40647
.
-
Nem szeretem a driftet,de ez eléggé szórakoztató:P -
Nehogy eladd basszus, nagy komolyság az a vas! Tessék csak szépen lassan építeni kifaszt érdekel mennyi ideig készül, ha nem mindennapi használatban lévő autó. Én annó(kb.7-8 éve) a II-es Jetta kupéra voltam rápördülve, aztán honda kupé lett belőle, de az már más sztori. Szal tessék megőrizni azt a vasat hátha egyszer benne lesz egy ilyen vidiben. :P -
USAMEN POWER #29614 Nem is találhatnál hosszabbat, ti is írtátok hogy a videóhoz készült. :) -
Borg #29613 -
Na de ebben benne van az a verzió ami a wagenwerks video alatt megy?Mert a sima requiem ost nekem is megvan:) -
Teccik nekem sokminden :D
1-es Jeti alapból kevés van, coupé meg főleg... nomeg bagóért árulták, lecsaptam rá úgy 2 éve, azóta is készül...
Bár mostanság már inkább gondolkodom, ha készvan, eladom, és keresek valami régi ritkább japán vasat -
Isohunt
Ha minden jol megy, kell menjen. :) -
Aggyá egy torrentet:O -
Pedig torrentoldalakrol pikk-pakk megvan. :) -
Jah,anno én is írtam youtube-ra,egy csávó meg mondta,hogy elküldi mailben,de persze nem történt meg..
Én is kiszedtem a videó alól:D De ugye nem valami hosszú szal nem az igazi:( De ez a zene ennyi,nincs mit tenni:/ -
fodorpetii #29606 Mi is sokáig kerestük, de semmi remény írtunk youtube-on a gyereknek is aki feltöltötte, vissza sem írt, egy csomó fórumot lestünk de semmi :/ :D
(kivágtuk a vidi alól a zenét és azt hallgatjuk) -
Hát jah,sajnos a sima verziót kb minden alá betették már,pont azon röhögtem egy időben bátyámmal,hogy szinte nem volt olyan nap,amikor nem találkoztunk requiem zenés youtube videóval:D De tök mindegy,hogy milyen témakörben,szinte bárhol találkoztunk vele:D Mondjuk érthető,mert nagyon eltalált zene. De legjobban szerintem a filmmel együtt üt,úgy az igazi -
És hogy hogy nem japó?:) -
Hát ez pedig alap zene (mármint a req. for a dream, minden szar alá ezt teszik már:)
Amúgy jogos, ezek szerint a másik home made vagy miszösz, nekem mindegy:). -
Coupé 1-es Jeti 
Már csak évek kérdése és kész az enyém is :D -
Fú akkor jól éreztem,hogy lédi gaga érzetű a dolog..nem véletlen nem tetszett -
Jaja,nagyon állat videókat csinálnak:) Itt mondjuk most annyira a zene nem jött be,de a video az a megszokott minőséget hozta.
Nálam a best videójuk ez,mind zeneileg mind képileg:
Csabesz: Ne legyél annyira biztos benne:) A fent berakott videó zenéjét kerestem hetekig mint a hülye,végül kiderült,hogy a requiem for a dream remixe,direkt ehhez a videóhoz készült tehát sehol sem hozzáférhető. Előfordulhat,hogy az új vidi alatt is vmi ilyesmi van:D -
Vimeon találtam: "its a Lady Gage PokerFace instrumental. edited with drum removals, speed up etc." -
"@Unlimitazz I wrote that this is custom, I may however create a clean version (without the engine sounds etc), when I will have some spare time...
SolidSnakeSK 4 weeks ago"
Homemade zene. -
tuti előkerül a címe -
fodorpetii #29596 Még egy vidi aminek a b*d*s életben nem lesz meg a zenéje :D 
amúgy tényleg hatalmas videókat csinálnak a srácok.!
-
USAMEN POWER #29595 Ez a Wagenwerks qrwa jó videókat csinál.
Nem vagyok oda az eu vasakért, de...
-
Nyálcsorgatásestére ON
Link a videóhoz -
USAMEN POWER #29593 Pukkanna egy nagyot ami leszakítaná a pofádat, és az agyad anyukád arcába csattanna. Szerintem még anyukád is azt mondaná hogy nem kár érte, és a hulládat a kerti klotyóban tüntetné el. Minden esetre holnap mehetsz isibe, valami talán beleragad a tukó fejedbe.
De elötte a banamai napsütést még élvezd ki. ;) -
Jamaika king #29592 és akkor mi lenne ha megnövelném a turbonyomását a CDTInek???? -
-
Jamaika king #29590 én bírom már mentem kb 16 ezres fordulaton is. 4 kerekűvel. :) -
fektesd magadba a mergát -
megölöm:D -
meg egy egykettes dízelt -
tegyel rá sport gyertyát, direktszűrőt, meg lágszórót
úgy fogsz dorrungatni, hogy beszarsz, behugyozol
-
Jamaika king #29585 Mercedes A180-ashoz honnan tudok chiptuningot szerezni??
csak bemegyek egy műhelybe és rárakják a chiptuningot?
én bwe,enéztem a motora de nem értek hozzá. iylen dobozok vannak benne. azt szeretném h kb 150-170 lovas legyen. köszi előre is. -
Valóban szerencsés. Egy béjemvével kevesebb.
-
Szabi1991 #29583 volvó váltóval, mer' az jó erős, meg könnyű szerezni..
-
Jamaika king #29582 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1071596559&no=9317
autos hsz. -
Jamaika king #29581 bicajt vaahogy fel elehtne pippelni hogy ne üljk hanem feküdjek rajta és úgy hajcsam?? már unalmas a régi megoldás...... -
A lányát autóztatta, még a délelőtti eddzésen. Az ijedségen kívül semmi baja nem lett. Az autó pedig bőven javíthatő, normálisan csövezett gép.
Kicsit megilletődtem, mikor láttam mi történik :s
Szerencsés baleset. -
áhhh...ez szex! alatta nem a resevil zenéje megy? -
Ezt a jamaikai ökröt meg döntsük már el,hogy nem reagálunk a gyökér írásaira,hátha ráun,vagy inkább linkeljük a moderátor topikba? Nincs szükség ilyen hülyékre.. -
Szegény kiscsajnak szerintem elment egy időre a kedve az élményautókázástól:DD