40647
.
-
zsoltszeifert #10969 Azért kérdeztem itt, mert ahogy néztem kevesen járnak oda.
-
Autószerelés topic!Töltés után fél órával multiméterrel mérd meg a feszültséget,ha nincs 12,2 v fölött akkor kuka! -
Borg #10967 Ha kerregés volt, akkor az akksi adott áramot az önindítónak. Szal a gond más. De ezt miért a tuning topikban kérdezed? -
zsoltszeifert #10966 Sziasztok.
Akkumlátoron van egy kis "visszajelző", ha zöld akkor a jó !?
Ha fekete akkor milyen állapotba van ???
Sűrűn nincs használva. Ajánlatos újat venni még ?
{Kb. 2 hete egyszer csak nem indult (2 hét állás után), csak „kerregés” a motortérből.
Töltőre lett téve az aksi 24 órára, az a "visszajelző", mintha piros lett volna a töltés előtt. Ilyenkor van lemerülve, nem ! Most fekete.}
-
Azért az elje nem ilyen képlékeny!Végre egyszer pelepaszírozódott az ülésbe!
-
Nem pont erre gondoltam :D -
DJ BP #10963 jah, a motort kiveheti :D -
Gondlom nem 20kmhval megpördült és seggel felrakta magát valahova.. És milyen k*rva nagy mákja van hogy popsival.. :| -
Szabi1991 #10961 nekidriftelt egy oszlopnak ? :O -
ejj nagyon lehet tolatni ezzel az autóval :D -
FFX #10959 a sok tyuning mókus költi a pénzét a + lóerőkre és ez lesz a vége -
Íííííí, ez nagyon csúnya :( -
ifa?:) lol.. siman latszik hogy felcsapta a hatuljat egy oszlopra... -
Szabi1991 #10956 belement egy IFA
(bár most a mi kocsink is összevan törve
)
-
Borg #10955 -
Borg #10954 Csak okulás képpen...
||
·
·
Pedig de szépen meg volt csinálva... :( -
Szabi1991 #10953 Jazz
-
Borg #10952 A Hondának kezdettől fogva 2 illetve 3 fázisú VTEC-e volt. Ha jól tudom az első VANOS a BMW-kben is 3 fázisú volt. Aztán az i-VTEC volt már fokozatmentes. Hogy a Nissané milyen volt, azt nemtom.
De hogy hány fázisú az különösebben a teljesítményt nem befolyásolja. A 2 fázisú is kis fordulaton nyomatékot, magas fordulaton teljesítményt hoz. Minden további csak a két véglet közötti rész finomítása. -
Borg!
Még egy jóval korábbi témára visszatérve, azt tudtad hogy a toyota BEAMS VVTi motorja fokozatmentesen állítja a vezérlést, nem úgy hogy egyszer csak vált és kész? Lehet ezért van a "Breakthrough". Mondjuk azt nem tudom hogy más gyártóknak is van-e ilyenje, szóval ettől még mindig lehet túlzás. -
MeTaL #10950 az a helyzet hogy a autórádiókon csak egy kimenet van... nem pedig 5...
ugy gondoltam hogy az egészet át kéne kábelezni. egyébként értem hogy mit mondasz de ezt 5.1-el nem lehet megcsinálni. -
Szabi1991 #10949 hát ha van a kazettás/cd-s rádiódban oan kimenet ami jó a 5.1 es hangszóróhoz akkor semmi probléma :)
pl. mi a kazettás rádióban hallgatjuk az MP3 lejátszómat egy fülhallgató kimenetes kazettával :)
de van oan kábelem is hogy a piros sárga kimenet az egyik felén, és a hangszórókimenet a másik oldalán,azzal már kötöttem össze gépemet a házimozival :D
szal +lehet oldani :) -
MeTaL #10948 sztem ki lehetne alakítani azt, csak a kábelezés miatt kérdeztem. de valszeg jobban járok ha beszélek egy autovillamosságissal :) elég komoly lenne, mert sokkal olcsobban kijönne, sztem jól is szólna ... lenne mélyláda meg ami kell. -
Szabi1991 #10947 hát ha van benne elég hely :D -
MeTaL #10946 szerintetek lehet autóba pc 5.1-es hangfal szettet belerakni ? -
civic pöppet harap:) -
szép kis promó videó, volt már de jó volt újralátni
-
Szabi1991 #10943 ma láttam egy Piros NSX et, azon is ien felni volt :O -
Borg #10942 Új 4ajtós Spoon CTR vs S2000 vs 4 ajtós Integra
Nem szóltak neki, hogy 9 és 10k között azért piros, mert el kéne váltani? :o -
Borg #10941 Full Carbon Body NSX :)
Potom $15k... -
a speckó aszfalt anyaga nem stimmelne, de a csúszimászi igen, kb ugyanaz volna... -
1) fizetnek azert hogy zart palyan csapathassam de nincs semmi a kozelemben
2) fizetek azert ami van de az olyan draga hogy abbol mar uj autot veszek
3) azert is fizetnek hogy kivigyenek arra a palyara ahol megcsusztatjak az automat meg ilyenek... -
lol.. kurvajo:D -
ZsirosKenyer #10937 már csak pár hónap decemberig ;) -
Ezt oszd meg velünk, hogy :D -
Eggyértelműen nem mivel megtudnám ezt oldani magam is ha szeretném. -
Peld #10934 SRÁCOK! Ti fizetnétek azért, hogy felmehessetek egy zárt "pályára", ahol speciálisan csúszós aszfalton csapathattok? Ami azért lenne jobb mint a közúton, mert nem b*sz meg a rendőr és nem eszi annyira a gumikat... -
de gusztustalan:D -
Nekem kellene Grande Punto gyári dísztárcsa, nem tud valaki?? :DD -
"Eladó Disztrácsa ! Nagyon Komoly! Olvasd" ha talicskára keresnék akkor meggondolnám, bár ennyiért inkább nem
-
"A Képek magukért beszéllnek !"