TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te nagyon hülye vagy, te írtad h kimész ledeket szerelni...... a másik marha meg elköszönt mert illedelmes
nem azt mondtam hogy a led jó, félre ne érts, amit említettél az valóban igénytelen, de ha xenon mellé nem sárgafényü helyzetjelzõt akarsz és nem akarod befesteni kékkel, akkor veszel ledet berakod azt jó, de ezt még sem említeném egy lapon a "hudetuner" leddel
\"If in doubt, flat out!\"
NSX-ek mellett milyen nagy bálna az a Nissan 😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
az NKH meg berendel mûszaki vizsgára 😄

<#wilting>#wilting>
örülök, hogy objektíven bírtál a témához szólni, szerintem lépjünk tovább
örülök, hogy objektíven bírtál a témához szólni, szerintem lépjünk tovább
\"If in doubt, flat out!\"
képet! 😄
Ember, ez nem ledcsík hanem egy T10-es helyzetjelzõ led. És azért kell a led, mert a xenon hideg-kék fénye mellett érdekesen hatna a mezei izzó sárga fénye. Uba+...
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Hát már szériában sem a legszebb autó (legalábbis a régi mr2-esektõl nagyon messze van), de itt még sikerült a delikvensnek rontania a helyzeten..katasztrófa
Meg ami még jó amikor olyan szép "egyenesen" van felragasztva, hogy messzirõl látni az ökörhugyozást😄
Amúgy úgy egyébként mi a pöcsömre jó ez az idióta ledezés mánia? Valaki elárulhatná végre. Anno elkezdte a porsche vagy az audi már nem tudom, meg ugye minden új autóban kötelezõ lett, erre a sok okos elkezdte a mindenféle ekecs ledcsíkokat felragasztgatni az autójára, és egyiken idiótábbul mutat mint a másikon. Kedvencem amikor berakják a lámpa alatt lévõ, lámpa és lökhárító találkozásánál található rés mögé, és akkor dejó<#idiota>#idiota>
Átforrasztottam az új ledet a régi foglalatába és így már nem lötyög.
Nem itthon fényképeztem, nem is gyakori látvány
Nekem teccik😊
http://car-tarsak.blogspot.com/2011/03/toyota-mr2.html
itthon
Nekem teccik😊
http://car-tarsak.blogspot.com/2011/03/toyota-mr2.html
itthon

www.car-tarsak.blogspot.com
😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sikerült kiszedni, házilag barkácsoltam egy mágneses rudat és kihúztam a reflektor lyukán. 😊
kalapáccsal
Ma reggeli cumi:
Vettem 2db teljesítmény növelõ turbó led-et a pözsóba. 😄
Eléggé lötyögött, szar a foglalata, toltam is egy friss negatív feedback-et hálából az eladónak. Mikor betoltam a helyére kialudt, úgyhogy elkezdtem kihúzni. És mi történik na mi, hogy rohadjon meg? Hát beleesett a lámpatestbe ez a gedva. 😄
Most ott fidel benne mint Castro, azt fingom sincs hogy kell kiszedni.

Vettem 2db teljesítmény növelõ turbó led-et a pözsóba. 😄
Eléggé lötyögött, szar a foglalata, toltam is egy friss negatív feedback-et hálából az eladónak. Mikor betoltam a helyére kialudt, úgyhogy elkezdtem kihúzni. És mi történik na mi, hogy rohadjon meg? Hát beleesett a lámpatestbe ez a gedva. 😄
Most ott fidel benne mint Castro, azt fingom sincs hogy kell kiszedni.
szep de inkabb ez kene...
650 ezerert...
650 ezerert...
És a felni sem alá való, ráadásul béna a hasmagasság, bután néz ki. A kevesebb néha több tökéletes példája

'A BMW nem autó, a BMW életérzés. Egy vírus ami gyorsan fertõz, üres pénztárcát és mámoros fílinget hagyva maga után''
ha ez problémát okoz magadtól nagy bajban leszel kinnt....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hogyan lehet oda kijutni???
mármint élni...
mármint élni...
lol!!!!! amugy jartam ilyen helyeken, mikor meg marvanyoztam idekint.... GUSZTUSTALAN!!!!!!!! mar maga a kornyek is olyan hogy egy nullanak erzed magad es soha nem fogo felfogni, hogy embereknek hogyan van erre penzuk, mikozben ezek kozul egyikse szupersztar.
Ha lehetne mind2-t kérném thx...Ferrarit pirosba inkább😄
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat