King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ne hagyd ott 😄

Next PC upgrade: 2022

hi
vki help!!!<#rinya>
már ott elakadtam hogy otthagyom a kamerás faszit és meghal
ez még rohadtul az elején van
pleeeeeeeeeeeeeease
hy all! valakinem tudna segíteni? a néger miután kihal utána a repülöre hogy kell felszállni? avgy fel kell egyáltalán? avgy ott mit? valaki pls irjon
ezt írtad:

"Hali!Valaki tud segíteni?Tegnap játszottam ezzel a játékkal ma meg el sem akart indulni a gépem.Nagy nehezen beüzemeltem erre fogadott egy hibaüzenet: Initialization Error. This program requires at least windows 2000 with SPDT 1.21 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Saját magától leszedte a 4.0-ás Daemont és minden indításnál ez az üzenet fogad. Tudja valaki mit lehet csinálni? Lehet hogy az Sfnightmare ba**ta szét?"

------------------

a véleményem:

nem...
a játék felnyomta a sf drivert, ez pedig kiakasztotta a windozodat
Win2000-t használsz???? mert ha igen akkor számolj azza, hogy ujra kell pakolnod a win-t, bár ez megeshet a winxp-vel is...
A Daemont nem leszedte hanem letiltotta... sztem... mármint a win! (mivel win2000nél sp3, winxp-nél sp2 kell a starforce driver miatt)
egy biztos!
nem muszáj kiírni az iso-t cd-re. sõõõt, sztem tök fölösleges azért az egy-két napért (hétért?)

a lényeg, hogy miután felnyomtad a daemonnnal, be kell csatolni a patch-cselt iso-t majd kikapcsolni a pc-t és le kell huzni az összes cd/dvd meghajtó kábelét...
így mikor ujra bekapcs akkor a winben már csak EGY db cd drive lesz: a Daemon virtuális meghajtója, amiben az iménti patch-cselt iso van
CSAK MOST SZABAD ELINDÍTANIA A GAME-T!
az felrakja a starforce drivert és közli, hogy ujra kell indítani a gépet...
ujraindítás után még nyomj rá a daemon ikonjára és kapcsold be az összes védelmet (all protect on)
most már mehet a game...
ezzel a módszerrel eddig mindenkinek elindult!
akinek nem indulna el az elb***ta a sorrendet, vagy rossz másolata van a game-bol!

lásd fent:

http://aftershock.ultraweb.hu/index.html
Csinálj megint képfile-t belõle, aztán gép kikapcs, kábeleket lehúzod, és play the game.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

De CD-rõl hogy mountoljam ha ki kel iktatni a meghajtókat?

Sziasztzok segítsetek!megölöm a Trexet és elrabolják a nõt,mire kinyitom a kaput a denevér felzabálja!! hogyan csináljam gyorsan?
Seth
nekem is 752, de attól még ki tudod írni cd-re. A képfájl mindíg nagyobb mint az eredeti méret

PSN ID.: Beegabor

Csuhai G
valaki segítsen PLZ! #508

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Ne! Asszem CD-rõl kell mountolni..!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ISO-t másoljam gépre majd mountoljam?

Csuhai G
Valaki megmondaná, hogy mekkora pontosan az ISO-ja?? Mert nekem a BIN+CUE fájl együtt az 752 MB és nemtom kiírni CD-re! 😞

grebber
Hát ha ki van irva akkor baszhatod hacsak nem isoba van.ISO-t kell bemountolni.

Már rájöten , de azé köszi. Csak sajna így se megy.
Mit mountoljak be ha Cd-én van meg? pls

Csuhai G
R6F5TTTR7BFAYFWC5RC9RTPFJ
Így. Nem kellenek kötõjelek!

Mi az hogy jelek nélkül írjam be a CD-KEY-t ?

grebber
Na sikeresen elakadtam 😞 65%-nál vagyok amikor a csaj hivja kongot leesnek egy T-Rexel magasból lent rongyá verem a T-Rexet de a repülö gecik elviszik a csajt és mire az ott lévõ ajtóból eldobom a követ addigra halott a csaj 😞
Mit csinálok rosszul?

