40647
.
-
Borg #11769 Úgylegyen.
Egyébként itt van egy Civic turbo, szal a lenti számításom nem légbőlkapott. Ugyanúgy ESI 5gen az alap, csak mondjuk nem többszáz, hanem 200 alatti lóerő van benne turbóval. Annak az alap autója ér kb 5-800-at (mert van benne pl VTI belső, komoly sportfutómű, stb), és a turbósítása megállt 200-ból. (nem számítva a munkadíjat, mert a srác maga építette)
Ez nincs 1M. Namost ha tfh a motort erősíteni kell, hajtókarokat, szelepeket, féltengelyeket cserélni pluszban, kasznit könnyíteni, versenygumik, stb, még akkor sem fogsz többször ennyire kijönni, valszeg szintén nincs +1M. És erre jön még a kísérletezgetés, vagyis elsőre nem biztos hogy minden olyan mint szeretnék.
Szerintem. De én nem beszéltem cch-val, hogy valójában mennyibe volt neki ilyenre összehozni a Civicet.
Namost ha csak abból indulok ki, hogy az S2 valszeg drágább alap mint egy 5gen civic, és 5-600LE-t abból sem hozol ki a gyári motoralkatrészekkel (+ jóval bonyolultabb motorja, és futóműve van), a gyári súllyal stb, akkor meg is van a különbség. Továbbra is állítom, hogy az S2 biztosan többe van. -
még csak 4.-ek vagyunk...
-
hihi flém ftw
Népszerű témák
1. F1CHL - Retro
2. CRYSIS
3. KONAMI Soccer kiegészítők
4. TUNING AUTÓ mánia
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
6. World of Warcraft
7. XBOX360
8. FIFA
9. Archlord - MMORPG
10. Stranglehold -
Borg #11766 Pedig nem én ugatok bele mások vitájába értelmetlenül... -
Audik is magasan kat győztesek! És a két autó között ne felejtsd el, hogy van 1sec! Ami gyorsulásnál nézve nem kicsi!
Én ezzel le is zárom a témát!
Holnapra kiderítem, hogy a Sanyi Civice kb. mennyibe is van! És az Audik pontos összegét is megmondom! :)
-
uncsi vagy na pá :D -
Borg #11763 Ez igy van, de ettől még nem kéne nulla saját tapasztalattal osztani az észt itt a 2 millából 600LE-s audiról, és közben fröcsögő nyállal szidni a Hondát. -
Igaz! -
Borg #11761 Csak nem 5-600LE-t tartósan, lol... -
Borg #11760 A maguk kategóriájában? A Civic MO-n a leggyorsabb FWD autó a kategóriájában. Hát az audi? Akkor? Hol a különbség?
A Civic donort megkapod 3-500-ért, és utána jöhet rá a turbósítás. Egy jobb turbó szett és az átalakítások anyagköltsége talán ha összesen eléri 1M-et (aligha), és erre jön rá az idő, és a meló.
Egy összkerekes S2 alapot mennyiért is kapsz meg? És utána mennyibe kerül az 500-600LE kihozása, meg a könnyítés, versenykiegészítők, stb? Kevesebbe vagy mint 2 milla a végén? Ugyanmár... -
Mind1...
a lényeg, hogy ez akkoris egy oan vita, ami soha nem dől el szvsz...
mindenki hajtja a saját igazát, és kéész..
Én pl egyáltalán nem mondtam soha, hogy vmeikaudi is xar lenne, én is szeretem őket, az új audik meg egyszerűen naon ottvannak, dee azt is be kell látni, hogy ajapánok előrébb vannak technikailag, vagyhogyis mondjam teljesen másfelé orientálódnak, nem a minél nagyobb köbcenti felé...
ennyi az én véleményem, de ha vki kicsit is gondolkodik, akkor belátja, hogy akár hetekig mehetne itt a vita akár... -
Egy gyári Audira ráteszel 1-2vel nagyobb turbo és kap egy új progit és vígan megy vele és semmi baja se lesz!!!! -
Egyértelmű, hogy az Audi! Nézd meg Magyarországi viszonyba akár, hogy mennyi van ráköltve, és milyen időt megy egy Civic és egy S2! -
"turbóval meg tuningal bazzeg minden kocsiból lehet 600 lovat csinálni...."
