King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky
<#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
King Kong GOLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

November 17.-én jön!!!

Next PC upgrade: 2022

Truck Driver001
pfff...használd az agyad
"Huh, kb 3 hete van demó... Grat, hogy észrevetted, és hogy visszaolvastál..."

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Duddits
Az egy dolog, hogy sehol nem olvasol, de legalább ne okoskodj... Köszi.

Truck Driver001
ráadásul még be se wolt még linkelve a demo..LOL

Truck Driver001
1.nem wolt kedvem vissza olvasni...
2.én most találtam meg...ennyi..

Duddits
Huh, kb 3 hete van demó... Grat, hogy észrevetted, és hogy visszaolvastál...

Truck Driver001
probáljátok ki a demot...geciyó játék(neki nagyon tetszik)....letöltés

grebber
Nekem is kellemes meglepetés a game, egynek mindenféleképpen jó.

Tatyla
esetleg erre #108 valaki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ThugEdge
szerintem pont,hogy jó,mivel pl amikor jackel vagyunk elég jól meg van csinálva,hogy fel köll venni ugye a dárdákat és nincs célkereszt meg ilyenek,sõt ha jól néztem a helyzetet az sem volt mind1 hova baxtad bele,nem mindenhol reagált rá,üvöltés effekt trexnél isten,én várom,ízlések és pofonok

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Tatyla
miért van az hogy a Jack-es pályán felfele nézve pörög a kamera?
nincs beragadva semmien gomb...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Macccy
Hát nekem nem jött be ... a Starforce ellen meg most jól felszítottatok <#gonosz2><#vigyor>
Hazamegyek oszt lezúzom a maradványait is jól!

Mit is akartam ... áhh ... megvan! A játék. Nekem nem tetszik mert olyan érzésem volt közben végig mint egy konzolos játékban. (vajon miért?) Az egész borzasztóan sínen fut és a csépelés sem nyerte el a tetszésem sajnos.
De a legnagyobb meglepetést a grafika okozta. Én nem vagyok anyira jószívû mint it - nekem ez nagyon Prev-Gen! <#kacsint> Szegény Kong úgy néz ki mintha összecsomósodott volna a szõre a lelkemnek. A rexek meg homályosak és a ijesztõ mértéket öltött náluk a fogínysorvadás - ki is billentek a fogacskáik rendesen.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

M@TriX
jó rájöttem, be volt ragadva a gázpedál a FF GP pedálján 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duddits
<#hehe>

M@TriX
csak nálam van az ahiba, hogy mintha be lenne ragadva az elõre nyíl? 😊
mert amúgy nincs más gémben ok, de elindítom a gémet és a fószer nyomul elõre... a Trex szájába 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nagykispeter
Hogy lehet kinyírni a T-REX-et?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

ThugEdge
rohadt rövid demo(szokásosan)
ZSENIÁLIS GÉM!!!!

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

drop
igen de kevés lesz a king kong rész bene mikor irányithatjuk sajna pedig viszi a pálmát ez a rész szerintem

King a játék ROHATJO T REX GYILKOLÁSZNI 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

grebber
Na ahogy ezt lirtam egybõl sikerült kitörni mind a 2 T-Rex nyakát 😄

Jó game lesz ez nagyon!!

grebber
Kurva béna vagy én ebben 😞
Emberrel semeddig se jutok mert amikor nyitják az ajtót mindig elkapja az egyik csokát a T-rex , king kongal meg odáig jutok csak hogy támadja a csajt 2 T-rex de a 2el nem birok.

Starforce-ot likvidáltad már a gépedrõl? Sztem az a baja...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
Ja mondhatjuk féregnek is de már nem okoz nagy károkat 😄

Laky
hmhm
mi ez a StarForce? valamiféle féreg? 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
StarForce 3.6.10.06 detected -hm.. no nem baj már van ellenszere 😄
A demót majd reggel probálo ki ,most nincs kedvwem gépet újrainditani.

