1369
  • Mayorpapa
    nem baj :) mi most szerettük meg :D
  • strebacom
    Nem foglalkozik már vele senki csak mi néhányan!!!
  • Mayorpapa
    Akkor magyarosítása nincs senkinek? vagy nehéz kihámozni a játékból?
  • strebacom
    Hogy milyen,szerintem nagyon jó, csak egy kicsit-nagyon optimalizálatlan szegényke....
    Egy másik save....Mentés!!

• Pretorian
    Milyen a játék? (hülye kérdés)
    Érdemes megvenni? A demót próbáltam, nekem bejött. Hosszú/rövid?
    Szavatosága milyen? Thx.
  • zakariás
    Ha kell valakinek 100%-os mentés itt megtalálja 7 napig: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=EC78CA182FF89CA1
  • strebacom
    Crack
    (18-06-2006RELOADED-verziót keresd)
    , és ha van(ha lesz) magyar nyelvi fájlod, légyszi nekem is kellene dobj már egy privit....
  • Mayorpapa
    a magyartosítás nekem is nagyon kellene! Légyszíves ide küldjétek: [email protected]. Előre is köszönöm!
  • lepej
    és valaki mondja meg honnan lehet cracket szerezni hozzá, köszi
  • lepej
    Hello, akinek magyarul van meg a játék nem tudná elküldeni a nyelvi fájlokat erre a e-mail címre [email protected], előre is köszi!
  • flame ghost
    én már naon rég vittem végig!Olyan könnyű h szentem a 8 éves srácok simán végignyomják!
  • emikrisztian
    Csáztok! elnézve titeket még a king kong elején jártok! én átvittem és nem nehéz!
  • totyak
    Na valahogy sikerült átjutni. A repülő dinók most valamiért nem nyírták ki Ann-t, így volt egy csomó időm ellökni a követ. Továbbmentem Konggal és most ott tartok, hogy 3 T-rex-et kéne kinyírni, közben meg még Ann-t is meg kéne védeni. Na erre mondjatok valami jótanácsot.
  • totyak
    Én is ott tartok mint sokan mások. T-rex megöl, csajt elviszik a repülő mocskok, én meg nemtudom felemelni az ajtó előtt levő követ. Ez kb olyan 65%-nál van. Akinek van ezután mentése vagy egy 100%-os legyen szíves dobja fel ide, hogy tudjam folytatni a gémet. THX
  • Enosh Chan
    Jut eszembe olyan 47-50% os mentes kene.
  • Enosh Chan
    Hello szeretnek kerni egy mentest az utan a resz utan mikor a king kong viszi a csajt ide oda.mert felmaszok valahova es szurke lesz a kep pls akinek van ilyen save je nyomja ma at nekem :)

Pls adjatok nekem egy linkwt ra
  • petxx
    hali.Valaki tudna mondani kódokat a King Konghoz?Lécike!
    Köszi
    [email protected] Az e-mail címem.Oda is elküldhetitek!
  • sanyi150
    Eladó alig használt, eredeti King Kong játék 3 CD-n, angol nyelven.
  • Don Csiccsi 13
    De egyszer elég felemelni, vagy sokszor ?????
  • zsotee
    Nagyon köszi a segítséget!
  • Don Csiccsi 13
    Hiába nyomkodom, mint a marha, akkor sem löki arréb.
  • wesker24
    Az oszlopot Konggal kell mindig elmozditani csak az a lényeg hogy mikor az oszlop a kezében van nyomkodni kell ezerrel az egér jobb gombját ha elég gyorsan nyomkodod akkor mindig félre fogja lökni az oszlopot !!!!
  • wesker24
    Igen én 100 %ig végig vittem a játékot és az extra menű alatt összegyüjtöttem annyi pontot hogy az összes extra-t feloldottam összesen gyüjtöttem 382.480 pontot érdemes az utolsó extra-ra gyúrni amihez kell a 100 %-os végigjátszás na meg az hogy összegyüjts 300.000 pontot. aki már elvitte az tudja miről beszélek aki még nem vitte el az meg majd megtudja !!!!
  • wesker24
    hello zsotee ha Jimmyvel elérsz a repülös faszihoz és nem csinálnak semmit akkor az valószinű hogy bug mert már én is jártam úgy nem is egyszer hogy végigszenvedtem magam a repülögépig és mikor odajutottam akkor nem történt semmi. ilyenkor sajnos restartolni kell a pályát aztán újra eljutni a repülöhöz akkor jó miután Jimmy beszállt a repülöbe elmondják hol találhatod Kong barlangját aztán elrepülnek és vége a pályának !!!!
  • Qwerty4
    Kézzel.
  • Don Csiccsi 13
    Hogyan kell azt a kurva oszlopot eldobni. Segítsetek, mert megbolondulok.
  • Cony
    Köszönöm!
  • zsotee
    Van valaki aki 100%-ig végigvitte a játékot???
    Megköszönném ha tudna segíteni az "#1081" hozzászólással kapcsolatban!

