40647
.
-
Jah de,a skoda mellett az opel kombi és mögötte a zsiguli,azok tetszenek:) -
Én egyetlen nekem tetsző autót sem látok a képen,mindegyik egy vicc..talán a vw kisbusz,de az messze van szóval inkább nem nyilatkozok róla. De őszintén nem értem ezek mitől minősülnek rat-nek,és ebben mi a jó? Jól nem néz ki,cserébe viszont jól szétbaszták a sok esetben alig pár éves autókat.. -
szegeny saab :( de a swift jol nez ki abban a szinnel a hozza illo rozsdas motortetovel :D
-
A magyar (valóság) rat style..vicc
-
folyékony gumi -
Ajókurvaéletbe 
-
3.-t választom:D -
Bazz,tényleg XD Nem néztem szét az oldalon,csak elolvastam mi a fene ez. -
Van átlátszó. -
1.) Hozzászólás visszavonása
2.) Szabadalom levédése
3.) Hakuna Matata -
Hmmm...ha átlátszó lenne akkor még lehetne kavics felverődések ellen is használni:D -
Nem tetszik a 370Z egyáltalán de ebben a kombóban nagyon állat
-
Ez -
Szabi1991 #28723 #28719 
még scionokat :D -
Vmi fura ezen a kocsin :D
-
Egyébként mi ez a Plasti Dip? Valami festék? -
Első kötény lol:D -
Csocsónak
-
RobinClark #28718 Kedves Streeter,
Szerintem kicsit elhamarkodottan osztod itt a végkövetkezetéseket.
1. A Plasti Dip vagy 40 éve létezik és jelenleg népszerűbb mint valaha. Minden nagyobb országban kapható, és ez a legjobbminőségű ilyen típusú anyag, 2 versenytársa már csődbe ment, míg a gyártó Performix eddigi legjobb periódusát zárta.
2. Köztudott, hogy minden felújítandő felület igényel egy kis előkészítést, hogy szép eredményt kapjunk. Valamint az anyag használata is igényel egy kis gyakorlatiasságot, rutint, nem csak a PD hanem még egy átlagos festék is.
3. Ha dörzsölgetni kellett hogy lejöjjön, akkor valószínűleg nagyon vékonyra fújtad, szokták mondani, hogy ajánlott többször átfújni, hogy kialakuljon egy rendes régegvastagság.
4. Az interneten több tízezer hozzászólás, gyakorlati alkalmazás van fent a PD-ről, ezek legnagyobb része mind pozitív a userek nagyon elégedettek az eredménnyel.
5. 1 liter benzin lassan 400 ft, a PD az összes környező országban kb. 5300-5400 körül van, itthon 4000-ért adják holott tudjuk, hogy az állam mennyire lehúzza a cégeket adókkal és e mellett így nyomják hónapok óta... szerintem nem annyira gáz az ára.
Én ha nem ismerek valamit általában átfutom a google-t hogy képbe kerüljek a dolgokról. -
USAMEN POWER #28717 Nem rossz...
