40647
.
  • CSOCSO
    barkit lenyomok:D:D:D:D lol =

• CSOCSO
    ne ertsetek felre..

ez is nagyon szep.
  • CSOCSO
    de meg milyen kis aranyos:D

mikor fikazott az integras akkor ugy voltam vele, hogy mit ugral a hulye hondajaval? autom ezerszer ertelmesebben nez ki mint egy olyan integra. belulrol nem is beszelve. lehet hogy vmelyik honda, mazda, nissan mittom en mi gyorsabb.. nahde kit erdekel hogy egy 5-10 eves agyontuningolt szarsag jobban megy mikozben ilyen autom van?...
  • SötétBarom
    Egész kis aranyos =)
  • CSOCSO
    nah.. hogy egy kis kep is legyen mar vegre:

jut eszembe. mielott vki azt hinne hogy most bekepzelt lettem, meg mittom en... felhivnam szives figyelmet hogy nem! sot en voltam az aki azt hitte hogy le lesz nyomva mint atom.. persze buszke vagyok az autora hogy allta a sarat.. es tuti hogy legkozelebb mikor lesznek sokan akkor csomo auto ellen fogok vesziteni..talan sima kis hondak ellen.. tuti.
    szal remelem senki nem konyvel el engem valami kis bekepzelt racsingosnak. semmi ilyenrol nincs szo. az alabbi felreertesek csak kozottem es a hondavedok kozott volt.
  • CSOCSO
    nemtom hogy az audi a4esrol irtam-e... manual az is... 2.8 as quattro.

egyesben elugrott tolem mint atom de kettesben utolertem es harmasnal szepen lehagytam. arrol sajna nincs video mert amugy o volt a kamerasom
  • CSOCSO
    a kipufogo rezonator belulrol ilyen lyukacsos. elvileg arra van hogy ne legyen olyan recsegos hangja az autonak. de mivel nekem leomlom van ezert nagyon sokat nem er. persze er. mert pl egyaltalan nem pukkangat annyit az autom. de van rola video is:

katt ide

• LionTR
    pl: Rezonátorcső (nem szúrom be nagy kép)

Meg itt egy link is: hírdetés
  • LionTR
    Én nem veszekszem, csak tényeket közöltem :)
    A kipuffos rezonátorcsövedet láttam, az hogy néz ki belülről?

Szerintem pont nem vagyok elfogult, mivel nekem toyotám van, és ugye a tied is végülis toyota :D

Mindjárt keresek képet a légszűrős rezonátorcsőről.
  • CSOCSO
    nemregen belinkeltem egy kepet.. azon lathato a rezonator csovem. de a legszuros rezonatort nemtom elkepzelni.. mi is az es minek van?
  • CSOCSO
    akkor rezonatorrol ne beszelgessunk :D
    az integras asoznta hogy o gyorsabbnak erzi az autojat. amire en azt mondtam hogy meg ne mondd mar hogy max 8-10 loerot tobletet megerez.
    de aszondja hogy gyorsabbnak erzi egyes helyzetekben.. aham. oke.
    mindenesetre szeretnek legkozelebb egy alap scionnal menni. meglesni hogy mizujs.
    igazabol az eclipse jobban ledobbent. ha amiatt veszekednetek megertenem de ez a hondas dolog.. latszik az elfogultsag.

mindegy.
  • LionTR
    A rezonátor cső nálunk a direktszűrő és a légbeömlő között helyezkedik el.
    Kipuffra való rezonátorcsőről meg mondjuk én hallottam még :) Nálunk gázgyorsító a divat, de az gondolom nem ugyanaz.

"szvsz intakeval es exhausttal nemnagyon tud negativ tuningolni.
    de nemtom. nem is erdekel."

Má hogy a francba ne tudna.

Szívós autók nagyon érzékenyek a kipufogórendszer kialakítására, milyen a leömlő, hogyan kanyarog hátra, meg milyen vastag, stb... Egyaltalán nem biztos hogy egyértelmű teljesítménytöbblethez jutsz ha az egészet lecseréled mondjuk vmi szaki által hajtogatottra. Sőt!

