40647
.
-
minden motor mas... egy 2 lityos honda motort kisse tuningolni kell hogy elerje a 140 WHP-t.... arrol nem beszelve hogy a motorban 160 lo van 163nm nyomatekkal.. ekkora nyomatek meg a szejjel specizett CTR ben sincs. ami kb 170 whp...
btw trd superchargerrel meg olcsob az auto mint egy CTR de tobb loereje lesz az autonak. -
De nem is az a poén. Baloldalon van a kormány!!! :D -
:)) -
looooool:)
Civic type-rt nem kell tuningolni
inkább gyűjtök arra... -
Borg #9885 Ugyanmár, vesztek ilyet oszt kész :)
Chiptuning, +20LE, -2L fogyasztás :DD -
Azt nem meri leírni mert betámadják a büntipontosok
-
mármint Borg fiu, nem te Desigo;D -
majd énis megtámadom Borg-t:) merre lakol?:-} -
"fika teljesítmény"
ezt megkapta:)))
Majd ha tuningolni akarok megkereslek... -
Borg #9880 Hat mivel alapból 2.4-es ezt nem is csodalom :D 140LE abból fika teljesítmény alapon. -
omg ez nekem kicsit sok volt:) de nagyon köszi az infokat...mind1 még ráérek ezeken gondolkodni;) -
mennyi problema... a kocsim 140 lo alapbol kereken. turboval meg letesz 240 et.. es nem lesz vele problematika. -
Borg #9877 Haveromnak itt az ESI-je. Alapból ugye D16Z1 125LE-vel. (SOHC VTEC)
Tett rá egy KKK turbót egészen minimális nyomáson, 4db mitshubishi 3000gt injektorral, új leömlő, kipuf, légszűrő, csövezés, kábelezés, chip tuning, bejátszás stb.
Nagyon fasza lett a végére, most épp ~170LE, ~200Nm, húz ahogy kell. Van egy feelingje mikor lefúj a BOV 8000-res fordulatnál elváltva :) Kétségtelen, hogy jó dolog.
Ő maga épíette meg az egészet, így volt durván 200k-ban neki, tehát ennyi volt az anyagköltsége (és nem túl drága cuccokkal). Azóta már belefigyelt egy másik ESI motor :) Ugye az ESI alapból olajevős 150e km után, mert hosszú a lökete, és ennyit bír a gyűrűzés rajta. Namost turbóval egy olyan motor, amibe zsír új gyűrűzést, szelepszárszimmeringezést csinált a turboval együtt, birt vagy párezret össz. Most meg ebben a motorban valahol a főtengely váltó felőli végénél folyik az olaj, mert kinyomta a szimmeringet (ez talán nem a turbo miatt).
De ő maga is bevallotta, hogy úgy számít olyan 100k körüli futásra felújítás nélkül, ha csak ő hajtja, és tudja hol a határ...
Tartósra turbósítani ilyen motort szerintem fél-1 milla alatt nemnagyon lehet, és még akkor is vigyáznod kell rá nagyon.
Valszeg pl egy F20-as 137LE-s prelude motort simábban el lehet látni egy lowpower turboval, mert alapból sincs csúcsra járatva (SOHC non vtec). De pl arra ráraksz egy 2.3-as moci szívósorát, meg hengerfejét, ecuval (1:1 rámegy), akkor van egy 160 körüli lovad belőle, turbo nélkül. Ugyanígy pl az 5gen 1.5 civic D15B2 ugye 90LE, de ha teszel rá egy D15B7 szívósort, hf-et ecuval, akkor 105LE egyből. Vagy pl egy ESI leömlő (szintén D-s motor, rámegy 1:1-ben) vagy 10Nm nyomatékot hoz magában. -
És utána van egy motorod, ami ha vigyázol rá talán kibír pár tízezer km-t. Ha nem akkor annyit se.
ez asszem meggyőzött arrol hogy nem érdemes ilyen nagy volumenü tuningra gyüjteni:ppp(bár nem is ien 500lóra gondoltam...hova kell annyi)O: -
attol is fugg milyen moci van benne. pl egy vtecet se lehet annyira turbositani mint egy non vtec b16 motort... -
Borg #9874 Turboval.
Plusz a fél motor ki van cserélve erősebb alkatrészekre.
Talán fél millából megáll maga a turboszett, és csak utána jön a motor hozzáigazítása, chippelés, tesztelés stb.
És utána van egy motorod, ami ha vigyázol rá talán kibír pár tízezer km-t. Ha nem akkor annyit se. -
visszatérve ehhez a civic tuninghoz. ha nem nagyon lehet előcsalni több loeröt a honda motorokbol, akkor ezt vajh milyen eszközökkel érték el? azt látom hogy turbós.... -
Nissan Skyline R33 GTR - 1051 LE
Srácnak kitörik a nyaka:)
videó -
Csocso jó lett a kipuffod !!
