40647
.
-
Az autómat 3évig építettük a csillag garázsban, törött volt az eleje, vázra lett csupaszítva, minden ami valaha sérült rajta makulátlan gyárira cserélve átpakolva (a JDM-ből amit vettem mellé), az utolsó retkes stekkerig minden át van rakva ugyanúgy mint ahogy azt a gyárban megálmodták sárga barátaink. Szal nagyon nincs olyan része amihez még nem nyúltam. Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy itthon 4.gen-ek között a top 10ben van, de amennyibe van annyiból egy Type-R CTR-ben is ücsöröghetnék hogy csak a márkán belül maradjak. A lényeg a lényeg hogy még mindig tudnék rajta mit csinálni, itt ott javítgatni rajta, és már kezdek beleunni. Viszont tudom, hogy amíg nálam van addig költök rá, és nem azért mert szar hanem azért mert szeretném, hogy olyan legyen amilyennek elképzeltem anno, főként ha már ennyibe van idő/pénz.
Ezek fényében, sokszor mikor valami nem megy, vagy elromlik (92-es autó) legszívesebben beleszarnék az egészbe és eladnám, vagy becserélném egy újabbra, amivel bátran átrepülném a kátyúkat. -
jah. hát azokból még rendeset nem nagyon láttam inkább a kurva nagy képek meg sok haszontalan info jut róla eszembe :D -
Én el szoktam követni amit leírtál, elég sűrűn. Ennek ellenére magyarázatot várok:D -
Borg #31733 Öregszek bazmeg :D
A Jazznél persze elrettentő a hitel, ezért nagyon nem is erőltetem a témát, csak ha értelmes áron megy el most... de azért az egy új, biztonságosabb autó, meg nem kell vele annyit vesződni, legálisan átmegy műszakin, stb :D
Persze ha milliomos lennék, főleg időből, akkor második autónak tartanék valami tuning szarkupacot, de akkor kicsit és könnyűt. Jönne egy 5gen3d újra. -
ez is burn-out csak ez a rosszabbik
-
Borg #31731 Én TALÁN másképp állnék a dologhoz, ha lenne legalább egy garázsom, de lehet hogy még akkor se tudnám rászánni magam. Mondjuk így is relatíve sokat vagy bütykörészve az autó (ha jóidő van), de csak mert ilyen mániáim vannak, hogy faceliftesből belső kárpitok, pohártartó, könyöklő, egyedi shortshifter, egyedi toronymerevítő, hangfalkiemelő stb készültek... meg a fejembe vettem, hogy szervoolajat kell cserélni, pedig mindenki azt mondta hogy "jóajazmég"... de kellett. Szal lett friss :)
A következő a KONI szett lesz... meg némi karosszériás meló... ha el nem viszik. És épp azért hirdettem meg én is, mert ha elmegy, akkor becsengetek egy Jazzbe, és onnan nyugi van, mert az egy ingermentes városi kis gyösz... már nem vonz annyira ez a téma. Persze valamilyen szinten a tél is lehangol, ha már van annyira jó idő, hogy elmegyek kiégetni egy körre, máris meg akarom tartani, de amúgy nincs már sok kedvem hozzá. -
aki meg mindíg újat vesz az sosem tudja miről beszélek.) -
Ott a pont! Aki télen az udavaron szokott szerelgetni, netán fetrengeni az autó alatt annak nem kell magyarázni. -
Ft86 jól hangzik! Én biztos azt venném, ha tehetném nem sokat gondolkodnék. Komolyan mondom a Toyota meg a Honda mintha az elmúlt 10év során szép lassan átvette volna egymás szerepét. :(
A Supra tényleg egy etalon de, max akkor venném ha már az a legnagyobb gondom, h mivel töltsem meg a garázst, egyetlen autónak durva játékszer. -
Borg #31727 A kényelem és a lustaság nagy úr. Nem mindenki vágyik már arra, hogy folyton bütyköréssze az autóját, még ha autóbuzi akkor se :) -
Vértestvéremmé fogadlak
-
mintha anyámat hallanám,nem 20 éves hanem új:D
egy új árán olyan ütös géped lehetne ott, amiről nálunk max álmodozik egy fiatal
supra-silvia-skyline-rx7-300zx -soarer stb.
