King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
még egyik torrentoldalon sem láttam😮

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Inkább Isten Adja a Reloadednek😄😄😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Inkább Isten Adja a Reloadednek😄😄😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

FAQ Frissités😄😄

Csuhai G
www.nforce.nl 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Bence94
crack hol nem találom<#wow2><#beka2><#vigyor2><#kerdes><#wow3><#dumcsi><#conf><#wilting>
ja és egyébként honnét van a hír?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Csuhai G
Aki megtalálja a Reloaded cracket az linkelje be plíz!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

[HUN]FaTaL
zsír😄 remélem wr2-t is törik hamarosan😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Már rakom is fel a játékot... 😄

wesker24
A King Kong is nagyon király meg a Pop Two Thrones is én mindkettõt még régebben kábel lehuzogatással vittem végig !!!
wesker24
isten adja hogy úgy legyen Hitch !!!
Csuhai G
Belföldi, belsõ.

Mit jelent az INTERNAL kifejezés??
Csuhai G
Nah feltettem újra a ájtékot, márcsak a crack kéne! :/

GeneralsHungary
Jaja, kiv vagyok rá.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Következõ game amit Feltörnek Az a POP The Two Thrones😄😄😄

Csuhai G
Nah látom megérte tartogatni a vinyómon... 😊

Vki Be tudja Linkelni a Cracket????????

Na van 1 kis reménysugár.ugyanis Reloaded feltörte a gamét,és ugye 3.6-os starforce van rajta.
nem a gép hátuljában van 😄 leszeded az oldalát és ott van , asszem elég kihuzni azt a szép fehér kis dugantyut és kész , csak egy virtuális meghajtod maradjon és oda mountold be a king kongot és jácc 😊
Halfer
Egy: Figyi, ha "szar játék" akkor miért akarsz vele játszani?
Kettõ: Szerinted az a szerkesztõknek megéri, hogy ha te játszol vele, de nem költessz rá?

Peersze majd megveszem mi?😄
1 szar játék nem ér annyit...
Mit kell lehúzni? mert én már megnéztem de a gép hátulján 1-ik vezetés se a meghajtó!!!
Hogy kell kiiktatni?
PLS help!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Bontatlan King Kong eladó. Keresd az apróhírdetésben a játékok között.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Halfer
"A fene akar ezen meghajtókat huzogatni..." - Menj el a boltba és akkor nem kell meghajtót huzogatnod 😉

HI!
A fene akar ezen meghajtókat huzogatni...
Van 1 ilyen progi is:mir-pjkkpt mit kell vele csinálni?
Elõre is kösz!
ja és nem negyon járok ide tehát erre az e-mailra 1 levelet kérek:[email protected]!!!
KÖSZÖNÖM!!!

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Halfer
najó, elárulom hogy ha a FAQ-ra kattintassz, megtudod hogyan kell játszani vele 😉

Gyocsika
<#mf2>

Halfer
mert biztos nem tisztelted meg a szerkesztõket a játék megvételével és letöltötted internetrõl. megérdemled h nem indul <#idiota><#wave><#mf2>

Gyocsika
Nem tudom sehogyse elindítani!!!???

Persze, jogtiszta.

Van kód hozzá?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Külföldrõl rendeltem. A postaköltség csökkentése érdekében csak a külön fólázott lemezeket küldik. És abban nincs manual. Egyéként is Thai nyelvû manual minek? <#zavart1>
A progi ettõl függetlenül angol nyelvû.

Csuhai G
Hogyhogy nincs benne kézikönyv?

Mert a bolti árnál olcsóbban szállítok...

grebber
Minek veszel többet nemértem ha valakinek kell a game elmegy és megveszi boltba?

Next PC upgrade: 2022

Bontatlan játékokat árulok mostanában. Tehát a sajátomat meghagyom, a plusszokat meg elpasszolom.

Jah ha + lecájjod õket azokat is eladod....?<#nyes>
csak azokat a játékokat veszem meg, amiket már kipróbáltam. És ha tetszik, akkor többet is veszek és terjesztem.
Amivel mostanában játszom még: Tomb Raider Legend, Call Of Chtulhu.

csak kérdeztem....nem fogsz unatkozni?<#idiota>
Persze! Miért, mi a baj ezzel? :-D

te minden játékot eladsz?<#vigyor3>
Eladó!

King Kong (bontatlan mûa. CD tokban kézikönyv nélkül) 4 300 ft

email: [email protected]
tel.: (70) 253-7763

Nekem az angol van meg.
Rash miért kell a magyar? nem nehéz játék...
Rash87
Nincs meg valakinek a magyar verzió? <#help><#help>

Glory, Glory Man. United!

ehh jól leírtam a szöveget bocs! szóval: szárny tépés majd oszlop ellök jön pár dinó megpofozod egy tipp a dinó harc elõtt a görgõt mozgasd lefele ekkor Kong üti a mellkasát ha ügyes vagy akkor üvölt is egyet majd nagyobb pofonokat osztogat amíg a képernyõ enyhén zöld színû körbe 😊 és ha a csaj elszalad fel a falra és tovább. (Nálam volt olyan, hogy szürke lett minden mikor a falon mentem)szóval mikor mászol a falon állj meg és a csajt mutatja a kamera hogy elõre szalad utána menj tovább... ha gond van szólj és segítek 😊
a denevér a földön fekve nem mozog a szárnyát eltépted? mert ha addig nem engedd tovább <#vigyor2>
Sziasztok! Végigvittem a King Kong-ot nagyon tetszik 😊
Halfer
hát rég volt és akkor a kezemre állt. egérgomb, meg nyílak is kellenek azt tudom.

Nem megy,és mitt kell nyomni. Egyszerûen nem tudja eldobni csak tartja és visszaesik az oszlop,pedig nyomogatom mindegyiket de nagyon.

Halfer
akkor viszont ha kongal küzdötted le a denevéreket, miután mindnek vége mehetsz és elleget mozdítani. közben sok screenshotot vettem ki, megnéztem és ott el tudja mozdítani, csak gyorsan nyomogasd...