A légszűrő meg megintcsak nagyon kritikus dolog. Csomószor hallani, hogy civicen a gyári légszűrő direktszűrőre cserélésétől rosszabb lett a teljesítmény, mert itt se olyan egyszerű hogy csak rádobod azt kész. Arról meg nem is beszélve hogy legtöbben a hangja miatt teszik fel, meg mert bedőlnek a reklám által ígért plusz lóerőknek, és rossz helyre teszik, melegebb levegőt kap a motor és máris szarabban megy...
  • CSOCSO
    nemtok a ctr rol. civic si rol tudok. bocs.
  • CSOCSO
    ELBASZTAM A VIDEOT!!! egyiksem volt auto.. mind manual volt:(((((.. hajnalban csinaltam a videot... mindegy. mindjart kijavitjuk
  • CSOCSO
    lool!
  • CSOCSO
    van celicank, automata.. sima GT.. nem GT-S azzal a kocsival baj volt.. a celica majdnem ugy megy mint a scionom. jo parsze lenyomnam par kocsival. talan gyorsabb ket masodperccel de az meg mindig 10 alatt van es nem a 14 hez kozel.
  • CSOCSO
    neked is mugen logod van nem csodalom a negativ hozzaalasod:D

btw tudnak vezetni.

"rezonátor nélkül légszűrőt"
    ez meg vagy valami magyar dolog amit en nemtok vagy nagyon kevered a szezont a ......

sajna en amcsiba kezdtem ezeket a tuningos dolgokat megtanulni..de.. a rezonator ami idekint amcisban van az a kipufogo csore megy. nem javit idot.. nem leszel gyorsabb , csak nem "recseg" annyit a kipufogod.
    semmi koze a legszurohoz.

szvsz intakeval es exhausttal nemnagyon tud negativ tuningolni.
    de nemtom. nem is erdekel.
  • CSOCSO
    lool!

nezd meg a videot ha nem hiszed. az ember jol vezet. egyszer sem valtott felre, pedig en ketszer is (azokat nem tettem a videoba.. minek?)

btw a csavo gyorsulni jar.. munkatarsam.. sokat tud a hondakrol. ezert is vette ezt az autot.. b16.. azt mondta erre jobb a turbo mint a vtec motorokra. szal tud valtani.
    a futam elott kigunyolt tobbszor! marmint mikor dolgoztunk. meg lecsirkezett mert elozo heten nemet mondtam a versenyre.. most megkapta. ne felj.. azota nem is fikaz.. csak azt hajtogatja: nah majd beszerzem a turbot.

ja amugy azt mondta, hogy eddig vagy 10 integrat lenyomott..

hivjad hazugsagnak ha akarod.. nekem 8.. a video ott van. lehet nezegetni.. turbo eclipset elkapom.. jo persze.. alacsony nyomasu turbo meg minden.. lealazna felcsavart boosttal.
    mindegy.
    en azt hittem el leszek verve azokutan hogy meglestem jopar racingelos tc videot a youtubeon.

dehat ez van.. azok pisztos nem tudnak valtani.
  • CSOCSO
    lol es megtalalta:D
  • ZsirosKenyer
    rájt
  • Borg
    A tiédben a B7-es 105LE-s van?
  • Borg
    Integrát, ami 6.6 alatt van 100-on, te lenyomtad a 7.6-oddal :D
    Akkor tedd hozzá a történet végét is, hogy béna volt az integrás, és rosszul váltott, vagy későn rajtolt, stb.
    Mások is ide járnak hazudni, csak nem ennyire átlászóakat :D
  • Borg
    Aha persze :DDD Stock motoron 400BHP, 2.4-ből, tartósan... aham :D Szerintem mondd el ezt nekik is, biztos örülni fognak az új hírnek :D
  • Borg
    Milyen CTR-ben nincs 170WHP, meg 163Nm nyomaték?
  • Szabi1991

• Szabi1991
    a mi régi astránk gyára adata a 13 mp XD
  • ZsirosKenyer
    érdekes módon az én amcsi civic-emet viszont 10 lóerővel erősebbre csinálták mint az európai/japcsi 1.5-ös. Úgylátszik csak a toyotánál ilyen tompák.
  • SötétBarom
    xD

Totalcarban volt egy teszt, nemtom ki látta.. Abban volt egy USA kiadású Celica.. Automata váltó, hátul dobfék, 13.5 alatt volt százon...
  • Szabi1991
  • ZsirosKenyer
    akkor jó nagy gyökerekkel ellen nyomhattad, ugyanis az integra majdnem egy teljes másodpercet ráver a gyári 2.4-es scion-ra, de még a sima 1.6-os civic VTI is gyorsabb nála.

