1369
-
lafi19 #1329 holl lécci a linket add már meg ha nem nagy fáradtság? -
6600GT #1328 olvass vissza és meglátod! -
lafi19 #1327 Megtudná valaki adni a játék magyar nyelvi fájlait. -
CSViktor #1326 Szevasztok tudnátok segiteni nekem?
Ott vagyok amikor a king kong a t-rexel harcol hogyan kell legyőzni?ha tudtos legitsetek előre is köszi. -
#1325 Hát mostanában biztos nem jártam T2T topikjában. Max régebben kérhettem, de most biztosan nem. Azért kösz hogy válaszoltál a kérésemre, nagykár hogy nemtod feltenni, mert már rég hajkurászom. Mindegy, mostmár tényleg békénhagylak a kunyerálással. THX -
#1324 Feltenném,csak az a probléma hogy nincs PUBLIKUS tárhelyem...
------
Egyébként nem te voltál az aki a T2T topicban mentést kért? -
#1323 Ez mostmár tényleg csak egy ilyen uccsó próbálkozás, de azért megkérdezem. Nem tennéd fel az egész játékot valami tárhelyre, hogy aztán onnan mindenki (köztükén is) letölthese, aki magyarul akar játszani? Amúgy bocs, hogy lehordtalak egy előző levelemben, csak tényleg azthidtem, hogy csak szivatsz, hogy neked magyarul van meg. Amúgy ha a válaszod nemleges, akkor többet nem zaklatlak ezzel a problémámmal. Köszi. -
#1322 már bocs,de megpróbáltam átküldenim,de nem ment mert xar a freemail. Aszontad a reslang ne teszi magyarrá. innentől kezdve,asstem nem tok mit átküldeni. legszívesebben játékot cserélnék veled,mert rühellem a magyar feliratot a játékban! -
#1321 Jujj de csúnya szád van ember. Szerintem anyukádnak ki kéne mosnia a szádat szappannal, meg egy kis tisztességre tanítani. Semmi csúnyát nem mondtam neked, csak egy kicsit indulatosan írtam, erre lebazdmeg-ozol. Hát ez nagyon nem szép tőled. Ha boldoggá tesz akkor igen, tegyél fel képet a csodálatos magyar King Kongodról, csak ne tedd közzé mindenkinek legközelebb, hogy neked magyarul van meg a game, aztán meg ha valaki segítséget kér, azt átb@szod. További szép estét. -
#1320 ha nem tudsz angolul az elég szomoró -.- -
#1319 LEFOTÓZZAM KÉPLOPÓVAL BAZD MEG????? -
#1318 Én meg se angolul se németül -
#1317 Hello!
A MILLIPEDES pályán elakadtam. Valaki letudná ezt nekem fordítani mert én németül tudok.
"Keep running, past the wooden bridge to your right. Take shelter
in the room from the flying dinosaurs that guard the bridge and shoot them through the window. Carefully cross the walking boards of the bridge to the other side after you’ve defeated them all. Just before you reach the other side you can find another crate, switch your sniper rifle for the new one inside that crate. Stay on this platform and look down, where you can see Carl en Hayes. A lot of crabs will appear, keep them away from your friends until they finally continue. Then walk across the last board and follow the winding tunnel to a larger cave."
Kösz a segítséget!
