40647
.
  • zsoltszeifert
    Azért kérdeztem itt, mert ahogy néztem kevesen járnak oda.

• pszihopata
    Autószerelés topic!Töltés után fél órával multiméterrel mérd meg a feszültséget,ha nincs 12,2 v fölött akkor kuka!
  • Borg
    Ha kerregés volt, akkor az akksi adott áramot az önindítónak. Szal a gond más. De ezt miért a tuning topikban kérdezed?
  • zsoltszeifert
    Sziasztok.

Akkumlátoron van egy kis "visszajelző", ha zöld akkor a jó !?
    Ha fekete akkor milyen állapotba van ???
    Sűrűn nincs használva. Ajánlatos újat venni még ?

{Kb. 2 hete egyszer csak nem indult (2 hét állás után), csak „kerregés” a motortérből.
    Töltőre lett téve az aksi 24 órára, az a "visszajelző", mintha piros lett volna a töltés előtt. Ilyenkor van lemerülve, nem ! Most fekete.}
  • pszihopata
    Azért az elje nem ilyen képlékeny!Végre egyszer pelepaszírozódott az ülésbe!
  • SötétBarom
    Nem pont erre gondoltam :D
  • DJ BP
    jah, a motort kiveheti :D
  • SötétBarom
    Gondlom nem 20kmhval megpördült és seggel felrakta magát valahova.. És milyen k*rva nagy mákja van hogy popsival.. :|
  • Szabi1991
    nekidriftelt egy oszlopnak ? :O
  • JGTC
    ejj nagyon lehet tolatni ezzel az autóval :D
  • FFX
    a sok tyuning mókus költi a pénzét a + lóerőkre és ez lesz a vége
  • LionTR
    Íííííí, ez nagyon csúnya :(
  • CSOCSO
    ifa?:) lol.. siman latszik hogy felcsapta a hatuljat egy oszlopra...
  • Szabi1991
    belement egy IFA
    (bár most a mi kocsink is összevan törve )
  • Borg
  • Borg
    Csak okulás képpen...

||
    ·
    ·

Pedig de szépen meg volt csinálva... :(
  • Szabi1991
    Jazz

• Borg
    A Hondának kezdettől fogva 2 illetve 3 fázisú VTEC-e volt. Ha jól tudom az első VANOS a BMW-kben is 3 fázisú volt. Aztán az i-VTEC volt már fokozatmentes. Hogy a Nissané milyen volt, azt nemtom.
    De hogy hány fázisú az különösebben a teljesítményt nem befolyásolja. A 2 fázisú is kis fordulaton nyomatékot, magas fordulaton teljesítményt hoz. Minden további csak a két véglet közötti rész finomítása.
  • LionTR
    Borg!
    Még egy jóval korábbi témára visszatérve, azt tudtad hogy a toyota BEAMS VVTi motorja fokozatmentesen állítja a vezérlést, nem úgy hogy egyszer csak vált és kész? Lehet ezért van a "Breakthrough". Mondjuk azt nem tudom hogy más gyártóknak is van-e ilyenje, szóval ettől még mindig lehet túlzás.
  • MeTaL
    az a helyzet hogy a autórádiókon csak egy kimenet van... nem pedig 5...
    ugy gondoltam hogy az egészet át kéne kábelezni. egyébként értem hogy mit mondasz de ezt 5.1-el nem lehet megcsinálni.
  • Szabi1991
    hát ha van a kazettás/cd-s rádiódban oan kimenet ami jó a 5.1 es hangszóróhoz akkor semmi probléma :)

pl. mi a kazettás rádióban hallgatjuk az MP3 lejátszómat egy fülhallgató kimenetes kazettával :)

de van oan kábelem is hogy a piros sárga kimenet az egyik felén, és a hangszórókimenet a másik oldalán,azzal már kötöttem össze gépemet a házimozival :D

szal +lehet oldani :)
  • MeTaL
    sztem ki lehetne alakítani azt, csak a kábelezés miatt kérdeztem. de valszeg jobban járok ha beszélek egy autovillamosságissal :) elég komoly lenne, mert sokkal olcsobban kijönne, sztem jól is szólna ... lenne mélyláda meg ami kell.
  • Szabi1991
    hát ha van benne elég hely :D
  • MeTaL
    szerintetek lehet autóba pc 5.1-es hangfal szettet belerakni ?
  • Csabesz6
    civic pöppet harap:)
  • JGTC
    szép kis promó videó, volt már de jó volt újralátni
  • Szabi1991
    ma láttam egy Piros NSX et, azon is ien felni volt :O
  • Borg
    Új 4ajtós Spoon CTR vs S2000 vs 4 ajtós Integra

Nem szóltak neki, hogy 9 és 10k között azért piros, mert el kéne váltani? :o
  • Borg
    Full Carbon Body NSX :)

Potom $15k...
  • JGTC
    a speckó aszfalt anyaga nem stimmelne, de a csúszimászi igen, kb ugyanaz volna...
  • CSOCSO
    1) fizetnek azert hogy zart palyan csapathassam de nincs semmi a kozelemben
    2) fizetek azert ami van de az olyan draga hogy abbol mar uj autot veszek
    3) azert is fizetnek hogy kivigyenek arra a palyara ahol megcsusztatjak az automat meg ilyenek...
  • CSOCSO
    lol.. kurvajo:D
  • ZsirosKenyer
    már csak pár hónap decemberig ;)
  • SötétBarom
    Ezt oszd meg velünk, hogy :D
  • JGTC
    Eggyértelműen nem mivel megtudnám ezt oldani magam is ha szeretném.
  • Peld
    SRÁCOK! Ti fizetnétek azért, hogy felmehessetek egy zárt "pályára", ahol speciálisan csúszós aszfalton csapathattok? Ami azért lenne jobb mint a közúton, mert nem b*sz meg a rendőr és nem eszi annyira a gumikat...
  • FOXX supreme
    de gusztustalan:D
  • SötétBarom
    Nekem kellene Grande Punto gyári dísztárcsa, nem tud valaki?? :DD
  • JGTC
    "Eladó Disztrácsa ! Nagyon Komoly! Olvasd" ha talicskára keresnék akkor meggondolnám, bár ennyiért inkább nem
  • redbull0304
    "A Képek magukért beszéllnek !"