1369
-
Csabi 1984 #489 sziasztok,kéne egy kis segítség!fent vagyok egy hegytetőn a konggal,és azt az ocsmány repülö szörnyeteget nem tudom megölni,mit kell csinálno???Please Help me :D -
Italiai #488 Ja az is. -
#487 LG meghajtód van? -
Italiai #486 Rash87!!!!
Te milyen telepítési kóddal indítattad el a játékot Létszi segíts mert már nagyon kivagyok.Már vagy 1 hónapja megvan de semmi mindig azt írja ki hogy rakja be az első CD.
Mi lehet a megoldás??????????????
Elöre is köszi. -
sd54321 #485 pontosítok...
a pc-s ver nem ps2 hanem xboxos átirat...
de a lényeg ua:)) -
sd54321 #484 trainerrről én sem tok...
van egy Game Cheater nevű 1000 éves progi
ITT!
Csak ki kell bontani és elindítani. Regisztrált...
bőveben:
Game Cheater
Az életenerguát nem tod vele buherálni (vagy csak nehezen) de pl. a lőszerek számát igen.
Röviden a használatáról:
1. klikk a progran gombra és válaszd ki a futó folyamatok közül a King Kongot
2. klikk a 1st search-ra és a bal oldali mezőben add meg az aktuális töltények számát, majd klikk a keresésre (idönként bead egy info ablakot angolul, ezt ki lehet kapcsolno ugy h teszel egy pipát a "disable all notes" elötti négyzetbe)
3. miután végignyalta a memoriát és közölte, hogy qrva sok találata volt így azokat most nem írja ki neked (hogy mennyi azt alul láthatod: Found...), csak menj vissza a game-ba (alt+tab)
4. löj 1-2-t majd alt-tab-bal vissza a GC-be
5. most nyomj a Continue gombra és írd be ujra az aktuális töltények számát
6. ismételd meg a 3-s, 4-s és 5-s pontban leírtakat mindaddig míg a bal old-i találati mezőben csak egy érték (memo-cím) marad
7. ha megvan nyomj rá 2szer és így bekerül a job old-i táblázatba
8. a táblázatban is nyomj 2-t az imént megjelent sorra és meglátod az adott találathoz tartozó beállítási lehetősségeket, itt 2 dolog érdekes: value - ez a töltények száma és lock - ezzel le tudod fagyasztani az értéket, vagyis nem fogy ki a lőszered :) - ha kész akkor klikk az OK-ra és alt-tab-bal nyomi vissza a game-ba
8. na most már darálhatod a rohadékokat ;)
Amugy ez a progi elég jól használható a legtöbb game esetében, de van amelyik aljas módon cserélgeti az aktuális municio vagy életerő értékeket több memoriacímen is... ezeket ezzel a progival nem lehet belőni. Oda már komolyabb cuccos, vagy programozási ismeretek kellenek :)
Még annyit, hogy a save gombbal el tod menteni az adott játékhoz tartozó összes találati értéket, így leközelebb nem kell keresgélni, hanem elég csak betölteni és már lehet is csítelni:))
Ennél egyszerübben nem tom már leírni...
Ha vkinek gondja van, akkor várja meg míg kidobnak hozzá egy trainert... -
#483 ps2 átirattól mitvársz?:D konzol powa -
Sliderx #482 Hát ha zokkal nem tudsz elbánni akkor elég nagy lehetsz. -
nyx #481 valaki plííz trainert tegyen fel, mert ezek a röpködő szarok felidegesítettek! -
nyx #480 végigolvastam a topicot, nem tudom ki mondta, de tényleg rohadtul el van találva a játék. A durva az, hogy mindenből ami benne van láttam(tunk) már jobbat, szebb ködöt(Q3, COD2)stb, szebben megrajzol fegyvert fps nézetben(akármelyik fps)jobb fizikát (HL2) , de itt a feeling az ami átjön,és megadja a játék hangulatát az extrák is jók, mundjuk még tök az elején vok, de teszik ez a múzeum szerű cucc.
az is egész jó ötlet, hogy alapból kikapcsolják a mindenféle hud-ot, hogy még jobban bele tudd élni magad, ne zavarjona az a sok bisz-b@sz.
