King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudna segíreni? elakadtam a game eljén, miutn a jógyereket megmentttem, a repülö izéktöl, azután tqalálok 2 dínót ami egy trexet eszik. ott az ajtónyitókba kéne 2 fadarab. az egyik megvan a baloldali barlangba, azt is egy ilyen ajtónyitó oszlopbol szedem ki, de a másik hol van? valaki ha tud pls irjon, nagyon megköszönném
én napi 2-3 orát megyek vele... a 4. napja 😊
ez azért nem rossz😊
már csak azért sem mert én szeretk minden megnézni, kiprobálni stb...
meg bevallom, közben kicsit csalok is a municioval😉
egy kis végtelen lõszer mindig jól jön😊 persze a trex-t hiába pumpáltam 5 percen keresztül olommal, csak én süketültem meg benne😊
ez azért nem rossz😊
már csak azért sem mert én szeretk minden megnézni, kiprobálni stb...
meg bevallom, közben kicsit csalok is a municioval😉
egy kis végtelen lõszer mindig jól jön😊 persze a trex-t hiába pumpáltam 5 percen keresztül olommal, csak én süketültem meg benne😊
én is kiírtam a patchelt iso-t egy philips 52x cd-re...
hát érdekes...
a gépemben van egy NEC dvdíró és egy Sony dvd lejátszó is..
ha a dvdíróba rakom akkor csak teker-teker de nem csinál semmit, nem indul el...
a lejátszóban viszont tükör simán elindul... nem kell se emu, se hack, megy rendesen, mint a gyáriról😊
kipróbáltam, hátha az a gond, hogy nem a lejátszóról telepítettem... de akkor is csak a lejátszóról indul el a game...
de igy is ok😊 mert igy legalább le tom törölni az is-kat a winyorol😊 minden free Mb kincs😊)))
hát érdekes...
a gépemben van egy NEC dvdíró és egy Sony dvd lejátszó is..
ha a dvdíróba rakom akkor csak teker-teker de nem csinál semmit, nem indul el...
a lejátszóban viszont tükör simán elindul... nem kell se emu, se hack, megy rendesen, mint a gyáriról😊
kipróbáltam, hátha az a gond, hogy nem a lejátszóról telepítettem... de akkor is csak a lejátszóról indul el a game...
de igy is ok😊 mert igy legalább le tom törölni az is-kat a winyorol😊 minden free Mb kincs😊)))
magátol el fog menni a rex...
nem lehet akármilyen fadarabot!
azt kell megleleni amiben keresztbe is bele van szúrva egy kisebb darab fa, csak azt tudja berakni az ajtónyitóba...
nem lehet akármilyen fadarabot!
azt kell megleleni amiben keresztbe is bele van szúrva egy kisebb darab fa, csak azt tudja berakni az ajtónyitóba...
Végigtoltam!
Kössz a 0 segítséget amit kaptam.
A játék kurva rövid de kurva jó!
Kössz a 0 segítséget amit kaptam.
A játék kurva rövid de kurva jó!
Nem is rövid game vagy lehet hogy csak mindig keveset tolom vele?
Kerek 60%-nál járok.
Kerek 60%-nál járok.
Next PC upgrade: 2022
Mikor találkozunk az elsõ T-rexel, visszatartom a dínót addig, amíg a társaim kinyitják a kaput. Utána berohannak egy vizes részre és ezután mit kell csinálni? Próbáltam megölni a dínót, de nem sikerült. Találtam egy fadarabot is, de azt meg nem tudom behelyezni az oszlopba.
köszi 😊 a Daemon Tools meg van és tovább?
Keress rá a google-el. Legalább 20 találatod lesz, ahonnan le lehet tölteni.
Ne kelljen már mindent a szátokba rágni.
Ne kelljen már mindent a szátokba rágni.
Honan szedjem le ingyen a Daemon Tools 4-et?
Hello! Valaki leírja mindent mit lehet csinnálni hogy menjen? (azt a húzigálast meg ilyenek) KÖszöneöm szépem.
izé... akarom mondani...
ne kelljen 😊
ne kelljen 😊
oksa!
köszi!
akkor én is így teszek😊
megér nekem 400-500ft-t az, hogy kelljen a kábellel játszanom😊
(mégse 10-15ez ft... kb ennyi lehet a game a boltban)
köszi!
akkor én is így teszek😊
megér nekem 400-500ft-t az, hogy kelljen a kábellel játszanom😊
(mégse 10-15ez ft... kb ennyi lehet a game a boltban)
Törölt felhasználó
Mi a happy endes vég?Leírnád?
