1369
-
#529 Inkább olyan 65% pontosan.De ez az a rész tuti mert más ilyen leesős nincs legalábbis eddig nem volt.Majd probálkozok kösz. -
Crazy Mate #528 Ha vki. tudja a cd-key-t,akkor írja ide a fórumba. -
Crazy Mate #527 Egyébként a cd-key-t kéri de nekem nem fogadja el..... -
Crazy Mate #526 Nekem is ez a bajom,de nekem az eredeti is megvan,a tesómnak kell...... -
#525 Már kiírtam CD-re a játékot, de van 1 nagy gond. Sokáig tölt az a checking disc vagy micsoda, és amikor a végére ér akkor kiírja ezt:
Mit tegyek? -
neonlaci #524 ez cirka 40-50%környékén van a gaménak... -
neonlaci #523 persze ha jó részre gondolok...
-
neonlaci #522 ott annyi a titka, h. mikor oda leesel, avgy mászol, elszalad a csaj, a t-rex a csajra koncentrál, gyorsan menjetek át rampage modba, görgesd lefele a görgöt, mikor elbarnul a kép és kingonk bepörög, gyorsan levered a t rexet, jó eséllyel még rampage modba leszel mikor elviszi a szárnyas dög a csajt, akkor eldobod a követ töröd az ajtót és rohansz szóközt nyomvatartva. be kell ygakorolni itt a köszikla eltölását. me télleg enm sok idö van itt. enkem igy sikerült. -
#521 Hát ezt kérdem már 2 napja de senki nem válaszolt.
Leestem a T-Rexel a mélybe lezutam erre elviszik a csajt de megölik mire kinyitnám az ajtót :( -
Csabi 1984 #520 Valaki Help!ahol van egy Trex és elviszik a nőt a denevérek,mit kell csinálni?Mert mire kinyitom az ajtót a nő meghal :( -
#519 Ne hagyd ott :D -
morph2004 #518 hi
vki help!!!
már ott elakadtam hogy otthagyom a kamerás faszit és meghal
ez még rohadtul az elején van
pleeeeeeeeeeeeeease -
neonlaci #517 hy all! valakinem tudna segíteni? a néger miután kihal utána a repülöre hogy kell felszállni? avgy fel kell egyáltalán? avgy ott mit? valaki pls irjon -
sd54321 #516 ezt írtad:
"Hali!Valaki tud segíteni?Tegnap játszottam ezzel a játékkal ma meg el sem akart indulni a gépem.Nagy nehezen beüzemeltem erre fogadott egy hibaüzenet: Initialization Error. This program requires at least windows 2000 with SPDT 1.21 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Saját magától leszedte a 4.0-ás Daemont és minden indításnál ez az üzenet fogad. Tudja valaki mit lehet csinálni? Lehet hogy az Sfnightmare ba**ta szét?"
------------------
a véleményem:
nem...
a játék felnyomta a sf drivert, ez pedig kiakasztotta a windozodat
Win2000-t használsz???? mert ha igen akkor számolj azza, hogy ujra kell pakolnod a win-t, bár ez megeshet a winxp-vel is...
A Daemont nem leszedte hanem letiltotta... sztem... mármint a win! (mivel win2000nél sp3, winxp-nél sp2 kell a starforce driver miatt)
egy biztos!
nem muszáj kiírni az iso-t cd-re. sőőőt, sztem tök fölösleges azért az egy-két napért (hétért?)
a lényeg, hogy miután felnyomtad a daemonnnal, be kell csatolni a patch-cselt iso-t majd kikapcsolni a pc-t és le kell huzni az összes cd/dvd meghajtó kábelét...
így mikor ujra bekapcs akkor a winben már csak EGY db cd drive lesz: a Daemon virtuális meghajtója, amiben az iménti patch-cselt iso van
CSAK MOST SZABAD ELINDÍTANIA A GAME-T!
az felrakja a starforce drivert és közli, hogy ujra kell indítani a gépet...
ujraindítás után még nyomj rá a daemon ikonjára és kapcsold be az összes védelmet (all protect on)
most már mehet a game...
ezzel a módszerrel eddig mindenkinek elindult!
akinek nem indulna el az elb***ta a sorrendet, vagy rossz másolata van a game-bol!