Mondjuk érdekes hogy a szereplők keze alig van kidolgozva, a fejük viszünt egész kultúrált, neincs nagy gépigénye a játéknak na megyek vissz atolom még, azt írták cska 7-8 óra a gameplay:(( -
nyx #479 bazz úgy néz ki megoldódott, legalábbis az install része, kihagytam egy sor az nfo ból az 1. cd tki kell írni, a többi megy daemonnal.... -
Echo Control #478 Honnan lehet letölteni a játékot?
'linket pls -
#477 Én még most fogom csak feltelepíteni. -
nyx #476 tud a lentiekben valaki segíteni?, nem akar feltelepülni dem a progi a rarokkal nem volt semmi probléma, gond nélkül kicsomagoltam őket, de már az 1. cd kiakad install közben... próbáltam, daemonnal, alcohollal(legújabb verziókkal) apatchelt file-al, meg az eredetivel is mindig ez jön... -
nyx #475 http://www.kepfeltoltes.hu/051208/kong_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
nyx #474 hali, most olvasok vissza, de azrt megkérdezem így már járt vlaki, Daemon 4-le felmuntoltam, aztán még az 1 cd felénél kiírta azt, h FEATURE TRANSFER ERROR, maj bejött az UBISOFT os protection system ezzel a kérdéssel: would you like to remove Starforce protection drivers from your computer?
na mondom ilyen még nem volt, ja , azátn megköszönte és újraindult, azóta sem megy fel...
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Sliderx #473 "ÉN is itt akadtam el. Már egy szenvedek de nem jöttem rá, hogy éred el a nyitót! Te túljutottál azóta?"
Idézném:
"Végigtoltam!"
-
#472 LOL én alig használom a fegyvereket csak ha pl kell Sniper a távoli repülö köcsögökre ,de amugy csak dárdázom. -
#471 ÉN is itt akadtam el. Már egy szenvedek de nem jöttem rá, hogy éred el a nyitót! Te túljutottál azóta? -
Crazy Mate #470 Honnan szereztél cheatet/trainert ? -
neonlaci #469 valaki tudna segíreni? elakadtam a game eljén, miutn a jógyereket megmentttem, a repülö izéktöl, azután tqalálok 2 dínót ami egy trexet eszik. ott az ajtónyitókba kéne 2 fadarab. az egyik megvan a baloldali barlangba, azt is egy ilyen ajtónyitó oszlopbol szedem ki, de a másik hol van? valaki ha tud pls irjon, nagyon megköszönném
-
sd54321 #468 én napi 2-3 orát megyek vele... a 4. napja :)
ez azért nem rossz:)
már csak azért sem mert én szeretk minden megnézni, kiprobálni stb...
meg bevallom, közben kicsit csalok is a municioval;)
egy kis végtelen lőszer mindig jól jön:) persze a trex-t hiába pumpáltam 5 percen keresztül olommal, csak én süketültem meg benne:) -
sd54321 #467 én is kiírtam a patchelt iso-t egy philips 52x cd-re...
hát érdekes...
a gépemben van egy NEC dvdíró és egy Sony dvd lejátszó is..
ha a dvdíróba rakom akkor csak teker-teker de nem csinál semmit, nem indul el...
a lejátszóban viszont tükör simán elindul... nem kell se emu, se hack, megy rendesen, mint a gyáriról:)
kipróbáltam, hátha az a gond, hogy nem a lejátszóról telepítettem... de akkor is csak a lejátszóról indul el a game...
de igy is ok:) mert igy legalább le tom törölni az is-kat a winyorol:) minden free Mb kincs:)))) -
sd54321 #466 magátol el fog menni a rex...
nem lehet akármilyen fadarabot!
azt kell megleleni amiben keresztbe is bele van szúrva egy kisebb darab fa, csak azt tudja berakni az ajtónyitóba... -
Sliderx #465 Végigtoltam!
Kössz a 0 segítséget amit kaptam.
A játék kurva rövid de kurva jó! -
#464 Nem is rövid game vagy lehet hogy csak mindig keveset tolom vele?
Kerek 60%-nál járok. -
Gyusz #463 Mikor találkozunk az első T-rexel, visszatartom a dínót addig, amíg a társaim kinyitják a kaput. Utána berohannak egy vizes részre és ezután mit kell csinálni? Próbáltam megölni a dínót, de nem sikerült. Találtam egy fadarabot is, de azt meg nem tudom behelyezni az oszlopba. -
Harkat 89 #462 köszi :) a Daemon Tools meg van és tovább?
