1369
  • abonyitomz
    örök hálám!!!! köszi!
  • grebber
    Keressél csuszumászokat van a közelben pokos részeknél, szurd fel a lándzsára és dobd a pokoktól pár méterre egyből rástartolnak a kajára és mehetsz tovább :D
  • abonyitomz
    Hali! kis SEGÍTSÉG kellene!

még a legelején tartok , ott hogy egy barlangba kellene bemenni de az utat a pókok elállják!! tüzes fákjával csak 1 métert tudok menni a barlangban , mert hirtelen elég a fákja ( víztől ) ! hogyan tudom elüldözni a pókokat és átjutni a barlangon!!! plz valaki aki már átvitte segítsen!
  • Alien1024
    hogyan kell elinditani pirivátba irjátok le
  • Czegee
    Könyörgöm, LÉGYSZÍVES, aki már végig játszotta a játékot, vagy eljutott addig amikor||||SPOILER////////////Meghal a néger Csávó \\\\\\\\\\\\\\\\\\SPOILER||||
    az legyen szíves küldje el a king kong.sav fájlt a king kong könyvtárából a [email protected]. Ugyanis az én profilom törlődött és nem szeretném előről elkezdeni a játékot!!!

LÉGYSZÍVES AKI TUD SEGÍTSEN
  • att18
    köszi szépen
  • Czegee
    hjaj.

Uóljára írok de: Kérem szépen azt, aki már eljutott a repülős részig a játékban, küldje el nekem a mentését, mert véletlenül töröltem az enyámet és nem szeretném előről kezdeni a játékot.
    Aki tudja az ide küldje pls: [email protected]
    Att18: neked meg a serial: R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
  • att18
    Én hiddel hogy fogok küldeni neked ha eljutok odaáig csak még el se tudtam indítani te hogy indítottad el????????????????????????????????????????????????
  • Czegee
    Att18 milyen kód kell neked? Serial kód?

Adok neked amennyit csak akarsz, ha küldesz olyan mentést ami már a repcsis résznél van.

• att18
    persze hogy tudnák küldeni ha adol cserébe egy szép kódot
  • Czegee
    Lécci segítsen már vki.
    Aki már eljutott a repcsis részig. mentést küldje el nekem [email protected]
  • att18
    egyátalán van ilyen e-mail cím
  • att18
    miért ha én nem küdök te se küldesz jól gondolom??????
  • ThugEdge
    hogyne engem érdekel tudnál egy képet vagy kettőt kűdeni?
    [email protected]
  • att18
    Tud valaki egy kódot küldeni??????????
  • viso 007
    Sziasztok!

Tudom nem ide tartozik, de én hétvégén csináltam meg ezt a kapcsolót, külön kapcsolón van a dvdr és a sima olvasó alkatrészek a következők:
    2 db kétkörös kapcsoló
    1 db táp elosztó ez a kettő össz:1500Ft
  • Czegee
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Véletlenül letöröltem a profilomat

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tudna valaki 1 mentést küldeni? [email protected]

LÉÉÉCCCIIII
  • Czegee
    Hát a csóka éppenséggel nem száll be a Gépbe, hanem csak ott áll mellette, és visszafelé nem lehet menni mert letört deszka van és csak 1 irányú volt, visszafelé nem lehet menni. :S

kell vmit csinálni hogy elrepüljenek?
  • abonyitomz
    megtaláltam
  • abonyitomz
    hali!! PLZ valaki egy cd kulcsot privátba vagy ide !!! nfoban nincs
  • alma2
    Ha emlekeim nem csalnak, a csoka felszall a gepre, mivel ketuleses te meg maradsz a seggeden, es mehetsz visszafele.
  • att18
    Utólg hogy kell a kódot beírni??????
  • Czegee
    Hova lettek hirtelena zok akik már végig tolták? hihetetlen. ThugEdge én már nem próbálkozok mert egyzserűen fogalmam sincs mit lehetne még csinálni. A csávó azt mondja gépben h lennmie kell valami útnak Klng barlangjához, de vissza menni nem lehet mert szakadék van, szal fogalmam sincs.
    Persze ha sikerül vmit találnom beírom ide, de semmit nem tudok. Külföldi oldalakon sem találtam semmit. Szal keep tryin'.
  • sd54321
    "a gepet se kell kikapcsolni menet kozbe siman lelehet huzni a tezt nem nagyon ajánlom, hacsak nem állsz (vagy állnak anyukáék) olyan remek anyagi helyzetben, hogy leszaladj venni egy másik DVD meghajtót...
    a dvd elektronikája nincs ellátva túlfeszültség védelemmel!
    az, hogy eddig simán ment nem jelenti azt, hogy ezután se lehet semmi bibi.
    és nem is biztos, hogy rögvest észreveszed ha kimegy benne vmi...
    ez csak egy jótanács egy gyakorlott emebertől... nem pedig kötekedés és egyebek...
  • ThugEdge
    ha megcsináltad vagy megfogod küldöl egy képet?
  • Czegee
    Hi. Én is azon a mapon vagyok, amikor repcsi jön és fel kéne szállni rá. Még mondja is a csávó hogy másszak be, erre nem történik semmi. Ez valami bug? vagy valamit én nem vettem észre? valaki segítsen. 3an vagyunk a repcsinél, vissza menni nem lehet, szal fogalmam sincs mit lehet tenni. NEED HELP!!
  • rika
    cenci mas hangnembe ha lehet nem kotekedni kell baszki ha tucc valami epuletes dolgot normalis modon irni, legyszives ugy kozold.szreinted miert art egy cd meghajtonak ha lehuzod rola a tapot?sztem a sok ujraindulgatas tobb problemat okoz nehany emberbel.
    ha te ugy gondolod veszelyes, akkor termeszetesen vannak mas modszerek is.
    egy szoval se mondtam,hogy ezt veszelytelen megcsinalni.azt tudom hogy en ma vagy 20x lehuztam es semmi gond nem volt.de azt is biztosra veszem ha naponta soxor ki-be kapcsolod a gepet akkor is elobb utobb beszarik valami.semmi se tart orokke. vegul is semmi mast nem csinalsz ecceruen meszakitod a meghajto aram ellatasat ettol nem hinnem hogy baja lenne.de az mas kerdes,hogy estleg az oprenszernek vagy a gepnek ez nem teszik valamiert pl:megbolondul a winfos. mas konfigoknal estleg lefagy a win.
    abban az estben ha valakinek valami hiba jon elo akkor marad a regi modszer.
    az meg nem erdekel ha mondjuk tonkremegy esetleg a meghajtom.akkor beszoptam. max veszek masikat ugyis akarok majd egy ketretegu irot.inkabb majd akkor ha olcso lessz a lemez hozza.

