King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nekem sehogy nem akar felmászni a falra.Egy kicsit felmegy,aztán lecsúszik.

Az oszlopot nincs idõm eltolni,mert Ann-t rögtön széttépik,másfele meg nem tudok menni.
HELP!!!!
Törölt felhasználó
Elakadtam!
Ott járok mikor Ann segítségül hívja Kongot!A dinót lenyomom,de Ann-t rögtön elviszik a denevérek.
Van egy ajtó,de oszlop zárja el az utat,és szinte alig van idõ,mert Ann-t rögtön megölik.Próbáltam keresni valamit amit hozzájuk tudok dobni,de semmit nem találtam.
Mit kell csinálni???
dardevil
Nem akarlak össze zavarni, de eze a módszer is bevált nálam. Próbáld meg , hátha...

1. Alcohol 120% --> Emulálás --> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa --> sf3 játék (King Kong) image bemountol alcoholba, feltelepit, indit, sf3drv feltelepül, reboot

2. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot

3. optikai meghajtok lehuzása

4. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult

5. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)

6. game elindit, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekrõl passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenõrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!

Ez töltsd le: Tools Pack

egypszichonauta
no kihúztam egy káebelt nem történt semmi utána kihúztam mégegyet és nem jött be semmi😊,mind1 majd jáccok a demóval😊amúgy nem lehet elkerülni ezt a húzogatást(mármint a kábelekét me az egy másik topic😊?amúgy kösz mindenkinek a segítségeket

Shep
Látod monstam, mert ném néztél körül rendesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dardevil
Megtaláltam ! Mehetek tovább. Egyedül jöttem rá, no de azért köszi a segítséget !

Shep
Nem is az a pálya volt te huligán, most azt is meg kellett csinálnom, na mindegy, egyébként miután ahoz a teremhez érsz ahol a jószágok cincálják egymást fent a magasban van egy tüzes edény azt kell lelökni és akkor let begyúlad a tûztartóváza, na onnan kell tüzet vinni a bozóthoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

deestroy
Az a kábel semmihez se kell még, nem baj ha nem lessz bedugva! majd bedugod ha nem játtszól! Csak a vinyórol ne húzd le :-)

egypszichonauta
azt a kábelt mihez kell még,nem baj ha nem lesz bedugva?

Shep
Próbáldd ki, meddig tart?

deestroy
ha felteszem a daemon tools 4 et, az alcohol 120% nem zavarja ugye? Attol még indul a Gém?

grebber
Az IDE az a hosszu szürke vékony.

Nem lesz no cd egy ideig tuti szarnak bele szerintem igy is megy nem fognak szenvedni crackel.

Next PC upgrade: 2022

egypszichonauta
kösz a segítséget,ha játszani akarok akkor mindig ki kell húzogatni vagy nagyon félreértem?az a probléma hogy nem tom melyik táp kábel vagy az ide kábel<#fejvakaras><#rolleyes><#confused><#nemtudom>

dardevil
12. The Canyon - 13. fejezetnél akadtam el.

deestroy
Kinyomhatnának már végre valami NO CD FIXED EXE- t Nincs kedvem ehhez a tórtúráhóz!! Pedig már nagyon nyomnám!! Demója nagyon bejött!!

Shep
Na hanyadik képkockánál van az a bozót amit fel kell gyújtani?

Shep
Na figyelj:
- felteszed a daeom tools 4-et
- feltepíted a játékot
- elindítod, kérni fogja hogy indítsd újra a gépet megteszed, egyúttal lehúzod a CD/DVD meghajtóidat az alaplapról, vagy a táp kábeljüket, vagy az IDE kábeleket, tök mindegy melyiket választod
- daemon toolsnál all emulation on-t benyomod és indítod a játékot, ja persze az 1-es CD-t bemountolod.

egypszichonauta
bocs de nem tom mit értesz ez alatt hogy húogassam le a cd/dvd romjaimat,lécci segííts

Shep
szerintem a "nincs"-et nem értik

grebber
Melyik szót nem értek a NINCS CRACK HOZZÁ szavakból?
Mert nincs.

Huzogasd le a cd/dvd romjaidat és Daemon Tools 4-be mountold ha nem megy akkor IJ.

egypszichonauta
köszi<#worship>,de azt írja hogy tegyem be a az elsõ lemezt(persze bennt van),kell hozzá crack?tudja vki honnan lehet letölteni?