nem értelek,egy modern gépnek nincsen lelke,stílusa hiába van felspécizve bárki vehet olyat
ez autóbuziknak 0 -
Első az csak szimplán Irmscher csomagos,de ez teszi kurva jóvá:D -
Hat hidd el... kb pont elegem van a havi reszletekbol. Pont semmi kedvem nekikezdeni egy masik autonak. Pedig kene, mert upgradelni akarok. Turbosra, hatsokerekesre. Supra az alom de lehet hogy az uj ae86 lesz belole, ami eddig FT86 neven futott, es most a scionnal jon ki jovore. -
17"es... egy pirinyot pici, de bent van a garazsban mar par honapja az uj 18"as. Ugyan ez a felni, csak nagyobb es nem sotetszurke (gunmetal) hanem sima szurke. CSak arra varok, hogy a gumi errol elkopjon es vehessek masikat. Bar lehet most kene meg eladni, hogy ne kelljen azert is fizetni hogy levegyek rola a kopott gumit. :/ -
Ne is mond :( tegnap elott is kovettem egy keket egy oran keresztul az autopalyan..... kene egy de nagyon. De szerintem a kovetkezo auto is uj lesz... es nem egy 20 eves auto. -
Szerintem tartsa meg ezt a Sciont... -
A bal oldali kobaszottul tetszik
-
nem ertem mi a baj azzal ahogy most van.
Xenonon mit ertesz? Hogy feher mint a felso vagy csak azt hogy csereljem le sarga HID ra? Amugy meg nem teszem meg mert szejjel vakitana embereket.
Sarga lampaburat nem akarok ( nem is lehet venni kulon burakat, max atmatricazhatnam) de lattam mar eleg szurke sciont sarga kodlampa "buraval" es nem tetszettek. Igy tetszik tisztan. De azert koszi. -
-
Még mindig fasza a géped. Mekkora felni van alatta? 2. képen valahogy kicsinek tűnik a kerék. -
Te félreértetted ezt a lesz ricsaj dolgot. Én nem azért rakom fel a dobot, hogy 500dB-el szóljon és az jó mert hallják a másik városba is.
A célom a teljesítmény növelés amit egyelőre ezzel a résszel kezdek mivel amúgy is szarrá van rohadva a gyári rendszerem. Azt még nem tudom mennyire lesz hangos mivel nincs még a kocsin a dob ha nagyon hangos úgy is lecserélem mert a szép hang a lényegesebb nem a hangerő. Szóval ez az első lépés utána jön a többi apránként, de mivel nem vagyok eleresztve anyagilag így időbe telik a dolog és remélem majd a 200Le/1t aránynál jobb lesz a kocsi. Ha nem számítana a pénz és lenne rá keret már nem így nézne ki a kocsi mint most és a jelenleginél is jóval erősebb lenne. Ennyi! Félreértelmezted a dolgokat. -
linket, milyen linket? phpBB vagy vBulletin forumok mind zsirosak -
vehetnél már egy suprát -
hondám?:D -
a ködlámpát csináld meg vagy xenonra, vagy tegyél rá borostyánsárga lámpabúrát -
Mentol #31710 Nekem kéne ilyen a Skoda120l-re! De max. 4000/pár áron! (és ez komoly) -
linkt! :D -
Amugy egy kis emlekezteto mi is a jo tuning :D
-
mer az egesz forum engine egy sajatsagos regi szar. :D Amit imadtam amig ki nem probaltam egy ertelmes kulfoldi forumot... -
Borg #31706 no shit sherlock -
USAMEN POWER #31705 lllllllllZI ráyder ec$ééém !!! -
hát ha van is benne az autót elnézve egy nagyon komoly elektronyos csiga lehet...:D -
Szerintem egy deka turbó nincs benne
-
Kár, hogy itt nincs like gomb:D:D:D Egyszerűen zseniális mondatszerkesztés volt, mindent magába foglalt:D -
:DD -
Miért szidná bárki is a hátsó lámpát?
hisz az hibátlan gyári -
vajasfarok #31699 Akik a hangerőre mennek kocsinál, azokról még ez jut eszembe:
-
mar ertem a 100 uj hsz-t :D:D:D -
Hát kb. agykárosodás volt az enyém. De tök komolyan mondom! Pár hónapig bírtam, aztán eladtam havernak.
Ugyanúgy egy preludeön van most is, csak az övén nincs full nyitott/herélt rendszer. (Poén hogy nyár végén volt valami decibelmérő, farokhosszabbító, kinek hangosabb az autója verseny a népligetben és 2. lett vele.) :D Szal nem halk!