40647
.
-
egy kis hazai :D
-
-
-
#38756 Hát a német vénembereket gyakran látom rajolni sport mercikben :D De nem ez a jellemzőbb az tény :) -
-
Coral Springs #38754 -
quatro?
Azért egy cls-el nemhiszem, hogy egy vén pénzes tróger járna, inkább s osztályt vesz. -
#38752 Ez így van, de pld aki vén pénzes trógernek akar kinézni, az vegyen mercit és higgye azt hogy van stílusa, aki meg sportos stílust akarja követni, az maradjon a japán vasaknál vagy a BMW-nél. Esetleg a Muscle car-ok. A savájci órának meg van a neve és ki kell fizetni a márkát. Audival is ugyanez a helyzet. Szinte semmit nem tud, de kurva sokba kerül :D -
Még jó, hogy nem a teljesítménybe ül bele az ember, és nem a teljesítményt látja kívülről. Illetve az autózás során 80-90%-ban nem padlózza a gépet. De így lemaradva is vannak igencsak erős német autók., ha valakinek csak ez számít.
Japánok óragyártásba is elhúztak technológiailag a svájciaktól, de egy casio mégsem ér annyi mint egy rolex. (nem csak árra gondolok) -
#38750 Na szóval, ezt nem Én találtam ki, nálam okosabb SZAKemberek is így vélekednek a témáról, hogy a japán SPORT kocsik (mert ez adja az igazi autógyártás alapját, nem a sorozat gyártott szériavackok), jóval többet tudnak azért az árért, amit bármelyik másik kontinensről származó autó tud. Elromlásukra az esély elég kevés, még a széria autók minősége is jóval az EU átlag felett van. Így ha véletlenül is elromlik valaha, akkor az alkatrész viszonylag drágán lehet beszerezni, de azt is csak a világ többi részén, japánban viszonylag olcsó az ilyesmi. Az autók teljesítménye a turbó miatt az elmúlt 5 évig, amíg nem jött be a downsizing mizéria, bőven magasabban volt mint a V8-akban vagy a sima szívó motorokban és jobban is bírják a gyűrődést.
Az ipar meghatározó járművei az elmúlt 20 évben szinte csak japán autók voltak(azokról koppintottak megoldásokat, lásd változtatható szelepvezérlés). Szinte mindent hamarabb találtak fel ott mint máshol. Nem véletlen hogy a Toyota egymagában a világ legnagyobb autókonszernje és a VW csak a második helyen kullog azután is, hogy szinte már minden céget felvásárolt, hogy növelje az erejét. 40 évvel ezelőtt még a németek is tudtak ezt azt, de annyira rá voltak kattanva a saját mellük veregetésére és hogy a megoldásaik időállók (A BMW csak nemrég tért át a szívóról a turbó/kompresszoros megoldásokra), hogy szépen elmentek mellettük a japánok. És mint írtam a japán autók még mindig messze a legjobb teljesítmény/ár értékkel rendelkeznek. -
mert azokat nem drága szervizelni esetleg? :D -
#38748 Bocs, akkor összetévesztettelek :D Rég volt, van ilyen :) -
#38747 Pont azért szeretem a Japán autókat! :) -
mérnökként miért nem az ipart meghatározó megoldásokat nézed? :)
ár érték arányra meg ott a dacia. -
valakivel nagyon keversz, én utálom a merciket :D
a 190evo 1-2, 300sl coupe és az F1-es Medical Car a három merci ami kéne, a többire még ránézni se szoktam :D -
-
#38743 Azt tudom hogy te Mercis vagy és hogy ez jön be neked, mert TDU-ban is ezt moddoltad :) Az készen lett végülis? -
#38742 Ne kezdjünk már el off-olni mert nekem nem tetszenek a fostos mercik... Nem azt mondtam hogy szarok, hanem hogy nem tetszenek és mellesleg irreálisan drágák is. Mérnökként az ár érték arány nekem mindig a szemem előtt lebeg. Nagyon is szívesen elfogadnám, ha valaki alám vágna egyet! Aztán eladnám és az árából vennék pár értelmesebb autót :D -
én a 190 Evo-kat imádom
-
hát igen, nem lehet mindenkinek jó ízlése... -
-
#38738 Pfejjj Mercédes. Komolyan, a merci az egyetlen autógyártó, aki még egyetlen autójával nem tudta a tiszteletemet és szeretetemet kivívni. Nem mintha ez a jövő évi tervükben benne lenne :D -
Igen:D Mindegy lenne nekem így is, úgy is jó :) -
-
#38735 Fap fap fap
Eredetiben is gyönyörűűű :) -
before..after :)
-
E30 M3-on jól nézne ki az a felni -
-
-
Susarc #38730 szemből még csak csak,de oldala,hátulja KUKA -
Borg #38729 Ritka ocsmány lett... -
#38728 Pár éve azt hallottam, hogy ez egy body kit és lehet belőle limitált példányszámban rendelni. CSak azért venni kéne egy jó állapotú e30-at hogy felpimpeltjem ilyenre :) -
de azok már öregek.. :D -
-
Cápát faragott a BMW-ből
-
Hamarabb fordulna meg fejemben egy Z32 vagy egy 964 es... mint ez, ha vennék is.. -
-
:D jaja, én is ilyet vennék szerintem. -
Lehet nem is kell annyit várni, már 20 rongyért lehet venni !! ^^ -
BMW-vel eljárkálok 6 évig még, és veszek egy ilyet. Iszonyat FASZA.