Jazz/Funk/Blues koncertek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nem tudod,hogy a Marcus Miller koncertet leadja-e/leadta-e már valamelyik csatorna?mert azt hiszem volt a koncin duna tv-s kamera,és jó lenne majd felvenni,ha esetleg egyszer majd leadják 😊 (bár sanszosabb,hogy az m1 adta/adja majd le)

ReaL MaDRid x siempre

tep
m1 csütörtökrõl péntekre virradóra 00:05-kor Pengetõ
....benne Pat Appleton A38-as koncertje<#wink>

\"SLICE of LIFE\"

tep
hát én az elsõ kritikának hiszek és nagyon-nagyon sajnálom , hogy nem mentem el<#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
Kritikák a koncertrõl:
1
2

tep

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
:|||||

nem kis nevek 😊 és most nézem,hogy ez 2007-es album,viszont nem lehetnek rajta olyan nagyon új számok,Jaco már majdnem 15 éve meghalt...(talán 92-ben,vagy 93-ban)

ReaL MaDRid x siempre

tep
<#worship><#worship>

\"SLICE of LIFE\"

tep
Rolling Stones koncert hang-anyaga megvan , ha kell vkinek....

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
nem, nem vittünk gépet :C

tep
sikerült felvenni vmit?

\"SLICE of LIFE\"

tep
<#vigyor>

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
menyus77
Tegnap baromi jó volt a Brand New Heavies!<#vigyor2>
http://static.sziget.hu/bin/Balatonsound_2007_0714_galeria_lippichtamas/IMG_0287.jpg

hunbasser
itt is van.

ReaL MaDRid x siempre

tep
RHCP-t is ezzel a számmal kedveltem meg anno<#wink>

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
A Jean-Pierre-t meg Miles írta, a francia kisfia dúdolta ezt mindig<#vigyor2>

hunbasser
igen.

ReaL MaDRid x siempre

menyus77
ez a higher ground ez valami Stevie Wonder átdolgozás? Neki is van ám higher groundja!

http://www.youtube.com/watch?v=ZEiuLu59HXo

vmvr
így van, nagyon jó az egész.

én épp a Higher Groundot nyomatom, nagyon fasza😊

de a blast is jólt szól😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
épp a Jean Pierret hallgatom 😊 jó az egész album,Marcustól nem is várhatunk mást <#worship>

ReaL MaDRid x siempre

tep
a Jean Pierre és a Higher Ground odabasz😊

...de az egész album kitûnõ

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
az biztos 😊 most hallgatom,nem rég jött le

ReaL MaDRid x siempre

tep
jó az új MM-album<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

A Pixel Film gondozásában "Imádlak! Szeretlek!" címmel szeptemberben jelenik meg a Bluesbolhák új albuma. Addig is tessék csekkolni a zenekar új weblapját: www.bluesbolhak.hu
tep
ez a koncert megvan losless(ape) verzióban , ilyen<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Kaszi46

A svájci Jojo Mayer 2 evesen kapta elsõ dobszerkóját és a 18-at betöltve már az összes jelentõs európai jazz fesztiválon fellepett (Északi-tengeri Jazz Feszt., montreal-i, nizzai, athéni, stb...) Rengeteg zenésszel való együttmûködése után (pl. dj Spooky-tol kezdve a Vienna Art Orchestra-ig sok tucat formációval készített felvételeket). 1991-ben New York-ba tette át székhelyet, de ekkor mar workshop-okat tartott és mester kurzusokon segített és az összes fontos szakmai rendezvényen jelen volt elõadóként. Körbeutazta a világot, dobfelszerelést tervezett hírességeknek (jojo mayer`s fierce ride+fierce crash a Sabian-nek, a Sonor jungle Kit-jet vagy a Vic Firth-fele Jojo Mayer dobverõk)
A Modern Drummer magazin szerint a dobisten státusz fele haladó Jojo, belecsapott a lecsóba és a drum`n`bass, nuskool és speed garage vonalon is kipróbálta emberes tehetséget. New York-ban kiváló zenészek jammelnek együtt heti rendszerességgel a Prohibited Beatz névre keresztelt klubestjükön, de létrehozta barátaival a soktagú Nerve elõ projektet is. Minden, ami elhangzik improvizáció, melyben stílusfüggetlenûl, de rettenetes profizmussal robognak a modern elektronikus hullámokon - elõ hangszerekkel.
Az általa kitalált reverse engineering-gel (megfordított tervezés) a számítógép által generált textúrákon és alapokon nyugvó zeneket egy elõ jammelessel próbálják életre kelteni. 2 órás elõ jazz, drum`n`bass vágtatás, breaks szaggatás és garage puffogás magas oktánszámon, parkettaszakító elõadásban.

