King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
szívesen,örülök hogy segítettem. és melyik pálya a legjobb?<#vigyor2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Thanks................<#eljen><#eljen><#eljen><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
ZSÍRRRRRRRRRR!!!Müxik nálam is a mentésed!Nagyon szépen köszönöm!<#wink><#wink><#wink><#wink>
Kongy
ok,megy a mentés,neked is!<#vigyor2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Elöre is köszi....................!!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Kongy!Légyszi küldd el a mentésed!!!!!!!!!!E-mail:[email protected]
ez a nagyfelbontású HIHG-RES verzió lenne a fasza!!!!ott nézne ki nagyon szépen a gém!
megjelent már vajon?

gondolj bele a T-REX agyoneffektezve sm3 hdr,,,na az lenne a mennyország!!

Kongy
persze,átkülgyem neked is? Nagyon elakadtál? Mert ha nem nem szeretném elrontani azt az örömöt amit akkor érzel ha végignyomtad.

Áttudná küldeni valaki küldeni nekem a 100%-mentését.......?/e-mail cím:coopersmithvcitromail.hu/
Kongy
ok,örülök.

Mûkszik,nagyon király köszi.

a nagy fájlt megpróbálhatom feldarabolni és feltölteni de azt nem ma...
Kongy
Nah,müxik?😊

THX!

Kongy
Megpróbálom átküldeni az én 100%-os mentésemet!

Hello,tudna valaki adni 100%-os mentést? THX!

Sajna ezektõl a fájloktól még nem lett magyar a játék. Én is próbáltam átnevezni a dll-eket, de attól még megmaradt a nyelv. Sõt az az érdekes, ha mindegyik dll-t törlöm és csak a magyart teszem be, akkor is nyugodtan választhatom bármelyik nyelvet (persze a magyart kivéve). Esetleg dc-re nem csinálnál egy iso-t a gamméról, bár tudom ez elég nagy kérés. Vagy valaki tudja a megoldást?
Maxtreme
Hát ez nem gyütt össze, mind1 azért köszi 😊

Nekem is tetszik a pop 3 uccsó RÉSZ mert az nem pálya.De ne offoljunk
http://uploaded.to/?id=048ni0
Kongy
Miért nem tudnak csinálni olyan utcsó pályákat mint a POP 3-ban? Az utcsó pálya ott élvzetes is,jól is néz ki,nem is nehéz annyira...megcsinálható! Jó a King kong utcsó pályáját is meglehet csinálni de a POP3 utcsó pályája 100000000000000-szor jobb! Nah mind1. Ettõl függetlenül a king kong 1 jó játék!

Kongy
ma én is kipróbáltam az alternatív befejezést,de addig oké hogy Konggal ütöm le a repülõket,de azén megérkezik Jack,és átveszem az irányítását (hozzáteszem egy repcsivel jön Jack is) A cél az hogy eltaláljuk a Kongot lövõ repcsiket! De az ellenséges repcsik találnak el minket és nem mi õket! Ez a pálya nagyon nehéz!

Akkor nekilátok
Kongy
Ilyen nekem is volt mégpedig azért mert a meghajtó túl lassan pörgette a CD-t. Rakd be a DVD meghajtóba ott gyorsan betölti letudja csekkolni!

Kongy
Hagyd hogy a repcsik eltaláljanak,és lesz alternatív befejezés,hidd el én is kipróbáltam és bevált

Kongy
Nekem magyar felirattal van meg a King Kong,de nemtom hogy kell átküldeni,pedig szívesen átküldeném!

Maxtreme
Valami nem ok, szvsz még hiányoznak fileok. Fel sem ajánlja a nyelvválasztásnál az elején a magyart. Próbáltam hogy az magyar nyelvi filet átnevezem olaszra, de úgy sem ok.
aA nem gond a nagy fileon kívül (KingKongTheGame.bf) feltöltenél mindent? 😊 Ez kb 10mb-t jelent. Ha így sem jó, akkor nem lehet mit tenni, a nagy fileba is van a nyelvre hivatkozás.

Maxtreme
Köszi szépen 😊

Néha beírom nehogy nagyon elvesszen:

Nah akinek kell a King Kong magyar file az itt megtalálja feltöltöttem!

http://uploaded.to/?id=ie6a5n
Kongy
Azta! Nem gondoltam volna h a King Kong játék ilyen könnyû...nem volt nehéz kiakasztani...

azt tudtátok hogy van 1 high-res verzió is a játékból ami állítólag kezeli a shadermodell 3 és minden egyébb effekteket!!!
kb 5gigás??

ezt próbálta már vki?vagy hallott róla?

Kongy
megvan a king kong game?

Kongy
Csak az a gáz h benne vok a King Kong mappában és nem látok semmi .HUN végzõdésû fájlt,pedig a játék magyar feliratos:S

Kongy
Igen, átküldöm,persze ha megtalálom.

Helló! Nekem sajna nincs mentésem, de ha nem a 1223-ban leírt magyarításod van meg elküldenéd nekem a [email protected] -ra?
Elõre is köszönöm.
Kongy
Ha megvan vkinek a Prince of Persia,és elküldi a 100%-os King Kong mentést annak küldök egy 100%-os easy POP3 mentést...

Kongy
Valaki tudna küldeni egy 100%-os mentést? Na jó, nem muszály h 100%-os legyen csak a Kong pálya utánig is elég! Ha vki küldene írja meg priviben...meghálálom!

én se nagyon vágom az angolt de mivel képek ius vannak mellete csak egyértelmú 🤣

Kongy
nah,végre sikerült elnyomtam a játékot az "On The Raft" pályáig...deh ezután jön csak a java,nem?

Kongy
ahan,és ki nem tud angolul<#bee1>

végigjátszás angol nyelven de képekkel illusztrálva:
végigjátszás

Kongy
megvettem😊

Kongy
Tud vki küldenki King kong-ra 50%-os mentést? nagyon kéne! adnék cserébe vmit,pl a magyarítást

Mayorpapa
no, mûködik?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Kongy
Nekem megvan magyar felirattal a King Kong. De 24%-nál tartok.

hey kösz!megis nézem mûködik-e?!
Nah akinek kell a King Kong magyar file az itt megtalálja feltöltöttem!

http://uploaded.to/?id=ie6a5n
Nah elmonták hogy néz ki a nyelvi file telepítem fel és felteszem rapidra a mnegtalálom
én tok adni torrentet
csécsá tudna nekem vki 1 normális torrentet (sok seed + leech) v reloaded es v vmien verziójú oldalt ahonnan letudnám szedni a játékot?