Köszi!!
  • zsotee
    Itt ki kell nyírni az összeset.
  • zsotee
    Hali!

Asszem itt vissza kell menni a tüzhöz, és egy vízesés alatt kell átmenni, ahol elalszik a lándzsán a tűz. Na itt kicsit jobbra van egy lyuk a falon, ahol át kell dobni a lándzsát bele a kehelybe, és ekkor a másik oldalon is lesz tűz.
  • Harly18
    Amikor először vagyok King Konggal és meg kell mentenem Jane-t azoktól a repülő sárkányoktól, akkor felviszik egy magas sziklára, én felmászok és elkezdem kinyírni a sok kis sárkányt, s mikor a kapu elől el akarom azt a sziklát mozdítani, akkor mindig megtámad a nagy repülő izé és jönnke újra kis repülő szörnyek is. Ilyenkor ki kell nyírni mindent, ha rohadt sokáig is tart vagy minél előbb ki kell nyitni a kaput, mai mögé Jane menekült? Vagy hogy van ez? Mindig kinyírnak 60-szori próbálkozádra is :(
  • bad00
    Ja nekem is ez a próblémán. De csak Jack-nél, Kongnál nem. Help.
  • w77d
    Hali! Nekem játék közben mindig elkezdi a nézetet lefelé nyomni! olyan mintha az egér lenne szar de a többi játéknál semmi ilyen nincs! Így élvezhetetlen a játék. Nem tudna valaki segíteni?
  • Cony
    Hali!

Segítségre lenne szükségem, mert elakadtam.
    Ott tartok ahol -asszem brontoszauruszok- vonulnak a völgyben, a másik oldalról sír a szája a két társamnak, hogy segítsek. Ez meg is volt, utána lementem egy sziklabarlangba, ahol néhány százlábúnak meg ráknak meg kellet csinálni a száját, ez ok.És itt a bibi, kellene mégegy tekerőfa a kapuhoz, ami meg is van egy nagy bukszusban, de nincs sehol sem tűz amivel elégethetném, így nem tudok a tekerőfához jutni. Na itt mit kell csinálni???

Légyszi segítsetek!!!
    Előre is köszönöm!

Üdv!
  • ttibi
    üdv kéne nekem valakinek a mentése, aki kb 60-70% nál tart!
    mert odáig vittem csak volt egy fagyás és mire vissza kapcsoltam a játékot eltünt a mentésem!
    mail/msn: [email protected]

segítséget előre is kösszönőm!
  • sanyi150
    Erefeti King Kong eladó (Cd tokban,egyszer telepítve, kézikönyv nélkül) 2 999 Ft
  • koppim
    Már van crack a játékhoz a gamecopyworld-ön.
  • veri5
    Csak a boltokban.
  • chadi
    hi

Van ehhez a játékhoz magyarosítás?
  • zsotee
    Senki nem tud segíteni "#1081"?