ThugEdge attol,hogy a tapkabeled 10-30cm-el hosszabb lessz nem fog semmi feszultseg problema tortenni.de ha ennel hosszabb az se gond.probalj neki minnel kozelebbi helyet talani.
    a lenyeg,hogy a kapcsolo minimum ket aramkoros legyen mert ket feszultseget kell
    egymastol fuggetlenul kapcsolni.(piros,sarga) nekem a dvd irom es a cd irom az ide channel 2 van.dvd iro master,cd slave.es egy tapkabelen vannak amin semmi mas nincs. a vinyok kulon ide vezerlon vannak.
  • cenci
    hát öcsém te télleg ritka példány vagy:
    "a gepet se kell kikapcsolni menet kozbe siman lelehet huzni a tapot"
    egy párszor biztosan,csak lehet egyszer majd cd/dvd meghajto is ritka vendég lesz annál,aki ezt a sportot sokáig üzi....
  • Istencsászár
    mikor feléd repül megütöd, majd jönnek a kicsik őket is leszeded, majd jön a nagy ismét és megint leütöd, ezt elkell játszani párszor, majd a végén elkapja és nyomdgasd a gombot és kivégzi
  • Brett Shaw
    Sziasztok!

Hogy a rákba kell megölni azt a repkedő nagy denevért KONGgal? Egyáltalán meg kell ölni? (Először vagyok KONGgal). Vagy csak távoltartani?
  • ThugEdge
    figyu,ezen a kapcsoló dolgon én is gondolkodom,de:
    vigyázni kell,hogy milyen hosszú toldást csinálsz mert ezeknél a kütyüknél már kissebb feszültség esés is gondot okozhat,ugye minnél hosszabb egy vezeték annál nagyobb a feszültség esés a végén,de ez csak egy alap elmélet,ha jutottál vmire plz oszd meg itt a nagyérdeművel,kép még jobb lenne
  • rika
    Nekem minden starfos game megy.nem csinalok mast csak lehuzom a cd/dvd tapot es viola megy minden.nem kell sfcure,sfnightmare meg a tobbi szarsag.a gepet se kell kikapcsolni menet kozbe siman lelehet huzni a tapot.amikor visszadugom akkor a win nem latja a cd/dvd meghajtot.ekkor jon az sfnightmare enable cd katt es ma jo is megint minden.meg csak ujraindulgatni se kell.azon gondolkodom ,hogy beepitek egy kis kapcsolot amivel a meghajto tapjat ki/be kapcsolhatnam es akkor meg a kabelt se kell huzkodni.
    sokat kinlodtam ma starforceos gamekkal volt nehany ami el is indult egy kis noszogatasra,de pl:a cold war,king kong :D meg meg par game sokat szivatott.
    remelem ez a modszer bevalik masnak is.
    mellesleg kurva gyorsan meglehet csinalni.
  • cenci
    nekem a SAS Anti Terror Force játék csinálta ezt
    huzd ki a kormányt/joy-t ha van/rakd ujra fel/tipp/
    igaz én ezt is megcsináltam,de akkor is ugyanaz volt,ugyhogy töröltem...
  • att18
    Nektk így indult el????
  • Örm
    Hello4
    Az mitől van, hogy játék közben folyamatosan forog körbe a kép? Vakaki segítsen ha tud mert így egyáltalán nem tudok játszani a játékkal.
  • att18
    Mindenestetre köszi.
  • cenci
    nem irom le többet!!!:
    1cd/eredeti képfile formában/ gépre másol/ha már dvd/cd-re van irva/
    daemon4:mount:cd1 a /felmásoltat/
    mount:cd2/cd3/ezt lehet a cd/dvd-röl is/
    amikor vége az installnak az 1cd legyen bemountolva a daemon-ba
    gépet kikapcsol
    cd/dvd kábel lehuz
    gép indit:jáccik!!!!
    nemtom mi ebbe a bonyolult?
    Deamon 4-el mountoltam.Játékot feltelepítettem.
    Gép kikapcsol,kábel a dvd iróról lehúz.
    Indítás és ennyi!!!
  • att18
    Te hogy indítottad el????
    Sikerült megcsinálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most 82%-nál vagyok.Kár hogy lassan vége:(