TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifejezetten jól áll neki az Integrale féle motorháztetõ<#idiota>#idiota>a többirõl már nem is beszélve

Ugye ez a kocsim (belsõ kép):
Van benne egy 350 Wattos mélynyomó, erõsítõ+ minden, dübörög, a térhatása nagyon-nagyon jó, vettem rá AMG alufelniket...
ÉS EZT A MUZSIKÁT HALLGATOM BENNE MINDIG
Mercedes E320 kaszinó rójál
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
:) Semmi okosság :P
már megint nem néztem körül rendesen..
Bocsi..
már látom a nevét. :/
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
sry

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Errõl a kocsiról kérhetnék információt?
Én ilyet még nem láttam.. érdekelne kicsit.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
0:29-nél mit keres ott az a Cinquecento?? 😄 Bocs a dupláért, az elõzõ vidinél láttam ezt ajánlottban. 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?