Na ismét én vagyok,két T-rexel verekszek,de letmadnak rendesen 😄 Nagyon nehéz a játék!
Na túl mentem azon a bizonyios nehézségen,de eljutottam oda ahol rákok jönnek és a bozotnál látom a másik tekerõ tüskét,de tüzet nem találok amivel elégethetném a gazt!Tudtok tippet adni?
Csuhai G
Valaki segítsen PLZ!! Indító lemezként kell kiírni a játékot, vagy csak simán, és CD-rõl kell majd bemountolni???
Elõre is köszi!

Hali!Valaki tud segíteni?Tegnap játszottam ezzel a játékkal ma meg el sem akart indulni a gépem.Nagy nehezen beüzemeltem erre fogadott egy hibaüzenet: Initialization Error. This program requires at least windows 2000 with SPDT 1.21 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Saját magától leszedte a 4.0-ás Daemont és minden indításnál ez az üzenet fogad. Tudja valaki mit lehet csinálni? Lehet hogy az Sfnightmare ba**ta szét?
© Rash87:
Te is értelmes gyerek lehetsz at biztos.
Még számolni sem tudsz ugyanis én "csak" 15 ?
írtam és nem ezret.<#mf2><#mf1>
Csuhai G
Indító lemezként írjam ki a patchelt ISO-t ?

Szia kéne mlg egy segítség!eljutottam oda ahol az egyik oldalról löni kell a kigyókat,hogy meg mentsem az ottaniakat,mikor lemegyek mondja Help Me!mire leérek a hapsi halott 😞 mit kell ott tennem?
Rash87
Hogyha olyan értelmes,hogy beírja honnan lehet letötleni a King Kong-ot,ezer kérdõjellel a végén, gondolod hogy a torrentet használni tudja? <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

grebber
Torrent itt van pár link.

Honan lehet letölteni a kingkongot???????????????
Vagy mi?😊

Ha CD-én van meg a kinkong akor mit rakjam fel aról és utána másoljak át valamit, majd azt moutolom / vagy ne rakjak fel és úgy másolja kát valamit?
Vagy mit moutoljak?

grebber
Elsõ teendõ visszaolvasol.Második figyelmesen elolvasod mit ir ki a gép.
Amugy meg én ugy nyirtam ki hogy jöttek a kicsi csirák lezuztam õket majd elkezdtem kongal ütögetni a mellem és repült felém a nagy pöcsfej akkor bravurossan megütöttem.Párszor lecsapod majd földharbca kinyirod.
Rá kell érezni.

sziasztok,kéne egy kis segítség!fent vagyok egy hegytetõn a konggal,és azt az ocsmány repülö szörnyeteget nem tudom megölni,mit kell csinálno???Please Help me 😄
Ja az is.
Laky
LG meghajtód van?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Rash87!!!!
Te milyen telepítési kóddal indítattad el a játékot Létszi segíts mert már nagyon kivagyok.Már vagy 1 hónapja megvan de semmi mindig azt írja ki hogy rakja be az elsõ CD.
Mi lehet a megoldás??????????????
Elöre is köszi.
pontosítok...
a pc-s ver nem ps2 hanem xboxos átirat...
de a lényeg ua😊)
trainerrrõl én sem tok...
van egy Game Cheater nevû 1000 éves progi

ITT!

Csak ki kell bontani és elindítani. Regisztrált...

bõveben:
Game Cheater

Az életenerguát nem tod vele buherálni (vagy csak nehezen) de pl. a lõszerek számát igen.

Röviden a használatáról:

1. klikk a progran gombra és válaszd ki a futó folyamatok közül a King Kongot
2. klikk a 1st search-ra és a bal oldali mezõben add meg az aktuális töltények számát, majd klikk a keresésre (idönként bead egy info ablakot angolul, ezt ki lehet kapcsolno ugy h teszel egy pipát a "disable all notes" elötti négyzetbe)
3. miután végignyalta a memoriát és közölte, hogy qrva sok találata volt így azokat most nem írja ki neked (hogy mennyi azt alul láthatod: Found...), csak menj vissza a game-ba (alt+tab)
4. löj 1-2-t majd alt-tab-bal vissza a GC-be
5. most nyomj a Continue gombra és írd be ujra az aktuális töltények számát
6. ismételd meg a 3-s, 4-s és 5-s pontban leírtakat mindaddig míg a bal old-i találati mezõben csak egy érték (memo-cím) marad
7. ha megvan nyomj rá 2szer és így bekerül a job old-i táblázatba
8. a táblázatban is nyomj 2-t az imént megjelent sorra és meglátod az adott találathoz tartozó beállítási lehetõsségeket, itt 2 dolog érdekes: value - ez a töltények száma és lock - ezzel le tudod fagyasztani az értéket, vagyis nem fogy ki a lõszered 😊 - ha kész akkor klikk az OK-ra és alt-tab-bal nyomi vissza a game-ba
8. na most már darálhatod a rohadékokat 😉

