40647
.
  • vajasfarok
    Szerintem véleményt nem csak az mondhat valamiről, aki azt überelni is tudja. Azzal érvelsz, hogy mindenki megfordul utána... Ennyi erővel járjál tevével, azután még többet megfordulnak, mégse lesz királyabb. Ha még tuningolnál egy kocsit, olyanra, hogy neked tetszik, az egy dolog.
    Másik hsz-edből: "Lesz ricsaj nem kicsi :D". Na, ezért gondollak így látatlanban is köcsögnek. Kifejtem. Mire jó az, hogy hangos a kocsid ? Mert az a sportautókra hajaz ? A sportautó ott kezdődik, hogy tonnánként 200 LE, és hajt a hátsó tengelyen (is). Kétlem, hogy ez a Hondádról elmondható. Ráadásul a sportkocsiknak azért van nagy hangjuk (és mellesleg egészen más jellegű, mint az ilyen tuning fosoknak), mert a motorjuk indokolttá teszi az olyan kipufogórendszert. Viszont te rádobod ezt a verdára, az tuti, hogy picsa hangos lesz, mindenki utánad fordul majd, (néhányan azért, hogy "Nézdmá' a hülyéjét..."), mellette meg mindenkinek felbaszod az agyát. És miért? Mert ROHADTUL IDEGESÍTŐ!! Forgalmas utcában lakok, és hidd el, egészen más, amikor végigmegy rajta egy igazán komoly gép (Ferrari, Aston Martin, stb..., én meg gondolkodok rajta, hogy valszeg sosem lesz olyanom, másik téma, mind1) meg egy ilyen kaliberű "tuning" gép. Amikor olyan hangos, hogy a szobámban szól az amúgy hangos zeném, de semmit se hallok belőle a kibaszott sportdob miatt. Vagy gondolj bele abba, akinek kisgyereke van. Mire végre letenné aludni, jön egy ilyen faszkópé, gyerek felriad, és bőg az éjszaka közepén. Egy szó mint száz: te bizony seggfej vagy.
  • streeter
    Túl hangos volt??? Vettem hangtompítót is :D Úgy volt az előző dobbal meg ezzel is úgy lesz hogy ptthpn tudjam cserélni a gyárit meg a Skunkot. 15perc volt max a csere. Hogolyónak hallottam a Civic-jét.... nem semmi az tuti :D
    Eddig úgy néz ki ott leszek évadnyitón ha csak nem jön közbe külföldi meló.
  • greg benz
    Azért látom vannak akiknek a sedan bububól is sikerül kihozni a jót
  • JGTC
    azt jól teszed! Én már túladtam a Skunk dobomon...
    Szép az autód! Évadnyitón majd megvizslatom élőben is.
  • streeter

• Hassan B
    Gyári Swift 1.3 3door. Ki szerint jobb mint a tiéd?
  • greg benz
    Nájszö
    Érdekes ez a lökhárító
  • Szabi1991
  • greg benz
    :SD:ASD:ASD:ASDASD:ASD:ASD:ASDS:DF:f:SDD:S
  • greg benz
    És mégis milyen jogon mondod, hogy akinek nincs jobb autója az nem is mondhat véleményt? Ezzel az erővel én most azt mondom, hogy aki később regisztrált nálam sg-re,az nem szólalhat meg. Vagy ez mégis milyen szabály? Az meg megint csak relatív, hogy kinek mi a "jobb autó"
    Véleményt kértél a lámpáról. Szerintem ebbe bele tartozik, hogy ki venné meg és ki nem. Ha meg "kibaszottul nem érdekel" akkor fasznak kérsz véleményt róla? Vedd meg,örüljé neki azt csókolom.
  • eksy
    Ez a lámpa olyan Star Wars-os, ha X-szárnyút építesz, ahoz príma.
  • Csabesz6
    Az ilyen homasita fosladék wannabe kulagány rohadt fostömlő szarkupac kotvadány hergelt töcskölt afrodizikákum kivonatba mártott seggleves tróger szaroknál szarabbat nem fogsz találni senkinél, ne aggódj. Nyertél.
  • 94mike
    Kibaszottul nem kértem véleményt a kocsimról,fórumozó irta,hogy tegyek képet.
    És olyanoktól kurvára nemérdekel a vélemény,akinek nem jobb a kocsija!
    ha a tiéd jobb,úgy hurrogod ahogy akarod,ha nem nem,első képnél oda irtam,hogy 2 ével ezelötti képek a kocsirol..lrgalábbis,az utolsó kép 2 évvel ezelőt készült,aztis irtam,hogy legelső "tuning" autó az egész családba,nagyon gyenge probálkozás,így volt? így,oda lett írva!
    mikor a lámpát tettemfel,kibaszottul nem az érdekellt,hogy ki venné meg,és kinem! irtam én egy szóvalis,hogy 70 ezerért fogom meg venni?!NEM.
    ha lemegy meg veszem,hanem,meg veszem áttveszem ismerőstöl 25ért.
    kb ennyit akartam,asszem.
  • streeter
    Jó de attól még a tömítéseidet gatyára vágja az E85. Nekem nagyobb injektor a plusz lovak miatt kellene ahoz kell olyan tomítés ami bírja az E85-öt. Gyári ECU-m nem lehet írni pláne nem két programmal ezért kell másik. Két program meg kell, hogy lehessen váltani 95 meg E85 közt plusz ugye be van állítva a kocsi az adott cuccokhoz meg rajtprogramot is tartalmaz a "csomag" :D
  • Csabesz6
    Takarodj már
  • greg benz
    "hát figyellj,akár merre járunk vele,mindenki utánna néz,és végig stírölik közben fröcsög a nyáluk,vidéken lakom,itt ilyen stílusu kocsik vannak:)"

