King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
LEFOTÓZZAM KÉPLOPÓVAL BAZD MEG?????

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nagykispeter
Én meg se angolul se németül

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Örm
Hello!
A MILLIPEDES pályán elakadtam. Valaki letudná ezt nekem fordítani mert én németül tudok.
"Keep running, past the wooden bridge to your right. Take shelter
in the room from the flying dinosaurs that guard the bridge and shoot them through the window. Carefully cross the walking boards of the bridge to the other side after you’ve defeated them all. Just before you reach the other side you can find another crate, switch your sniper rifle for the new one inside that crate. Stay on this platform and look down, where you can see Carl en Hayes. A lot of crabs will appear, keep them away from your friends until they finally continue. Then walk across the last board and follow the winding tunnel to a larger cave."
Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

totyak
Kösz bakker a segítséget. Akkor tartsd meg a magyar játékodat basszus. Nehogymá sehol nem találod azt a nyomorult fájlt. Legyél boldog magaddal. Egyébként azt sem hiszem, hogy neked egyáltalán magyar a game.

Kongy
Mé nem gondolkoztál amikor megvetted h magyar kéne? Mostmár szívhatod,mert LEHETETLEN átküldeni!<#ejnye1><#gonosz2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
És nincs KingKongTheGame.bf fájlom sehol! csak ResLang.HU van...

Kongy
Bazd meg! Mi a faxt nem értessz? Én sose olvasom a magyar szöveget mégis értem! Nincsen nagy,bonyorult sztorija,ha láttad a filmet akkor ennek is dettó ugyanaz a sztorija...de felteszem vhova me rendes vok...ha má így könyörögtök érte! A címet majd megírom....

hello neked ha megelesz,szóljál már vagy ahonnan leszeded! kösszi elöre is

totyak
Hát sajna én nem angolt hanem németet tanulok és kissé hátrányban vagyok. Egyébként végigjátszottam egyszer angolul, de nem értettem az egészbõl semmit, ezért szeretném magyarul. A fájl (KingKongTheGame.bf) egyébként a King Kong fõkönyvtárában van, légyszi minél elõbb töltsd fel, hogy kipróbálhassam. Köszönöm

Kongy
Hiba😛rince of Persia

Kongy
ó megpróbálom feltenni a tárhelyemre (ha megtalálom). De mégis mi a faxnak kell neked a magyar felirat? Nem tanulsz angolt vagy mi? Van egy gém a Prine of persia,nincs hozzá magyarítás mégis mindent értek! Sztem a King kong-ban is fölös a magyar felirat,csak zavar És az angol felirattal többre mennék mint a magyarral!

totyak
Inkább keresd meg nekem légyszíves a KingKongTheGame.bf fájlt és töltsd fel valahova. Szinte biztos vagyok benne, hogy abban vannak a nyelvek. Az angol verzióban ez a fájl kb. 1,2 Gb, de szerintem a magyar verzióban kisebb. Szóval légyszi dobd fel valahova és azzal tuti magyar lesz. Köszke

Kongy
De az én verzióm EREDETI magyar! Rá is van írva h magyar felirattal! 1 éve vettem a gémet 10000 Ft-ért...

Kongy
Hát nekem a ResLang HU teszi magyarrá,me lehet választani h magyar legyen a játék nyelve vagy szlovák...

Kongy
2999Ft egy rohatt magyar verzió Ubisoft Exclusive dobozban! Nekem meg angol verzió kéne és azt nem találok! XD

totyak
Sajna nekem sincs meg magyarul és attól félek nem is lesz. A Reslanghu fájl meg semmire sem jó, hanem nagy valószínûséggel egy kb. 1,2 Gb-os fájl tárolja a feliratokat, amit meg nyilván nem fog feltölteni senki, hacsak nincs nagyon jó szíve. Részemrõl nem bízom semmiben, mert nagyon kevés embert találtam akinek magyarul van meg. Már egy ideje keresgélek a neten, de asszem feladom, marad angol a game.

Mayorpapa
az sztem nem vagyar verzió....azt már nem árulják

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

nagykispeter
Közbe megnéztem ez az a fájl!
Ettõl viszont nem lett magyar,a választható nyelvek közt se volt a magyar.
Valahogy elõlehetett benne csalni?

Kongy
Talán nem kéne rálépni a deszkákra és a messzibõl kilõni a denevéreke...erre még nem gondoltál?<#wow2>
Ti meg mért nem magyarul vettétek meg azt a rohatt King Kong-ot? 576 KByte-ban 2999 Ft-é megkpjátok!!!!!!!!!!!!!

Kongy
Nem tom átküldeni!!! Má megin próbáltam,nem csatolja bmeg!

nagykispeter
Nem az volt feltõltve valahova?
Sajna ha az akkor azzal se volt magyar!
Ha van valami trükkje hogy magyar legyen akkor én is szivesen várnám!

Kongy
Én elküldökn egy ResLangHU-t és azzal fog magyarul menni,nyugi!!

hello! ha neked már megvan akkor küld már el,kösszi szépen elöre is.

jaj bocsi rosszul [email protected] ( a v nem kell) küldjétek már ell a magyar fájlokat kösszi szépen!

akkor neked már magyar? ha igen küld már el [email protected] kösszi

Sziasztok
én is szeretném kérni az e-mailemre a magyar nyelvi fájlokat, [email protected]
köszi elõre is!!!
totyak
Á dehogy. Már egy csomó ideje rinyálok itt a fórumon, hogy valaki segítsen, de le se sz@rn@k. Egyszerûen beszerezhetetlenek a magyar fájlok. Pedig szívesen nyomatnám anyanyelven is.

sikerült magyarrá avanzsálni a játékot????
mert már nekem is hiányzik a magyarság

totyak
Üdv! Szükségem lenne a magyar nyelvi fájlokra, aki tud legyenszíves segítsen és írjon egy üzenetet privibe. köszi.

