1369
-
zsotee #1089 jobb egérgombbot addig nyomod míg elkapja a nyakát, ezután gyorsan bal egérgomb. Ezzel földhöz vágja a fejét. Ezt megcsinálod 3x és kész. Akkor van nagyobb gáz amikor 2 rex nyomul egyszerre. Akkor is ugyanezt kell csinálni, csak egy pöttyet hosszabb lesz a dolog. -
veri5 #1088 Thx!De elég sokkell egy T-Rex-nek nem? -
zsotee #1087 Itt annyi a lényeg hogy gyorsnak kell lenni.Ahogy kinyírtad a REX-et egyből told el a követ, jobb gombal egy ütésre kitöri az ajtót, és a madár elmenekül. Innen meg csak kövesd a madarat. -
veri5 #1086 NEM TOM SAJNA OTTMÉG NEM VOK.De van amikor kongal kinyírsz egy dínót és utána elviszi a csaj egy nagy madár az útból eltolom a követ de addigra megöli.Pls help! -
zsotee #1085 Amikor balról jön a T-REX, az jóval előtte van. Itt a repülő már lennt van a vizen és el kell jutni hozzá. Közbe bokrokat kell felgyújtani+kis díno+repülő genya. Maga a távolság amit meg kell tenni a repülőig az nem olyan hosszú. -
veri5 #1084 akkOR VAN AMIKOR MELLÉD LESZÁLL A VÍZBE A REPÜLŐ? -
zsotee #1083 Az a baj, hogy semmi sem történik, vissza már nem tudok menni. Valami olyasmit mond a pilóta hogy látta a kongot vhol a levegőből.Innentől nem csinálnak semmit. Talán nekem kellene megkeresni vmit?? -
veri5 #1082 Nem utána jön balról egy T-Rex? -
zsotee #1081 Sziasztok!
Ott akadtam el amikor Jimmy-vel el kell érni a repülőt a vizen. Miután ez megtörtént, nem tom mit kell csinálni.Jimmy+A kamerás csávó nem csinálnak semmit.
Merre lehet tovább menni?? -
veri5 #1080 Nyomogasd a tűzgombot az egeren! -
billdm #1079 Sziasztok!Nálam is ugrál az egér...Nincsen rádugva gamepad!!Ötlet?? -
iguanodon #1078 Szevasztok.
Akinek megvan magyarul, eltudná küldeni ezeket a fájlokat, a VIDEO mappán belül vannak ( Bonus_2 , BONUS_0 , BONUS_3 , NEWGAME ).
([email protected]) erre a címre.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
leonaprofi #1077 Ok,de hogyan kell eldönteni azt a rohadt oszlopot?Milyen billentyű kombinációval,mert akárhogy próbálkoztam nem sikerült.Odáig oké,hogy a jobb egér gombbal felemelem,de utána hogyan kell átdönteni? -
#1076 ott én is beálltam egy kis időre, de a lényeg, hogy a jobbklikkel felemeled a követ majd miután áttörted a kaput csak át kell ugrani a bejáraton és már megy is tovább a story. viszik tovább a csajt a szárnyasok. -
ccssccss #1075 Kösz volt bedugva gamepad kipróbálom. -
#1074 Ha van bedugva gamepad,joy,kormány,huzd ki,majd ugy inditsd el,elöszerettel bekavar néha.
Ha nincs,akkor passz... -
ccssccss #1073 Leszedtem a crack-ot a gamecopy-ról, feltettem a 3cd-s mirror-os verzióra.
Elindult a játék, viszont valami nem stimmel, a játékban szó szerint forog körülöttem a világ nem tudom mit tegyek.
Help, plííííz! -
#1072 Ne senkise jutott el idáigozzá már régen végigvittük sokan.
Amugy lehet neked is ez bug mint anno nekem volt leszedtem 100% savet és a köv résztől folytattam tovább. -
#1071 az jöhetne nekem is... -
meril #1070 Elöre is kössz!!! Címem [email protected] -
meril #1069 Hi all! Az volna a kérésem hogy akinek magyar felirattal van meg a játék a a játék fökönyvtárán belül van egy video mappa és az abban lévö .txt fileokat küldje már el vki!!!
-
leonaprofi #1068 Már annyiszor nyomkodtam,hogy ujgörcsömvan nem hiszem el,hogy ilyen szar lenne az irányitása,hogy senkise tud rá megoldást!Vagy senki se jutott el idáig? -
leonaprofi #1067 Segitsen már valaki,nem hiszem el,hogy senki se jutott el idáig.Egyszer már sikerült de lefagyott ez a szar,de nem tudom hogyan kell csinálni,mert össze-vissza nyomkodtam a két egér gombot.
-
#1066 jobb egérgombot nyomogasd mint az állat -
#1065 cheat-et please.... -
#1064 looool :) ügyes vagy xD -
meril #1063 de bezony hogy mondom!!! Tök jó hogy fel sikerült törni!!! Akkor már kezdhetik a többit is :)!!! -
valaminick #1062 ne má :DDD nem mondod:) -
meril #1061 Van már crack!!! -
veri5 #1060 Énis itt akadtam el!
-
leonaprofi #1059 Sziasztok!Van a játékban egy olyan rész amikor a King Kong és egy T-Rex leesnek egy hegyoldalról és utána lent kell verekednem a T-Rex-szel és amikor megölöm,utána Ann-t elviszi az egyik repülő őslény,de nem tudom hogyan kell megmenteni a csajt,mert van egy kapu és elötte van egy oszlop,de nem tudom eldönteni.Segitsen valaki!UI.:Ez az a rész után van amikor a T-Rex eltapossa a néger csávót.Előre is köszi! -
#1058 Felvettelek. -
#1057 Bocs az msn címem [email protected] -
#1056 akkor kérle küldj privibe vagy linkeld be.De megadom az msn címem ha ez neked kényelmesebb [email protected]őre is 1000köszönet. -
#1055 Tudok. -
#1054 Tudsz küldeni mentést vagy csak hülyéskedsz.Ha tudsz akkor kössz ha nem akkor jó poén volt. -
#1053 elég rövidecske:\ -
#1052 tök állat ez a játék,föleg amikor kongal átmegy ilyen bulettime-ba az akció... -
#1051 Nekem olyan kellene ami full extrás. :) -
#1050 Jelzek!