olvassál már, nem azt irtam hogy csak turbóval, hanem turbóval MEG tuninggal... be is baszna ha a tuning csak turbóbol állna, első gyorsulásnál szétszakadnának a hajtókarok meg a főtengely..... -
Ilyen kis koronám nekem is lehet, hogy ilyen király csávó legyek? Hogy kell? Taníts! :DDD -
Meg különben is fogd már fel, hogy van a Civic mint autó és a többi csak szánalmas próbálkozás. Nem értem én sem mit nem ért ezen. :D Semmi bünti, nem vagy a régi. :))) -
Borg #11753 Vedd már észre, hogy magadnak is ellentmondasz folyton.
Most akkor a Civic drága szerinted? Tippeljél, mennyi az alap 5gen, és rá a turbósítás? Szerinted nem állt meg 2 millából, ahogy az S2-es Audid (lol) ? Sőt, melyik áll meg sokkal inkább 2 millából? Szerinted?
Meg hogy az autó tuningolása nem abból áll, hogy rábaszol egy nagy turbót. Az S2-es audidat mégis igy irtad le. Vagy akkor ott miért nem kalkuláltad bele a rengeteg időt, és munkát ami szintén pénzbe kerül? Ha már a Civicnél megtetted... -
Nem lesz nagyobb. Én nem futtattam a Pözsót, Borg próbálja úgy beállítani, mintha nem ismernék más autót. :) Csak szánalmas kis próbálkozása eredménytelen. :D -
Itt mindenki forgószélbe hugyozik bele. (!)
-
Igen a kategóriájába! Ahol más Hondák és kisebb teljesítményű autók vannak! -
Nem, te vagy szánalmas. :) -
Amúgy igen láttam már turbós Civicet mivel mindig kint, van és le a kalappal előtte! De az árát se felejtsd el és azt se, hogy milyen időt megy! De látom te is jobban értesz ehhez mint én és biztos több gyorsulási versenyre is kijársz mint én és több tulajjal is beszél! Másrész, hogy minden autót fellehet húzni... Milyen áron? Egy pl 10sec tetejét verő Impreza 30milla!!!!!!!!
Mellesleg nem abból áll egy autó tuningolása, hogy ráb*szol egy nagy turbo! Ha neked ennyibe kimerül a tuning fogalma, akkor grat!
Audikba is rengeteg munka van!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy látogasson ki egy gyorsulásra és nézze meg mennyik autó milyen időt megy és, hogy melyik autóra mennyi energia és pénz van költve! (és mindenki utána beszéljen ne látatlanba)
-
ZsirosKenyer #11747 érdekes én rendszeresen járok és nem ment el a kedvem. sőt! kategóriájában mindig győztes szinte a honda. -
Borg #11746 Gondoltam, hogy erre már válasz nélküli reakció jön csak... -
Menj ki és néz meg egy 1/4 versenyen a vonyító Hondákat és az Audikat! És egyből elmegy a kedved a Hondáktól! Vagy néz egy kicsit szét az interneten! Testközelből látok sok autó, hogy mire képes és milyen áron, több tulajjal is szoktam beszélgetni az autójáról... Úgyhogy van alapom!
Másrész lehet nálad a behugyozás játszik! Én erről nem tudok nyilatkozni velem ez még nem fordult elő!
-
Pélául az a sok műveletlen tajparaszt? :DDD -
amúgy redbull te arról beszélsz, amit a gyorsuláson látsz, hogy egy baszott nagy turbóval megspékel audi s2 hú de megy. láttál már turbós civicet mondjuk, hogy az hogy megy? turbóval meg tuningal bazzeg minden kocsiból lehet 600 lovat csinálni.... régen mikor a forma1-ben engedélyezték a turbó használatát, az 1500 köbcentis motorok 1000lóerőt teljesítettek. be is tiltották a turbót, mert túl gyorsak voltak a kocsik. a mai 2400as szívók is 700lóerő felett vannak. jó persze lehet mondani hogy ez 0day hightech versenytechnika, de egy tuningcég is tud hasonlót alkotni, ha van rá a vevőnek tárcája. -
Borg #11742 Furcsa egy társaság ez a VW-s. Azért a mi köreinkben ilyesmire messze nincs példa.
