40647
.
  • Borg
    Nekem Celicából max az utolsó széria - szódával.

Az Integra sem szép (legalábbis amíg nem a JDM csíklámpásról beszélünk), senem ez a Celica generáció. De ha ezekből kéne választanom, akkor is az ITR kéne. Nekem nem jönnek be az ennyire görcsösen gömbölyített formák, mint a Celica. Szerintem pont hogy túl van gömbölyítve mindene, teljesen koncepció nélkül. Nade a Toyotának ugye sosem a dizájn volt az erénye.
  • LionTR
    Az ő dolga hogy mi tetszik neki.

Nekem mondjuk az eggyel korábbi turbósból (ST185) a Carlos Sainz edition eleje jobban bejön, de a hátulja meg ennek jobb :)

• CSOCSO
    de engem nem is teljesitmeny erdekel most... hanem az hogy szerinted egy integra szebb mint az a celica???? mert szerintem a celicanak sokkal komolyabb formaja van..gyonyoru idomok.. gombolyded.. stb.. mig integra meg sehol semmi...

a legutobbin integra ( rsx ) mar ertelmesebben nez ki..

soot meg kell mondjam hogy ha nem lenne scion marka akkor lehet rsx type s ben vagy uj civic si ban gondolgodtam volna....

legutobbi celicat nem nekem talaltak ki a magassagom miatt.. [ az elejen tetszett mikot meg nem volt scionom.. de tegnap elott ujra osszehasonlitottam es celica 3 szor kenyelmetlenebb mint a scion]

btw a hondasok nem tudom mit basznak el az autojukon de nagyon sok honda auto olyans zinten csorompol hogy nemigaz.. marmint amiknek sport auspuffjuk van... tegnap lattamegy uj civic si-t kipufogoval. az szepen szolt!!
    nahde amit par hete rsx et... az ugy csorompolt meg recsegett hogy szegyen...
  • LionTR
    :DD
  • Borg
    Nekem erre az esetre itt a céges Wrangler 4.0L High Output :)
  • LionTR
    Csak ugye a turboval meg mindig csak a gond van. Meg ugye a fogyasztás...
  • LionTR
    Az mondjuk tény hogy 4wd+turbó több helyzetben nagyobb élmény. A klubtársak is alig várták idén is hogy leessen a hó aztán hoppon maradtak :D
  • Borg
    Semminincs, nem is azért irtam. Csak nekem inkább az ITR kéne, ha már csúnya sportkupéről van szó :)
  • FOXX supreme
    szépség meg szubjektív..de talán belülről kimondottan jó
  • FOXX supreme
    Sztem jó ez a celica...meg msot az ITR megveri pályán..HA megveri..és msot akkor mivan? az emberek 99 százaléka nem versenypályán közlekedik:) és lehet hogy rendes úton, hóba-vízben, murván meg jobb az..akkor összeségébe a celica többször veri meg az ITR-t mint fordítva.nem?
  • LionTR
    Történetesen magával a BEAMS-szel foglalkozom egy ideje :)
    A turbos celi vs ITR témához meg még nem szóltam, de - bár elfogult vagyok a celicával szemben - szerintem se verné meg az ITR-t pályán.
  • Borg
    Azért írtam, hogy csak így érzem a GT4-nél. Míg a BEAMS-nél meg biztos.

De mutass már akkor egy GT4 vs ITR timeattack videot, ha történetesen foglalkozol egy ideje a dologgal :)

Gondolom a GT4 Celica még nehezebb mint a BEAMS, a 240le-ből meg jó ha 200 marad kerékre. Előbbre van, de nem sokkal. A váltó meg valszeg ugyanaz rajtuk, kiindulva a beams gyorsulásából. Biztos a turbós váltóját kapta meg az is, és azért rossz a karakterisztikája.
  • LionTR
    Ja látom, wikin a 3SGE motor leírásánál :)
    Az altezzanal 210 lóerőt írnak (szintén wikipedia), meg mindenhol máshol is annyit olvastam/láttam/hallottam, és történetesen foglalkozom egy ideje a dologgal...
  • LionTR
    Csakazéris a tied az utolsó szó mi? Hol találtad a 206 lóerős adatot?
  • LionTR
    Most a pályás összehasonlítást a turbós celi ellen kezdted, ne keverd össze a dolgokat!
    A szívó celi meg persze hogy nem fogja megverni, tök más kategória. Az ITR sokkal keményebb, a celi meg egy kényelmes sportos GT, nehezebb is.
  • Borg
    Jah, a 140LE-s GSR, az megy 7.2-t, de nem az ITR.
  • Borg
    Én a beams celicára írtam a 7.5-öt. Amit ugye 200LE-vel ér el, szemben a 190-el.
  • redbull0304
    Integra meg csak 7.2...
  • redbull0304
    A Celica GT4 amit, belinkeltem 6.1-et megy 100-ra, gyári adat!!!! Sztem te tuti más Celicát néztél! Úgyhogy veri a 6.6-ot... :)
  • Borg
    Nemtudom, így érzem. Az ITR a slipdifi+FWD-vel előnyösebb pályára, mint a 4x4 a hatalmas hajtáslánci veszteségével.

