TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mycarportal.net/wp-content/uploads/2011/03/Ferrari-California-ADV1-Wheels-01.jpg

:) Semmi okosság :P
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Szinte mindenki a bömbölõt nézi.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Annak a Nissan-nak fantasztikus hangja van... 😮
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Látom zuztok a skykline al szöregen is...
Remélem nyáron kk z tok is vele ja meg rp(rakpart)
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

"Rögtönöztünk egy házi oltárt Borsodis rekeszbõl , kiragasztottuk fölé Soichiro Honda fotóját, majd elmotyogtunk négy miatyánkot japánul. Betoltunk rá két kupica royal vodkát szakés csészébõl, végezetül meg ráadtuk Lackó húgának Hello Kittyjére Kata bugyiját, aztán keresztül böktük nagymuterja kötõtûjével. Olyan rituális volt az egész, esküszöm , Mell Gibson se rendezett volna jobbat!
Este lett mire hazabuszoztam, hogy baszná meg a Lézer Jani! Még gyorsan létrehoztam egy „civic vs. BMW” profilt a fészbukon, kaptam 14 lájkot, meg négy halálos fenyegetést fél óra alatt"
Vért hugyoztam😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gts25T?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Gazdája szedte le a p rendszámot ezek meg nyomták a munkásvicceket meg h nem jó oldalt van a kormány.....
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Jó tudom szar képek de elõbb utóbb lesz normális is.
Addig is:
Plusz a ráadás 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Persze ez csak kitalált történet, irónia az egész 😊