1369
-
#289 Hiába próbálok a falra mászni,mindig lecsúszik. -
#288 Igen azt tudom.De nincs rá idő.Kb 10 másopdperc a denevérek megölik a csajt.
-
#287 Az ajtót elzárja egy oszlop, az kell ellökni, jobb-bal egérgombokat kell felváltva gyorsan nyomkodni és akkor ellöki. -
#286 Igen,Kongot irányítom.OIlyan 65%-nál járhatok.Akkor ahol a dinóval verekszem ott kell felmászni?
na nem dumálok megpróbálom! -
#285 Konkrétan nem emlékszem, mert én csak menekültem,futottam. Képet tudnál linkelni, hátha úgy beugrik. -
#284 Nincs és ne kiabálj Caps Lock off! -
c115 #283 CSÁSZTOK!
.NA AZT KÉRDEM ,HOGY VAN E OLYAN CRACKA AMIT HA A DEMÓ KÖVTÁRÁBA BEMÁSOLUNK AKKOR TELJES JÁTÉK LESZ????
HA VAN ÉS MEGVAN VALAKINEK AKKOR KÜLDJÉTEK EL IDE:[email protected]
KÖSSSSSSSSSSSSZE -
c115 #282 a kongal tök király eldobálni a velcikat. -
#281 #277-be nem tudnál segíteni? -
#280 Ekkor már Kong-ot írányítod ? Ha igen gyorsan menj utána falakon mászva, ágakon ugrálva. Amikor felérsz 1 szikla tetejére, akkor Ann átszalad azon a bizonyos kapu alatt amit 1 nagy szikla zár le. Utána ölj meg minden denevért - koncentrálj a fő denevérre, ha ez megvan lögd arrébb a sziklát és mehetsz tovább. -
#279 Hali!
Elakadtam!
Ott járok mikor Ann segítségül hívja Kongot!A dinót lenyomom,de Ann-t rögtön elviszik a denevérek.
Van egy ajtó,de oszlop zárja el az utat,és szinte alig van idő,mert Ann-t rögtön megölik.Próbáltam keresni valamit amit hozzájuk tudok dobni,de semmit nem találtam.
Mit kell csinálni??? -
#278 Visszamentem ameddig csak lehet, de nem láttam tüzet - amiben szokott égni a tűz olyat láttam, de nem akar fellobbani egyik sem. -
#277 Na elkadtam máris az elején amikor Kong jön a csajért elviszi, jön a kamerás csákó kiszabadít engem utánnuk megyünk de van egy szakadék nem tudok rajta átjutni és nem találok semmi lehetséges megoldást :(
Valaki tudna segíteni? -
#276 Ok,akkor passz. Picit visszamenve a pályán, ott sincs? /csak tipp./ -
#275 nem találok sehol -
#274 Szerezz tüzet, gyujtsd meg a gizgazt :) -
#273 Itt megakadtam, help me !
A kaput nem tom kinyitni, a hiányzó kar bent van a bozótba, de nem érem el.
- Előre is Köszi ! -
-
#272 ááá, szegény kong, úúgy sajnálom én is
nagyon tetszettek a bunyós részek, mintha télleg filmet irányítanál, meg az a városos pusztítás sem rossz, de sajnálom hogy elpusztul szegény, ő nem akart télleg rosszat... -
#271 sp1 nélkül is megy dt4-el -
#270 köszi shep a mentést! :) -
#269 nem tudjátok megy sp1 el dt4 szokásos modon -
#268 Lehet, de nem nagy szám. -
#267 63%-nál járok!Jó kis játék.A városban is lehet majd Kong-gal dühöngeni? -
#266 okés, nagyon köszi! -
#265 Adj egy mailt elküldöm a mentést, mostmár 100os, bár jónéhány extra hiányzik, de azok sose izgattak egy gameben. -
#264 Hát nem tudom nekem végig 60 fps mert ugye TFTm van, néha volt 50 4xFSAA 16x ANISOval
Egyébként nem szeretem ezt a játékot meg a filmet se, mert a végén mindig meghal az a szegény majom én meg sajnálom, amúgy a játék ettől eltekintve nagyon jó volt, pont jó volt a hossza is, mert ha kicsit hosszabb már unalmas lett volna a bozótgyújtogatás, meg a dínóhajigálás. -
#263 sztem ez az sfcure hibája, DAEMON 4-et használj, én is azt használom...én lehúztam az egy combómat egy jóidőre, úgysem használom...akkor meg menjenek már az SF-es gamik is ^^
én így csináltam :) sztem ez megoldaná, de úgyhallottam eléggé gépigényes lett a game, mert jobb gépeken is szaggat valamennyire...hát nekem sincsen szar gépem azért, nem kellene szaggatnia neki...nagyon örülnék neki :)
már várom azt a részt, mikor a king-konggal mész!
tart már itt valaki?? mert szívesen elfogadnék egy mentést :( csak ez miatt játszok -
#262 Nekem olyan gondom van, hogy néha a játék fogja magát és kilép. Ez a nagyobbik gond, de csinál olyat i, hogy megáll a kép vagy 5-10 percre a zene megy és egyszercsak megint lehet játszani. Erre akkor jöttem rá, mikor akadás után nem kapcsoltam ki azonnal, hanem elmentem kaját csinálni, mire visszamentem addigra jó volt:) -
#261 aztarohadt...nekem tetszik ez a game, csak úgy akad, hogy...húú...nem mindig, de néha nagyon rájön...de hogy mitől...semmi oka nincs rá :( gef6600, vinnie kellene azért =/
veletek nem volt / nincs ilyen problem? -
#260 próbáldd úgy, felrakod a daemon 4et, all emulation on, és lehúzod a cd meghajtókat elvileg mennie kell. -
#259 Én csak a demoból indultam ki nincs kedven még dvd romokat huzogatni. -
#258 Aki segít, az rendes!!!! Aki nem az kevésbéé!!! -
#257 FRANCBAAAA!!! segítsééég! Nem tudom sehogy elindítani... most annyi az egész hogy betallozom a patch- be az 1 es cd image fájlját, és az készít egy másikat, amit írjak ki és akkor működni fog??? És a serial sincs meg nekem. Adjátok meg! Segítsetek! Le kell huzkodni az adatkábeleket? Más program kell még a futtatásáhóz??? Segítséééééééééééééééééééééééééééééég!! Előre is kössz!! -
#256 Valaki meg tudna szánni egy SaveGammel? Az lenne a jó, hogyha az első találkozás a T-rexxel közelében lenne. PLíz szánjon meg valaki, mert tényleg vagy 2órám ment rá. Előre is köszönöm. -
#255 Igen rájöttem, csak azt nem tudtam, hogy ahhoz hogy ezt lehessen csinálni a gyorsítással kell támadni, azóta már ott vagyok, hogy dobálják Kongot a népek meg lövöldözik tüzes nyillal -
#254 Valaki szánjon meg, mert én odáig mégegyszer el nem viszem:) -
#253 Nyomogatni kell a gombokat vadul azt szétfeszíti álkapcsát és eltöri a nyakát :D -
#252 Plz. valaki tudna nekem küldeni egy mentést, onnan, ahol újra látjuk a feketét(nemtom pontosan, mi a neve). Amikor a folyón kell átmenni és felülről hallani a T-Rex hangját. Elfelejtettem menteni és kiakadt a gép.:( -
#251 A T-Rexet hogyan lehet megölni Kongal, sokáig kell ütni, vagy vmi vmi trükk, ja amikor elkapom akkor mit kell nyomni, ahhoz hogy ne engedje el egyből? -
#250 kösz, ezt nem is figyeltem.