lásd fent:
http://aftershock.ultraweb.hu/index.html -
zsotesz #515 Csinálj megint képfile-t belőle, aztán gép kikapcs, kábeleket lehúzod, és play the game. -
Harkat 89 #514 De CD-ről hogy mountoljam ha ki kel iktatni a meghajtókat? -
Csabi 1984 #513 Sziasztzok segítsetek!megölöm a Trexet és elrabolják a nőt,mire kinyitom a kaput a denevér felzabálja!! hogyan csináljam gyorsan? -
#512 nekem is 752, de attól még ki tudod írni cd-re. A képfájl mindíg nagyobb mint az eredeti méret -
#511 valaki segítsen PLZ! #508 -
#510 Ne! Asszem CD-ről kell mountolni..! -
Harkat 89 #509 ISO-t másoljam gépre majd mountoljam? -
#508 Valaki megmondaná, hogy mekkora pontosan az ISO-ja?? Mert nekem a BIN+CUE fájl együtt az 752 MB és nemtom kiírni CD-re! :( -
#507 Hát ha ki van irva akkor baszhatod hacsak nem isoba van.ISO-t kell bemountolni. -
Harkat 89 #506 Már rájöten , de azé köszi. Csak sajna így se megy.
Mit mountoljak be ha Cd-én van meg? pls
-
#505 R6F5TTTR7BFAYFWC5RC9RTPFJ
Így. Nem kellenek kötőjelek! -
Harkat 89 #504 Mi az hogy jelek nélkül írjam be a CD-KEY-t ? -
#503 Na sikeresen elakadtam :( 65%-nál vagyok amikor a csaj hivja kongot leesnek egy T-Rexel magasból lent rongyá verem a T-Rexet de a repülö gecik elviszik a csajt és mire az ott lévő ajtóból eldobom a követ addigra halott a csaj :(
Mit csinálok rosszul?
-
Csabi 1984 #502 Na ismét én vagyok,két T-rexel verekszek,de letmadnak rendesen :D Nagyon nehéz a játék! -
Csabi 1984 #501 Na túl mentem azon a bizonyios nehézségen,de eljutottam oda ahol rákok jönnek és a bozotnál látom a másik tekerő tüskét,de tüzet nem találok amivel elégethetném a gazt!Tudtok tippet adni? -
#500 Valaki segítsen PLZ!! Indító lemezként kell kiírni a játékot, vagy csak simán, és CD-ről kell majd bemountolni???
Előre is köszi! -
KaOz #499 Hali!Valaki tud segíteni?Tegnap játszottam ezzel a játékkal ma meg el sem akart indulni a gépem.Nagy nehezen beüzemeltem erre fogadott egy hibaüzenet: Initialization Error. This program requires at least windows 2000 with SPDT 1.21 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Saját magától leszedte a 4.0-ás Daemont és minden indításnál ez az üzenet fogad. Tudja valaki mit lehet csinálni? Lehet hogy az Sfnightmare ba**ta szét? -
Echo Control #498 © Rash87:
Te is értelmes gyerek lehetsz at biztos.
Még számolni sem tudsz ugyanis én "csak" 15 ?
írtam és nem ezret. -
#497 Indító lemezként írjam ki a patchelt ISO-t ? -
Csabi 1984 #496 Szia kéne mlg egy segítség!eljutottam oda ahol az egyik oldalról löni kell a kigyókat,hogy meg mentsem az ottaniakat,mikor lemegyek mondja Help Me!mire leérek a hapsi halott :( mit kell ott tennem? -
#495 Hogyha olyan értelmes,hogy beírja honnan lehet letötleni a King Kong-ot,ezer kérdőjellel a végén, gondolod hogy a torrentet használni tudja? -
#494 Torrent itt van pár link. -
Echo Control #493 Honan lehet letölteni a kingkongot??????????????? -
Harkat 89 #492 Vagy mi?:) -
Harkat 89 #491 Ha CD-én van meg a kinkong akor mit rakjam fel aról és utána másoljak át valamit, majd azt moutolom / vagy ne rakjak fel és úgy másolja kát valamit?
Vagy mit moutoljak? -
#490 Első teendő visszaolvasol.Második figyelmesen elolvasod mit ir ki a gép.
Amugy meg én ugy nyirtam ki hogy jöttek a kicsi csirák lezuztam őket majd elkezdtem kongal ütögetni a mellem és repült felém a nagy pöcsfej akkor bravurossan megütöttem.Párszor lecsapod majd földharbca kinyirod.
Rá kell érezni.