Jegyek elõvételben kaphatók a az A38 hajón: 3000 huf.

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

*Posse*T.W.D*

Ezt a bulit még akkor leloptam a Fabchannel-rõl, mikor még nem flash fájlokkal dolgoztak:-D
Ismerem Amp-et és az elõéletét (Parliament Funkadelic, Jamiroquai...), az elsõ albuma sokkal jobbra sikeredett, mint a legutóbbi tavaly õszi... Itt van egy 2004-es utrecti koncert hanganyaga az audio/video link alatt. Nézz szét a mûvészek között, van eg pár, aki ismerõs lesz és van náluk is rögzített kép- vagy hanganyag:

Amp NSJF fájlok
menyus77
Köszi a dátumokat és a linkeket!
Van ám a Fabchannelen AMP Fiddler konci is,.. nagyon funk<#hawaii>

http://www.fabchannel.com/amp_fiddler

2 kihagyhatatlan dátum:
- július 14. Brand New Heavies (N'dea Davenporttal a mikrofonnál), Balaton Sound, Zamárdi

BNH - Live in Paradiso 2007 (teljes koncertvideó)

- július 24. Candy Dulfer & Friends (a Friends Candy Funky Stuffjának 2-3 tagját és Prince 4 régi zenésztársát takarja, Rhonda Smith-t bõgõn, Rosie Gaines-t vokálon, Kirk Johnson-t dobon és Chance Howard-ot billentyûn), PECSA szabadtér.

Candy Dulfer - Brown Sugar (NSJF 2006)
Kaszi46
köszi, bár mégjobban sajnálom, hogy lemaradtam róla.

*Posse*T.W.D*

Itt láthatsz részleteket a koncertbõl, és 1 rövid interjút is Erikkel: http://webcsatorna.hu/filmek/walkman070529&show=0
Kaszi46
bazz most látom hogy Volt itt erik Truffaz! en meg lemaradtam róla😞((((((((
volt valaki?

*Posse*T.W.D*

tep

\"SLICE of LIFE\"

tep
700MB-os filmet elég jó minõségben tömörít 320*240-be (PDA-méret)~200MB-ra.........unalom ellen nagyon jól jön 😊

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
hát,sajna igen.ebbõl igazából a debreceniek jöttek ki jól,és akik ott Debrecen közelében élnek

ReaL MaDRid x siempre

Christiansen
Bizony, de vonatjeggyel/benzinpénzzel ugyanott tartunk:C

hunbasser
egyébként ma Debrecenben is volt,és ott csak 3400 és 3900 ft volt a jegy.

ReaL MaDRid x siempre

Christiansen
Sajna nem bírjuk anyagilag :C
Valószínû a #747 is ki lesz hagyva emiatt.

Hú nagyon jó ez a videóprogi, beszerzem azt hiszem!

tep

\"SLICE of LIFE\"

tep
kár , hogy nem voltatok , kvajó volt 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
<#eljen>

tep
én Pocket DivX Encoder-rel tömörítettem. 170MB-ból lett 31MB

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
áhh,klassz.nekem meg az 1. szám van meg videó formájában,majdnem teljesen(az elejérõl pár mp lemaradt)

csak az a baj,h 437 mb :S

ReaL MaDRid x siempre

tep
Boomerang
(tömörített)

\"SLICE of LIFE\"

hunbasser
én is bal oldalt elõl voltam,futottunk vmvrrel,h vmi jó helyet szerezzünk -.- sikerült is,egyébként nagyon nagy volt a konci (Y)

ReaL MaDRid x siempre

tep
vki tud olyan progit , amivel a recsegést ki lehetne szûrni , vagy legalább tompítani?

\"SLICE of LIFE\"