King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellósztok valaki segítsenmár elindítani a játék mert mikor elinditom kér az 1CD-t.Ti hogy indítottátok el???
Kandurex
akkor vedd le, helyette alcohol, ahogy a faq -ban

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

az van fenn, ezért sem értem..

Kandurex
próbálkozz daemon 4 -el

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nekem faq-szerinti eljárásnál non-stop reseteli a gépet...ez mitõl van?
beállítások megvannak, olvasó lehúzva, key beadva....😞

köszönöm.
reméltem, hogy nem egy bonyolult kérdés.

Shep
Igen, arra is ez vonatkozik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

#358-ra valaki?
köszönöm.

Miaz hogy nem gyenge? Milyen?

steam, origin: ACE_hun

Nah, minden USB-s cuccot kihúztam, ami zavarna, de még mindig szar, mi a picsa van vele?

Vazzeg, nekem az elején, amikor a csónakban vagyunk, folyamatosan forog a kurzor, ez mi miatt van? Hja, most kapcsolok lehet megint az USB-s telóm zavar be, mindjárt kipróbálom...

konkretizáljunk plíz, ami a faq-ban le van írva, az vonatkozik az ITWINS-verzióra is?
tehát beállítások, miegymás alkalmazható erre a verzióra?
köszönöm.

Deestroy! Hogy sikerült elindítani? Nekem kéri mindig a jó cd-t! Köszi a segítséget.
deestroy
Na végre sikerült elindítani, este, már a felénél járok....néha beszaggat mint az atom..valami bug lehet?? Ti is tapasztaltatok már ilysféle dolgot??? Pedig nem gyenge a gépem..

Törölt felhasználó
Végül is tudom onnan játszani ahol elakadtam,nem?
Shep
100% osom van ha érdekel

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Hogy lehet elohozni azt az Endinget hogy nem hal meg kong?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Törölt felhasználó
Nem tud valaki menzést adni 64%-nál?
Shep
De bizony kell, szerintem jobb ha megszokod, vagy egyszerûen ne akarj SF-os gaméval játszani, ja vagy vedd meg eredetiben.

Sephi
Kurva nagy gama 😄 Eskuszom nem is tudom idejet mikor jacottam utojara ekkora hangulattal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csuhai G
Remélem ezzel a verzióval nem kell kábeleket ráncigálni...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Új realase nforceon...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Shep
Az épület sarkánál lehet felmászni, egybõl ott van ahol az irányítást megkapod, nem kell visszamenni sehova

Sephi
Gyerekek meg vagyok orulve. Ott vagyok az empire state buildinge labanal a csajal a hataom elottem ket tank hatul ket tank es mondja hogy fel kell maszni de nem tudom hol...

Mit kell ott megmaszni es hol?

Törölt felhasználó
Ezt a pályát nem tudo megcsinálni!Feladom!
deestroy
Elindítom a játékot újraindítás után, cdromok le vannak húzva, de mikor a lemezt ellenörzi, megáll a progi...nem válaszol! Daemon 4 kell hozzá mindenképp? azért fagy ki???
vagy mi a pi***ért????

grebber
Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Spike TV Videójáték-díjátadás, ezúttal Los Angelesben:

A legjobb, filmrõl mintázott játék: Peter Jackson's King Kong (Ubisoft)

A legjobb teljesítmény: Charlize Theron az Aeon Fluxban (Majesco Entertainment ) + Jack Black a Peter Jackson's King Kongban (Ubisoft)

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

grebber
Látom itt is jól dolgozo mederátor/házigazda van törlik a hszokat gyorsan 😄

Csáztok!Lehúztam a meghajtókat (nem látszanak a sajátgépben)de én az sfcure01-gyel csináltam nem huztam le semmilyen kábelt a táprol és csak simán bemountoltam daemond tools 4-be.Azt mondták daemond tools 4-gyel elég ennyit
csinálni mégse indul.Mit csesztem el?
sopi
én a sziklalökdösés, T-rex álkapocskitörés ,gerinceltörés, amikor a nyakamat elakarja harapni akkor is csak SSZÉP nyugodtan tekerem lefele a görgöt olyan egyenletesen kb közepes gyorsasággal és olyan szépen megcsinálja hogy öröm nézni. 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

ugyanúgy akarom indítani wint awold racing de nem megy
grebber
Na szép elöször vagyok kongal csajt mentem de azt a repekedü szart nem tudom kinyirni mindig megöl.Ja és egy sziklát kéne odéblöknöm az utból.
Valami ötlet ami hatásos ellene?

sopi
Valaki segitsen elakadtam ott ahol a repülöre kellene felszálni. (azután van amikro a néger koma meghal és KONGal nagynehezen szétzuztam 3 T-REX-et. Mit kellene csinálni? Felszálni a gépre? De hogy? valaki help me! 😞

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

csak mountoltam
deestroy
Csõ! Hiába húzom le a meghajtókat, mikor újraindítom a gépet, és a meghajtót ellenörzi a progi, negyedénél kifagy, és nem válaszol....mi a f*** van???

ThugEdge
hát ez egy isten volt!!!!
ubi rulllla

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

drop
te pathelted a cd1et vagy csak bemoltotad és ment is

drop
köszi

nah kiprobáltam nemkell hozzá sp2 és a #303 hozzászolásban leirtakkal gond nélkül fut<#kacsint>
drop
ja ez engem is érdekelne sp1 vagy sp2 kell neki

hy olyan XP-n is elindul amin nincs sp2 telepítve?
Törölt felhasználó
Kiütöm az ajtót,de Ann ugyanúgy meghal!
ThugEdge
az extrába qrva jók a kiállítások,véleményem szerint eddigi legjobb filmadaptáció

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

nekem nem indul el hogxy kell indítani?!?
dardevil
Nem ölöd meg ANN-t, üsd szét a fa tákolmányt és mennyj tovább.

Törölt felhasználó
És akkor ha ellököm a sziklát akkor nem ölik meg a csajt?Mert utána ott van még egy ajtó is amit be kell zúzni.
Shep
Ha nincs ott semmi hozzájukvágni való, akkor csak az ellökés van, ha jól emlékszem elõször nekem se sikerült, de másodjára simán ment, egyébként jó ha megtanulod hogy kell gyorsan ellökni, mert késõbb lesz még pár ilyen rész.

Shep
a szikla ellökése kb 5mp, mondom nyomkodod gyorsan a jobb és a bal egérgombot ennyi

Törölt felhasználó
Hm...
Hogy lehet marha gyorsan ellökni a sziklát?
próbáltam találni valamit amit hozzájuk tudok vágni,de egy döglött dinón kívûl semmi sincs.
Te hogy jutottál itt tovább?
Shep
Nem tudok mit mondani, vagy hozzájuk kell vágni vmit, vagy marha gyorsan ellökni a sziklát, ennyi próbálkozz majd sikerül.