40647
.
  • Mentol
    SZERINTEM MEG NAGYON TRABANTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most miért kell ezt srácok?
  • MikX
    Hát az eleje inkább Galant, a hátulja meg télleg alfás, de nagyon, honda nem igen van sztem...
  • Borg
    Simán, az egész formája, és a stílusa, vékony lámpák, magas segg kis ablakkal, nagy kerekek, erőltetett négy ajtó, tiszta 8gen.
    Nem azt mondom, hogy 1:1 vettek át dizájnelemeket, de a stílus pont ugyanaz.
    Meg mintha egy kis Audi A3 is lenne benne :)
  • DanielT
    Semmi, de ha Hondád van, akkor mindenbe nagyon könnyen beleképzeled :DDD
  • MikX
    És mi benne a Hondás?
  • MikX
    Ja, de ha ebből nem Galant utód lesz, akkor nem tom mi...
  • Borg
    Kicsit alfás, kicsit hondás... de ha valóban így kerül szériába, ebből is ütős autó lesz. Nekem bejön.
  • DJ Skyline
    kis off!
    ez a gonosz tekintet!

a hátulja kicsit fura

és a lámpák nagyon alfásak
  • JGTC
    persze az a fontos, de ezek az optikai tuningok valamilyen szinten a környezetednek is szólnak
    szerintem lehet alapozni más véleményére is mert jó az ha ismered a többiek véleményét, csak tudni kell azt is megválogatni
  • MikX
    tulajdonképpen az a fontos nem, hogy annak tetszen, aki csinálja magának, más véleményére nem lehet alapozni...
  • JGTC
    Az egészhez annyit fűzök hozzá, hogy nekem sincs ugyanúgy mint annak a csórinak ott lent (lásd #2384 :D) sok pénzem, de eltudom dönteni, hogy mi néz ki jól és mi ótvar! Én inkább úgy vagyok vele, hogy kétszer addig kuporgatok de nem lesz gagyi szarokkal tele aggatva az autóm, és olyan lesz ami nekem is igazán tetszik.
  • JGTC
    nekem a matica rajta a kedvencem
  • Yoz
    Nem védem őket, de enyi erővel téged is el lehet csak mert valakinek pont nem tetszik valamelyik tulajdonságod esetleg hobbid...
  • 12346
    na jó tényleg nem teljesen igaz, csak benne vannak ők is:D
    ahhoz képest, hogy kis szegmens, elég sűrűn látni ilyen szakadék sufnitunereket:c el kéne küldeni őket kapálni. ha már nincs se pénze, se ízlése, hagyja már abba:@
  • DanielT
    Öööööö, azért ez nem teljesen igaz :D Hihetetlenül kicsi szegmens ez...
  • 12346
    az ilyen lúzerek miatt nem lehet kúltúrált használt autót venni:/
  • DanielT
    Különbözőek vagyunk. Szerinted is röhely, szerintem is, de ha nekik jó...
  • 12346
    igazából ki szabad őket nevetni nagyon is. ha nincs pénze, legalább ne tegyen tönkre egy autót a gagyizmusával, mer ez...:C szégyelném a pofám benne.
  • Borg
    Nagyon megy az a szárny a 175-9 dísztárcsás kerékhez :)
    Az ültetőszett meg valszeg a srác a hátsó ülésen :D
  • CSOCSO
    ez a civic meg ki is nez vhogy...
  • CSOCSO
    nahja... tiszta alfas....

• DanielT
    Igazából nem szabadna őket kinevetni, hisz csak tetszik nekik ez a stílus, de nincs elég pénzük. Mindenesetre akkoris gáz :)
  • JGTC
    ja értem, hát igen ilyeneket én is látok gyakran
    pl:
    és hasonlókat...

ebből a csúcs amit láttam az egy ilyen szányal megáldott lanos volt lol:D
  • DanielT
    Bp. Nem túl gyakran, de belefutok ilyenekbe, plázáknál gyakoriak :D

Ja, nem ilyen igényesekkel mint ez a lenti Honda, hanem csak rákúrják a csomagtartóra ezt a buzi szárnyat és attól már versenyautó lesz a gépből :D
  • JGTC
    menő:)
    merre jársz, hogy ilyen verdákkal találkozol?
  • DanielT
    Jajjbocs :) Menő? :)
  • JGTC
    Alu szárnyat én sem tennék soha az autóra, de egy ilyen karbont már annál inkább!

• JGTC
  • FOXX supreme
    igen az elbassza az egészet
  • DanielT
    Überszánalom :D Hangosan röhögök amikor ilyennel találkozom az utakon :D
  • Borg
    Csak kár hogy ilyen csúnya otromba szárny van rajta...
  • JGTC
    Végre egy Civic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • FOXX supreme

• Peugeot
    az nekem is a ku...jó
  • DanielT
    Naja, gyárilag valóban nem durvítja őket nagyon, de ennek a Mugen -nek már elkélne :)
  • bertino
    na az is egy kedvenc, az AM DB9
  • FOXX supreme
    De nagyon ott van!!!!!!!!!!!fúúú nagyon tetszik!!!
  • Borg
    Szerintem a Hondának jelenleg sincs semmi gondja, az elsőkerék+slipdifi módszerrel az aszfaltra vinni a lóerőket. Annyira nem csinál brutális gépeket, általában 300le alatt megállnak gyárilag.

Amúgy a legújabb hírek szerint készül az NSX utódja, ami azonban már nem vérbeli fapados sportkocsi lesz, hanem az Aston DB9-hez hasonló GT autó. Namost ha mondjuk belehegyezik a 3.5l V6 i-VTEC (350LE az új legendben) motort, akkor ott lehet esélyes, valami négykerekes megoldás.
  • DanielT
    Rájöttem mivel lehetne sokkal jobb a Honda. Egy hihetetlenül profi 4 kerékmeghajtással! Úgy hiányzik neki mint egy falat kenyér. Ez a gép is sokkal keményebb lenne, nem beszélve, hogy legalább 30% -kal javulnának a menetteljesítmények.
  • bertino
    felni tetszik