1369
  • thhommy
    hy olyan XP-n is elindul amin nincs sp2 telepítve?
    Kiütöm az ajtót,de Ann ugyanúgy meghal!
  • ThugEdge
    az extrába qrva jók a kiállítások,véleményem szerint eddigi legjobb filmadaptáció
  • armandusy
    nekem nem indul el hogxy kell indítani?!?
  • dardevil
    Nem ölöd meg ANN-t, üsd szét a fa tákolmányt és mennyj tovább.
    És akkor ha ellököm a sziklát akkor nem ölik meg a csajt?Mert utána ott van még egy ajtó is amit be kell zúzni.
  • Shep
    Ha nincs ott semmi hozzájukvágni való, akkor csak az ellökés van, ha jól emlékszem először nekem se sikerült, de másodjára simán ment, egyébként jó ha megtanulod hogy kell gyorsan ellökni, mert később lesz még pár ilyen rész.
  • Shep
    a szikla ellökése kb 5mp, mondom nyomkodod gyorsan a jobb és a bal egérgombot ennyi
    Hm...
    Hogy lehet marha gyorsan ellökni a sziklát?
    próbáltam találni valamit amit hozzájuk tudok vágni,de egy döglött dinón kívűl semmi sincs.
    Te hogy jutottál itt tovább?
  • Shep
    Nem tudok mit mondani, vagy hozzájuk kell vágni vmit, vagy marha gyorsan ellökni a sziklát, ennyi próbálkozz majd sikerül.
    Nekem sehogy nem akar felmászni a falra.Egy kicsit felmegy,aztán lecsúszik.

Az oszlopot nincs időm eltolni,mert Ann-t rögtön széttépik,másfele meg nem tudok menni.
    HELP!!!!
    Elakadtam!
    Ott járok mikor Ann segítségül hívja Kongot!A dinót lenyomom,de Ann-t rögtön elviszik a denevérek.
    Van egy ajtó,de oszlop zárja el az utat,és szinte alig van idő,mert Ann-t rögtön megölik.Próbáltam keresni valamit amit hozzájuk tudok dobni,de semmit nem találtam.
    Mit kell csinálni???
  • dardevil
    Nem akarlak össze zavarni, de eze a módszer is bevált nálam. Próbáld meg , hátha...

1. Alcohol 120% --> Emulálás --> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa --> sf3 játék (King Kong) image bemountol alcoholba, feltelepit, indit, sf3drv feltelepül, reboot

2. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

3. optikai meghajtok lehuzása

4. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

5. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

6. game elindit, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekről passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenőrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!

Ez töltsd le: Tools Pack
  • egypszichonauta
    no kihúztam egy káebelt nem történt semmi utána kihúztam mégegyet és nem jött be semmi:),mind1 majd jáccok a demóval:)amúgy nem lehet elkerülni ezt a húzogatást(mármint a kábelekét me az egy másik topic:)?amúgy kösz mindenkinek a segítségeket
  • Shep
    Látod monstam, mert ném néztél körül rendesen.
  • dardevil
    Megtaláltam ! Mehetek tovább. Egyedül jöttem rá, no de azért köszi a segítséget !

• Shep
    Nem is az a pálya volt te huligán, most azt is meg kellett csinálnom, na mindegy, egyébként miután ahoz a teremhez érsz ahol a jószágok cincálják egymást fent a magasban van egy tüzes edény azt kell lelökni és akkor let begyúlad a tűztartóváza, na onnan kell tüzet vinni a bozóthoz.
  • deestroy
    Az a kábel semmihez se kell még, nem baj ha nem lessz bedugva! majd bedugod ha nem játtszól! Csak a vinyórol ne húzd le :-)
  • egypszichonauta
    azt a kábelt mihez kell még,nem baj ha nem lesz bedugva?
  • Shep
    Próbáldd ki, meddig tart?
  • deestroy
    ha felteszem a daemon tools 4 et, az alcohol 120% nem zavarja ugye? Attol még indul a Gém?
  • grebber
    Az IDE az a hosszu szürke vékony.

Nem lesz no cd egy ideig tuti szarnak bele szerintem igy is megy nem fognak szenvedni crackel.
  • egypszichonauta
    kösz a segítséget,ha játszani akarok akkor mindig ki kell húzogatni vagy nagyon félreértem?az a probléma hogy nem tom melyik táp kábel vagy az ide kábel
  • dardevil
    12. The Canyon - 13. fejezetnél akadtam el.
  • deestroy
    Kinyomhatnának már végre valami NO CD FIXED EXE- t Nincs kedvem ehhez a tórtúráhóz!! Pedig már nagyon nyomnám!! Demója nagyon bejött!!
  • Shep
    Na hanyadik képkockánál van az a bozót amit fel kell gyújtani?
  • Shep
    Na figyelj:
    - felteszed a daeom tools 4-et
    - feltepíted a játékot
    - elindítod, kérni fogja hogy indítsd újra a gépet megteszed, egyúttal lehúzod a CD/DVD meghajtóidat az alaplapról, vagy a táp kábeljüket, vagy az IDE kábeleket, tök mindegy melyiket választod
    - daemon toolsnál all emulation on-t benyomod és indítod a játékot, ja persze az 1-es CD-t bemountolod.
  • egypszichonauta
    bocs de nem tom mit értesz ez alatt hogy húogassam le a cd/dvd romjaimat,lécci segííts
  • Shep
    szerintem a "nincs"-et nem értik
  • grebber
    Melyik szót nem értek a NINCS CRACK HOZZÁ szavakból?
    Mert nincs.

Huzogasd le a cd/dvd romjaidat és Daemon Tools 4-be mountold ha nem megy akkor IJ.
  • egypszichonauta
    köszi,de azt írja hogy tegyem be a az első lemezt(persze bennt van),kell hozzá crack?tudja vki honnan lehet letölteni?
  • Shep
    Na jól van ecsém megszánlak felteszem megint, ha Greb ma már nem játszik, csak mondd hanyadik fejezet az, hogy ne kelljen már még azt is keresni.
  • grebber
    Hány %nál van ez nézd meg és mondom kb mikor érek oda!
    Ma már nem játszok többet mert álmos vagyok :(
  • Shep
    Nézz már körül rendesen, van valahol tűz, vagy le kell ütni, egyszerűen nem veszel észre vmit, pedig totál lineáris a game.
  • mucsácsó
    itt:
    R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
  • egypszichonauta
    de kér cd keyt azt hol találom?
  • dardevil
    Remélem mindjárt ideérsz #273 és megoldod a helyzetet, mert én még mindíg itt tartok.
  • grebber
    LOL nem is akadtam el csak elnéztem egy átjárot ott tátongott 2 centire melettem:D
  • dardevil
    Rakd fel a Deamon Tools 4-et és az emulation-t rakd on-ra, majd húzd le az összes optikai meghajtódról a kábelt.
  • egypszichonauta
    vki plíz adjon egy cd keyt! vagy hogy kell elindítani?crack kell hozzá?köszi előre