Laky
ez nagyon fasza egy game 😊))))
a grafika király, a játékélmény isteni 😊)))))))

rage
Játékvezérlõket az eszközkezelõben tiltsd le

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Help 😊
Demo inditasakor azt irja hogy sound card cannot initalize. Mi baja lehet? A masik n+1 gem siman fut. Hanggal.

Usb -s Genius!fölfelé néz a karakter és pörög!bal felsõ sarokba megy mindig az egérkurzor!ilyen még egyik játékban sem volt!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

😄DD

hogy érted azt, hogy pörög? milyen egered van? lehet az is, hogy betépett 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

vmiért pörög az egerem,vki nem tud vmi okosat mondani!?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

rage
Viszont azt nem tudom, hogy az SFCure-ral tört játékok esetében, fent kell-e lenni a SF-nak.
Ráérsz restartolni legközelebb.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Kösz. Muszáj restartolni?

Rage, nem tudsz véletlenül olyan weboldalat, ahol a starforce-os védelemmel ellátott játékokat sorolják fel és folyamatosan frissítik is a listát?

A #65-ös HSZ-ben megadott linkrõl szedd le az alkalmazást, és futtasd.

Köszi. Akkor a SF cleanert futtassam? (nincs sok eredeti játékom😛)

rage
A Starforce egy driver, ami a user ellenõrzése nélkül, a háttérben települ a gépre. Két sys és 2 hlp file-ból áll.
Biztonságilag szinte semennyire sem csinálták meg, így a drivert meghackelve,
egyfajta backdoort nyithat rosszindulatú támadások ellen, és valóban igaz az is, hogy bizonyos konfigok esetében összeakadhat egyéb driverekkel, különbözõ problémákat okozva.

Ha neked vannak eredeti játékaid, és minden OK, akkor persze, ne foglalkozz vele, de nekem egy SF-es játékom sincs, és a Starforce driverre sincs szükségem , hogy a rendszerben figyeljen
:-)

Konkrétan ezt emelném ki, aztán befejezem az OFF-olást:

Moreover, the Starforce drivers, installed on your system, grant ring 0 (system level) privileges to any code under the ring 3 (user level) privileges. Thus, any virus or trojan can get OS privileges and totally control your system. Since Windows 2000, the Windows line security and stability got enhanced by separating those privileges, but with the Starforce drivers, the old system holes and instabilities are back and any program (or virus) can reach the core of your system by using the Starforce drivers as a backdoor.

Olvasnivaló SF-fel kapcsolatban. Nem a kisujamból szoptam ki a dolgot. Ráadásul eddig még mindenkitõl ezt hallottam (ti. hogy instabillá teszi a rendszert).

Istencsászár
sft semmit sem tesz instabillá 😊 és fõleg nemveszi át a hatalmat semmitõl 😊))))))

ha hiszed hanem 2 eredeti sf és 3 tört sf gém csücsül a gépemen és semmi baja 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ok.

Köszi!

A Starfore egy nagy kibaszás, a tudtod nélkül olyan meghajtókat telepít fel, amiket nem kéne. Fõleg, hogy instabillá tehetik a rendszert, miáltal az gyakran fagyizhat, stb. Ráadásul vmi olyasmit is olvastam, hogy átveszi az irányítást bizonyos rendszerfunkciók felett, és így sebezhetõbbé válik a rendszer pl. vírustámadás ellen.

Sz'al SF <#mf3>

Próbáld itt
Bocs az offért!

És az miért olyan baj? Vagy honnét tudod h fel van telepítve?
StarForce tudtommal egy védelem, amivel a játékokat ellátják, talán nem indul a játék? (ezt nem vágom)

Ajánlom még figyelmedbe a jv16 power tools 2005 nevû, igazán hasznos kis alkalmazást. Egyszerûen lehet vele tisztogatni a registry-t meg miegymást. Már csak aktiváló kódot kell találnom hozzá 😉

Johnny23
a regedit-be ugye?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

rage
beírod a keresõjébe, hogy starforce
Aztán F3-mal keresgélhetsz még

Johnny23
registryben hol lehet találni ezt a Starforce-os szarságot? hogy kell megnézni??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-