacsu Laci pipa volt a JDM toldat miatt, némileg sikerült kiengesztelni Katától elcsent használt bugyijával. Azóta a fejtámlán virít, aszondja ez olyan japó szokás. Tegnap kint volt Kata a Lurdynál. A BMW-s kopasz csávó kocsiján üldögélt, na ez rendesen szíven baszott. Lacival bosszút esküdtünk, lenyomjuk a bajor szutykot ha addig élünk is! Kigurultunk másnap Vecsésre Killer Bee Sanyához, ha valaki segíthet rajtunk az csak Õ lehet! Álldogálunk a ház elõtt, kislattyog az arc, kezei a szerelõ overál zsebében, szájában egy frissen meggyújtott spangli, úgy dörmögi:
-Na mi van srácok, mi a meló?
-Tuning kéne kicsi pénzbõl, le kell nyomnunk egy 328as propellerest. Becsületbeli ügy…
.-Na nyisd fel, a géptetõt, mitek van!
Laci keresi a kombinált fogót, fél percig rángatja vele a kiszálasodott nyitóbowdent, mire felugrik a mattfekete gépháztetõ. Sanya nézi egy 4-5 másodpercig, majd megszólal:
- Szarból várat még én sem tudok, de a kocsiért adok két kilót, meg beviszlek benneteket az Erzsébet hídig.
Láttátok volna Pikacsu Lackó arcát! Akkor láttam ilyennek utoljára, mikor a húgát tapizta egy részeg a metrón!
-Kösz Sanyi!
Ugrottunk be a kocsiba, 1-2 tiltás és már ki is fordultunk az utcából. Rájöttünk új stratégia kell, gyõzünk majd technikával! Laci napi négy órát nidforszpidezik jövõ péntekig, én meg kikockázva nézem a Tokioi hajszát! Na csá csumi csá! Jövõ héten megvédjük a Honda becsületét!
JDM Pali 2011.05.19
Konyicsivá Spanok! Hát a mai napon se a cerkát lógattam! Megbeszéltem Pikacsu Lackó haverommal kikönnyítjük a kupéját a nagy ütközet elõtti napon, ki is vettünk szabit mára. Reggel már csörög is Lackó, dadog az idegességtõl. Valami csíra kibökte a gumiját a parkolóban, mivel nem egy lakó beígérte korábban, ha a ház elõtt bõgeti a motort, rábaszik. Mondom semmi baj cimbora, dobd fel a pótkereket, aztán húzd ide a beled, itt hevernek a lila felnijeim a pincében, felszórjuk azt usgyi! Fél óra múlva már hallom, hogy rezeg ki a gitt a konyhaablakból, Lackó befordult a szomszéd utcába. Sitty-sutty felszereltük a görgõket, na irány át Lackóékhoz, könnyítsük ki kupét! Alig megyünk 200 métert, Lackó megszólal:
- Baszod ez a kerék ráz!
Végigfut az agyamon, hogy füstölgõ gumikkal álltam meg mikor lenyomtam Lézer Janit, nem vitás, lefékeztem a Yokohamákat. Sebaj, itt tanyázik Gyulába két utcányira, azóta gumis mióta az eszemet tudom. Befordulunk a mûhely elé, látom sehol egy kliens, az öreg bent zsugázik a mûhelyben. Mutatja messzirõl, guruljunk rá az emelõre, fél méterre megálljt int, számára is bebizonyosodott ez hasmagasság nem az emelõhöz lett méretezve. Picsázik az öreg rendesen, négykézláb a krokodillal keres emelési pontot.
- Na a helyzet fiúk? Azt apád, hogy van Palkó!
- Fater az zsírul, de szitál az autó kereke, valamit csináljon vele Gyulabá!
Becipeli az öreg két elsõ kereket, mi meg bámuljuk az új gumikat , hát látom a kerekem ott pörög a szerelõ gépen az öreg fejti le róla a kaucsukot, a lila festék meg csak úgy pereg le a peremrõl!
- Mit csinyász Jóember?!
- Kibaszom ezeket a hulladék gumikat a szemétre, válasszatok újakat.
- Miféle hulladék?! Tavaly vettem a flixen ezeröté darabját, centírozza csak szépen ki, az mehet fel a helyére!
- Édes fiam, ez a gumi el van fékezve, kemény már mint a pilóta keksz amit nagyanyád felejtett a kredenc tetején, ráadásul belül minta sincs.
- Gyulabá az azért van lenyalva belül, mert a kocsin olyat dõl negatívba a kerék, mint Jacko a smooth criminal klipben)! Amcsi sztájl! Vágja már! Az F1 ben talán van minta a gumin he?!