Én kiírtam a patch-elt ISO-t egy max. 4x-esen újraírható Maxell CD-re.
CD olvasóból mûködik, nem kell semmi trükk.
CD olvasóból mûködik, nem kell semmi trükk.
rash, neked scsi vagy atapi meghajtóid vannak?
mikori a géped alapalapja? 1-2 vagy több(4-5) éves?
ugyanis:
(kis elõzmény)
néhány angol forumban olvastam, hogy a közeljövõben szinte minden minõségi game továbbfejlesztett sf védelemmel fog kijönni...
az sf lényege, hogy a game nem csak szoftveresen, hanem hardweresen is kap egy védelmet, ami a jelenlegi "home" tecnikákkal szinte tuti védelmet nyújt a másolatok "ujra-felhasznlása" ellen
azt is olvasta, hogy a kizárlag scsi rendszereket használó gépekben (ott ahol szoftveresen is pl. le lehet választani a meghajtót) még remekül kijátszahtó ez a fajta védelem
a sf az un. hardwer vendor id-kel dolgozik (többek közt) ami nagyjából azt jelenti, hogy magasról letojja, hogy a win milyen meghajtókat lát, ill. kezel... sõt! magasról xarik a bios beállításokra is, hiszen az nem elég, ha fogod és letiltod az optikai meghajtóidat a biosból és a win nem tudja elérni õket
ettõl még az sf fel tudja térképezni az áram alatt lévõ és adatkébelle becsatlakozott meghajtókat, úgy hogy a saját rutinjaival közvetlenûl teremt kapcsolatot (az sf drivereken keresztül) a meghajtóval...
jelenleg 3 megoldás akad
1. szerencsés vagy és olyan (nem túl széles körben elterjedt) alaplappal és biosszal rendelkezel, hogy elég csupán egy-két progi az emu-hoz és az elrejtéshez (rush is ide tartozik... kíváncsi lenék a konfigodra rush😊 )
2. a már jól bevált kábel lehuzogatás (ám mint olvastam, hamarosan ez is bibis lesz, mivel az sf tovább fogja bonyolítani a meghajtók felismerési pontosságát...)
3. az sf program-kod feltörése (errõl nem sokat hallani de én már olvastam róla, hogy vannak létezõ projectek az sf 3.6 driverének feltörésére) a gond ez esetben az, hogy mire megszületik a törés, addigra itt a köv sf generáció...
szal akinek van vmi használható 5lete dobja be ide😊
én már vagy 60 nemzetözi/hazai forumot átnyaltam, de eddig semmi értelmeset nem találtam...
jah! mir-pjkkpt.rar fájl!
ez sem ér sokat, ugyanis ettõl még az sf nincs kiiktatva! a 3 cd-s verzió mellé pakolt patch-elõ is elkészíti ezt az iso-t. valaki kiprobálta már az infoban lévõket? vagyis kiirta már vki a patch-csel készített isot? mûködik?
mikori a géped alapalapja? 1-2 vagy több(4-5) éves?
ugyanis:
(kis elõzmény)
néhány angol forumban olvastam, hogy a közeljövõben szinte minden minõségi game továbbfejlesztett sf védelemmel fog kijönni...
az sf lényege, hogy a game nem csak szoftveresen, hanem hardweresen is kap egy védelmet, ami a jelenlegi "home" tecnikákkal szinte tuti védelmet nyújt a másolatok "ujra-felhasznlása" ellen
azt is olvasta, hogy a kizárlag scsi rendszereket használó gépekben (ott ahol szoftveresen is pl. le lehet választani a meghajtót) még remekül kijátszahtó ez a fajta védelem
a sf az un. hardwer vendor id-kel dolgozik (többek közt) ami nagyjából azt jelenti, hogy magasról letojja, hogy a win milyen meghajtókat lát, ill. kezel... sõt! magasról xarik a bios beállításokra is, hiszen az nem elég, ha fogod és letiltod az optikai meghajtóidat a biosból és a win nem tudja elérni õket
ettõl még az sf fel tudja térképezni az áram alatt lévõ és adatkébelle becsatlakozott meghajtókat, úgy hogy a saját rutinjaival közvetlenûl teremt kapcsolatot (az sf drivereken keresztül) a meghajtóval...
jelenleg 3 megoldás akad
1. szerencsés vagy és olyan (nem túl széles körben elterjedt) alaplappal és biosszal rendelkezel, hogy elég csupán egy-két progi az emu-hoz és az elrejtéshez (rush is ide tartozik... kíváncsi lenék a konfigodra rush😊 )
2. a már jól bevált kábel lehuzogatás (ám mint olvastam, hamarosan ez is bibis lesz, mivel az sf tovább fogja bonyolítani a meghajtók felismerési pontosságát...)