Ez már csak abból is kiderül, hogy a BEAMS Celica 7.5-et megy 100-ra, míg az ITR 6.6-ot. Valszeg simán szar a váltója is.
  • Borg
    206, nem 210.
  • LionTR
    Jó, az elnevezés idióta az tény :) De a rövidítés jól hangzik :D
    A celiben amúgy csak szívó oldalon VVTi változat van (red top) a dual VVTi-t az altezzába tették és 210 ló (black top).
  • redbull0304
    Hát nem tudom... Mért verné el pályán az Integra? Mert te biztos vagy benne? Pályán jobban meg kanyarba egy 4x4-es autó mint egy elsőkerekes, és a turbo miatt meg sokat jobban is gyorsul...
  • Borg
    Jaja, el is nevezték BEAMS enginenak > Breakthrough Engine with Advanced Mechanism System :D (DOHC Dual-VVTi = DOHC VTEC)
    A spanyolviasz tipikus esete, csak szegények késtek vele úgy 10 évet.
  • Borg
    Én ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy pályán az ITR elveri a 4x4-es turbos celicát. Biztos vagyok benne, hogy kiegyensúlyozottabb autó. Raliban meg mondjuk a Celica biztos jobb a 4x4 miatt, de ez kinek szempont...
  • LionTR
    Ebből a fajta celiből van 2 literes 200 lovas szívó is! (Japánban)
  • LionTR
    Hát szerintem meg kurva jól néz ki...
  • streeter
    A Celica műszerfala olyan Suprás nem rossz nekem is tetszik. Habár nekem is Hondám van és szeretem a Hondákat ez is nagyon szép nem utasítanám vissza :D(Bár sztem a Hondától nagyobb teljesítmény egy 1.8-as szívó motorból majd 200lovat kihozni mint egy 2literesből turbóval majd 250-et bár tény a 250 csak több :D)
  • redbull0304
    Nem... Magyar autó! Sztem még nem olyan régi... :D 1996...
  • redbull0304
    Nem értek veled egyet... Ez az autó kb. olyan mint egy Impreza... Ronda egy autó és mégis nagyon sokan szeretik és nagyon sok embernek, tetszik! Mondhatni annyira ronda már, hogy szép! :D Úgyhogy sztem nem olyan ronda ez mit, ahogy te mondod! Integra meg szerintem hozzá képes egy-két kategóriával lejjebb van! Se, 4x4 se turbo 200Hp alatti... :S Sztem ez a két autót nem is lehet összehasonlítani!!!!
  • streeter
    Ennyiért ez se rossz főleg hogy Integra motor van benne.
  • Borg
    Csak mondjuk maga az autó nem egy szépség. És akkor enyhén fogalmaztam.
    Ennyi erővel akkor már integrát, azok is itt kezdődnek árban.
  • CSOCSO
    gyonyoru... csak a szarnyt cserelnem le rajta azonnal
  • CSOCSO
    nah igen... ezt amcsiban forgalmazzak?? mert pont hasonlorol beszelgettem egy haverral, hogy milyen regit autot vennek amit lehet pimpelni... en inkabb vennek ilyet mint regebbi civicet..
  • redbull0304

• redbull0304
    Ez 2.900.000.Ft... :)

Komoly autó 4x4 Turbo... :) És az a gyári cső alakú beömlő a mocitetőn nagyon komolyan néz ki!!!!
  • desigo
    komoly

mennyit ér egy ilyen?
  • redbull0304

Toyota Celica GT4

• FOXX supreme
    hopp:D

teszt
  • desigo
    4.3 milláért ezt még árulni fogja egy ideig...