Legyint az öreg, aztán visszapattintja a gumit a felnire majd nekiáll centírozni. Felnyalt vagy fél méter ragasztott súlyt a peremre, úgy nézett ki vele a felni mint a rulett kerék. A peremen meg 20 centi hosszan virított ki a fehér alapozó. Esküszöm ha nem lenne fater ivócimborája, már lerúgtam volna a veséjét!
Már elment lassan a fél nap mire Lackóék háza elé érünk, nekiesünk a kocsi belsejének, mint Steiner Kristóf a fitymasalátának. Kiszedtünk mindent amit lehetett, mélyláda ,erõsítõ, kárpit hangszóró , pótkerék. Csak a Hyundai fejegység meg a csipogó maradt, azt mondja Laci ahhoz ne nyúljunk, mert fél nap volt míg telepítette, de így is elhallgat ha balra indexel. Háromszor fordultunk a negyedikre, mire mindent felhordunk, kezdhettük a mentális felkészülést.
Rögtönöztünk egy házi oltárt Borsodis rekeszbõl , kiragasztottuk fölé Soichiro Honda fotóját, majd elmotyogtunk négy miatyánkot japánul. Betoltunk rá két kupica royal vodkát szakés csészébõl, végezetül meg ráadtuk Lackó húgának Hello Kittyjére Kata bugyiját, aztán keresztül böktük nagymuterja kötõtûjével. Olyan rituális volt az egész, esküszöm , Mell Gibson se rendezett volna jobbat!
Este lett mire hazabuszoztam, hogy baszná meg a Lézer Jani! Még gyorsan létrehoztam egy „civic vs. BMW” profilt a fészbukon, kaptam 14 lájkot, meg négy halálos fenyegetést fél óra alatt. Köcsög béjemvések, holnap megtudjátok milyen a japánok istene!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A fiatalabb, divatkövetõ generációnak vannak furcsa dolgai a hondásoknál is :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár szerintem nem is annyira képzeletbeli ez a történet. Nagy szánalmak vannak. :)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Egy képzeletbeli Hondás naplójából.
JDM Pali 2011.03.21
Üdv Skacok! Beszarás sztorim van! Gondoltam tolok egy kört ma a városban, tankoltam 2000ért, mert a felnik lilára fényezése meg a JDM matricaszett elvitte a benyapénzt, meg a Mekiben nem is keresem halálra magam. Szóval cikázok az M7 bevezetõn a sok hiteles kóreai megy szutyukis sûlthal között, látom egy bazi nagy Audi kombi megy a belsõben vagy két kilóval. Rátapadtam a germán gecire a lökõsön feszülõ Pedobeer majdnem csókot nyomott a fostalicska olajkályhájának seggére. Visszakúrtam 4be, úgy huzattam 9ezerig, pont mellé érek, hogy megnézzem magamnak a tagot, hát basszátok meg Lézer Jani ült abban a szarban! Beintettem neki, úgy röhögtem a pofájába!:) Nézek elõre, le van zárva a sávom! Majd kinyomtam a padlólemezt, visszakúrtam 3ba, erre bazi nagy csattanás, mögöttem meg kék füst, asszem beszakadt a szelep. Szóltam spanoknak húzzanak már haza, de persze ilyenkor senki nem elérhetõ. Muterék kifizették a trélert, 30ropi volt, mondtam majd írják a többihez, mert fél évig nem adok haza a rezsibe, mert a Bivajbasznádi Honda talira kész kell lennie a vasnak! Honda förevör! Lenyomtam Lézer Janit!
Lázár János blogbejegyzés 2011.03.21
Jövök a testületi ülésbõl , kicsit meg voltam csúszva idõben, de hála a lézerblokkolónak meg a költségtérítésnek, 2 kiló alatt nem megyek az A6al. Imádom ezt a kocsit! Igaz nem egy S8, de legalább a pórnép leszállt a seggemrõl. Jövök az M7en, 210 re belõve a tempomat, síri csend, keresgélem a Bose hifin a Lánchíd rádiót, erre a külsõbõl valami régi japán autós, lila kerekekkel, meg üvöltõ kipufogóval mutogat mellettem kajla vigyorral. Az utolsó pillanatban vette észre a sávlezárást, azt hittem ott veri telibe a korlátot! Hogy saját szavaimmal éljek : "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér" .
JDM Pali 211.04.22
Bassza meg lekapott a trafi mikor Lézer Janival fájgtoltam! Anyám elájult a 3kilós csekk láttán. Most árulom a vasat. A trélert már kifizettem muteréknak a hi-fi árából. A lila felniket megtartom. Baszódjon meg az összes politikus!
Part II.