-
Igen,én már nem is akartam írni,hogy látom a mély (csiszolási)karcokat a felületben:) -
Szerintem 1800-2000-3000-el kellett volna befejezned.Persze előtte min.1óráig áztasd,de legjobb ha 1estén át hagyod áztatni. -
A képek már a 2. próba után voltak amikor is már lecsiszoltam a régi festéket először vizes 180-as majd 400-as majd 800assal szal előkészítettem a felületet és még is hólyagos lett. Na mind1 ne ragozzuk nekem nem vált be. -
Az,hogy letakarítottad édes kevés,főleg ha a festékréteg vagy a felület amire kerülni fog nem éppen jónak mondható.Tisztességesen elő kell készíteni a felületet a festésre,ennyi az egész titka. Sokan ezzel rontják el a festést (nem csak plasti dip esetén),mert ők lusták csiszolni meg szenvedni az egésszel..aztán fel vannak háborodva,hogy nem tükörsima felületet kaptak:) -
Sopron - Pin's Bowling Clubban átvehetsz egy sört, hátha segít megnyugodni. Én ajánlom fel ingyen, hogy ne legyél ennyire ideges. :DDD -
Le takaritottam rendesen a felületet. A flakonra rá van irva hogy véd a sérülésektől stb. most ha ráesik a kulcs vagy vmi óhatatlanul megkarcolódhat amitől elvileg védenie kellene de nem véd. Tegnap délután fújtam le ma délelőtt néztem meg bőven megszáradt 12óra száradás van irva a flakonra. na mind1 nekem nem jött be. -
Akkor mi értelme? Pont az a lényeg h meglévő festésre lehet hogy védd eltakard ez az. Ha le kell szednem a festéket h jó legyen nincs értelme mert akkor lefújom sima festékkel.....Most a középkonzolról nem akart lejönni felgyújtom a picsába az egészet mostmár. -
Vályi 5-ös tesztjét nem olvastátok tc-n? Érdemes :) -
Nem vagyok nagy BMW-s,de ez kéne:D Ez nagyon disznón néz ki. -
Ez BASZ. -
-
Ha eltekintek attól, hogy helyenként lyukacsos, ez kurva jó cuccnak tűnik.. Nyers műszerfalra nem lehet, hogy jobban "felvivődik"? :D -
Azért szerintem nem kell minden sarat a plasti dipre kenni,ha nem készíted elő rendesen a felületet mégis mit vársz,csodát?:)A viszonylag friss festékbe meg ha belenyomod a körmöd persze,hogy ott marad a nyoma..főleg,hogy ez gumi alapú cucc,ebben talán még teljes száradás után is ott marad. Nem arra való,hogy a körmödet élesítsd rajta:D
Vannak akik egész autókat festettek le vele,szóval valszeg a hiba az ön készülékében van -
PlastiDip végső követkzetetés. Szar az egész. Ha lefújok vele valami utánna ne ilyen legyen már a felület: 1,2,3,4. Tudom alatta van az előző festék na de ha ráfújod a kocsi fényezésére ott is ott van nem szede le fémig majd fújod le. Szóval én nagyot csalódtam benne főleg ennyi pénzért(4000ft+posta). Jó le lehet szedni bár az se egyszerű mert nem úgy van hogy fogod és húzod le mint egy matricát hanem sodorgatni dörzsölgetni kell hogy lejöjjön.
Végül inkább vettem sima festéket meg lakkot 1600ft-ér lefújom azzal a műszerfalam 1évet megint kibír akkor majd szánok rá megint 2 napot és újra fújom....Ez a PlastiDip nem jó erre a célra egyáltalán. -
-
PlastiDip első benyomások. Lefújtam két rétegbe a műanyagokat nem szedtem le a régi festéket hiba volt mert megfolyt itt ott meg pöttyös lett én hibán jól van, DE elvileg ez bírja a karcokat miegymást. Körmömmel kicsit meghúztam és ott marad a nyoma ugyan úgy mintha egy natúr 800ft-os matt feketével fújtam volna szóval úgy tűnik erre is kell a lakk, de akkor meg kár volt megvenni.....most jön majd az a rész, hogy hogyan lehet ezt lehúzni egyelőre nem tűnik egyszerű mutatványnak. -
Az a tartó fül elég gyorsan ki fogja nyírni a felfüggesztőgumit. -
Kép aláírása: "saját készítésű kipuff"
HÁNEMMONDODVAZZZZZZZZZZZ:DDDDDDDDDDDDd -
USAMEN POWER #28698 Az egy 2008 -as CLK 63 AMG Black Series, de a 2009 -es SL 65 AMG Black Series nagyobb durranás sztem.
-
Szabi1991 #28697 egy piros black series volt Pesten is hétvégén.. durvaaa.. :))