1369
-
#1129 nem baj :) mi most szerettük meg :D -
strebacom #1128 Nem foglalkozik már vele senki csak mi néhányan!!! -
#1127 Akkor magyarosítása nincs senkinek? vagy nehéz kihámozni a játékból? -
strebacom #1126 Hogy milyen,szerintem nagyon jó, csak egy kicsit-nagyon optimalizálatlan szegényke....
Egy másik save....Mentés!!
-
#1125 Milyen a játék? (hülye kérdés)
Érdemes megvenni? A demót próbáltam, nekem bejött. Hosszú/rövid?
Szavatosága milyen? Thx. -
zakariás #1124 Ha kell valakinek 100%-os mentés itt megtalálja 7 napig: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=EC78CA182FF89CA1 -
strebacom #1123 Crack
(18-06-2006RELOADED-verziót keresd)
, és ha van(ha lesz) magyar nyelvi fájlod, légyszi nekem is kellene dobj már egy privit.... -
#1122 a magyartosítás nekem is nagyon kellene! Légyszíves ide küldjétek: [email protected]. Előre is köszönöm! -
lepej #1121 és valaki mondja meg honnan lehet cracket szerezni hozzá, köszi
-
lepej #1120 Hello, akinek magyarul van meg a játék nem tudná elküldeni a nyelvi fájlokat erre a e-mail címre [email protected], előre is köszi! -
#1119 én már naon rég vittem végig!Olyan könnyű h szentem a 8 éves srácok simán végignyomják! -
emikrisztian #1118 Csáztok! elnézve titeket még a king kong elején jártok! én átvittem és nem nehéz! -
#1117 Na valahogy sikerült átjutni. A repülő dinók most valamiért nem nyírták ki Ann-t, így volt egy csomó időm ellökni a követ. Továbbmentem Konggal és most ott tartok, hogy 3 T-rex-et kéne kinyírni, közben meg még Ann-t is meg kéne védeni. Na erre mondjatok valami jótanácsot. -
#1116 Én is ott tartok mint sokan mások. T-rex megöl, csajt elviszik a repülő mocskok, én meg nemtudom felemelni az ajtó előtt levő követ. Ez kb olyan 65%-nál van. Akinek van ezután mentése vagy egy 100%-os legyen szíves dobja fel ide, hogy tudjam folytatni a gémet. THX -
#1115 Jut eszembe olyan 47-50% os mentes kene. -
#1114 Hello szeretnek kerni egy mentest az utan a resz utan mikor a king kong viszi a csajt ide oda.mert felmaszok valahova es szurke lesz a kep pls akinek van ilyen save je nyomja ma at nekem :)
Pls adjatok nekem egy linkwt ra -
petxx #1113 hali.Valaki tudna mondani kódokat a King Konghoz?Lécike!
Köszi
[email protected] Az e-mail címem.Oda is elküldhetitek! -
sanyi150 #1112 Eladó alig használt, eredeti King Kong játék 3 CD-n, angol nyelven. -
#1111 De egyszer elég felemelni, vagy sokszor ????? -
zsotee #1110 Nagyon köszi a segítséget! -
#1109 Hiába nyomkodom, mint a marha, akkor sem löki arréb. -
#1108 Az oszlopot Konggal kell mindig elmozditani csak az a lényeg hogy mikor az oszlop a kezében van nyomkodni kell ezerrel az egér jobb gombját ha elég gyorsan nyomkodod akkor mindig félre fogja lökni az oszlopot !!!! -
#1107 Igen én 100 %ig végig vittem a játékot és az extra menű alatt összegyüjtöttem annyi pontot hogy az összes extra-t feloldottam összesen gyüjtöttem 382.480 pontot érdemes az utolsó extra-ra gyúrni amihez kell a 100 %-os végigjátszás na meg az hogy összegyüjts 300.000 pontot. aki már elvitte az tudja miről beszélek aki még nem vitte el az meg majd megtudja !!!! -
#1106 hello zsotee ha Jimmyvel elérsz a repülös faszihoz és nem csinálnak semmit akkor az valószinű hogy bug mert már én is jártam úgy nem is egyszer hogy végigszenvedtem magam a repülögépig és mikor odajutottam akkor nem történt semmi. ilyenkor sajnos restartolni kell a pályát aztán újra eljutni a repülöhöz akkor jó miután Jimmy beszállt a repülöbe elmondják hol találhatod Kong barlangját aztán elrepülnek és vége a pályának !!!! -
#1105 Kézzel. -
#1104 Hogyan kell azt a kurva oszlopot eldobni. Segítsetek, mert megbolondulok. -
Cony #1103 Köszönöm! -
zsotee #1102 Van valaki aki 100%-ig végigvitte a játékot???
Megköszönném ha tudna segíteni az "#1081" hozzászólással kapcsolatban!
Köszi!! -
zsotee #1101 Itt ki kell nyírni az összeset. -
zsotee #1100 Hali!
Asszem itt vissza kell menni a tüzhöz, és egy vízesés alatt kell átmenni, ahol elalszik a lándzsán a tűz. Na itt kicsit jobbra van egy lyuk a falon, ahol át kell dobni a lándzsát bele a kehelybe, és ekkor a másik oldalon is lesz tűz.
-
#1099 Amikor először vagyok King Konggal és meg kell mentenem Jane-t azoktól a repülő sárkányoktól, akkor felviszik egy magas sziklára, én felmászok és elkezdem kinyírni a sok kis sárkányt, s mikor a kapu elől el akarom azt a sziklát mozdítani, akkor mindig megtámad a nagy repülő izé és jönnke újra kis repülő szörnyek is. Ilyenkor ki kell nyírni mindent, ha rohadt sokáig is tart vagy minél előbb ki kell nyitni a kaput, mai mögé Jane menekült? Vagy hogy van ez? Mindig kinyírnak 60-szori próbálkozádra is :( -
bad00 #1098 Ja nekem is ez a próblémán. De csak Jack-nél, Kongnál nem. Help. -
#1097 Hali! Nekem játék közben mindig elkezdi a nézetet lefelé nyomni! olyan mintha az egér lenne szar de a többi játéknál semmi ilyen nincs! Így élvezhetetlen a játék. Nem tudna valaki segíteni? -
Cony #1096 Hali!
Segítségre lenne szükségem, mert elakadtam.
Ott tartok ahol -asszem brontoszauruszok- vonulnak a völgyben, a másik oldalról sír a szája a két társamnak, hogy segítsek. Ez meg is volt, utána lementem egy sziklabarlangba, ahol néhány százlábúnak meg ráknak meg kellet csinálni a száját, ez ok.És itt a bibi, kellene mégegy tekerőfa a kapuhoz, ami meg is van egy nagy bukszusban, de nincs sehol sem tűz amivel elégethetném, így nem tudok a tekerőfához jutni. Na itt mit kell csinálni???
Légyszi segítsetek!!!
Előre is köszönöm!
Üdv! -
#1095 üdv kéne nekem valakinek a mentése, aki kb 60-70% nál tart!
mert odáig vittem csak volt egy fagyás és mire vissza kapcsoltam a játékot eltünt a mentésem!
mail/msn: [email protected]
segítséget előre is kösszönőm!
-
sanyi150 #1094 Erefeti King Kong eladó (Cd tokban,egyszer telepítve, kézikönyv nélkül) 2 999 Ft -
#1093 Már van crack a játékhoz a gamecopyworld-ön. -
veri5 #1092 Csak a boltokban. -
chadi #1091 hi
Van ehhez a játékhoz magyarosítás? -
zsotee #1090 Senki nem tud segíteni "#1081"?