King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azok nem rar fájlok, csak a rar progihoz vannak rendelve a képfájlok kiterjesztései...
nézd meg a 3 fájl kiterjesztését!
mds, mdf, iso, cue, stb, stb...
ezek képfájlok! nem szabad kibontani õket!
a daemon 4 hibaüzijét léci pontosan írd le, meg azt is, h milyen windozt használsz...
azt tudnod kell, hogy a daemon 4 leszedi (már ha fel volt telepítve) a korábbi ver.-t! ha ez nem sikerül neki(ennek 1000 oka lehet) akkor a tiédhez hasonló hibaüzivel fog reagálni!

fistin
megnyomom a resetet, semmi.. de nem ezen van a hangsúly, és nem ez a lényeg... hanem hogy miért fagy le?? de mindigg ott annál a töltésnél! pedig nagyon szeretném kijátszani 😞

grebber
Ha nincs imaged nincs játék ez ilyen egyszerû.

Next PC upgrade: 2022

koppim
Lehet nem voltam világos a gondom az, hogy nincs iso-m amit betölthetnék, és kéri a cd kulcsot, de nem fogadja el, amit írtatok.

konyorgom mondjatok meg hogy a DEMO-t hogy lehet elinditani elinditom bejon a a zene sotet minden és amikor vége a zenének ezt irja ki hogy "COULD NOT INITIALIZE THE SOUND CARD! "PLEASE HELP HELP HELP HELP

grebber
Mi az hogy a reset se segít?Az elég durva ha arra sem történik semmi.Áramszünet 😄

A gamestar.hu-ról:
Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a hetekben bemutatott Peter Jackson féle King Kong filmfeldolgozás végén a nagy gorilla meghal. Ha ez mégis újdonságnak hatna, most már úgyis mindegy... 😊

Jackson folyamatosan vigyázó szemeivel felügyelte a film alapján készült játék készületeit, így aztán számos apróság is belekerült, kifejezetten az õ kérésére. Az egyik ilyen a játék alternatív befejezése, amelyben Kong életben marad és hazaszállítják a szigetére. Hogy ezt elõcsalhassuk, elõször is végig kell játszanunk a játékot, majd még annyi pályát kell újrajátszanunk, hogy eljérük a 250 ezres ponthatárt.

Ezt követõen nem csak az új vég nyílik meg elõttünk, hanem exkluzív interjúkat nézhetünk a rendezõvel és a feleségével, Phillipa Boyensszel, különféle Weta Digital koncepciós rajzokat tekinthetünk meg, sõt még egy korabelinek tûnõ King Kong filmelõzetest is, és így tovább... Egyébként az exkluzív interjúkat - mivel Bink formátumban vannak - e procedúra végigjárása nélkül is megleshetjük, ha van a gépünkön RAD videó codec.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

fistin
kongal kell menni... elõször konggal.. és az az utáni pályán elérek egy töltéshez, bejön a múvi, aztán kikapcsol a monitor, lefagy a gép, reset se segít.. hát most ezt így hogy????????????????

grebber
Én ma reggel néztem meg nem rossz.

Vazzzzzg láttátok már a filmet k***a jó!!!!!!!!!!!<#nevetes1>
koppim
Más a 4-es daemon telepítésnél valami incompatibilítzást ír.
A kernelrõl mond valamit, ezért inkább felse tettem.
Nálatok nem írt ki semmi hibát?

koppim
Én se tudom elindítani.
Nekem olyan változat van ami 3 rar fájlbol áll, és ha kicsomagolom a komplett telepítõ fájlokat kapom. Tehát nincsenek image fájlok.

Erre tudnátok valami megoldást?

Már lehúztam mindent. Csak a játékot kéne megszereznem 😊
Lehet hogy böllent vok , na és ? 😄

kryst
Helló!Meg tudná nekem valaki mondani,hogy mit kell csinálni ott amikor már a városban van a King Kong és van egy Busz egy rácsos keret elõtt amivel elzárják a z utat.Felemeli a buszt,de egyszrûen nem nem csinál utánna semmit.Semmilyen billentyûre nem reagál csak egyedül a Space-re.Amivel vissza leteszi.Aki tudja légyszi mondja már meg a megoldást.Elõre is köszönöm.

fistin
nem azért mondom, hogy megsértselek, de ha nem tudtad, hogy mit szedsz le, és nem tudtad, hogy miért a media player jön be lejátszani a videókat, és azt kérdezted, hogyan installálhatod fel (a bonus dvd-t 😊 ), akkor nem hiszem, hogy meg tudsz az elindításával bírkózni..
de le kell húzni az áramot a cd/dvd/nekem a rack-rõl is

És azal mit kezdhetek ha már megvan?😊

Baszameg lehet, asztem a Dvd-jét 😞
Már a tököm ki van ezel a king king-al, egyedül ezel a játékal szarakodok enyit 😄

Nem lehet, hogy a bonus dvd-t szedted le?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hi. Van egy ISO-m a wanadoo-ról és berakom Daemon 4 -be és csak a windows media player jön be hogy lejácca 😞
Mit csináljak hogy az instaláló jöjön be?

R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
Nem tudsz visszaolvasni? Vagy a keresõbe beütni?

painkiller25
sziasztok!Mi a cd key?

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Lekvarostaska
Senki???????????????????????????? HELP ME!!!!!!!!!

Az élet egyszerű.. döntesz & nem nézel vissza! o_O

fistin
lehúztam fizikálisan mindent

Lekvarostaska
HEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!!!