Amugy ez a progi elég jól használható a legtöbb game esetében, de van amelyik aljas módon cserélgeti az aktuális municio vagy életerõ értékeket több memoriacímen is... ezeket ezzel a progival nem lehet belõni. Oda már komolyabb cuccos, vagy programozási ismeretek kellenek 😊

Még annyit, hogy a save gombbal el tod menteni az adott játékhoz tartozó összes találati értéket, így leközelebb nem kell keresgélni, hanem elég csak betölteni és már lehet is csítelni😊)

Ennél egyszerübben nem tom már leírni...
Ha vkinek gondja van, akkor várja meg míg kidobnak hozzá egy trainert...
Istencsászár
ps2 átirattól mitvársz?😄 konzol powa

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hát ha zokkal nem tudsz elbánni akkor elég nagy <#lama> lehetsz.
valaki plííz trainert tegyen fel, mert ezek a röpködõ szarok felidegesítettek!

végigolvastam a topicot, nem tudom ki mondta, de tényleg rohadtul el van találva a játék. A durva az, hogy mindenbõl ami benne van láttam(tunk) már jobbat, szebb ködöt(Q3, COD2)stb, szebben megrajzol fegyvert fps nézetben(akármelyik fps)jobb fizikát (HL2) , de itt a feeling az ami átjön,és megadja a játék hangulatát az extrák is jók, mundjuk még tök az elején vok, de teszik ez a múzeum szerû cucc.
az is egész jó ötlet, hogy alapból kikapcsolják a mindenféle hud-ot, hogy még jobban bele tudd élni magad, ne zavarjona az a sok bisz-b@sz.
Mondjuk érdekes hogy a szereplõk keze alig van kidolgozva, a fejük viszünt egész kultúrált, neincs nagy gépigénye a játéknak na megyek vissz atolom még, azt írták cska 7-8 óra a gameplay😞(

bazz úgy néz ki megoldódott, legalábbis az install része, kihagytam egy sor az nfo ból <#nemtudom>az 1. cd tki kell írni, a többi megy daemonnal....

Honnan lehet letölteni a játékot?
'linket pls
kirol
Én még most fogom csak feltelepíteni.

tud a lentiekben valaki segíteni?, nem akar feltelepülni dem a progi a rarokkal nem volt semmi probléma, gond nélkül kicsomagoltam õket, de már az 1. cd kiakad install közben... próbáltam, daemonnal, alcohollal(legújabb verziókkal) apatchelt file-al, meg az eredetivel is mindig ez jön... <#confused><#rinya>

http://www.kepfeltoltes.hu/051208/kong_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

hali, most olvasok vissza, de azrt megkérdezem így már járt vlaki, Daemon 4-le felmuntoltam, aztán még az 1 cd felénél kiírta azt, h FEATURE TRANSFER ERROR, maj bejött az UBISOFT os protection system ezzel a kérdéssel: would you like to remove Starforce protection drivers from your computer?
na mondom ilyen még nem volt, ja , azátn megköszönte és újraindult, azóta sem megy fel...

http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051208/kong3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"ÉN is itt akadtam el. Már egy szenvedek de nem jöttem rá, hogy éred el a nyitót! Te túljutottál azóta?"

Idézném:
"Végigtoltam!"

<#lama>

grebber
LOL én alig használom a fegyvereket csak ha pl kell Sniper a távoli repülö köcsögökre ,de amugy csak dárdázom.

McW
ÉN is itt akadtam el. Már egy szenvedek de nem jöttem rá, hogy éred el a nyitót! Te túljutottál azóta?

Mess with the best, and die like the rest...

Honnan szereztél cheatet/trainert ?