JDM Pali 2011.05.01
Konyicsivá Spanok! Jó hírem van! Lehet újra lesz Hondám! Puhítom az õsöket cseréljük el a pecót kisebbre. Minek ez a luxus, tanyázni 60 nm-en hárman, nekem meg nincs verdám! Kurva anyját Lézer Janinak! Nekem elég egy félszoba ággyal, a nídforszpidet is fekve nyomom a laptopon!
Át is néztem a neten a kínálatot, hát szánalom! Nagybeömlõs lökhárító meg éndölájsz lámpa? Hol élnek ezek? Most vetítik Mucsaröcsögén a Halálos Iramban?! Én már két éve behegesztettem a sogun szárny lyukjait, a "No Fair" matricát is rég cseréltem "I Love JDM"-re. Hihetetlen, hogy el van maradva ez a sok csíra! Ezeknek az is új hír, hogy kiszállt a Honda az F1 bõl! Na lépek is, húzok a Lurdyhoz, Pikacsu Laci haverom kupéjával toljuk ma, remélem nem sokáig meresztem a seggem a jobb 1-be, a kva anyját a Lézer Janinak!
Part III.
JDM Pali 2011.05.02
Konyicsivá Spanok! Micsoda este volt beszarás! Pikacsu Laci haverom késve jött a kúppal, tiszta ideg volt. Aszondja ferdén ragasztotta fel a JDM Kitty matricát az oldalüvegre. Mondtam neki szarjon rá, ez is sokkal menõbb, tegnap láttam az amcsi tesók már egymásra ragasszák õket. Beértünk a Lurdy teremgarázsba, nyomott pár kövér gázt, csak úgy zengett vissza a 5zigen style kipuff hangja. A köcsög biztonsági õr beszólt valamit, de lófaszt nem hallottunk belõle, úgy szólt a kocsiban az 50 Cent. Egy tucat Hondás volt már ott, csupa JDM style! Lesajnálva néztük az Opeles meg BMW-s bagázst, ezek nem tudják még mindig, hogy az autó a Honda Civicnél kezdõdik és ér véget. Szánalmas banda! Dumáltam egy jó kis csajjal. Katának hívják, mûkörmös a belvárosban. Imádja a Hondákat, rózsaszín S2000 a kedvence! Búcsúzóul neki adtam a Domo kulcstartóm, megígértem, hogy bejelölöm fészbukon ha hazaértem. Már vagy éjfél is elmúlott, krúzolunk a spanommal az Üllõin 2 ben tartjuk a 6000 fordulatot, látom integet a sün álljunk félre. Rohadt köcsög mindenbe belekötött. Fáj neki a 10 centis ültetés meg az 1,5 centi felni kilógás a kaszni alól? Mire észbe kaptunk, már meg is írta a csekket, hogy baszódna meg Lézer Janival együtt! Bejelöltem katát a fészbukon! Micsoda nap volt!
Part IV.
JDM Pali 2011.05.09
Konyicsivá Skacok! Nem semmi éjszakám volt! Tegnap randiztam Katával! Kölcsön kértem Pikacsu Laci kupéját (hogy pontos legyek kisírtam, mert az apjának sem adná költsön). Hisz ismeritek a mondást, "van kocsid, lesz csajod!". Szóval gurulok a Mammuthoz Laci kúpjával, tiszta JDM a gép, vagy ezt már írtam korábban? Nehogy Spartacus legyek! Szóval Kata ott vár a parkolóban, látom messzirõl a Domóm ott lóg a nyakában, na tudtam én, hogy bejövök a csajnál, nem hiába lájkoltam az összes posztját a fészbukon! Becsüccsen, mutatja az új mûkörmeit, leszedte a Playboy nyuszist, Hello Kittyst rakott fel helyette a kedvemért. Felreggelt a flixre is, Hondibébibaba névvel! Meg kell hagyni van stílusa a csajnak! Mondom együnk egy mekit, azt lazuljunk. Hajtok le a mélygarázsba, kva nagy reccsenés, leért a JDM toldat! Kiszállok, fogom a fejem, mert alig tartotta valami a spoilert. Lackó ki fog herélni! Fél órát fetrengtem a porban mire feltákoltam valahogy, szerencsére Kata elfoglalta magát, Lédi Gagát hallgatott meg SMS-ezet a barátnõivel a kocsiban. Beülök, kulcs fordít, az önindító meg se mozdul! A nagyzene leszívta az aksit, az autó meg se mozdul! A Repsol Hondás polóm háta tiszta retek, majd a guta ütött meg. Bezártam a verdát, aztán felmentünk a mekibe. Volt egy csomó kupon nálam, naná, hogy Kata Happy Meal menüt kért ami nem akciós. Egy direkt szûrõ árát hagytam a pénztárnál, hogy baszná meg a Lézer Jani! Jót dumáltam Katával, nagyokat röhögtünk mikor a mustárral próbáltunk Domókat rajzolni a mûanyag tálcára.:)
Jó másfél órát tömegközlekedtünk mire haza értünk, vettünk egy kólát a non stop-ban, azt mondtam van otthon Bacardi, de megteszi fater kommersz vodkája is, ezek a csajok úgy sem tudják mit isznak.
