King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mikor az "emberi" pályát választottam, hát az fele ennyire sem jött be..
Grafikáról meg nem egy nagy eresztés, minden fullon de engem nem kápráztatott el, sõt..az emberi pálya majdnem h csúnya. Közelrõl a sziklák pff..
A film biztos ûberelni fogja a mostani filmeket, de a játéktól többet vártam.
Megnéztem a demot - majd egybõl uninstall
Ezért kár volt feltenni...
S utána remove starforce.
Ennyit errõl.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kösz a tippet. Rákeresetem a registry-ben nincs Sf bejegyzés, szerencsére mûködik az eltávolító kütyü.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
kell a Starforce a gépedre, akkor a demo uninstallja után szedd le ezzel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Gondolom, a StarForce Cleaner azért eltakarítja majd.
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Két apró gond: harmadszorra sikerült rájönnöm, hogyan lehet egyáltalán *felvenni* a lándzsákat, eldobni már nem sikerült.
Kongnál zavaró volt a kamera beállítása, de aztán rájöttem, hogy ész nélkül kell nyomogatni mindent, az úgy a jó 😛
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
<2005. október 07. @ 09:50 - Berkenye>2005. október 07. @ 09:50 - Berkenye>
Még a mai napon érkezik a King Kong játék demója! Elvileg helyi idõ szerint délután háromkor. A "horror" FPS kipróbálható verziójában csak Jackkel játszhatunk, mégpedig egy hosszabb, és kellõen félelmetes küldetés erejéig, ahol King Kong három T-Rexszel veszi fel a harcot. Állítólag nagyon izgalmas... Várjuk
DUCATI FOREVER!!!
nagyon jóóóól néz ki 😊
alig várom, hogy tolhassam <#hehe>#hehe>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Next PC upgrade: 2022
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egy nagyon brutáls ingame videó söpört végig a Playware szerverén. Az óriásmajom nem kegyelmezett a merevlemeznek, kegyetlenül rátelepült és most hírdeti a King Kong film alapján készült játék nagyságát. A videóban hihetetlenül jó mozgásokat és akciókat láthatunk, ráadásul kellemes grafikai körítés mellett. Aki teheti gyorsan töltse le az alig 29 Mb-os matériát!
Videó gyors letöltése!
Nem a játékkal van gondom, de még a film is így nekem csak vígjáték lesz...ez nem az a king kong..
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Lassan befut Peter Jackson mozifilmje, ami a klasszikus King Kong filmet ferdíti el nekünk a 21. század igányeihez. Persze nem maradhat el a videójáték változat sem, amibõl most érkezett egy finom kis ingame szösszenet, ami 2 percen át mutatja a felfedezõk menekülését egy T-Rex páros elöl, de a végén persze a nagy majom is megjelenik. Érdemes megnézni, mert valami egész különleges készülõdik.
Videó letöltése | Galéria
Úgy látom,nemigazán vagytok képben KING KONG ügyileg!
KING KONG egy távoli szigeten él amit még az emberiség nem fedezett fell,és nem hódította meg:A szigetet hatalmas Dzsungel borítja,és tele van mindenféle egzotikus,ill.kihaltnak hitt állattal,akik ezen a szigeten bizony még nem haltak ki.Így kerül a képbe a Tyrranosaurus Rex+még több más állat is.Nem klónozzák õket.
Az a Jurasic parkban van!<#integet2>#integet2>
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!