Örm
Hello!
A The Canyon címû pályán elakadtam annál a résznél amikor kijhövök a vízes barlangból. Egy fahídon kellene átmenni, de ahányszor rálépek a semmibõl mindig valami állatok ugranak a nyokamba és megölnek. Szemben a falon valami pókfélék mászkálnak. Valaki segítsen legyen szíves mert nem tudok tovább menni. Kösz!

totyak
totyakmaster @ citomail . hu

szóköz nem kell sehova, csak a biztonság kedvéért írtam úgy
Egyébként szerintem nem csak egy fájl kell, bár nemtudom pontosan, mert lejjebb találtam egy ilyet, hogy ResLang_HU.dll és ennek a nevét átírtam ResLang_EN.dll -re. Azzal felülírtam az eredeti EN-es fájlt és azt hidtem, hogy jó lesz, de nem lett magyar. Remélemamit te küldesz az jó lesz.

Kongy
Nah,máris megvan a magyarítás! átküldöm e-mailen ha megadod a címedet,és mahd a játék mappájába tedd a HU végzõdésû fájlt!

Kongy
Maj meglátom mit tehetek az ügy érdekében,nem ígérek semmit,de próbálom megtalálni...

totyak
Hali! Olvasgattam itt a fórumot és láttam,hogy neked magyarul van meg a játék. Légyszi, ha megtalálod a magyar nyelvi fájlokat tedd fel valahova és írd be a linket. A játék nagyon tetszik és már végigjátszottam angolul, de magyarul jobb lenne. Köszi.

Kongy
Sztem neigazán fogják adni a boltban ezt a verziót. Bár jó lenne XBOX 360-as grafikájú játékot püfölni,PC-n!

vmi angoltudású szerint ez mit jelent??
fileplanet

high-res beállítási segédlet vagy mi??

az említett oldal:
direct2drive

Kongy
tudtam,tök király!! 😄

Van ilyen sm3.0 verziós csakhogy a Direct2Drive-on vant csak meg és nem kapható boltban. Ott amúgy 19,9 dolcsi. Megegyezik az Xbox360 kinézetével PC-n.
Kongy
Hallottam errõl a verzióról,és ha ez pc-n van akkor télleg valóság. Nem tudja vki honnan lehet letölteni? Vagy ez a ps2-s verzióból 1 kép? XD

Hy mindenkinek!
Én is hallottam errõl a verzióról hogy kezeli a legújjabb effekteket meg a Shader model 3.0-át.
Egy kicsit körbe néztem a neten és szerintem van valóságalapja mert ezt a képet találtam: http://ve3dmedia.ign.com/ve3d/image/article/668/668148/direct2drive-to-publish-king-kong-hi-res-edition-20051118040344995.jpg

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

azt tudtátok hogy van 1 high-res verzió is a játékból ami állítólag kezeli a shadermodell 3 és minden egyébb effekteket!!!
kb 5gigás??

ezt próbálta már vki?vagy hallott róla?

Kongy
Hát ez egy nagyon gázos bug! Én akkor szidtam a legjobban a játékot amikor a bennszülöttk feláldozzák Ann-t minket meg a benszülöttek tüzes nyilakkal dobálnak! Szaladni kell egy ngy dombon és 1cerûen elnyel a föld! Üvöltessz és meghalsz! Nos,ez nemtom mért van így,lehet h vmi szivatás mert ps2-n nincs ilyen földelnyelõs szivatás. Nekem PC-n van meg,de ne tudd meg mennyit bosszankodtam emmiatt...azóta szerencsére kiakasztottam! 😄

Rash87
Én úgy tudom,h folyamatosan kell nyomkodni a Bal,vagy Jobb egérgombot... Ha jól emlészem.

Glory, Glory Man. United!

Casper007
Senki sem tudna válaszolni? Könyörgök, ez életbevágó!

Hello World!

Casper007
Most én is elakadtam, pont ott, ahol a legutóbb. A T-rex elõl menekültünk, és fedezni kellett Ann-t, amíg felmászik egy sziklára, és meggyújtja a tüzet. Erre jön Kong, de a T-Rex nekifut, és lezuhannak. Na már most, a T-Rexet nagy nehezen legyõzöm (nehezebben, mint a többit), de utána sehogysem sikerül a nagy oszlopot eldobnom. valami ötlet?

Hello World!

Örm
Kösz!

Casper007
Ne te nyisd a kaput. Azt elvégzi a másik két fickó. Neked el kell terelned a T-Rex figyelmét. Elõször is lõdd le a két denevért, az feltartja egy kis ideig, legalábbis míg megeszi, aztán a sziklák között kell rohangálnod.

Hello World!

Örm
Hello!
Annál a résznél anikor a T-Rex elõl kell menekülni mit kell csinálni? Engem mindig akkor amikor a kaput tekerem megöl. Kösz a segítséget

Casper007
A minap újból feltettem a játékot, elõzõleg nem nyomtam ki, így gondoltam most megteszem, azonban felfedeztem egy idegesítõ hibát. Ha felmegyek egy lejtõn, akkor könnyen átzuhanhatok a földön, és meghalok. Erre van valami gyógyír?

Hello World!