King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki help!!!<#rinya>#rinya>
már ott elakadtam hogy otthagyom a kamerás faszit és meghal
ez még rohadtul az elején van
pleeeeeeeeeeeeeease
"Hali!Valaki tud segíteni?Tegnap játszottam ezzel a játékkal ma meg el sem akart indulni a gépem.Nagy nehezen beüzemeltem erre fogadott egy hibaüzenet: Initialization Error. This program requires at least windows 2000 with SPDT 1.21 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Saját magától leszedte a 4.0-ás Daemont és minden indításnál ez az üzenet fogad. Tudja valaki mit lehet csinálni? Lehet hogy az Sfnightmare ba**ta szét?"
------------------
a véleményem:
nem...
a játék felnyomta a sf drivert, ez pedig kiakasztotta a windozodat
Win2000-t használsz???? mert ha igen akkor számolj azza, hogy ujra kell pakolnod a win-t, bár ez megeshet a winxp-vel is...
A Daemont nem leszedte hanem letiltotta... sztem... mármint a win! (mivel win2000nél sp3, winxp-nél sp2 kell a starforce driver miatt)
egy biztos!
nem muszáj kiírni az iso-t cd-re. sõõõt, sztem tök fölösleges azért az egy-két napért (hétért?)
a lényeg, hogy miután felnyomtad a daemonnnal, be kell csatolni a patch-cselt iso-t majd kikapcsolni a pc-t és le kell huzni az összes cd/dvd meghajtó kábelét...
így mikor ujra bekapcs akkor a winben már csak EGY db cd drive lesz: a Daemon virtuális meghajtója, amiben az iménti patch-cselt iso van
CSAK MOST SZABAD ELINDÍTANIA A GAME-T!
az felrakja a starforce drivert és közli, hogy ujra kell indítani a gépet...
ujraindítás után még nyomj rá a daemon ikonjára és kapcsold be az összes védelmet (all protect on)
most már mehet a game...
ezzel a módszerrel eddig mindenkinek elindult!
akinek nem indulna el az elb***ta a sorrendet, vagy rossz másolata van a game-bol!
lásd fent:
http://aftershock.ultraweb.hu/index.html
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
PSN ID.: Beegabor
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Next PC upgrade: 2022
Mit mountoljak be ha Cd-én van meg? pls
Így. Nem kellenek kötõjelek!
Mit csinálok rosszul?
Elõre is köszi!
Saját magától leszedte a 4.0-ás Daemont és minden indításnál ez az üzenet fogad. Tudja valaki mit lehet csinálni? Lehet hogy az Sfnightmare ba**ta szét?
Te is értelmes gyerek lehetsz at biztos.
Még számolni sem tudsz ugyanis én "csak" 15 ?
írtam és nem ezret.<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
Glory, Glory Man. United!
Vagy mit moutoljak?
Amugy meg én ugy nyirtam ki hogy jöttek a kicsi csirák lezuztam õket majd elkezdtem kongal ütögetni a mellem és repült felém a nagy pöcsfej akkor bravurossan megütöttem.Párszor lecsapod majd földharbca kinyirod.
Rá kell érezni.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Te milyen telepítési kóddal indítattad el a játékot Létszi segíts mert már nagyon kivagyok.Már vagy 1 hónapja megvan de semmi mindig azt írja ki hogy rakja be az elsõ CD.
Mi lehet a megoldás??????????????
Elöre is köszi.
a pc-s ver nem ps2 hanem xboxos átirat...
de a lényeg ua😊)
van egy Game Cheater nevû 1000 éves progi
ITT!
Csak ki kell bontani és elindítani. Regisztrált...
bõveben:
Game Cheater
Az életenerguát nem tod vele buherálni (vagy csak nehezen) de pl. a lõszerek számát igen.
Röviden a használatáról:
1. klikk a progran gombra és válaszd ki a futó folyamatok közül a King Kongot
2. klikk a 1st search-ra és a bal oldali mezõben add meg az aktuális töltények számát, majd klikk a keresésre (idönként bead egy info ablakot angolul, ezt ki lehet kapcsolno ugy h teszel egy pipát a "disable all notes" elötti négyzetbe)
3. miután végignyalta a memoriát és közölte, hogy qrva sok találata volt így azokat most nem írja ki neked (hogy mennyi azt alul láthatod: Found...), csak menj vissza a game-ba (alt+tab)
4. löj 1-2-t majd alt-tab-bal vissza a GC-be
5. most nyomj a Continue gombra és írd be ujra az aktuális töltények számát
6. ismételd meg a 3-s, 4-s és 5-s pontban leírtakat mindaddig míg a bal old-i találati mezõben csak egy érték (memo-cím) marad
7. ha megvan nyomj rá 2szer és így bekerül a job old-i táblázatba
8. a táblázatban is nyomj 2-t az imént megjelent sorra és meglátod az adott találathoz tartozó beállítási lehetõsségeket, itt 2 dolog érdekes: value - ez a töltények száma és lock - ezzel le tudod fagyasztani az értéket, vagyis nem fogy ki a lõszered 😊 - ha kész akkor klikk az OK-ra és alt-tab-bal nyomi vissza a game-ba
8. na most már darálhatod a rohadékokat 😉
Amugy ez a progi elég jól használható a legtöbb game esetében, de van amelyik aljas módon cserélgeti az aktuális municio vagy életerõ értékeket több memoriacímen is... ezeket ezzel a progival nem lehet belõni. Oda már komolyabb cuccos, vagy programozási ismeretek kellenek 😊
Még annyit, hogy a save gombbal el tod menteni az adott játékhoz tartozó összes találati értéket, így leközelebb nem kell keresgélni, hanem elég csak betölteni és már lehet is csítelni😊)
Ennél egyszerübben nem tom már leírni...
Ha vkinek gondja van, akkor várja meg míg kidobnak hozzá egy trainert...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az is egész jó ötlet, hogy alapból kikapcsolják a mindenféle hud-ot, hogy még jobban bele tudd élni magad, ne zavarjona az a sok bisz-b@sz.
Mondjuk érdekes hogy a szereplõk keze alig van kidolgozva, a fejük viszünt egész kultúrált, neincs nagy gépigénye a játéknak na megyek vissz atolom még, azt írták cska 7-8 óra a gameplay😞(
'linket pls
na mondom ilyen még nem volt, ja , azátn megköszönte és újraindult, azóta sem megy fel...
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Idézném:
"Végigtoltam!"
<#lama>#lama>
Mess with the best, and die like the rest...