King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most próbáltam a demót...elég vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban. Elõszõr persze a T-Rex elleni csatát választottam. Remélem a teljes játékba több "kivégzés" lesz, mert ez tényleg faxa. A kép is remek mikor csapok egyet és "beleremeg", ez elég hangulatos. Hangok is jók, hangulatos, nameg King Kongal T-Rexeket verni, faxa 😊

De mikor az "emberi" pályát választottam, hát az fele ennyire sem jött be..

Grafikáról meg nem egy nagy eresztés, minden fullon de engem nem kápráztatott el, sõt..az emberi pálya majdnem h csúnya. Közelrõl a sziklák pff..

A film biztos ûberelni fogja a mostani filmeket, de a játéktól többet vártam.

rage
Pontosan ezt csináltam én is
Megnéztem a demot - majd egybõl uninstall

Ezért kár volt feltenni...
S utána remove starforce.
Ennyit errõl.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Leszedtem a removal tool-lal. Hálából a demot is uninstalláltam a túróba <#mf3> ezt meg az ubisoftnak küldöm.

Kösz a tippet. Rákeresetem a registry-ben nincs Sf bejegyzés, szerencsére mûködik az eltávolító kütyü.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

rage
De ha mondjuk a demot megint elindítod, újra visszamegy, szóval ha nem
kell a Starforce a gépedre, akkor a demo uninstallja után szedd le ezzel.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Van starforce eltávolító, inkább azzal próbáld.

starforce removal

Ha csak simán kitörlöm a registrybõl, az nem elég? A starforce-ot.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

rage
:-)

Gondolom, a StarForce Cleaner azért eltakarítja majd.

zaki
<#mf2>

rage
Nagyon örülök, hogy a demo felinstallálta a Starforce-t a gépemre...

OptimusPrime
Érdekes lesz ez a játék. A grafika tényleg jól optimalizált, Kong-al pedig verni a T-rexet(eket) frenetikus élmény, ahogy kettétöri az állkapcsuknál vagy a gerincüknél fogva, az nagyon komolyan meg lett csinálva! :-))

Prime

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Na, határozottan tetszik. Fõleg az, hogy minden maxon, és bele sem röccent a gép. Nagyon szép a vizuál, ott van a hangulat (amikor a T-rex seggbeharapott, majdnem betojtam), király a zene és a hangok, tutik az effektek, pörgõs a játékmenet... király, na!

Két apró gond: harmadszorra sikerült rájönnöm, hogyan lehet egyáltalán *felvenni* a lándzsákat, eldobni már nem sikerült.

Kongnál zavaró volt a kamera beállítása, de aztán rájöttem, hogy ész nélkül kell nyomogatni mindent, az úgy a jó 😛

Csuhai G
Köszi szépen!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hopsz, bocs a duplázásért. MOD-ok pls töröljétek, ezzel együtt. Thx.

Hardwiredrõl tölthetõ a DEMO.

Hardwiredrõl tölthetõ a DEMO.

drop
na még mindig semmi hol van már három óra és demo sehol

Timbo
õõõ. Ebbe hun a majom? 😮 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Bucser
Akkor volt dínó mikor az eredetiben a csajt elrabolja egy dinomadár😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csuhai G
Még semmi... <#shakehead>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ducati06
King Kong demó még ma!
<2005. október 07. @ 09:50 - Berkenye>
Még a mai napon érkezik a King Kong játék demója! Elvileg helyi idõ szerint délután háromkor. A "horror" FPS kipróbálható verziójában csak Jackkel játszhatunk, mégpedig egy hosszabb, és kellõen félelmetes küldetés erejéig, ahol King Kong három T-Rexszel veszi fel a harcot. Állítólag nagyon izgalmas... Várjuk

DUCATI FOREVER!!!

Laky
kb. 30 perce néztem meg
nagyon jóóóól néz ki 😊
alig várom, hogy tolhassam <#hehe>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

M@TriX
köcc, érdemes a videót megnézni

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csuhai G
Király! Jó a banner 😉

M@TriX
új képek és új videó

meg bannert is összedobtam, majd még dolgozok rajta...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Új videó minõsége annak a bizonyos békának a segge alatt.

Csuhai G

M@TriX
igen.

Duddits
Mint a Hulk. <#nyes>

Duddits
<#nyes><#hehe>

grebber
Akkor most emberekkel is leheteünk majd benne és a King Kongal is?

Duddits
King Kong brutál videózás - (pc ps2 xbox) captainm - 2005.08.09. 11:30

Egy nagyon brutáls ingame videó söpört végig a Playware szerverén. Az óriásmajom nem kegyelmezett a merevlemeznek, kegyetlenül rátelepült és most hírdeti a King Kong film alapján készült játék nagyságát. A videóban hihetetlenül jó mozgásokat és akciókat láthatunk, ráadásul kellemes grafikai körítés mellett. Aki teheti gyorsan töltse le az alig 29 Mb-os matériát!
Videó gyors letöltése!

M@TriX
nem rosz, a mozgások azok jók kissé lineáris menetnek tûnik, meg a modellek is kissé lowpolik, de majd meglátjuk mit hoznak ki...

grebber
Engem egyátalán nem érdekel hogy nem King Kong a King Kong jó legyen oszt jóvan 😄

Duddits
Skyline torrent-re fölraktak egy ilyet: King.Kong.2005.Trailer.720P.HDTV.AC3.XviD-FiTTY.avi

Kiraly a video, enegem is erdekel a jatek, remeljuk jo lesz.
Valóban elég impozáns a videó...de az, hogy ez king-kong néven fut, sokat leront a hangulatból...ez king kong vs jurassic dögz!
Nem a játékkal van gondom, de még a film is így nekem csak vígjáték lesz...ez nem az a king kong..

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

grebber
Na ezt már szeretem amikor nyomatják a videokat.

Seth
nem is rossz, nem is rossz....van egy jungeles hangulata az biztos

PSN ID.: Beegabor

Duddits
King Kong gameplay videjó! - (pc ps2 xbox) captainm - 2005.08.07. 11:01

Lassan befut Peter Jackson mozifilmje, ami a klasszikus King Kong filmet ferdíti el nekünk a 21. század igányeihez. Persze nem maradhat el a videójáték változat sem, amibõl most érkezett egy finom kis ingame szösszenet, ami 2 percen át mutatja a felfedezõk menekülését egy T-Rex páros elöl, de a végén persze a nagy majom is megjelenik. Érdemes megnézni, mert valami egész különleges készülõdik.
Videó letöltése | Galéria

Stotoo
te még élsz ?😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

grebber

Hali!!
Úgy látom,nemigazán vagytok képben KING KONG ügyileg!
KING KONG egy távoli szigeten él amit még az emberiség nem fedezett fell,és nem hódította meg:A szigetet hatalmas Dzsungel borítja,és tele van mindenféle egzotikus,ill.kihaltnak hitt állattal,akik ezen a szigeten bizony még nem haltak ki.Így kerül a képbe a Tyrranosaurus Rex+még több más állat is.Nem klónozzák õket.
Az a Jurasic parkban van!<#integet2>
Eye-scream
Jó de King Kong mióta haverkodott össze John Hammondal és klónozott dinoszauruszokat?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Csuhai G
Valamelyik GameStarban benne is volt, hogy lehet majd a játékban King Kongot is irányítani!

Csuhai G
Ennyire szerintem még nem is vártam játékot, mint ezt a King Kongot!

Duddits
grebber

Duddits
<#hehe>

grebber
A trailerbe meg nem irja a PC-t.