951
Minden ami Jazz/Funk/Blues/stb.
koncertekkel kapcsolatos, koncertdátumok,
beszámolók,képek,videók,mp3-ak...
koncertekkel kapcsolatos, koncertdátumok,
beszámolók,képek,videók,mp3-ak...
-
#791 -
BNH interjú
...és ez is :DDD -
#789 Tegnap baromi jó volt a Brand New Heavies!
http://static.sziget.hu/bin/Balatonsound_2007_0714_galeria_lippichtamas/IMG_0287.jpg -
#788 itt is van. -
#787 RHCP-t is ezzel a számmal kedveltem meg anno -
#786 A Jean-Pierre-t meg Miles írta, a francia kisfia dúdolta ezt mindig -
#785 igen. -
#784 ez a higher ground ez valami Stevie Wonder átdolgozás? Neki is van ám higher groundja!
http://www.youtube.com/watch?v=ZEiuLu59HXo -
#783 így van, nagyon jó az egész.
én épp a Higher Groundot nyomatom, nagyon fasza:)
de a blast is jólt szól:D -
#782 épp a Jean Pierret hallgatom :) jó az egész album,Marcustól nem is várhatunk mást -
#781 a Jean Pierre és a Higher Ground odabasz:)
...de az egész album kitűnő -
#780 az biztos :) most hallgatom,nem rég jött le -
#779 jó az új MM-album
-
Toksz #778 A Pixel Film gondozásában "Imádlak! Szeretlek!" címmel szeptemberben jelenik meg a Bluesbolhák új albuma. Addig is tessék csekkolni a zenekar új weblapját: www.bluesbolhak.hu -
#777 ez a koncert megvan losless(ape) verzióban , ilyen -
#776 Richard Bona - A38 - 2007.07.11-12 , 20h -
A svájci Jojo Mayer 2 evesen kapta első dobszerkóját és a 18-at betöltve már az összes jelentős európai jazz fesztiválon fellepett (Északi-tengeri Jazz Feszt., montreal-i, nizzai, athéni, stb...) Rengeteg zenésszel való együttműködése után (pl. dj Spooky-tol kezdve a Vienna Art Orchestra-ig sok tucat formációval készített felvételeket). 1991-ben New York-ba tette át székhelyet, de ekkor mar workshop-okat tartott és mester kurzusokon segített és az összes fontos szakmai rendezvényen jelen volt előadóként. Körbeutazta a világot, dobfelszerelést tervezett hírességeknek (jojo mayer`s fierce ride+fierce crash a Sabian-nek, a Sonor jungle Kit-jet vagy a Vic Firth-fele Jojo Mayer dobverők)
A Modern Drummer magazin szerint a dobisten státusz fele haladó Jojo, belecsapott a lecsóba és a drum`n`bass, nuskool és speed garage vonalon is kipróbálta emberes tehetséget. New York-ban kiváló zenészek jammelnek együtt heti rendszerességgel a Prohibited Beatz névre keresztelt klubestjükön, de létrehozta barátaival a soktagú Nerve elő projektet is. Minden, ami elhangzik improvizáció, melyben stílusfüggetlenűl, de rettenetes profizmussal robognak a modern elektronikus hullámokon - elő hangszerekkel.
Az általa kitalált reverse engineering-gel (megfordított tervezés) a számítógép által generált textúrákon és alapokon nyugvó zeneket egy elő jammelessel próbálják életre kelteni. 2 órás elő jazz, drum`n`bass vágtatás, breaks szaggatás és garage puffogás magas oktánszámon, parkettaszakító előadásban.
Jegyek elővételben kaphatók a az A38 hajón: 3000 huf.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Zsoma #774 Ezt a bulit még akkor leloptam a Fabchannel-ről, mikor még nem flash fájlokkal dolgoztak:-D -
Zsoma #773 Ismerem Amp-et és az előéletét (Parliament Funkadelic, Jamiroquai...), az első albuma sokkal jobbra sikeredett, mint a legutóbbi tavaly őszi... Itt van egy 2004-es utrecti koncert hanganyaga az audio/video link alatt. Nézz szét a művészek között, van eg pár, aki ismerős lesz és van náluk is rögzített kép- vagy hanganyag:
Amp NSJF fájlok -
#772 Köszi a dátumokat és a linkeket!
Van ám a Fabchannelen AMP Fiddler konci is,.. nagyon funk
http://www.fabchannel.com/amp_fiddler -
Zsoma #771 2 kihagyhatatlan dátum:
- július 14. Brand New Heavies (N'dea Davenporttal a mikrofonnál), Balaton Sound, Zamárdi
BNH - Live in Paradiso 2007 (teljes koncertvideó)
- július 24. Candy Dulfer & Friends (a Friends Candy Funky Stuffjának 2-3 tagját és Prince 4 régi zenésztársát takarja, Rhonda Smith-t bőgőn, Rosie Gaines-t vokálon, Kirk Johnson-t dobon és Chance Howard-ot billentyűn), PECSA szabadtér.
Candy Dulfer - Brown Sugar (NSJF 2006) -
#770 köszi, bár mégjobban sajnálom, hogy lemaradtam róla. -
WebCsatorna #769 Itt láthatsz részleteket a koncertből, és 1 rövid interjút is Erikkel: http://webcsatorna.hu/filmek/walkman070529&show=0 -
#768 bazz most látom hogy Volt itt erik Truffaz! en meg lemaradtam róla:(((((((((
volt valaki? -
#767 ...és a világ egyik legjobb jazz-funk dobosát se kéne kihagyni :O -
#766 kevésbé recseg -
#765 700MB-os filmet elég jó minőségben tömörít 320*240-be (PDA-méret)~200MB-ra.........unalom ellen nagyon jól jön :) -
#764 hát,sajna igen.ebből igazából a debreceniek jöttek ki jól,és akik ott Debrecen közelében élnek -
#763 Bizony, de vonatjeggyel/benzinpénzzel ugyanott tartunk:C
-
#762 egyébként ma Debrecenben is volt,és ott csak 3400 és 3900 ft volt a jegy. -
#761 Sajna nem bírjuk anyagilag :C
Valószínű a #747 is ki lesz hagyva emiatt.
Hú nagyon jó ez a videóprogi, beszerzem azt hiszem! -
#760 fúvós-négyes (vége) -
#759 kár , hogy nem voltatok , kvajó volt :) -
#758 fúvós-négyes :) -
#757 -
#756 én Pocket DivX Encoder-rel tömörítettem. 170MB-ból lett 31MB -
#755 áhh,klassz.nekem meg az 1. szám van meg videó formájában,majdnem teljesen(az elejéről pár mp lemaradt)
csak az a baj,h 437 mb :S -
#754 Boomerang
(tömörített) -
#753 én is bal oldalt elől voltam,futottunk vmvrrel,h vmi jó helyet szerezzünk -.- sikerült is,egyébként nagyon nagy volt a konci (Y) -
#752 vki tud olyan progit , amivel a recsegést ki lehetne szűrni , vagy legalább tompítani?