King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oszlopot nincs idõm eltolni,mert Ann-t rögtön széttépik,másfele meg nem tudok menni.
HELP!!!!
Ott járok mikor Ann segítségül hívja Kongot!A dinót lenyomom,de Ann-t rögtön elviszik a denevérek.
Van egy ajtó,de oszlop zárja el az utat,és szinte alig van idõ,mert Ann-t rögtön megölik.Próbáltam keresni valamit amit hozzájuk tudok dobni,de semmit nem találtam.
Mit kell csinálni???
1. Alcohol 120% --> Emulálás --> RMPS (Recordable Media Physical Signature) emulálás-hoz pipa --> sf3 játék (King Kong) image bemountol alcoholba, feltelepit, indit, sf3drv feltelepül, reboot
2. sfcure01 kicsomagol, setup.bat lefuttat, reboot
3. optikai meghajtok lehuzása
4. sfcure01 könyvtárában start.bat, a dos abalkban látni kell, hogy a szerviz sikeresen elindult
5. Fentiek megvannak, SFNightmare 1.12 indit, DISABLE NODE (!!!)
6. game elindit, vár a lemez csekkolásra, ha mákod van, megy. nforce2n sokaknak ment, nforce3-4 kétséges, intelekrõl passz, régebbi VIA-k ok, ujabbak nemannyira ... próba... a lemezellenõrzés 5 perc is lehet! néha megmegfagy a gép, de nyugi, ez csak 5 perc ... !!!
Ez töltsd le: Tools Pack
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem lesz no cd egy ideig tuti szarnak bele szerintem igy is megy nem fognak szenvedni crackel.
Next PC upgrade: 2022
- felteszed a daeom tools 4-et
- feltepíted a játékot
- elindítod, kérni fogja hogy indítsd újra a gépet megteszed, egyúttal lehúzod a CD/DVD meghajtóidat az alaplapról, vagy a táp kábeljüket, vagy az IDE kábeleket, tök mindegy melyiket választod
- daemon toolsnál all emulation on-t benyomod és indítod a játékot, ja persze az 1-es CD-t bemountolod.
Mert nincs.
Huzogasd le a cd/dvd romjaidat és Daemon Tools 4-be mountold ha nem megy akkor IJ.
Ma már nem játszok többet mert álmos vagyok 😞
na nem dumálok megpróbálom!
.NA AZT KÉRDEM ,HOGY VAN E OLYAN CRACKA AMIT HA A DEMÓ KÖVTÁRÁBA BEMÁSOLUNK AKKOR TELJES JÁTÉK LESZ????
HA VAN ÉS MEGVAN VALAKINEK AKKOR KÜLDJÉTEK EL IDE:[email protected]
KÖSSSSSSSSSSSSZE
c115
c115
Elakadtam!
Ott járok mikor Ann segítségül hívja Kongot!A dinót lenyomom,de Ann-t rögtön elviszik a denevérek.
Van egy ajtó,de oszlop zárja el az utat,és szinte alig van idõ,mert Ann-t rögtön megölik.Próbáltam keresni valamit amit hozzájuk tudok dobni,de semmit nem találtam.
Mit kell csinálni???
Valaki tudna segíteni?
nagyon tetszettek a bunyós részek, mintha télleg filmet irányítanál, meg az a városos pusztítás sem rossz, de sajnálom hogy elpusztul szegény, õ nem akart télleg rosszat...<#sir>#sir>