King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
nem tudjátok megy sp1 el dt4 szokásos modon

Shep
Lehet, de nem nagy szám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
63%-nál járok!Jó kis játék.A városban is lehet majd Kong-gal dühöngeni?
mucsácsó
okés, nagyon köszi!
Shep
Adj egy mailt elküldöm a mentést, mostmár 100os, bár jónéhány extra hiányzik, de azok sose izgattak egy gameben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nem tudom nekem végig 60 fps mert ugye TFTm van, néha volt 50 4xFSAA 16x ANISOval

Egyébként nem szeretem ezt a játékot meg a filmet se, mert a végén mindig meghal az a szegény majom én meg sajnálom, amúgy a játék ettõl eltekintve nagyon jó volt, pont jó volt a hossza is, mert ha kicsit hosszabb már unalmas lett volna a bozótgyújtogatás, meg a dínóhajigálás.

mucsácsó
sztem ez az sfcure hibája, DAEMON 4-et használj, én is azt használom...én lehúztam az egy combómat egy jóidõre, úgysem használom...akkor meg menjenek már az SF-es gamik is ^^
én így csináltam 😊 sztem ez megoldaná, de úgyhallottam eléggé gépigényes lett a game, mert jobb gépeken is szaggat valamennyire...hát nekem sincsen szar gépem azért, nem kellene szaggatnia neki...nagyon örülnék neki 😊
már várom azt a részt, mikor a king-konggal mész!
tart már itt valaki?? mert szívesen elfogadnék egy mentést 😞 csak ez miatt játszok
CarajoEsp
Nekem olyan gondom van, hogy néha a játék fogja magát és kilép. Ez a nagyobbik gond, de csinál olyat i, hogy megáll a kép vagy 5-10 percre a zene megy és egyszercsak megint lehet játszani. Erre akkor jöttem rá, mikor akadás után nem kapcsoltam ki azonnal, hanem elmentem kaját csinálni, mire visszamentem addigra jó volt😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

mucsácsó
aztarohadt...nekem tetszik ez a game, csak úgy akad, hogy...húú...nem mindig, de néha nagyon rájön...de hogy mitõl...semmi oka nincs rá 😞 gef6600, vinnie kellene azért =/
veletek nem volt / nincs ilyen problem?
Shep
próbáldd úgy, felrakod a daemon 4et, all emulation on, és lehúzod a cd meghajtókat elvileg mennie kell.

grebber
Én csak a demoból indultam ki nincs kedven még dvd romokat huzogatni.

Next PC upgrade: 2022

deestroy
Aki segít, az rendes!!!! Aki nem az kevésbéé!!!<#szomoru1>

deestroy
FRANCBAAAA!!! segítsééég! Nem tudom sehogy elindítani... most annyi az egész hogy betallozom a patch- be az 1 es cd image fájlját, és az készít egy másikat, amit írjak ki és akkor mûködni fog??? És a serial sincs meg nekem. Adjátok meg! Segítsetek! Le kell huzkodni az adatkábeleket? Más program kell még a futtatásáhóz??? Segítséééééééééééééééééééééééééééééég!! Elõre is kössz!!

CarajoEsp
Valaki meg tudna szánni egy SaveGammel? Az lenne a jó, hogyha az elsõ találkozás a T-rexxel közelében lenne. PLíz szánjon meg valaki, mert tényleg vagy 2órám ment rá. Elõre is köszönöm.

Shep
Igen rájöttem, csak azt nem tudtam, hogy ahhoz hogy ezt lehessen csinálni a gyorsítással kell támadni, azóta már ott vagyok, hogy dobálják Kongot a népek meg lövöldözik tüzes nyillal

CarajoEsp
Valaki szánjon meg, mert én odáig mégegyszer el nem viszem😊

grebber
Nyomogatni kell a gombokat vadul azt szétfeszíti álkapcsát és eltöri a nyakát 😄

Next PC upgrade: 2022

CarajoEsp
Plz. valaki tudna nekem küldeni egy mentést, onnan, ahol újra látjuk a feketét(nemtom pontosan, mi a neve). Amikor a folyón kell átmenni és felülrõl hallani a T-Rex hangját. Elfelejtettem menteni és kiakadt a gép.😞

Shep
A T-Rexet hogyan lehet megölni Kongal, sokáig kell ütni, vagy vmi vmi trükk, ja amikor elkapom akkor mit kell nyomni, ahhoz hogy ne engedje el egybõl?

Shep
kösz, ezt nem is figyeltem.

eprex
tehát ki kell húzni a cd\dvd-t és kész..

ThugEdge
menj a menünél az extra tartalomba és ott ki fogja neked írni hogy állsz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

dardevil

Shep
Most nyomultam Kongal elõször akkor kb hány százaléknál tartok a gameban?

Shep
Hát kézzel, de ha nem megy rásegíthetsz harapófogóval is 😊, na de most komolyan ha másképp nem megy kérdd meg anyut, aput, tesót, feleséget vagy a szomszédot, biztos segítenek.

Rakd fel a DT4-et és az emulation rakd on-ra és huzd le akábelt
eprex
legyen szíves vki érthetõen elmagyarázni h mit kell csinálni h elinduljon mert kezd idegesíteni <#falbav>

Hogy kell lehúzni a meghajtókat?

Mit kell ilyenkor csinálni?

Valaki akinek elindult biztosan meg tudná válaszolni.....

eprex
ugyanezt írja nekem is ki de nem tom miért <#nemtudom>

Miután beírtam a cd-key-t utána ezt írja ki:Insert the Peter Jackson's King Kong disc 1 into another drive then press 'retry".Mit tegyek,és mondjátok pontosan el légyszi hogy mit kéne tennem,mert nem értem meg amúgy...

eprex
tudtok segíteni?

eprex
hát nekem daemon tools-szal sem mûködik azt írja ki h rakjam be egy másik meghajtóba

eprex
szal akkor DT4 és minden ok?

köszönöm.
akkor "pöcsöléses" lett ez is??
hmmm.

Kandurex
Nem, illetve mégis, ha használsz SFnightmare -t.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

megy DT4-el kábelek lehúzogatása nélkül, or nem?
mert akkor leállítom a letöltést inkább....

EZ 100% HOGY IGY VAN!!!!!
VÉÉÉÉGRE!!!!
persze a cd/dvd le kell húzni 😄DDDD

Aki nem tudja elindítani annak ott van a demon tool 4 azzal megy simán.

eprex
nem tudtok segíteni?? <#help>

eprex
nah én megcsináltam a #209-et de a lemez csekkolás után ezt írta ki : The Disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key. ilyenkor mi van?

Istencsászár
akkor vedd meg ha ennyire nemvagy képes..<#lama><#lama><#lama>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NeoMaN
szvsz ennyit nem ér egyetlen game sem....

Ó hogy az a (cenzúrázva) nem tom elindítani 130-ast akárhogy próbálom nem megy 😞
eprex
nekem ezzel a kóddal nem mûködik viszont a #209-el sem <#szomoru1>

dardevil
R6F5TTTR7BFAYFWC5RC9RTPFJ

Én így írtam be és elfogadta.

srácok én végg csináltam a 130-ast de nem jó a cd kulcs miat azt szeretném megkérdezni hogy tényleg cd-kulcs kell vagy valamit elrontottam?
eprex
bocsi de mi az az sf3?? és mountol be a játékba
?