Lekvarostaska
Kb. 10 pályával a vége elõtt szerintem egy programhiba miatt nem tok tovább jutni. Úgy kezdõdik a pálya, hogy meghalok, és kezdõdik elölrõl. Még jó, hogy ki tudok lépni. Már volt bajom egy buggal, mikor Jimmy nem tudott beszállni a repcsibe, de azt meg tudtam oldani azzal, hogy pont a beszállás pillanatában beszélni kezdtem vele, így megint visszaesett a repcsi lábára, ám a beszéd után megint elkezdett beszállni és akkor már sikerült. De most nem tok semmit se kitalálni... HELP!

Hé FISTIN neked h indult el???
sza23 a teendõ beírni a cd-kulcsot😄(egyébként nem számít h mivel raktad fel)

sza23
olyankor mi a teendõ, amikor fent van a játék de indításnál bead egy kis képernyõt, ahol az 1cd nek kéri a Cd kodját?Nem tudom, hogy számít e de Daemon tools-al let feltelepítve a játék.Elõre is köszönöm.

fistin
má jó.. csak most épp egy olyat fagyott....

Hy!! Sajnálom h ezt kell mondanom, de csak akkor fog elindulni ha kihuzod a meghajtóid!Nekem is ez volt aztán megkaptam eredetibe!És nincs más CD kulcs ami mûködik mert az eredeti cdn is ez a kód!
vagy kihuzód a meghajtód vagy bemész a boltba ilyen egyszerû!
MÁSKÉPP NEM FOG ELINDULNI!!!

Hy! Mit kell csinálni mikor ott van repülõvel a csávó oszt a jimmy gyerek rááll a repcsi egyik lábára??? Mert én sehova se tudok menni!
sza23
köszönöm a segítséget!Azért abba is gondolj bele,hogy nem mindenki ezzel foglalkozik.Engem a bátyám kért meg.

fistin
kérve kérek valakit, segítsen, mindin azt írja, hogy rossz a cd kód!!!! de vagy 2 perc gondolkodás után.. lehúztam a rackrõl, a cdíróról, a dvd íróról az IDE kábelt, de semmi...............

A F.A.Q.-ban írt elsõ variációt meg lehet csinálni daemon 3.47tel is?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

grebber
Én nem értelek benneteke a gamet letudjátok tölteni/megszerezni de kurva nfot luxus elolvasni?

Na mindegy ki ahogy érzi: R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ

sza23
tudnátok Cd keyt adni?

Seth
az alternative endingnél meddíg kell kitartani a repülõk ellen? Már vagy 10 perce pusztítom õket de mindíg lezuhanok.

PSN ID.: Beegabor

Na figyu!felraktam a játékot és a korábbi jelszó nem jó!Hogy tudnám megváltoztatni a beírt jelszót??PLS HELP

Duddits
Basszus! Ilyen ratyi játékot.... Még letörölni se tudom...

báttyó02
😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Egy tuti módszer hogy menjen a game: bemész a boltba és kicsengeted a lóvét mint a kisangyal. Akkor tuti indulni fog!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Na és a patchtoolnál az mds vagy mdf fájlt kell kiírni????????????

Vki mondjon egy tutko modszert a game elindítására de ne azt mondjátok h huzzam ki a fizikai meghajtókat

mivel a sf nem egyszerûen csak egy kis lof@sz progi ami rákukkant az aoptikai meghajtora, hogy van-e benne vmi, hanem egy DRIVER ami a win indulásakor ugyanugy betöltõdik mint az összes többi a mi géped használatához kell, ezért én max. 0.0000000000000000000000001 % esélyt adok arra, hogy vki szét tudja szedni forráskodjára az egész anyagot és ki tudja iktatni a védelmi rutinokat....
nézd csak mega atöbbi sf védelemmel ellátott game-kat...
hányhoz találsz nocd crack-t????
pont ezt mondom én is...
hihetetlen, milyen elcseszett egy banda az amelyik emiatt nyavalyog...
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
hajrá...
vedd meg!
vhol láttam, hogy most 8.990,.-ért adják...
apuka anyuka jol keres? akkor hajrá!
ha a lustaság fájna már kihaltál volna...
akkor elárulok egy nagy titkot!
csak hogy még xarabb legyen...
a legnagyobb nevek, mint az UBI, Aclaim, EA Games és társai elkövetkezõ kiadásai csaknem mind starforce védelemmel jönnek ki...
ugye tudjátok mit jelent ez?
lehet kezdeni gyakorolni a gépház és optikai magható szétkapást-összerakást...
a sf un. kiszolgálóként telepszika win-ra, és sosem lehet majd naprakészen feltörni mert gyakorlatilag folyamatosan (szószerint napról napra) fejlesztik... ez pedig azt jelenti, hogy még egy adott játék is megjelenhet a sf több különbözõ variációjában...
szal örülhetünk, hogy még létezik egy ilyen megoldás, mint a kábel lehuzogatás, különben basszhatnánk a iso-kat úgy ahogy vannak...
ugyhogy kisöreg majd akkor mond, hogy "hát ez szar"...
na aszthiszem akkor lehuzom de nagyon lusta vagyok rá azért meg nemveszek alaplapot akkor ennyierõvel meglehet venni a játékot is

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Vegyél Nforce 3-as alaplapot, azoknál nem kell lehúzni. Nekem símán elindul mindenféle lehúzogatás nélkül.