3. az sf program-kod feltörése (errõl nem sokat hallani de én már olvastam róla, hogy vannak létezõ projectek az sf 3.6 driverének feltörésére) a gond ez esetben az, hogy mire megszületik a törés, addigra itt a köv sf generáció...
szal akinek van vmi használható 5lete dobja be ide😊
én már vagy 60 nemzetözi/hazai forumot átnyaltam, de eddig semmi értelmeset nem találtam...
jah! mir-pjkkpt.rar fájl!
ez sem ér sokat, ugyanis ettõl még az sf nincs kiiktatva! a 3 cd-s verzió mellé pakolt patch-elõ is elkészíti ezt az iso-t. valaki kiprobálta már az infoban lévõket? vagyis kiirta már vki a patch-csel készített isot? mûködik?
Tudna valaki segíteni?
1., Mound Deamon Tool 4.0
2., Teleptelepít
3.,Elindít
4.,Seriaslt beírod
és Play <#vigyor3>#vigyor3>
Nekem ennyi volt,és nincs a gépen semmi más program: pl antiblaxx,sh4hide,nightmare,stb...
Nemtudom nálam miért müködik ilyen simán :|
2., Teleptelepít
3.,Elindít
4.,Seriaslt beírod
és Play <#vigyor3>#vigyor3>
Nekem ennyi volt,és nincs a gépen semmi más program: pl antiblaxx,sh4hide,nightmare,stb...
Nemtudom nálam miért müködik ilyen simán :|
Glory, Glory Man. United!
Hali!
Elakadtam a játékban!
Egy olyan rásznél vagyok, hogy leugrok egy sziklaperemrõl egy terembe, ahol középen víz van és oszlopok és a vízbõl rákok támadnak rám. Közben kintrõl valahogy (nem tudom honnan) bejön a kamerás meg a sapkás fószer és kérik, hogy keressem meg a farudat amivel ki tudjuk nyitni a kaput. Ez eddig oké is mert fennt a bozót mögött ott van, de sehol sincs a közelben tûz, hogy felgyújthassam.
Mi a megoldás?
Köszi!
Elakadtam a játékban!
Egy olyan rásznél vagyok, hogy leugrok egy sziklaperemrõl egy terembe, ahol középen víz van és oszlopok és a vízbõl rákok támadnak rám. Közben kintrõl valahogy (nem tudom honnan) bejön a kamerás meg a sapkás fószer és kérik, hogy keressem meg a farudat amivel ki tudjuk nyitni a kaput. Ez eddig oké is mert fennt a bozót mögött ott van, de sehol sincs a közelben tûz, hogy felgyújthassam.
Mi a megoldás?
Köszi!
Írd le lécci hogy hogy lépésrõl lépésre, egyébként tényleg nem nagy gáz hogy le kell húzni a cd/dvd-t csak mégis...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Nagyon örülünk neki, és hogy csinálod?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem kábelhúzogatás nélkül is elindul minden SF3-as játék 😊)
Nem értem nûlatok miért nem!
Amúgy a játékohz készül majd magyarosítás?
Nem értem nûlatok miért nem!
Amúgy a játékohz készül majd magyarosítás?
Glory, Glory Man. United!
Ha van 4 SF-es játékod, akkor megéri, hidd L 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Next PC upgrade: 2022
Tudna nekem valaki segíteni egy mir-pjkkpt.rar fájl-al?
Köszi
Köszi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A Starforce védelmet milyen programmal lehet eltávolítani és valaki tudja hogy honnan lehet letõlteni???????
Elõre is köszi mindenkinek.
Elõre is köszi mindenkinek.
az igaz hogy csak ha fizikailag lecsavarom a géprõl a CD/DVD olvasomat akkor fog csak elindulni???
Wesker24 neked van olyan mentésed amiben van alternatív befejezés?Mert ha igen,akkor légyszi küldd el nekem az email címemre: [email protected]
Nálam az sfcure program nem futott vmiért.....