Viszont városon belül is többször volt már VW-s balhé. Nemtom mi okozza ezt a különbséget. -
LoLKa!!!! :DDDDDD -
ZsirosKenyer #11740 undisclosed reason!
gurul a wrü egyszercsak odarohantak hatan kitépték az autóból aztán miután földre került rugdosták össze-vissza. Oké a nője ribanc de amilyen erővel taposták a fejét a porba már sajnáltam. Azért nővel ilyet tenni elég durva.
a legjobb az egészben hogy győri fókszvágenesek voltak :DD -
Borg #11739 Akkor sok alapod van fikázni ezt, vagy dícsérni a másikat.
Láttál egy audit gyorsulni valamelyik 1/4mile versenyen, és ettől már össze is hugyoztad magad, hogy milyen über auto?
(bár legalább nem apuci tolt a segged alá új bmw-t, hogy aztán arra verd) -
de mindkettő úgymond sportkompakt, és ha az ember a sport szót meghallja, akkor a maximális teljesítmény elérésére asszociál. márpedig a VR6osból a fritzek csak egy tucat lóerővel többet hoztak ki egy 1,2 literrel és 2 hengerrel többel rendelkező motorból. tn
ezt valószinűleg azért tették, mert ha közel 100LE/L arányú kocsit csináltak volna, az nem ment volna többet 100k kilométernél, és generál meg kutyafasza, viszont a civicek 100LE/L-el is futnak még a mai napig, hibátlanul. -
Az a szép az egészben, hogy egy VR6 még ilyen lóerő/köbcenti arány mellett is vérszar, és folyamatosan tönkremegy..
german engineering in the house ;) -
Te miről beszélsz?
"Lehet, legyen egy 600 lovas Audid, ami mellesleg majd' 2 tonna..."
Egy S1-es 1000kg alatt volt!!!!! Egy S2 1400kg körüli, míg egy kombi RS2 is csak 1600kg!!!!!!!!!!!!! "2tonna..." OMG... Egy RS6-os is 1800kg körül van ami inkább luxusautó mint sport!
Jelenleg nincs autóm... Első autóm egy Opel Kadett 1.3 volt, amire még a haverokkal dobtunk össze, utána pedig egy Renault 21 2.0 volt!
-
ZsirosKenyer #11735 hogy neked is beszóljak és még nagyobb legyen a flém:
Peugeot 1.6 VTi kemény 120 ló 2007-ből a francia mesterektől, csak kár hogy szégyent hoznak a VTI névre.. -
Baromira nem.. A civic meg a golf kb ugyan annyiba kerül, kb ugyan akkora, és kb egy árban vannak, és hasonló a teljesítményük. Ezért volt pofám összehasonlítani őket. -.-
Nem beszéltem lökettérfogatról.
Mivel engem nem az érdekelt, hanem hogy mennyiért adják kb ugyan azt a teljesítményt. -
melyik a jobban sportkocsi? egy Lancer Evo ami 2lityós és 295 paci, vagy egy régi amcsi batár 6literes v8 ami szintén kb 250-300LE. na? remélem érted a párhuzamot. -
VTi meg a VR6 kb ugyanannyira sportkocsi :| -
ZsirosKenyer #11731 azért olyan olcsó a VR6 mert a kutyának nem kell. 2.8 -as alig megy jobban mint a VTI (pl. 0-100ig ugyanaz) a gatyád meg rámegy. Ha mindenképpen 2000 köbcenti feletti motort akarsz a hondának rengeteg olyanja (prelude stb), csak éppen a civic-be nem látták értelmét beleépíteni hisz az mégis egy alsó-közép kategóriás autó. A VW meg a népautó golfjába is rakott 2.8-ast hát mer ennyi eszük van. (és még azzal sem ér semmit) -
Borg #11730 Savanyú a szőlő?:D