King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amikor jövünk visszafelé a kamerással, egy füves területen raptorok jönnek elõ, de vagy 4-5
nincs nálam más csak egy lándzsa
egyet még csak-csak kinyírok de aztán jön a többi
ráadásul nem is én nyuvvadok ki hamarább hanem a kamerás manus
mi a túrót lehet itt csinálni?
jut eszembe!
odafele menet is összefutottam velük, de akkor csak simán elfutottam elõlük...
most viszont nincs értelme futni, merta a kamerás is velem van...
korábbi állást kellene vhogy visszatölteni?
HELP! 😊
Next PC upgrade: 2022
még a legelején tartok , ott hogy egy barlangba kellene bemenni de az utat a pókok elállják!! tüzes fákjával csak 1 métert tudok menni a barlangban , mert hirtelen elég a fákja ( víztõl ) ! hogyan tudom elüldözni a pókokat és átjutni a barlangon!!! plz valaki aki már átvitte segítsen!
ALien
az legyen szíves küldje el a king kong.sav fájlt a king kong könyvtárából a [email protected]. Ugyanis az én profilom törlõdött és nem szeretném elõrõl elkezdeni a játékot!!!
LÉGYSZÍVES AKI TUD SEGÍTSEN
Uóljára írok de: Kérem szépen azt, aki már eljutott a repülõs részig a játékban, küldje el nekem a mentését, mert véletlenül töröltem az enyámet és nem szeretném elõrõl kezdeni a játékot.
Aki tudja az ide küldje pls: [email protected]
Att18: neked meg a serial: R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
Adok neked amennyit csak akarsz, ha küldesz olyan mentést ami már a repcsis résznél van.
Aki már eljutott a repcsis részig. mentést küldje el nekem [email protected]
[email protected]
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Tudom nem ide tartozik, de én hétvégén csináltam meg ezt a kapcsolót, külön kapcsolón van a dvdr és a sima olvasó alkatrészek a következõk:
2 db kétkörös kapcsoló
1 db táp elosztó ez a kettõ össz:1500Ft
Véletlenül letöröltem a profilomat
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tudna valaki 1 mentést küldeni? [email protected]
LÉÉÉCCCIIII
kell vmit csinálni hogy elrepüljenek?
szerintem
Persze ha sikerül vmit találnom beírom ide, de semmit nem tudok. Külföldi oldalakon sem találtam semmit. Szal keep tryin'.
a dvd elektronikája nincs ellátva túlfeszültség védelemmel!
az, hogy eddig simán ment nem jelenti azt, hogy ezután se lehet semmi bibi.
és nem is biztos, hogy rögvest észreveszed ha kimegy benne vmi...
ez csak egy jótanács egy gyakorlott emebertõl... nem pedig kötekedés és egyebek...
ha te ugy gondolod veszelyes, akkor termeszetesen vannak mas modszerek is.
egy szoval se mondtam,hogy ezt veszelytelen megcsinalni.azt tudom hogy en ma vagy 20x lehuztam es semmi gond nem volt.de azt is biztosra veszem ha naponta soxor ki-be kapcsolod a gepet akkor is elobb utobb beszarik valami.semmi se tart orokke. vegul is semmi mast nem csinalsz ecceruen meszakitod a meghajto aram ellatasat ettol nem hinnem hogy baja lenne.de az mas kerdes,hogy estleg az oprenszernek vagy a gepnek ez nem teszik valamiert pl:megbolondul a winfos. mas konfigoknal estleg lefagy a win.
abban az estben ha valakinek valami hiba jon elo akkor marad a regi modszer.
az meg nem erdekel ha mondjuk tonkremegy esetleg a meghajtom.akkor beszoptam. max veszek masikat ugyis akarok majd egy ketretegu irot.inkabb majd akkor ha olcso lessz a lemez hozza.
ThugEdge attol,hogy a tapkabeled 10-30cm-el hosszabb lessz nem fog semmi feszultseg problema tortenni.de ha ennel hosszabb az se gond.probalj neki minnel kozelebbi helyet talani.
a lenyeg,hogy a kapcsolo minimum ket aramkoros legyen mert ket feszultseget kell
egymastol fuggetlenul kapcsolni.(piros,sarga) nekem a dvd irom es a cd irom az ide channel 2 van.dvd iro master,cd slave.es egy tapkabelen vannak amin semmi mas nincs. a vinyok kulon ide vezerlon vannak.
"a gepet se kell kikapcsolni menet kozbe siman lelehet huzni a tapot"
egy párszor biztosan,csak lehet egyszer majd cd/dvd meghajto is ritka vendég lesz annál,aki ezt a sportot sokáig üzi....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hogy a rákba kell megölni azt a repkedõ nagy denevért KONGgal? Egyáltalán meg kell ölni? (Elõször vagyok KONGgal). Vagy csak távoltartani?
vigyázni kell,hogy milyen hosszú toldást csinálsz mert ezeknél a kütyüknél már kissebb feszültség esés is gondot okozhat,ugye minnél hosszabb egy vezeték annál nagyobb a feszültség esés a végén,de ez csak egy alap elmélet,ha jutottál vmire plz oszd meg itt a nagyérdemûvel,kép még jobb lenne
sokat kinlodtam ma starforceos gamekkal volt nehany ami el is indult egy kis noszogatasra,de pl:a cold war,king kong 😄 meg meg par game sokat szivatott.
remelem ez a modszer bevalik masnak is.
mellesleg kurva gyorsan meglehet csinalni.
huzd ki a kormányt/joy-t ha van/rakd ujra fel/tipp/
igaz én ezt is megcsináltam,de akkor is ugyanaz volt,ugyhogy töröltem...
Az mitõl van, hogy játék közben folyamatosan forog körbe a kép? Vakaki segítsen ha tud mert így egyáltalán nem tudok játszani a játékkal.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
1cd/eredeti képfile formában/ gépre másol/ha már dvd/cd-re van irva/
daemon4:mount:cd1 a /felmásoltat/
mount:cd2/cd3/ezt lehet a cd/dvd-röl is/
amikor vége az installnak az 1cd legyen bemountolva a daemon-ba
gépet kikapcsol
cd/dvd kábel lehuz
gép indit:jáccik!!!!
nemtom mi ebbe a bonyolult?
Gép kikapcsol,kábel a dvd iróról lehúz.
Indítás és ennyi!!!
Most 82%-nál vagyok.Kár hogy lassan vége😞