Crazy Mate amúgy az extrákban semmi olyan dolog nincs amit használni lehetne kivéve az utolsót az nagyon fontos amúgy a következök vannak benne az extrában:
film elözetes, stáblista, Peter Jackson intertjú, egyfajta múzeum látogatás a King Kong tájairól és helyeirõl na meg egy másik múzeum látogatás amelyikben csak King Konggal foglalkoznak, na és van az utolsó az játék alternativ befejezése ezt lehet használni bármikor de ezt csak akkor kapod meg ha 100 %-ig végigvitted és összegyüjtöttél 250 000 pontot nem könnyü de megéri.
film elözetes, stáblista, Peter Jackson intertjú, egyfajta múzeum látogatás a King Kong tájairól és helyeirõl na meg egy másik múzeum látogatás amelyikben csak King Konggal foglalkoznak, na és van az utolsó az játék alternativ befejezése ezt lehet használni bármikor de ezt csak akkor kapod meg ha 100 %-ig végigvitted és összegyüjtöttél 250 000 pontot nem könnyü de megéri.
nálam pedig simán ment a másolt verzió is csak annyit kell csinálni fel kell rakni a dameon tools 4-es verzióját na meg felrakni egy kis programot SFCure éz kiiktatja a Starforce védelmet aztán cd-romokat lehúzni aztán mikor csak a winchester van a gépben egyszerüen bemountolni a king kong 1-es cd-jét és már menni fog mert mikor ellenörzi simán átlép rajta.
Megvettem a játékot,mert a másolt nem ment.....
+h
létezik ehez a game-hoz valamiféle csalás?
az xb-s verzióhoz van...
az xb-s verzióhoz van...
valakinek megy starforce nightmare-el? mert nekem csak lehúzással megy +daemon 4, de pl a splinter cell 3 megy lehúzás nélkül, bár ezen már 3.6.10.3 van
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
javítanám a fordítást: "több mint egy king kong cd van a meghajtóban, blablabla..."
nem értem minek figyel erre a game, tudja, hogy csak crackes emberkék fognak játszani? 😛
nem értem minek figyel erre a game, tudja, hogy csak crackes emberkék fognak játszani? 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Köszi wesker24,de milyen hosszúak a kongos pályák?És le tudnád írni hogy melyik extra micsoda?Elõre is köszi.....
att18 azt jelenti hogy több mint egy játék van a meghajtóban ! kérem hagyjon egy csak egy lemezt és próbálja újra !!!
CrazyMate összesen 40-42 pálya van és ebbõl kb 8-10-szer vagyunk King Konggal amúgy nekem már sikerült végigvinnem a játékot nekem tetszett de Jacknél a To the Plane-s pálya eléggé felbaszta az agyamat na meg King Kongnál amikor 3 T-rex-szel kell harcolni na mondom eggyel még Ok kettövel már eléggé nehéz de már hárommal az már rohadtul nehéz.
Amikor végigvittem a játékot elég szomorú vége lett !!!
De megnéztem mi van az extrákban az összes megvolt kivéve az utolsót és az online code-okat , a követelmény az volt vidd végig 100 %-ig és gyüjtsd össze 250 000 pontot kiváncsi voltam mi lehet az nagy nehezen keserves munkával de összegyüjtöttem 280 624 pontot és akkor láttam hogy hoppá van egy alternativ befejezés is !!! sikerült azt is elvinnem nem volt könnyü de annyit mondhatok hogy happy end lesz a vége !!!
CrazyMate összesen 40-42 pálya van és ebbõl kb 8-10-szer vagyunk King Konggal amúgy nekem már sikerült végigvinnem a játékot nekem tetszett de Jacknél a To the Plane-s pálya eléggé felbaszta az agyamat na meg King Kongnál amikor 3 T-rex-szel kell harcolni na mondom eggyel még Ok kettövel már eléggé nehéz de már hárommal az már rohadtul nehéz.
Amikor végigvittem a játékot elég szomorú vége lett !!!
De megnéztem mi van az extrákban az összes megvolt kivéve az utolsót és az online code-okat , a követelmény az volt vidd végig 100 %-ig és gyüjtsd össze 250 000 pontot kiváncsi voltam mi lehet az nagy nehezen keserves munkával de összegyüjtöttem 280 624 pontot és akkor láttam hogy hoppá van egy alternativ befejezés is !!! sikerült azt is elvinnem nem volt könnyü de annyit mondhatok hogy happy end lesz a vége !!!
Írjon valaki!!!!!!!!!
Valami olyasmirõl ír hogy egy másik játék(produkció)van bent a meghajtóba és ezt kéne kivenni,ha jól látom,egyébként németet tanulok.....<#vigyor3>#vigyor3>
Hellósztok ha valaki megtenné hogy ezt lefordítja azt nagyon megköszönném.More than one product disc was found in your drives.Please leave one disc and press "Retry"
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
Aki végigvitte az azt is megmondhatná hogy ez hány pálya....
Olvastam hogy a játékidõ 7-8 óra és ebbõl hány órában vagyunk konggal?