Te atya isten ez a duma most tényleg kiverte nálam a biztosítékot

Ezzel a kocsidról képet dumával meg állj le,mert szánalmas. Úgy látom nem árt tisztázni pár dolgot

1: Te jöttél ide és kértél véleményt a kocsidról,nem mi kerestünk meg,hogy "fikázhassunk"
    2: Meg is kaptad,először finoman közölte mindenki a maga véleményét,nem mondhatod,hogy fikázás ment
    3: Aztán te megsértődtél,és lényegében lehurrogtad az összes fórumozót,hogy mi nem tudjuk mi a jó,meg mi csak hokizunk a porsékra meg béemvékre,mikor azok nem is tuningoltak,satöbbisatöbbi. Ezek után most őszintén,mégis mit vártál?

Nekünk nem jön be az a "stílus" amit az autód képvisel,ennyi. Ha nem tetszik továbbállsz, nem kötelező vitázni, arra úgysem fogsz tudni rávezetni minket, hogy már pedig az a tutifrankó. Legyél vele boldog te meg a tesód,meg az állítólagos fröcsögők, akik utánafordulnak.
  • 94mike
    Kocsidrol kaphatok képet?
  • Hassan B
    Homasita bajnokságon nem voltál még? Szerintem elhozná a kupát...

Amúgy van egy oldal, ahova ha beküldöd, tuti címlapra kerülsz vele...
  • matthias92
    olvastam valami 30 ezres benzin-bioetanol kapcsolós szerkezetről is, amihez nem kell különösebb átalakítás. valami hőfokot állít, de meg nem mondom mit és így éri el, hogy bioetanollal is tökéletesen múkodik az ótó
  • streeter
  • streeter
    P28-as ECU 25.000 két program felprogramozása 40.000 4új injektor tömítéssel 80.000 kb ennyi.
  • matthias92
    mennyibe fájhat egy átalakítás? gondolkozok rajta én is erősen, a mai benzinárak mellett :S
  • Héeder

Na nekem ez nagyon átjött
    Német autó fanok lehet csemegézni!!!
  • 94mike
    Ez tetszikmatricás rendszámban nem gondolkoztál?(előre)
    #31657 hát figyellj,akár merre járunk vele,mindenki utánna néz,és végig stírölik közben fröcsög a nyáluk,vidéken lakom,itt ilyen stílusu kocsik vannak:)
  • streeter
    Az első jól néz ki. Bár nekem az újabbik Omega jobban bejön. Van a városba egy szép ezüst színű dízel. Gyárian néz ki végülis de minden szépen színre fújva meg van ültetve sötétítés meg fasza felni.
  • streeter
    Nekem is van matricám :D:D

Tervebe van még az E85 is :D RedSun-nál meg tudnák csinálni két programma sima 95 meg tiszta E85-el lehetne menni injektorokat kellene cserélni új ECU kell azt felprogramozni, de olcsóbban járnék és E85-el jókorát lehetne húzni a kcosin.
  • TaRka0107
    Gyönyörű

Az ilyen csicsás matricás "tuningot" én sem szeretem:D
  • Héeder

Nekem ez az a stílus ami nagyon tetszik
  • greg benz
    Szerintem előbb növessz agyat,aztán foglalkozz a suzukid "tungingolásával", meg ezzel a topikkal. Szióka
  • Héeder
    Én azért nem tudok a saját autómról képet rakni, mert még széria.
    De ha kész lesz valami ilyesmi lesz, de mégsem:
    Az enyémen több át alakítás lesz
  • greg benz
    Ez nem tuning,nézd már meg hogy néz ki az autód! Takarodj venni üveKszálas lámpát 90ezerért akciósan,hogy ki is nézzen végre valahogy!!!!44négynégy
  • DJ RX7
    ejbazdmeg
  • greg benz
    Na az sem komplett aki egy ilyen szarért képes 72ezret kiadni...a 130ról meg már nem is beszélve. De hát jó kereskedő aki forgalmazza ezeket,ha talál olyan barmokat akik ennyiért vevők a szarra:D
  • SimaSuna #31663
    hogy ne csak a Suzi legyen :)
    mi felni van a Merci alatt...
    de a csaj alatt milyen futómű van :)
  • streeter
    Én maradok a JDM style-nál :D

Hogy egy kicsit dicsekedjek :)
    Jövő héten mennek be a Skunk2 rugók februárba meg megy fel az új kipuff rendszer 4-2-1 leömlővel pár méter csővel 60-vagy 65mm még nem tudom és egy Skunk2 végdobbal. Lesz ricsaj nem kicsi :D Persze biztos ami biztos meghagyom a gyári dobot.

• bency
    Persze,volt itt kép Ladáról is,és igen szép volt!
  • SimaSuna #31660
    Topik neve: Tuning autó mánia...
    nem feltétlen a saját kocsiról kell, ha látsz izléses szép darabot, akár japó akár jenki, azt belinkeled, mi meg csorgatjuk a nyálunkat:)
  • Héeder
    Pedig voltak már itt más autóikról képek.
    Szolidak voltak, de ízlésesek.
  • matthias92
    én 22ért akartam első búrákat, és 25ért hátsókat venni a corsára.
  • bency
    Inkább ne legyen autóm mint egy ilyen Swift...nem tünt fel hogy magadba vagy az egész topik ellen? Gondolkozz el kinek van baj az izlésével :S