-
#1316 Kösz bakker a segítséget. Akkor tartsd meg a magyar játékodat basszus. Nehogymá sehol nem találod azt a nyomorult fájlt. Legyél boldog magaddal. Egyébként azt sem hiszem, hogy neked egyáltalán magyar a game. -
#1315 Mé nem gondolkoztál amikor megvetted h magyar kéne? Mostmár szívhatod,mert LEHETETLEN átküldeni! -
#1314 És nincs KingKongTheGame.bf fájlom sehol! csak ResLang.HU van... -
#1313 Bazd meg! Mi a faxt nem értessz? Én sose olvasom a magyar szöveget mégis értem! Nincsen nagy,bonyorult sztorija,ha láttad a filmet akkor ennek is dettó ugyanaz a sztorija...de felteszem vhova me rendes vok...ha má így könyörögtök érte! A címet majd megírom.... -
6600GT #1312 hello neked ha megelesz,szóljál már vagy ahonnan leszeded! kösszi elöre is -
#1311 Hát sajna én nem angolt hanem németet tanulok és kissé hátrányban vagyok. Egyébként végigjátszottam egyszer angolul, de nem értettem az egészből semmit, ezért szeretném magyarul. A fájl (KingKongTheGame.bf) egyébként a King Kong főkönyvtárában van, légyszi minél előbb töltsd fel, hogy kipróbálhassam. Köszönöm -
#1310 Hiba:Prince of Persia -
#1309 ó megpróbálom feltenni a tárhelyemre (ha megtalálom). De mégis mi a faxnak kell neked a magyar felirat? Nem tanulsz angolt vagy mi? Van egy gém a Prine of persia,nincs hozzá magyarítás mégis mindent értek! Sztem a King kong-ban is fölös a magyar felirat,csak zavar És az angol felirattal többre mennék mint a magyarral! -
#1308 Inkább keresd meg nekem légyszíves a KingKongTheGame.bf fájlt és töltsd fel valahova. Szinte biztos vagyok benne, hogy abban vannak a nyelvek. Az angol verzióban ez a fájl kb. 1,2 Gb, de szerintem a magyar verzióban kisebb. Szóval légyszi dobd fel valahova és azzal tuti magyar lesz. Köszke -
#1307 De az én verzióm EREDETI magyar! Rá is van írva h magyar felirattal! 1 éve vettem a gémet 10000 Ft-ért... -
#1306 Hát nekem a ResLang HU teszi magyarrá,me lehet választani h magyar legyen a játék nyelve vagy szlovák... -
#1305 2999Ft egy rohatt magyar verzió Ubisoft Exclusive dobozban! Nekem meg angol verzió kéne és azt nem találok! XD -
#1304 Sajna nekem sincs meg magyarul és attól félek nem is lesz. A Reslanghu fájl meg semmire sem jó, hanem nagy valószínűséggel egy kb. 1,2 Gb-os fájl tárolja a feliratokat, amit meg nyilván nem fog feltölteni senki, hacsak nincs nagyon jó szíve. Részemről nem bízom semmiben, mert nagyon kevés embert találtam akinek magyarul van meg. Már egy ideje keresgélek a neten, de asszem feladom, marad angol a game. -
#1303 az sztem nem vagyar verzió....azt már nem árulják -
#1302 Közbe megnéztem ez az a fájl!
Ettől viszont nem lett magyar,a választható nyelvek közt se volt a magyar.
Valahogy előlehetett benne csalni? -
#1301 Talán nem kéne rálépni a deszkákra és a messziből kilőni a denevéreke...erre még nem gondoltál?
Ti meg mért nem magyarul vettétek meg azt a rohatt King Kong-ot? 576 KByte-ban 2999 Ft-é megkpjátok!!!!!!!!!!!!! -
#1300 Nem tom átküldeni!!! Má megin próbáltam,nem csatolja bmeg! -
#1299 Nem az volt feltőltve valahova?
Sajna ha az akkor azzal se volt magyar!
Ha van valami trükkje hogy magyar legyen akkor én is szivesen várnám! -
#1298 Én elküldökn egy ResLangHU-t és azzal fog magyarul menni,nyugi!! -
6600GT #1297 hello! ha neked már megvan akkor küld már el,kösszi szépen elöre is. -
6600GT #1296 jaj bocsi rosszul [email protected] ( a v nem kell) küldjétek már ell a magyar fájlokat kösszi szépen! -
6600GT #1295 akkor neked már magyar? ha igen küld már el [email protected] kösszi
-
mariann84 #1294 Sziasztok
én is szeretném kérni az e-mailemre a magyar nyelvi fájlokat, [email protected]
köszi előre is!!! -
#1293 Á dehogy. Már egy csomó ideje rinyálok itt a fórumon, hogy valaki segítsen, de le se sz@rn@k. Egyszerűen beszerezhetetlenek a magyar fájlok. Pedig szívesen nyomatnám anyanyelven is. -
bcrics #1292 sikerült magyarrá avanzsálni a játékot????
mert már nekem is hiányzik a magyarság -
#1291 Üdv! Szükségem lenne a magyar nyelvi fájlokra, aki tud legyenszíves segítsen és írjon egy üzenetet privibe. köszi. -
#1290 Hello!
A The Canyon című pályán elakadtam annál a résznél amikor kijhövök a vízes barlangból. Egy fahídon kellene átmenni, de ahányszor rálépek a semmiből mindig valami állatok ugranak a nyokamba és megölnek. Szemben a falon valami pókfélék mászkálnak. Valaki segítsen legyen szíves mert nem tudok tovább menni. Kösz!