40647
.
  • Szabi1991

• Csabesz6
  • Csabesz6
    ok
  • Borg
    [x] kéne
  • greg benz
    Az egyik legszebb micsu
  • SötétBarom
  • ZsirosKenyer

• pszihopata
    hát az a roadmaster azért ........
  • USAMEN POWER
    Csodálatos gépek egytől egyig !
  • Willi Betz

• streeter
    Muszáj emelni a szinvonalon egy kicsit :D
  • Varenga
    vazz....egyre komolyabb cuccokat linkeltek(bár lehet, hogy csak én érzem így)
  • streeter

• CSOCSO
    duuuuurva
  • maffioso
    azért tudják mi a jó, második képen ott a crx ha jól látom
    cserélnék velük
  • greg benz
    Terpeszt ám
  • Varenga
    bammeg, ez az autó minden szögből geciszép
  • streeter
  • streeter
    Ez vmi kurvajóóóóó

• SötétBarom
    :o
  • ZsirosKenyer
    BÚÉK tunerek!

Travis Pastrana 2010 New Year's Jump - 250 Ft
  • CSOCSO

nah mindegy....
  • MikX
    Erröl van szó, nemvéletlenül kisebb a kompresszio, olajspricceléses dugattyuhütés, miegymás, nem véletlen vannak ezek egy turbos motorban...

Amugy, B.U.É.K. itt is mindenkibe bele!
  • R0zs0máK
    sztem nagy fasz az, aki megvesz egy szívó motort és rányes egy turbót XDDD Én az életben nem tennék az én mocimra semmiféle feltöltést, mert gyárilag alkalmatlan rá...mint ahogy a sima SR20DE motor is...

ilyet csak az elbaszott fasszopó filippínók csinálnak, aztán csodálkoznak hogy lelövi a gecibe a hengerfejet meg szétrepül a hajtókar...
  • Szabi1991
    pastranát nézed majd ? :D

remélem beleesik a vízbe xD
  • CSOCSO
    Igy van. Mostmar eleg lesz ebbol. Ha legalabb ezzel elertem, hogy utanna gugliztatok egy kicsit az mar valami :)
  • pajti
    Happy New Year! Ne "veszekedjetek"! :)
    Ám ez az EVO istenkirály! :D
  • CSOCSO
    The DET has a bigger oil pump.
    The DET has a different front pulley.
    The DET has lower compression pistons (8.3:1 vs 9.5:1).
    The DET has bigger injectors.

Ezeket en is tudtam. Olvastam forumokon is. Azoknak akiknek van ilyen autojuk ezokat ez kevesbe zavar. Ez nem valtoztat azon, hogy sok ember inkabb az sr20de motort veszi.
    Arrol nem is beszelve hogy amit felsoroltal az mind ra lehet rakni a DE re!

"KILLER HP comes out of a DE"

Egyertelmu, hogy melyik a jobb ha egymas melle rakod oket. De azt mondani, hogy nem nagy kuriozum....
    Legtobb ember ezt rakja az SE-R ekbe szal nem ertem, hogy egy hozza nem erto minek fikazza ha nem tudja, hogy mizu.
    Le se szarja hogy az emberek hogyan tuningoljak? TUNING topikba irogat!!!
  • Borg
    Csak hogy a tükröt tartsam:

SR20DE vs DET

The DET has oil squirter piston coolers
    The DET has a bigger oil pump.
    The DET has a different front pulley.
    The DET has lower compression pistons (8.3:1 vs 9.5:1).
    The DET has bigger injectors.
    The DET has direct ignition.
    The DET has a variable intake cam, runs retarded at idle, advanced mid range and retarded top end.
    The DET has mechanical shim in bucket type lifters with a slightly bigger in duration exhaust cam.

Magyarán a belvilágban konkrétan kurvasok különbség van, nem csak a turbó jelenléte...
  • CSOCSO
    Sokminden FAIL amit Csabesz mond....
  • CSOCSO
    Hany ember vesz 4 ac motort a 4age helyett, hogy szornyet epitsen belole ?

Tudod-e hogy rohadt sok ember vesz sr20de motort az sr20det helyett, hogy szornyet epitsen belole?

Szerinted az sr20de nem nagy cucc meg nem kuriozum ehhez kepest a DE es a DET kozott egy fostalicska turbo a kulonbseg amit az emberek ugyis kicserelnek. A motor a lenyeg! Nem a kis turbo amit a nissan rapiszkal arra a motorra.

Mar mondtam, hogy melyik motor nagyjabol mennyibe kerul. A DET majdnem haromszor annyiba kerul mint a DE. Nemsok ember veszi meg mivel mindenki tudja hogy ha megveszik a DE-t akkor a maradek manibol komolyabb motort lehet epiteni mint a DET.

"Szerintem nem az, a tesója (DET) viszont az, csak ennyit számít.Hogy valaki mit csinál egy motorral, az meg már más tészta, nem tudom ez hogy jön ide."

DET es DE alatt ugyan az a motor van tehat ertsd mar meg ha a motorrol beszelunk akkor te egesz vegig hulyeseget beszeltel. Ki mit csinal egy motorral? Hogy jon ide? Tegyel nekem egy szivesseget es nezd mar meg a nevet, hogy melyik topikba irogatsz keremszepen alassan!

Neked bassza a csőröd hogy lefitymálom az SR20DE-t...és akkor mi van?

Talan akkor nem kene ugy beallitani mint ha en lennek agyilag rokkant mert te nem ertesz hozza es marhasagokat beszelsz. Nem nagy kuriozum erre belinkeled a wikit ahol leirjak hogy kuuurva nagy kuriozum a tunerek kozzott.
  • streeter
  • Szabi1991
    de ez versenypálya.. nem az utcán baromokodnak a ruszki pénzes f/szok.. -.-'
  • Kicsizoli
    Nem gondoltam volna hogy ekkora "probléma" lesz a Primera SRi s képből...

Tehettem volna be egy QR25DE motoros Sentrát is, vagy SR20VE(T) Primerát is bár ezeket a motorokat kevesebben ismerik, hátha nem lett volna belőle ilyen zűr..
  • USAMEN POWER
    Nem szívesen gondolok bele, mi lett volna akkor ha ezek 300 fölött borulnak. Pedig nem kell sok hozzá, elég csak egy defekt, vagy bármi más külső tényező.
  • USAMEN POWER
    De nem mindegy hogy az úttestről kell felszedni a szétszóródott beleidet, vagy csak megsérülsz, és megfigyelsre korházba szállítanak.

#24595: FAIL !
  • Szabi1991
    50nél is elég csak 1x kell..
  • DJ RX7
    mármint itt erre a nagy sebességre gondoltam. :D
    csak kegyszer kell csattanni.
  • Borg
    Kicsit megy :D
  • Csabesz6
    Elég sok olyan autó van, ami tök felesleges, mégis tök üres lenne az autós világ nélkülük:)

Magyarán mindenki vehetne Logant meg Swiftet, de elég szürke világ lenne.