-
nah.. mindjart elerunk a 10k hoz -
Nekem is most 215/45 kerül fel. Ezelőtt 205/40volt hát voltak bajok néha :D Bár szinte ráragadt az útra olyan kanyarokat lehetett bevenni vele h uhhh. Csak az a baj h kisebb volt mint amekkora kéne rá és csalt a km-óra meg elég rosszul is nézett ki mert nem tölötte ki rendesen a kerékjáratokat. De mostmár fasza lesz minden szempontból, remélem... :) De holnap minden kiderül végre :D -
meglestem joparat.. ezek meg ranezesre is fikaknak tunnek.. tudom hogy legalabb olyan jok mint az enyem vagy valami de akkor is.. rondak. meg a vegen levo tip is. -
a simoni meghasonlit is ra kiveve hogy az carbon de az enyem jobban nez ki.. marmint a titanium tip.
btw.. en is tudtam volna venni olcsobbat. ez lett.. HKS.. ezt akartam. az elotta levo ami rajtavolt kb 20 dolcsi lehetett.. alladekul szolt. jo mely meg minden. de szarul nezett ki, nomeg cat-back cuccost akartam es egette a festeket szal kellett egy masik. a HKS hi ti meg tetszett.. 220?.. ez van. otthon lehet nem vettem volna.. itt meg nem fajdult bele a derekam. -
Tazy #9866 Inkább igy:Autó Tuning & Stereo
ÜdVLali -
Tazy #9865 Szevasztok 
Ha már tuning,akkor itt is van mit látni:Autó Tuning & Stereo
Üdv:Lali -
Borg #9864 215/45-nek majdnem ugyanannyi a falmagassága mint az enyémen a 195/50-nek, 15ös felnin. Viszont 16-os felnire már csak 195/45 menne fel, az 10mm-rel alacsonyabb gumi. Mondjuk ültetés nélkül most még felmenne a 205/45 is. 17-esről már nem is beszélve :D
Plusz gumi függő is, hogy mennyire kemény az oldalfala. A Michelin Pilot Exalto PE2-nek pl kibaszottul, a gumis alig birta feltenni a felnire. -
Borg #9863 220$ volt a dob?
45-ért nálunk típus specifikus Remus dobot kapsz, nem ilyen darab átmenő csövet...
Válogass:
dobok
És ez nem is a legolcsóbb lista.
Ott a te dobod is, cirka fele annyiért. Csak nincs ráírva hogy HKS. Ugyanúgy saválló, rozsdamentes...
Persze ettől nem szar a dobod, csak nemkicsit drága... -
mekkora gumikat vesztek ra? mert nekem romma van ultetve.. neha itt is gaz ami van.. bar uberlukak nagyon elvetve vannak de itt se tokeletes azert!!! nekem 215/45 van es szvsz elviselheto.
ja amugy 17 es felnik -
osszesen?
nezzuk csak? ugy 100 ezer?
rezonator 60 dodo.
hks hi ti 220
osszerakas a csovekkel 200
-
lol azt hittem engem gunyolsz a gyongyszem szoval.
amugy meglestem a sok ricer honda utan nekem ez egesz jonak tunik.
ali g filmjet jutattja eszembe mikor versenyeznek a poszo 105 osokkel vagy mikkel:D -
500! lóerős BMW motoros Dragpolski
Nah erre kíváncsi leszek,hogy mit lép -
Nem válaszoltál,hogy mennyi volt... -
most az irigyseg beszel beloled?! btw azert ez egy HKS.. nem sarki "keci" amugy ahol feltetettem lattam hasonlot olcsoert.. ugyanilyen szines vegu volt de a kulonbseg az volt hogy ennek szep vekony volt azok meg gusztustalanok voltak. amugy jol szol! -
Magyar tuning újabb [URL=http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1112041&command=ugras&megjelenes=4&screenwidth=1280]"gyöngyszeme"[/URL]
Fasza lett a kipufod Csocso tényleg szépen néz ki
-
KESZ A HKS KIPUFOGOM!!! JEEEEEEE kurvajol nez ki.
sajna vekonyabb hangja lett mint az elozo mufflerral de ezerszer ertelmesebben nez ki. talan nem is olyan hangos ami nem is baj.
-
Nekem 17-es van és tavaly szezon végén 4-ből 3-at görgőztetni kellett a kiválló szegedi és környéki utak miatt. De holnap végre visszakerülnek az OZ-k egy kicsit nagyobb gumikkal :D -
Hát nálatok lehet. Nekem itthon még a 15-ös is szétrázza az agyam... :) (meg a kocsit) -
Borg #9852 Ha piszkálgatni akarsz, akkor vegyél gyárilag turbós autót.. annak könnyen piszkálgathatod felfelé a töltőnyomást chippel, aztán csak győzd javíttatni majd :) A Honda motorjain marhára nem egyszerű akár csak pár LE-t is húzni... -
Borg #9851 Legalább drága volt?
Ilyen csövet itthon a sarki kipuffos egy 10-esért hajt :D (olyan is a hangja, majd meglátod) -
es ime az uj HKS kipufogom. elvileg holnap kerul a helyere. de lehet hogy szerda lesz belole ( ha kibirom addig)
katt a
kepre:
eloben meg gyonyorubb.
(felul a resonator van)