King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"Huh, kb 3 hete van demó... Grat, hogy észrevetted, és hogy visszaolvastál..."
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
2.én most találtam meg...ennyi..
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
nincs beragadva semmien gomb...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hazamegyek oszt lezúzom a maradványait is jól!
Mit is akartam ... áhh ... megvan! A játék. Nekem nem tetszik mert olyan érzésem volt közben végig mint egy konzolos játékban. (vajon miért?) Az egész borzasztóan sínen fut és a csépelés sem nyerte el a tetszésem sajnos.
De a legnagyobb meglepetést a grafika okozta. Én nem vagyok anyira jószívû mint it - nekem ez nagyon Prev-Gen! <#kacsint>#kacsint> Szegény Kong úgy néz ki mintha összecsomósodott volna a szõre a lelkemnek. A rexek meg homályosak és a ijesztõ mértéket öltött náluk a fogínysorvadás - ki is billentek a fogacskáik rendesen.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
mert amúgy nincs más gémben ok, de elindítom a gémet és a fószer nyomul elõre... a Trex szájába 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
ZSENIÁLIS GÉM!!!!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Jó game lesz ez nagyon!!
Next PC upgrade: 2022
Emberrel semeddig se jutok mert amikor nyitják az ajtót mindig elkapja az egyik csokát a T-rex , king kongal meg odáig jutok csak hogy támadja a csajt 2 T-rex de a 2el nem birok.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
mi ez a StarForce? valamiféle féreg? 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A demót majd reggel probálo ki ,most nincs kedvwem gépet újrainditani.
a grafika király, a játékélmény isteni 😊)))))))
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Demo inditasakor azt irja hogy sound card cannot initalize. Mi baja lehet? A masik n+1 gem siman fut. Hanggal.
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
hogy érted azt, hogy pörög? milyen egered van? lehet az is, hogy betépett 😛
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Ráérsz restartolni legközelebb.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Biztonságilag szinte semennyire sem csinálták meg, így a drivert meghackelve,
egyfajta backdoort nyithat rosszindulatú támadások ellen, és valóban igaz az is, hogy bizonyos konfigok esetében összeakadhat egyéb driverekkel, különbözõ problémákat okozva.
Ha neked vannak eredeti játékaid, és minden OK, akkor persze, ne foglalkozz vele, de nekem egy SF-es játékom sincs, és a Starforce driverre sincs szükségem , hogy a rendszerben figyeljen
:-)
Moreover, the Starforce drivers, installed on your system, grant ring 0 (system level) privileges to any code under the ring 3 (user level) privileges. Thus, any virus or trojan can get OS privileges and totally control your system. Since Windows 2000, the Windows line security and stability got enhanced by separating those privileges, but with the Starforce drivers, the old system holes and instabilities are back and any program (or virus) can reach the core of your system by using the Starforce drivers as a backdoor.
ha hiszed hanem 2 eredeti sf és 3 tört sf gém csücsül a gépemen és semmi baja 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sz'al SF <#mf3>#mf3>
StarForce tudtommal egy védelem, amivel a játékokat ellátják, talán nem indul a játék? (ezt nem vágom)
Aztán F3-mal keresgélhetsz még