1369
-
#569 ja amuigy nagyon állat a game!:D
20%nál járok,de nagyon leköt -
#568 bazmeg nemigaz hogy egyesek arra is lusták,hogy kihuzzák azt a kibaszott 2zsinórt a cd ovlasó hátuljábol...hihetetlen -
Barty007 #567 akkor valami megoldás hogy nekeljen lehuzni a cdromokat? -
#566 Jaj a régi szép idők, amikor még nem kellett sazrakodni egy játék elindításával, hanem simán meg lehetett crackelni és már ment is! -
#565 Nincs. -
#564 :DDD -
Barty007 #563 nincs véletlen valahol crack hozzá ? -
#562 Ja mugy ez a rész ahol most vagyok nagyon érdekes még mindig ugyanott szopok.
Baszik átváltani dühös modba, baszik felemelni az a kurva követ. -
#561 Nem mert nem is probáltam, minek irogassak feleslegesen ha megy máshogy is. -
#560 Neked elindult úgy? -
#559 De ha kiirod a Patchtoolos verziót. -
mega55 #558 Nem lehet kábellehúzás nélkül elindítani a játékot? -
#557 hát ez szar! -
#556 Na leforditottam valami Fury modot ir , a többi ugyanaz hogy emeljem fel a követ azt go a repülö szarok után. -
#555 Szerintem nem segit mert ha bug akkor pff.
Meg amugy is mit irna nyirjam ki a T-rexek azt mentsem meg a csajt tenném én ha eltenné az utból a torlaszt de képtlen felemelni a gecije. -
sd54321 #554 nem tom, h segít-e:
http://m1007.gamecopyworld.com/games/pc_king_kong.shtml
itt van egy angol nyelvű végigjátszás...
elég nagy darab, de tartalmas -
sd54321 #553 ugorj ide ha már lusta vagy keresgélni...
-
#552 cd -
zsotesz #551 Ti cd-s vagy dvd-s verzióval játsszotok? -
#550 Valaki tudna akkor metést küldeni?? a rész után amikor leesünk a mélybe king kong ként a T-Rexel mert mindig megölik a repülö gecik a csajt valami bug lehet nem tudja eldobni a követ az ajtóból Kong :( -
#549 ahha, már látom, de nekem nem sikerült elindítani sfcureval sem!! mindig azt dobta, hogy tegyem egy másik meghajtóba!!!! -
#548 EMBEREK!!
el lehet indítani fizikális lehúzogatás nélkül? avagy sem?? -
Vajda Gergely #547 kösz
-
#546 Lazán nekem ratyi 9600 litepro van és viszi, ram meg nekem 512!
-
#545 simán -
Vajda Gergely #544 Hello!
Szerintetek Ati Radeon 9600XT videókarival menni fog a King Kong?
És 768 Mb RAM-mal?
Thx -
#543 Valaki tudna mentést küldeni a lezuhanos T-Rexes rész után egyből mert lehetetlen átvinni.
Az a fostalicska köcsög gorilla nem képes felemelni a kibaszott követ. -
sd54321 #542 ha csek eoptikai = ha csak egy optikai -
sd54321 #541 olvasd el a #467 -t!
ha csek eoptikai drive-od van akkor az iso-t csatold be és arröl telepítsd, aztán iso patch+kép felírás alcohollal (az infoban megadott opciok be ill. kikapcsolásával!!!), aztán alchol/daemon kiakpcs, gép ujraindít, kiírt lemezt berak és játszik
ha ezzel sem megy akkor irány a bolt és vedd meg az eredetit... vagy... probálkozva tanul az ember: egy vérbeli PC-s nem adja fel, addiog kutat a megoldás után amig meg nem oldja magátol (vagy össze nem esik az álmatlanságtól ;) )
hajrá!
-
#540 Akkor nem játszol vele ha nem akarod lehuzni anélkül nem megy. -
#539 Valaki nemtud tippet adni a #536-hoz?? -
#538 Serialra gondolsz ? ha igen tessék : R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ -
Italiai #537 Hellósztok!!
Lécci valaki küldjön már egy kódot.
Előre is köszi. -
#536 Megáll az eszem ! Megpatcheltem a játékot...kiírtam a patchelt ISO-t egy olyan CD-re amit a patcheléskor bejelöltem...erre amikor készen van a CD akkor ugyanazt írja ki, mint ami a #525-ös hozzászólásomban van!! A meghajtóimat nem akarom semmilyen játékért lehúzni, mert mindennap használom ! Van még tippetek? :( -
#535 Ha kiirod isoba CD-re akkor nem fog menni ugyanis le kell tiltani a meghajtókat :D -
sd54321 #534 nem akarok senkít megbántani, de aki nincs tisztában olyan dolgokkal, hogy képfájl helyes módon történő felírása, vagy az iso patch-elése az inkább válassza az egyszerűbb, bár kicsit babrálósabb verziót:
csatolja be a képfájlt az alcoholba vagya daemonba és huzza le a pc-ben lévő cd/dvd meghajtók kábelelit
higgyétek el így mindenki jobban jár!
akinek gondja van az is, meg akinel simán elindul az is:) -
#533 A Bin és a Cue fájlt kell kiírnom, és CD-ről bemountolnom? -
KaOz #532 Sikerült megoldanom a problémát. Köszi a segítséget! -
#531 Szarul lett kiirva ennyire egyszerű. -
#530 Valaki leírná, hogí itt mi a baja? Köszi!