Amúgy amerikában szerintem tombol a negatív tuning. Minden hülye vesz full kipuff-rendszert, rezonátor nélkül légszűrőt össze-vissza gányolják a motort aztán a végén rosszabbul megy mint gyárilag. Váltani meg aztán senki nem tud.
  • Szabi1991
    inkább ezt mutasd :P
  • Szabi1991
    =)

:DD

durva a hangja (y)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=vEhPesead0g][/URL]
  • Csabesz6
    :)hulye
  • CSOCSO
    LOL:D ja..

kerestem rajta BOOST kapcsolot de nemvolt.. de talaltam BATTLE MODE kapcsolot.. szal azt ON ra allitottam.

• Csabesz6
    hm a végén kiderül hogy a Scion volt KITT alapja:)
  • CSOCSO
    lol. hetente van valami racing party miamiban.. lementunk 3 haverral.. bazz ures volt a terulet erre mikor kozelebb ertunk meglattunk egy zsarut korozni.. a parkoloban ( gyulekezo parkolo) jo akkor tunjunk el.. elmentunk az autopalyara erre vagy 5 masik auto becsatizott hozzank hondak, lexus mittom mik voltak meg ott. volt ket honda.. bazz olyan SZAR hangjuk volt hogynem hittem el... olyan szinten elleptem nekik 5 osben..
    a kipufogojuk meg olyan irto hangos es olyan szar vekonyan uvolt hogy nemigaz!!!!! nem csodalom ha ezek miatt figyel fel rank a rendorseg.. nah mindegy. megalltunk mashol mindannyian, orjongtunk mint a hulyegyerekek hogy dejo volt tomegesen mentunk sokkal. nekem nem tetszett szvsz butasag igy nyomni.. dehat mennem kell ha tudni akarom hova mennek. de ugy nem is cikaztam mint ezek a balfaszok.. tobbet is voltam a feken mint ok osszesen egyutt:D mindegy erre allunk es az egyik lexus elkezd donuttolni:D:D:D: erre beugat az egyik: ZSARUK!!! nezunk az egyik utcara.. ott megy a zsaru.. oh bazzeg:D mint a faken FnF filmben.. mindenki atlep atugrik atgurul a masik autojan es uccu neki tunjunk el.. lol. mindegy.. le is tettunk arrol 4 en hogy ezekkel logjunk.. atmentunk mashova csak negyen.. beszelgettunk normalisan, rohogcseltunk en eldontottem hogy elobb lesz komoly fekrendszerem mint turbom ez 100%!!!!

mindegy aszondja a haver hogy menjunk nyomjunk egy ket dragot.. jo oke. kimentunk egy tok hosszu kihalt utcara.. b16 os integra sportlegszuro/kipufogo... lenyomtam.. hurra. nem is szamitottam masra.
    erre jott a turbo eclipse ( kettovel regebbi, ami volt az elso fnf filmben) hat.. az elso korben mikor 20 rol indultunk lenyomtam fel autonyira!!!!! egyenesen fel 5. ig! pedig azt mondta hogy 135 mph a vege.. 120 ig nem tudott megfogni. es turboja van! jo persze gondolom valami kisebb, olcso.. hangja az van mint allat meg kurvanagy turbo matricaja:D:D:D:D utanna mentunk meg kettot.. szarul indultam egyesben ezert elhuzott 1 autonyira utanna szep lassan 5. fel ig utolertem
    lol
    elotte meg fikazott az integras hogy jajj nins loerom csak nyomatekom masra nem is jo az auto csak vontatasra.. ahamm. most persze azt alitja hogy jajj csak viccelodott.. nahde varjam meg mig turboja lesz.

mindegy.. eclipsnek a turboja fika.. az integranak epp hogy el tud menni.
  • LionTR
    A toyota motorok mindig is jobban tuningolhatóbbak voltak :) (3S-GTE, 7AFE, 1ZZ-GE, 1JZ-G(T)E, 2JZ-GTE...)
  • hali
    nekem a kis 1.6os angol civicben 125lo van :)
  • CSOCSO
    ez a baj a kis honda motorokkal... mindenki turbot tesz ra.. nyomatjak mert ugye honda es hhuu lenyomok mindenkit oszt csodalkoznak hogy itt folyik ott fustol.. a borg altall fikazott 2.4 esem majdnem 400 bhp-t bir ki STOCK motoron.

hozzatennem azert hogy azert itt is ajanlott erosebb valto, nomeg dugattyuk. de nem is kell kicserelni a fel motort avagy az egesz motort.
  • CSOCSO
    es -os idon belul mehetsz szervizbe.