1369
-
att18 #369 Hellósztok valaki segítsenmár elindítani a játék mert mikor elinditom kér az 1CD-t.Ti hogy indítottátok el??? -
#368 akkor vedd le, helyette alcohol, ahogy a faq -ban -
pinehead #367 az van fenn, ezért sem értem.. -
#366 próbálkozz daemon 4 -el -
pinehead #365 nekem faq-szerinti eljárásnál non-stop reseteli a gépet...ez mitől van?
beállítások megvannak, olvasó lehúzva, key beadva....:( -
pinehead #364 köszönöm.
reméltem, hogy nem egy bonyolult kérdés. -
#363 Igen, arra is ez vonatkozik. -
pinehead #362 #358-ra valaki?
köszönöm. -
ACE #361 Miaz hogy nem gyenge? Milyen? -
ACE #360 Nah, minden USB-s cuccot kihúztam, ami zavarna, de még mindig szar, mi a picsa van vele? -
ACE #359 Vazzeg, nekem az elején, amikor a csónakban vagyunk, folyamatosan forog a kurzor, ez mi miatt van? Hja, most kapcsolok lehet megint az USB-s telóm zavar be, mindjárt kipróbálom... -
pinehead #358 konkretizáljunk plíz, ami a faq-ban le van írva, az vonatkozik az ITWINS-verzióra is?
tehát beállítások, miegymás alkalmazható erre a verzióra?
köszönöm. -
cosmo72 #357 Deestroy! Hogy sikerült elindítani? Nekem kéri mindig a jó cd-t! Köszi a segítséget.
-
#356 Na végre sikerült elindítani, este, már a felénél járok....néha beszaggat mint az atom..valami bug lehet?? Ti is tapasztaltatok már ilysféle dolgot??? Pedig nem gyenge a gépem.. -
#355 Végül is tudom onnan játszani ahol elakadtam,nem? -
#354 100% osom van ha érdekel -
#353 Hogy lehet elohozni azt az Endinget hogy nem hal meg kong? -
#352 Nem tud valaki menzést adni 64%-nál? -
#351 De bizony kell, szerintem jobb ha megszokod, vagy egyszerűen ne akarj SF-os gaméval játszani, ja vagy vedd meg eredetiben. -
#350 Kurva nagy gama :D Eskuszom nem is tudom idejet mikor jacottam utojara ekkora hangulattal :D -
#349 Remélem ezzel a verzióval nem kell kábeleket ráncigálni... -
Davidsned #348 Új realase nforceon... -
#347 Az épület sarkánál lehet felmászni, egyből ott van ahol az irányítást megkapod, nem kell visszamenni sehova -
#346 Gyerekek meg vagyok orulve. Ott vagyok az empire state buildinge labanal a csajal a hataom elottem ket tank hatul ket tank es mondja hogy fel kell maszni de nem tudom hol...
Mit kell ott megmaszni es hol? -
#345 Ezt a pályát nem tudo megcsinálni!Feladom! -
#344 Elindítom a játékot újraindítás után, cdromok le vannak húzva, de mikor a lemezt ellenörzi, megáll a progi...nem válaszol! Daemon 4 kell hozzá mindenképp? azért fagy ki???
vagy mi a pi***ért???? -
#343 Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Spike TV Videójáték-díjátadás, ezúttal Los Angelesben:
A legjobb, filmről mintázott játék: Peter Jackson's King Kong (Ubisoft)
A legjobb teljesítmény: Charlize Theron az Aeon Fluxban (Majesco Entertainment ) + Jack Black a Peter Jackson's King Kongban (Ubisoft)
info: Gamestar -
#342 Látom itt is jól dolgozo mederátor/házigazda van törlik a hszokat gyorsan :D -
gamehunter12 #341 Csáztok!Lehúztam a meghajtókat (nem látszanak a sajátgépben)de én az sfcure01-gyel csináltam nem huztam le semmilyen kábelt a táprol és csak simán bemountoltam daemond tools 4-be.Azt mondták daemond tools 4-gyel elég ennyit
csinálni mégse indul.Mit csesztem el?
-
#340 én a sziklalökdösés, T-rex álkapocskitörés ,gerinceltörés, amikor a nyakamat elakarja harapni akkor is csak SSZÉP nyugodtan tekerem lefele a görgöt olyan egyenletesen kb közepes gyorsasággal és olyan szépen megcsinálja hogy öröm nézni. :)
-
armandusy #339 ugyanúgy akarom indítani wint awold racing de nem megy -
#338 Na szép elöször vagyok kongal csajt mentem de azt a repekedü szart nem tudom kinyirni mindig megöl.Ja és egy sziklát kéne odéblöknöm az utból.
Valami ötlet ami hatásos ellene? -
#337 Valaki segitsen elakadtam ott ahol a repülöre kellene felszálni. (azután van amikro a néger koma meghal és KONGal nagynehezen szétzuztam 3 T-REX-et. Mit kellene csinálni? Felszálni a gépre? De hogy? valaki help me! :( -
thhommy #336 csak mountoltam -
#335 Cső! Hiába húzom le a meghajtókat, mikor újraindítom a gépet, és a meghajtót ellenörzi a progi, negyedénél kifagy, és nem válaszol....mi a f*** van??? -
#334 hát ez egy isten volt!!!!
ubi rulllla -
#333 te pathelted a cd1et vagy csak bemoltotad és ment is -
#332 köszi -
thhommy #331 nah kiprobáltam nemkell hozzá sp2 és a #303 hozzászolásban leirtakkal gond nélkül fut -
#330 ja ez engem is érdekelne sp1 vagy sp2 kell neki