Shep
Na jól van ecsém megszánlak felteszem megint, ha Greb ma már nem játszik, csak mondd hanyadik fejezet az, hogy ne kelljen már még azt is keresni.

grebber
Hány %nál van ez nézd meg és mondom kb mikor érek oda!
Ma már nem játszok többet mert álmos vagyok 😞

Shep
Nézz már körül rendesen, van valahol tûz, vagy le kell ütni, egyszerûen nem veszel észre vmit, pedig totál lineáris a game.

mucsácsó
itt:
R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
<#wink><#wink>
egypszichonauta
de kér cd keyt azt hol találom?

dardevil
Remélem mindjárt ideérsz #273 és megoldod a helyzetet, mert én még mindíg itt tartok.

grebber
LOL nem is akadtam el csak elnéztem egy átjárot ott tátongott 2 centire melettem😄

dardevil
Rakd fel a Deamon Tools 4-et és az emulation-t rakd on-ra, majd húzd le az összes optikai meghajtódról a kábelt.

egypszichonauta
vki plíz adjon egy cd keyt! vagy hogy kell elindítani?crack kell hozzá?köszi elõre

Törölt felhasználó
Hiába próbálok a falra mászni,mindig lecsúszik.
Törölt felhasználó
Igen azt tudom.De nincs rá idõ.Kb 10 másopdperc a denevérek megölik a csajt.
Shep
Az ajtót elzárja egy oszlop, az kell ellökni, jobb-bal egérgombokat kell felváltva gyorsan nyomkodni és akkor ellöki.

Törölt felhasználó
Igen,Kongot irányítom.OIlyan 65%-nál járhatok.Akkor ahol a dinóval verekszem ott kell felmászni?
na nem dumálok megpróbálom!
dardevil
Konkrétan nem emlékszem, mert én csak menekültem,futottam. Képet tudnál linkelni, hátha úgy beugrik.

grebber
Nincs és ne kiabálj Caps Lock off!

CSÁSZTOK!
.NA AZT KÉRDEM ,HOGY VAN E OLYAN CRACKA AMIT HA A DEMÓ KÖVTÁRÁBA BEMÁSOLUNK AKKOR TELJES JÁTÉK LESZ????
HA VAN ÉS MEGVAN VALAKINEK AKKOR KÜLDJÉTEK EL IDE:[email protected]

KÖSSSSSSSSSSSSZE

c115

a kongal tök király eldobálni a velcikat.

c115

grebber
#277-be nem tudnál segíteni?

dardevil
Ekkor már Kong-ot írányítod ? Ha igen gyorsan menj utána falakon mászva, ágakon ugrálva. Amikor felérsz 1 szikla tetejére, akkor Ann átszalad azon a bizonyos kapu alatt amit 1 nagy szikla zár le. Utána ölj meg minden denevért - koncentrálj a fõ denevérre, ha ez megvan lögd arrébb a sziklát és mehetsz tovább.

Törölt felhasználó
Hali!

Elakadtam!
Ott járok mikor Ann segítségül hívja Kongot!A dinót lenyomom,de Ann-t rögtön elviszik a denevérek.
Van egy ajtó,de oszlop zárja el az utat,és szinte alig van idõ,mert Ann-t rögtön megölik.Próbáltam keresni valamit amit hozzájuk tudok dobni,de semmit nem találtam.
Mit kell csinálni???
dardevil
Visszamentem ameddig csak lehet, de nem láttam tüzet - amiben szokott égni a tûz olyat láttam, de nem akar fellobbani egyik sem.

grebber
Na elkadtam máris az elején amikor Kong jön a csajért elviszi, jön a kamerás csákó kiszabadít engem utánnuk megyünk de van egy szakadék nem tudok rajta átjutni és nem találok semmi lehetséges megoldást 😞
Valaki tudna segíteni?

Solid Snake
Ok,akkor passz. Picit visszamenve a pályán, ott sincs? /csak tipp./
dardevil
nem találok sehol

Solid Snake
Szerezz tüzet, gyujtsd meg a gizgazt 😊
dardevil
Itt megakadtam, help me !
A kaput nem tom kinyitni, a hiányzó kar bent van a bozótba, de nem érem el.
- Elõre is Köszi ! -

mucsácsó
ááá, szegény kong, úúgy sajnálom én is<#sir><#sir><#sir>
nagyon tetszettek a bunyós részek, mintha télleg filmet irányítanál, meg az a városos pusztítás sem rossz, de sajnálom hogy elpusztul szegény, õ nem akart télleg rosszat...<#sir>
Shep
sp1 nélkül is megy dt4-el

mucsácsó
köszi shep a mentést! 😊