40647
.
-
Érdekes az a kipufogó....
-
Áhh... Zsíír 

-
Borg #12047
-
Komoly a hátsó dob XD -
ZsirosKenyer #12045 tényleg csak eggyel nagyobb felni kellene rá..
ez pl zsír:
-
Ez de kiráááály
-
szegeny:( -
a króm bömös viszont nem rossz! :) -
Hát, nem is nagy a valószínűsége, h valaki utcára megy vele, sőt, hogy egyáltalán mennek vele... -
Tényleg :D Pedig azis de csúnya :D
Ez a merci kb arra lenne jó hogy egy klubban lelógassák a plafonról diszkógömbnek... -
azok a szőrös üllések már fel sem tűnnek senkinek?? :) -
Ezek viszont tényleg drágakövek! Sőt van 24 karátos arannyal futatott felni is! :) -
http://www.lexani.de/
hm ugy nezem az asantik is lexanik -
az igen, sztem mar ez nem szep. a lexani felnik azok ütősek -
azok nem gyemantok hanem kristalyok... ennyi gyemant meg a dollarmilliomosoknak sem volna megfizetheto -
ha netán egyszer túl gazdagok lennénk... :D
-
Azok még gyémántok! :D LOL :D -
Ezt tisztán tartani se lehet semmi. Nem kéne semmi pénzért de ingyen se. A merci jöhetne eladnám róla a gyémántokat meg a kocsit és vennék valami normális kocsit :D -
ha hozzamvagnak, barmelyiket elfogadnam ingyen :) -
ajj de csúnyák -
ha már egyes emberek nem tudják a pénzüket mire költeni, inkább adakoznák el :/ -

-
-
-
Szabi1991 #12025 off:
állitólag egy narnacs-sötétkék BMW karambolozott Pesten, a rakparton, asszem 6.-án, arról nemtudtok vmit ?
(kép,link ? :D) -
igazabol csak a spoiler meg a matrica vicces, a tobbi még el is menne, bar latni kene a felnit is, lehet hogy disztarcsa van rajta :D -
Jaj basszus, nem mondtam hogy idióta vagy ne sértődj már meg...
De nem veszed az álláspontomat. Egy csomó úton már akkor is voltak fák mikor a kreszkönyv még sehol se volt. -
Így elkúrni egy FEKETE 4d civicet :( -
carsandgirls #12021
CarsAndGirls.hu
-
Yeeee ha nem lenne a spoiler meg lexus lámpa meg a gumball 3000 matrica meg az M3 tükör akkor oké lenne vagyis ha gyári lenne :D
Spoileren olyan a két féklámpa mint 1-1 rakéta vége :D -
Szabi1991 #12019
-
Borg #12018 nc..
-
Ahogy megyünk keletre,nő a szegénység és az igénytelenség,romlik a közlekedési morál.
Ha nyugatra indulunk,ugyanez van fordítva.
Utálom az általánosításokat,de ez sajnos igaz! -
Nálunk van egy gyönyörű kastély a kapuból indult a gesztenyefasor 10 kilóméteren keresztül azon mentek az urak hintóval.
A parasztoknak ettől 1 kilóméterre párhuzamosan vezetett a szekérút,ha egy parasztot megláttak hogy az urak útján közlekedik,az megnézhette magát.
A város főútja most is ezen a gesztenyesoron vezet,nem voltak hülyék 300 éve sem,mert jó szélesre ültették,tök jó nyáron mert összeér a lombkorona.
Egy 300 éves gesztenyefa egy kamiont is megfog lazán,de ilyen szép út kevés van az országban,meg amúgy is védett.
Inkább egy ilyennek ütközzenek az idióták,mint a szembejövőnek! -
Sajnos az ilyen agresszív állatokkal én is sokat találkozok. Ha bemegyek Szegedre (Makótól 30km) legalább két olyan helyzetbe kerülök amit örülök, hogy megúszok, mert a románok csak akkor szeretnek igazán előzni ha jönnek szembe mert az izgalmas. Pl: megyek a sorral 60-90 között látom, hogy van előttem vagy 20 autó nem is megyek ki előzni mert mire a sor elejére érnék már Szegeden vagyok és tök mind1 mert 5percel hamarabb érek be meg 2x annyi benzint baszok el. Szal a román tapad a seggembe de jönnek szembe húzodik ki meg már ki is megy előzni, de visszafékez, mert jönnek szembe. Azért én is szoktam figyelgetni és ha hosszan nem jön senki kimegyek 4-esbe vagy 5-ösbe előzni a román meg marad a seggén mert nem jönnek szembe mert úgy nem izgalmas az előzés, de amint jönnek szembe vagy van egy beláthatatlan kanyar rögtön menni akar.
Tavaly is elég sok marha volt, de ahogy a románok is EU tagok lettek 3x annyi román van az autakon és minden héten vagy egy baleset ami miatt általába áll a forgalom 2-3 órát mert vki nem fért be ekkor teljes útzár és nincs lehetőség csak nagy kerülővel kikerülni. Szal elég bosszantó.....
Ez lehet kicsit hosszú lett és senki se fogja elolvasni :D:D -
kepek a tegnapi SCION SCREAM talirol
-
amugy rajottem mi tetszik meg ebben a scion talalkozos dologban... 99% fekamentes.. a tegnapi talin volt 1 azaz egyetlen 1 feka.. annak is tuti hondaja volt mert rapakolta a JDM japcsi rendszamot a scion elejere........ -
mar alig emlexem. kb 8-10 eve tanulhattam...
-
mondjuk zajt nemtom, dee szél miatt már inkább hihetőbb, mint napfény ellen... -
hat akkor bizti en vagyok az idiota.. szvsz a KRESZ ben volt benne vagy foldrajz konyvben hogy miert vannak ott a fak ( szel es zaj miatt...)