1369
  • att18
    Hellósztok valaki segítsenmár elindítani a játék mert mikor elinditom kér az 1CD-t.Ti hogy indítottátok el???
  • Kandurex
    akkor vedd le, helyette alcohol, ahogy a faq -ban
  • pinehead
    az van fenn, ezért sem értem..
  • Kandurex
    próbálkozz daemon 4 -el
  • pinehead
    nekem faq-szerinti eljárásnál non-stop reseteli a gépet...ez mitől van?
    beállítások megvannak, olvasó lehúzva, key beadva....:(
  • pinehead
    köszönöm.
    reméltem, hogy nem egy bonyolult kérdés.
  • Shep
    Igen, arra is ez vonatkozik.
  • pinehead
    #358-ra valaki?
    köszönöm.
  • ACE
    Miaz hogy nem gyenge? Milyen?
  • ACE
    Nah, minden USB-s cuccot kihúztam, ami zavarna, de még mindig szar, mi a picsa van vele?
  • ACE
    Vazzeg, nekem az elején, amikor a csónakban vagyunk, folyamatosan forog a kurzor, ez mi miatt van? Hja, most kapcsolok lehet megint az USB-s telóm zavar be, mindjárt kipróbálom...
  • pinehead
    konkretizáljunk plíz, ami a faq-ban le van írva, az vonatkozik az ITWINS-verzióra is?
    tehát beállítások, miegymás alkalmazható erre a verzióra?
    köszönöm.
  • cosmo72
    Deestroy! Hogy sikerült elindítani? Nekem kéri mindig a jó cd-t! Köszi a segítséget.
  • deestroy
    Na végre sikerült elindítani, este, már a felénél járok....néha beszaggat mint az atom..valami bug lehet?? Ti is tapasztaltatok már ilysféle dolgot??? Pedig nem gyenge a gépem..
    Végül is tudom onnan játszani ahol elakadtam,nem?
  • Shep
    100% osom van ha érdekel
  • Sephi
    Hogy lehet elohozni azt az Endinget hogy nem hal meg kong?
    Nem tud valaki menzést adni 64%-nál?
  • Shep
    De bizony kell, szerintem jobb ha megszokod, vagy egyszerűen ne akarj SF-os gaméval játszani, ja vagy vedd meg eredetiben.
  • Sephi
    Kurva nagy gama :D Eskuszom nem is tudom idejet mikor jacottam utojara ekkora hangulattal :D
  • Csuhai G
    Remélem ezzel a verzióval nem kell kábeleket ráncigálni...
  • Davidsned
    Új realase nforceon...
  • Shep
    Az épület sarkánál lehet felmászni, egyből ott van ahol az irányítást megkapod, nem kell visszamenni sehova
  • Sephi
    Gyerekek meg vagyok orulve. Ott vagyok az empire state buildinge labanal a csajal a hataom elottem ket tank hatul ket tank es mondja hogy fel kell maszni de nem tudom hol...

Mit kell ott megmaszni es hol?
    Ezt a pályát nem tudo megcsinálni!Feladom!
  • deestroy
    Elindítom a játékot újraindítás után, cdromok le vannak húzva, de mikor a lemezt ellenörzi, megáll a progi...nem válaszol! Daemon 4 kell hozzá mindenképp? azért fagy ki???
    vagy mi a pi***ért????
  • grebber
    Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Spike TV Videójáték-díjátadás, ezúttal Los Angelesben:

A legjobb, filmről mintázott játék: Peter Jackson's King Kong (Ubisoft)

A legjobb teljesítmény: Charlize Theron az Aeon Fluxban (Majesco Entertainment ) + Jack Black a Peter Jackson's King Kongban (Ubisoft)

info: Gamestar
  • grebber
    Látom itt is jól dolgozo mederátor/házigazda van törlik a hszokat gyorsan :D
  • gamehunter12
    Csáztok!Lehúztam a meghajtókat (nem látszanak a sajátgépben)de én az sfcure01-gyel csináltam nem huztam le semmilyen kábelt a táprol és csak simán bemountoltam daemond tools 4-be.Azt mondták daemond tools 4-gyel elég ennyit
    csinálni mégse indul.Mit csesztem el?
  • sopi
    én a sziklalökdösés, T-rex álkapocskitörés ,gerinceltörés, amikor a nyakamat elakarja harapni akkor is csak SSZÉP nyugodtan tekerem lefele a görgöt olyan egyenletesen kb közepes gyorsasággal és olyan szépen megcsinálja hogy öröm nézni. :)
  • armandusy
    ugyanúgy akarom indítani wint awold racing de nem megy
  • grebber
    Na szép elöször vagyok kongal csajt mentem de azt a repekedü szart nem tudom kinyirni mindig megöl.Ja és egy sziklát kéne odéblöknöm az utból.
    Valami ötlet ami hatásos ellene?
  • sopi
    Valaki segitsen elakadtam ott ahol a repülöre kellene felszálni. (azután van amikro a néger koma meghal és KONGal nagynehezen szétzuztam 3 T-REX-et. Mit kellene csinálni? Felszálni a gépre? De hogy? valaki help me! :(
  • thhommy
    csak mountoltam
  • deestroy
    Cső! Hiába húzom le a meghajtókat, mikor újraindítom a gépet, és a meghajtót ellenörzi a progi, negyedénél kifagy, és nem válaszol....mi a f*** van???
  • ThugEdge
    hát ez egy isten volt!!!!
    ubi rulllla
  • drop
    te pathelted a cd1et vagy csak bemoltotad és ment is
  • drop
    köszi
  • thhommy
    nah kiprobáltam nemkell hozzá sp2 és a #303 hozzászolásban leirtakkal gond nélkül fut
  • drop
    ja ez engem is érdekelne sp1 vagy sp2 kell neki