Besettenkedtünk a szobámba, faterék észre sem vettek, tolták az SMS-t Alekoszra a tévé elõtt. Bekvertem a Bacardi (vodka) - kólát, bevittem a szobámba. Mutattam vagy 50 Hondás videót a youtube-ról, jól elvoltunk. Aztán kiment pisilni, vitte a táskáját is, ez tuti vmi nõi szokás. Naná, hogy belefutott faterba, ami nem nehéz, mert 8x is kimegy éjjel mióta szarakodik a prosztatája, már nem úgy vizel mint a Jazz spricni! Jó sokáig kint volt Kata, de komolyan mondom megérte várni! Kihúzta a szemét japósra, felhúzott egy fehér inget, rakott miniszoknyát térdzoknival, a haját meg összecopfozta kétoldalt. Tisztára mint egy japó iskoláslány! Na nekem több se kellett, elváltotta az agyam a véteket, rögtön az ágyra döntöttem! Tiszta JDM fáking jeee!
Hajnalban lépett le, muter már mosta fel a lépcsõházat. Szokás szerint lekurvázta, de minden csajomnál ez nyomja, tiszta Kenblock már. Reggel vettem észre, kiszakadt az egyik olcsó Lidlis koton. Kibaszott Lézer Jani! Mindjárt hívom Pikacsu Lacit, hogy gáz van a kúppal, szorítsatok!
Hondibébibaba (Kata) 2011.03.26
Csumi Csajszik! Képzeljétek van Pasim! Palinak hívják. Nem valami trendi, hívhatnák inkább Krisztofernek vagy Ármándónak, de kezdem megszokni.:) A Lurdynál dumcsiztunk elõszõr. Jeni vitt ki oda, azzal, hogy penge verdák vannak, meg jó arcok. Pali jött oda hozzám, elõször a felét sem értettem mirõl beszél, JDM, Mugen, de olyan cuki volt abban a piros Hondás pólójában, mint Paul Ealker. Mondtam, hogy imádom a Hondákat, igaz csak az S2000-et ismerem, valójában a BMW a kedvencem, de ez titok!:) Búcsúzóul adott egy aranyos kis szõrmókot , most már tudom ezt hívják Domónak. Még aznap éjjel bejelölt a fészbukon, meg egész héten tolta a lájkokat , csak aztán kért randit priviben. Közben reggeltem a flixre, jópofa oldal, tisztára kimûvelõdtem a JDM-bõl!
Eljött a randi napja, vettem egy új toppot, fodrász, aztán lecseréltem a Playboyos körmeim Hello Kittyre, ezt neki szántam meglepinek. A Mammutnál taliztunk, egy hangos Civic-el jött értem, láttam nagyon meghatódott mikor meglátta a nyakamban a kis Domót, nagyon cuki volt! A garázsban valami leszakadt az autóról, nagyon ideges volt, amíg szerelt én cseteltem a csajszijaimmal. Aztán meg nem indult be a kocsi, egész este metróztunk, buszoztunk. Elõtte mekiztünk, õ sajtburgert evett én meg happy meal menüt kértem, imádom azokat az édes kis kacatokat! 11 felé értünk hozzájuk belopóztunk a szobájába, bakardi kóláztunk (fura íze volt), Hondás videókat mutogatott a youtubon, már majdnem bealudtam. 2 óra körül már untam a dolgot, mondom kimegyek pisilni. Pont belefutottam faterjába, vicces pasi, még csapta is a szelet!Hihihi. Felvettem az iskoláslány jelmezt , ezt a flixen láttam az off topicban, kapott vagy 50 lájkot a csajszi. Azonnal az ágyra tepert, végzett 5 perc alatt , aztán mélyen aludt. Csurgott a nyála és motyogott álmában valami vétek swapról. Hajnalban leléptem, a lépcsõházban vmi szipirtyó lekurvázott. Jövõ héten Jeni bemutat a BMW srácoknak. Van ott egy kopasz srác, tiszta Vin Disel! Pali meg ne tudja!
© Tomboy, hondaforum.hu
nekieshetek szetszabdalni a muanyagot egy dremellel :(

(abból egy maradt az országban, de túl jól bujkál :DD)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

#33231: a felni nagyon nem tetszik, egy felnicsere és tökéletes :)

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC