40647
.
-
lol!
ne farasszal mar -
nekem igen:| miebben az xtra? egy ratyi pözsó-.- -
Szabi1991 #9967 levolt öntve sósavval ? :D -
Nemhiszem. ;) -
Borg #9965 Kéne valamit mondani róla? :D -
Ismerős lehet 1-2 embernek :) -
Borg #9963 Hát igen, ez volt a várható kb :)
Itt meg egy kis EK9 Dyno run :)
Állat lehet. Hallani mikor 00:50-nél beropog a vtec váltás is, aztán irány a 9k :) -
Szabi1991 #9962 sztem ez vmi benzinkút , és ha megnézed látszik a képeken hogy vmi qva erős lámpák vannak :D -
Mentol #9961 Csá Csocso!
Szépek a képek(az autó is)! Hogyan készültek? Vakuval(nem látok villanást)? Vagy a parkoló világítás elég volt? Milyen géppel? Milyen beállításokkal?
Köszi! -
Szabi1991 #9960 durva :) -
Ezt nyomjátok le, ne egymást:DDD -
ehhh, szégyen ami itt megy:D:D
Az örökös Scion vs Honda cumó, nem unjátok még? -
Szabi1991 #9957 reméltem is hogy bealázza :)
a scionos nagyon gizdázni akart ,és lenézte az integrát , megérdemelte a scion az alázást :)) -
Szabi1991 #9956 jelöljük meg a d-t Vágó úr :)) -
ZsirosKenyer #9955 ennek örüljél -
Borg #9954 ITR-ben csak b18c motor van, ami dohc vtec. A videon nem hallani vtec váltást, szal vagy
a.) nem forgatta el addig
b.) nem működik neki
c.) vtec controllere van, és nem kapcsolta vissza
d.) nem ITR, hanem 97 előtti sima integra, 1.8 dohc non-vtec 142LE-vel. -
Szabi1991 #9953 :O -
ZsirosKenyer #9952 szerintem csocso-ban is LSD volt azért hitte hogy nyert
-
Szabi1991 #9951 pasz , nem értek a itegrákhoz(sem) :) -
Borg #9950 Ez valami vicc?
b16 moci integrában? meg non-vtec? -
Szabi1991 #9949 :)
amugy ezt nézd meg :))
sztem CSOCSO Shell V-Power Racing-et tankolt :))) -
Borg #9948 Nézd, akármit mondasz, nem hiszem el, hogy a 140LE-s scionoddal ami 7.6-ot megy 100-ra lenyomtál egy 190LE-s integrát, ami meg 6.6-ot. De ha le is nyomtad, akkor tuti nem fair körülmények között. Vagy béna volt az integrás, vagy direkt hagyott győzni, vagy el van baszva az autója. Arról nem is beszélve, hogy az integrán még LSD is van, ami miatt a rajtot is jobban veszi, mint a sima elsőkerekes scionod.
Ezek tények, amit meg te mondasz az csak mese, mindaddig amig minden részletet nem látunk.
Nekem semmi bajom a scionoddal, de ne tulajdonítsunk már olyat neki, amit tuti hogy nem tud... egy kotvák custom leömlő sem fog rajta 1 másodpercet, és +50LE-t hozni.
Amit még el tudok képzelni, hogy az integrán esetleg valami nigger style baszottnagy felni volt, tehát az eredetinél nagyobb kerékméret miatt szarabbul gyorsult. Míg a tiéden elég apró kerekek vannak az autódhoz képest. Nemtom ez e a gyári mérete, de elég furán néz ki a magas ablakvonalhoz képest. A civicemen vannak ekkora kerekek, de az közel sincs ilyen magas autó. -
Szabi1991 #9947 -
Szabi1991 #9946 hmm.. -
Borg #9945 Ilyen stílusú a műszerfal a scionban? Hát akkor szerintem a integrára egy szavad nem lehet... -
Szabi1991 #9944 -.- -
205/40-esek. Amik jók ugyan csak nem a magyar utakra.... -
mi volt rajta ha ez kenyelmesebb??
btw ma majdnem nekem tolattak... dudaltam mint atom, eszrevette magat a spanyol keci picsa -
en se mondtam hogy a legjobb!!!!! tudod te is! en szeretem nekem tetszik!
csak belinkeltem egy ket uj kepet rola. mert amugy is csak hondak vannak altalaban.. nomeg ezen az oldalon mar egy kep se volt.
ezeken a kepeken tenyleg lufis:D
remelem ha legkozelebb berakok egy kepet nem leszek leugatva miatta.
-
mondtam: en is lattam ubersok looser sciont.. ebbol is gondoltam hogy le leszek nyomva. csak tudod az mas mikor vki nem tud valtani.. stb.... es ilyen videokat raknak fel. majd meglatjuk.. minenesetre az integras aszonta mar nyomta mas integrasok ellen ( o mar volt tobbszor ott.. nekem elso volt) es mindig gyozott.. szal... vagy hazudik.. vagy nagyon jol megy az integraja es en megis jobb vagyok.. btw ma felhivott hogy i downgreaded him :D:D:D -
Nem eladó?
-
nekedugrani? ugyanmár, szép és ráadásul honda(Y) ami japán tehát jó :) toyota után második legjobb ami lehet ^^ -
volt kis eksön ma este
anyámék ismerősökkel prágába mentek aztán ittvan a kocsijuk, 1,4es d4d yaris, kivittem. a téligumi ellenére aláztam rendesen a körúton pl A osztályos mercit, ford fiestát :D nagyon harap a gép ^^ -
Na fent vannak az O.Z.-k az új gumikkal. Nagyon fasza lett. Ugyanúgy tapad a kanyarokba mint eddig és mégis kényelmesebb mert nem rázza ki a vesém a legkisebb döccenőn. Jövőhéten még kicsit utánna állítanak a futóműnek és fasza lesz.
És igen megint Honda, de azért ne ugorjatok nekem mert Honda :D :P
-
ZsirosKenyer #9935 bevallom nem az integra a kedvenc kinézetű hondám, de legalább férfiasabb mint a lufi alakú scionod.
ettől függetlenül azt javaslom ne feszülj már ennyit, elismerjük az autódat, nem rossz kis gép szerintem sem (bár nem is a legjobb
)
-
nyitva van a fékező szárnyad
-
ZsirosKenyer #9933 ha felraksz egy légszűrőt simán, annyi fog változni hogy 4000 felett jobban, alatta viszont szarabbul húz gép. (ennek köszönhetően nem nő a teljesítmény)
Tehát városba például teljesen felesleges, csak az fog feltűnni hogy lassabb a szekér.
Vicces hogy a sok majom meg nem érti miért megy szarabbul a fócvágene. -
ZsirosKenyer #9932 vicces hogy a belinkelt videó oldalán a 'related videos'-ban rögtön 3 olyat is megnéztem amiben az integra nyomta le a scion-t (turbó nélkül), ráadásul nem kis fölénnyel. Szóval erre ne alapozz szerintem..
Gyárilag jobb az integra, az más dolog hogy ki hogy b*ssza el a tuningot. -
Ízlésficamos civic :[ -
Sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak... Zsiroskenyér Civicjében is van ilyen
:)