King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ja amuigy nagyon állat a game!😄
20%nál járok,de nagyon leköt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
bazmeg nemigaz hogy egyesek arra is lusták,hogy kihuzzák azt a kibaszott 2zsinórt a cd ovlasó hátuljábol...hihetetlen

akkor valami megoldás hogy nekeljen lehuzni a cdromokat?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Csuhai G
Jaj a régi szép idõk, amikor még nem kellett sazrakodni egy játék elindításával, hanem simán meg lehetett crackelni és már ment is! <#email>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Nincs.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
😄DD

nincs véletlen valahol crack hozzá ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

grebber
Ja mugy ez a rész ahol most vagyok nagyon érdekes még mindig ugyanott szopok.
Baszik átváltani dühös modba, baszik felemelni az a kurva követ.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nem mert nem is probáltam, minek irogassak feleslegesen ha megy máshogy is.

kirol
Neked elindult úgy?

grebber
De ha kiirod a Patchtoolos verziót.

Nem lehet kábellehúzás nélkül elindítani a játékot?
fistin
hát ez szar!

grebber
Na leforditottam valami Fury modot ir , a többi ugyanaz hogy emeljem fel a követ azt go a repülö szarok után.

grebber
Szerintem nem segit mert ha bug akkor pff.
Meg amugy is mit irna nyirjam ki a T-rexek azt mentsem meg a csajt tenném én ha eltenné az utból a torlaszt de képtlen felemelni a gecije.

nem tom, h segít-e:

http://m1007.gamecopyworld.com/games/pc_king_kong.shtml

itt van egy angol nyelvû végigjátszás...
elég nagy darab, de tartalmas
ugorj ide ha már lusta vagy keresgélni...
báttyó02
cd

Ti cd-s vagy dvd-s verzióval játsszotok?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
Valaki tudna akkor metést küldeni?? a rész után amikor leesünk a mélybe king kong ként a T-Rexel mert mindig megölik a repülö gecik a csajt valami bug lehet nem tudja eldobni a követ az ajtóból Kong 😞

fistin
ahha, már látom, de nekem nem sikerült elindítani sfcureval sem!! mindig azt dobta, hogy tegyem egy másik meghajtóba!!!!

fistin
EMBEREK!!
el lehet indítani fizikális lehúzogatás nélkül? avagy sem??

kösz
grebber
Lazán nekem ratyi 9600 litepro van és viszi, ram meg nekem 512!

báttyó02
simán

Hello!

Szerintetek Ati Radeon 9600XT videókarival menni fog a King Kong?
És 768 Mb RAM-mal?

Thx
grebber
Valaki tudna mentést küldeni a lezuhanos T-Rexes rész után egybõl mert lehetetlen átvinni.
Az a fostalicska köcsög gorilla nem képes felemelni a kibaszott követ.

ha csek eoptikai = ha csak egy optikai
olvasd el a #467 -t!
ha csek eoptikai drive-od van akkor az iso-t csatold be és arröl telepítsd, aztán iso patch+kép felírás alcohollal (az infoban megadott opciok be ill. kikapcsolásával!!!), aztán alchol/daemon kiakpcs, gép ujraindít, kiírt lemezt berak és játszik
ha ezzel sem megy akkor irány a bolt és vedd meg az eredetit... vagy... probálkozva tanul az ember: egy vérbeli PC-s nem adja fel, addiog kutat a megoldás után amig meg nem oldja magátol (vagy össze nem esik az álmatlanságtól 😉 )
hajrá!
grebber
Akkor nem játszol vele ha nem akarod lehuzni anélkül nem megy.

Csuhai G
Valaki nemtud tippet adni a #536-hoz?? <#confused><#szomoru1>

grebber
Serialra gondolsz ? ha igen tessék : R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ

Hellósztok!!
Lécci valaki küldjön már egy kódot.
Elõre is köszi.
Csuhai G
Megáll az eszem ! Megpatcheltem a játékot...kiírtam a patchelt ISO-t egy olyan CD-re amit a patcheléskor bejelöltem...erre amikor készen van a CD akkor ugyanazt írja ki, mint ami a #525-ös hozzászólásomban van!! A meghajtóimat nem akarom semmilyen játékért lehúzni, mert mindennap használom ! Van még tippetek? 😞

grebber
Ha kiirod isoba CD-re akkor nem fog menni ugyanis le kell tiltani a meghajtókat 😄

nem akarok senkít megbántani, de aki nincs tisztában olyan dolgokkal, hogy képfájl helyes módon történõ felírása, vagy az iso patch-elése az inkább válassza az egyszerûbb, bár kicsit babrálósabb verziót:
csatolja be a képfájlt az alcoholba vagya daemonba és huzza le a pc-ben lévõ cd/dvd meghajtók kábelelit
higgyétek el így mindenki jobban jár!
akinek gondja van az is, meg akinel simán elindul az is😊
Csuhai G
A Bin és a Cue fájlt kell kiírnom, és CD-rõl bemountolnom?

Sikerült megoldanom a problémát. Köszi a segítséget!
grebber
Szarul lett kiirva ennyire egyszerû.

Csuhai G
Valaki leírná, hogí itt mi a baja? Köszi!

grebber
Inkább olyan 65% pontosan.De ez az a rész tuti mert más ilyen leesõs nincs legalábbis eddig nem volt.Majd probálkozok kösz.

Ha vki. tudja a cd-key-t,akkor írja ide a fórumba.

Egyébként a cd-key-t kéri de nekem nem fogadja el.....

Nekem is ez a bajom,de nekem az eredeti is megvan,a tesómnak kell......

Csuhai G
Már kiírtam CD-re a játékot, de van 1 nagy gond. Sokáig tölt az a checking disc vagy micsoda, és amikor a végére ér akkor kiírja ezt:

Mit tegyek?

ez cirka 40-50%környékén van a gaménak...
persze ha jó részre gondolok...
ott annyi a titka, h. mikor oda leesel, avgy mászol, elszalad a csaj, a t-rex a csajra koncentrál, gyorsan menjetek át rampage modba, görgesd lefele a görgöt, mikor elbarnul a kép és kingonk bepörög, gyorsan levered a t rexet, jó eséllyel még rampage modba leszel mikor elviszi a szárnyas dög a csajt, akkor eldobod a követ töröd az ajtót és rohansz szóközt nyomvatartva. be kell ygakorolni itt a köszikla eltölását. me télleg enm sok idö van itt. enkem igy sikerült.
grebber
Hát ezt kérdem már 2 napja de senki nem válaszolt.
Leestem a T-Rexel a mélybe lezutam erre elviszik a csajt de megölik mire kinyitnám az ajtót 😞

Valaki Help!ahol van egy Trex és elviszik a nõt a denevérek,mit kell csinálni?Mert mire kinyitom az ajtót a nõ meghal 😞