-
gesa #461 Keress rá a google-el. Legalább 20 találatod lesz, ahonnan le lehet tölteni.
Ne kelljen már mindent a szátokba rágni. -
Harkat 89 #460 Honan szedjem le ingyen a Daemon Tools 4-et?
-
Harkat 89 #459 Hello! Valaki leírja mindent mit lehet csinnálni hogy menjen? (azt a húzigálast meg ilyenek) KÖszöneöm szépem. -
#458 Ja de ez a kiirás nem mindenkinél müködik :( -
sd54321 #457 izé... akarom mondani...
ne kelljen :) -
sd54321 #456 oksa!
köszi!
akkor én is így teszek:)
megér nekem 400-500ft-t az, hogy kelljen a kábellel játszanom:)
(mégse 10-15ez ft... kb ennyi lehet a game a boltban) -
#455 Mi a happy endes vég?Leírnád? -
gesa #454 Én kiírtam a patch-elt ISO-t egy max. 4x-esen újraírható Maxell CD-re.
CD olvasóból működik, nem kell semmi trükk. -
sd54321 #453 rash, neked scsi vagy atapi meghajtóid vannak?
mikori a géped alapalapja? 1-2 vagy több(4-5) éves?
ugyanis:
(kis előzmény)
néhány angol forumban olvastam, hogy a közeljövőben szinte minden minőségi game továbbfejlesztett sf védelemmel fog kijönni...
az sf lényege, hogy a game nem csak szoftveresen, hanem hardweresen is kap egy védelmet, ami a jelenlegi "home" tecnikákkal szinte tuti védelmet nyújt a másolatok "ujra-felhasznlása" ellen
azt is olvasta, hogy a kizárlag scsi rendszereket használó gépekben (ott ahol szoftveresen is pl. le lehet választani a meghajtót) még remekül kijátszahtó ez a fajta védelem
a sf az un. hardwer vendor id-kel dolgozik (többek közt) ami nagyjából azt jelenti, hogy magasról letojja, hogy a win milyen meghajtókat lát, ill. kezel... sőt! magasról xarik a bios beállításokra is, hiszen az nem elég, ha fogod és letiltod az optikai meghajtóidat a biosból és a win nem tudja elérni őket
ettől még az sf fel tudja térképezni az áram alatt lévő és adatkébelle becsatlakozott meghajtókat, úgy hogy a saját rutinjaival közvetlenűl teremt kapcsolatot (az sf drivereken keresztül) a meghajtóval...
jelenleg 3 megoldás akad
1. szerencsés vagy és olyan (nem túl széles körben elterjedt) alaplappal és biosszal rendelkezel, hogy elég csupán egy-két progi az emu-hoz és az elrejtéshez (rush is ide tartozik... kíváncsi lenék a konfigodra rush:) )
2. a már jól bevált kábel lehuzogatás (ám mint olvastam, hamarosan ez is bibis lesz, mivel az sf tovább fogja bonyolítani a meghajtók felismerési pontosságát...)
3. az sf program-kod feltörése (erről nem sokat hallani de én már olvastam róla, hogy vannak létező projectek az sf 3.6 driverének feltörésére) a gond ez esetben az, hogy mire megszületik a törés, addigra itt a köv sf generáció...
szal akinek van vmi használható 5lete dobja be ide:)
én már vagy 60 nemzetözi/hazai forumot átnyaltam, de eddig semmi értelmeset nem találtam...
jah! mir-pjkkpt.rar fájl!
ez sem ér sokat, ugyanis ettől még az sf nincs kiiktatva! a 3 cd-s verzió mellé pakolt patch-elő is elkészíti ezt az iso-t. valaki kiprobálta már az infoban lévőket? vagyis kiirta már vki a patch-csel készített isot? működik?
-
Sliderx #452 Tudna valaki segíteni? -
#451 Nagyon érdekes. -
#450 1., Mound Deamon Tool 4.0
2., Teleptelepít
3.,Elindít
4.,Seriaslt beírod
és Play
Nekem ennyi volt,és nincs a gépen semmi más program: pl antiblaxx,sh4hide,nightmare,stb...
Nemtudom nálam miért müködik ilyen simán :|