King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbáltam amit írtál! Elosontam a dinok mellett átmentem azon a kis tavacskán és átugrált a dino a vizesés tetején és beugrott a fej szobor mögött lévõ kõhalmaz háta mögé és nem támadt meg! Hayes meg oda se jött a puskát odaadni csak mondja, hogy túl messze vagyok! Ilyenkor mi lehet a baj? Sztem a gameval lehet a baj, mert miután kijöttem a barlangból nem is volt ott Hayes és akkor támadott csak meg engem az a dino! De sehol se volt Hayes! Miután betöltöttem az elmentést akkor már ott volt, de azóta nem támad meg az a rusnya dög! HELP
Gery36: Mûködni fog vagyis nekem mûködik nem tudom másnak megy-e!
aztán megint visszamászni, és ott lesz a 2 embered, végül pedig visszafelé kell menetelni és onnan már nem lehet eltéveszteni 😊
kösz azért 😊
2005.09 elején volt újrarakva, de igaz a sok telepítgetés lehet megviselte 😞
elmentettem a save-t, és letöröltem, egyébként dvd verziós volt IDE kábelekkel lehúzogatva és sfcure start.bat-al elindítva..
még az is lenne, hogy lehúzogatás után tiszta bolond volt a gép... nemtom mi lett vele, de teljesen megbolondult.. fagyott, nem ismerte fel a meghajtókat.. stb.stb..
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
Ahogy elnézem nem nagyon megy a king kong indítása. Hát akkor én leírom.
1. Kapcsold ki a géped majd húzd ki a DVD/CD olvasóból az energia kábelt vagy ha nagyon értesz a géphez a BIOSban is ki lehet kapcsolni
2. Mountold be a gépeden lévõ image fájlt a Daemon Toolsba vagy Alcoholba
3. Telepítsd fel
4. Indítsd el a játékot és kéri a cd kulcsot. Ezt írd be: R2HAY-QBCNT-MUV9F-JDMLK-DULGA
5. Várj amíg beismeri a CDt 😄 és Enjoy it
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Next PC upgrade: 2022
Nekem nem jó ez a serail: R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
mi a picsát csináljak?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
mi a taktika, h lehet legyûrni?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
nagy valószínûséggel nem tudja beolvasni az adott pillanatban szükséges hang vagy képi elemet (fájlt) a nagyméretû fájlból...
bár ekkor ki kéne fagynia a gamenak, de pl. az ut2k4 nem kifagyott hanem átugorta, igaz megakadt 1 pill.-ra.
próbáld ujrapakolni a game-t...
ha a bibit ez okozta akkor jó eséyled van egy ujrapakolással...
ha nem, akkor sok más is szóba jöhet (badsector, vírus, hardwerbibi, vagy maga az eredeti iso is lehet sérült, stb...)
ha igy állsz hozzá, szerintem le is mondhatod az inetet, mert hamarosan szinte minden game igy fog kijönni... ez természetes is... a játékforgalmazók mindent elökevtenek, hogy ne leheseen lekoppintani a gamekat...
aki lehuzta azt az isot az eredeti lemezrõl amit mindenki nagy lekesedéssel letöltött és megpróbál odahaza használni, ELBASZTA...
vagy...
...nem rendelkezett olyan cd/dvd olvasóval amely képes lett volna a védelem szempontjából is lényeges szektorokkal elboldogulni, így kihagyta, vagy rossz adatokat olasott be, s írt ki az isoba...
az, h vki ilyen 1az 1ben másolatot tudjon készíteni egy SF lemezrõl, ritka mint a fehér holló...
és persze, ha sikerül is neki, akkor is szükség van egy progira ami elrejti a virtuális meghajtókat (pl a starfuck-ra)
lassan ott tart a dolog, h a sf felismeri majd a gépre telepített emukat és addig el sem indul, amig le nem szeded róla... ezt csak azért nem tette meg eddig, mert sok országban jogellenes mások termékeit ilyen nyilvános módszerrel feketelistára küldeni... persze vannak kivételek, pl a sims2 (ha clonecd volt a gépeden nem volt hajlandó még az erdeti sem elindulni)
Level 47 human warrior!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Lenne egy problémám, és ez azért érdekes, mert elõtte nem csinálta!
Szóval a lényeg: felraktam a játékot, minden oké, elindul de azután jön a gond.
Minden egyes lövéskor betölt egy pillanatra a játék, de ettõl jóformán játszhatatlanná válik a játék, hiszen a kamera ilyenkor teljesen megbolondul!
Hangsúlyozom ez nem azért van, mert szaggat a játék, ez nem attól van, mert a játék tökéletesen fut, valamint a legparasztabb beállításon is ezt csinálja!
Megfigyeltem, hogy csak ütközéskor tölt be, tehát pl ha fegyverrel ütök nem tölt be, de ha fegyverrel megütöm a sziklát akkor betölt!
Tapasztalta ezt a hibát esetleg valaki más?
Próbáltan újratelepíteni, valamint drivert is cseréltem, az sem segített!
Köszi!
Hát gyerekek, a játék maga izgi - csupán baromi rövid. Egy délután alatt végignymotam.
Valahogy a barlangokban mindig nagyobbat fordultam mint akartam (az egeret alig megmozdítva is majd 180fokos fordulót csinált), ettõl eltekintve szerintem jó kis gama. Véleményem szerint kicsi a "monster felhozatal" (több félével színesebb lehetett volna).
Viszont nem játszanám megint végig a különbözõ extra dolgok miatt...>;]
R
Igen azokban van a setup, és ha kicsomagoltatom, akkor mind a 3 fájlt kicsomagolja egy könyvtárba, amibõl a setup.exe-vel telepíteni lehet.
info fájl nincs benne.
Lehet hogy aki feltette csak felmásolta a gépre és betömörítette.
Köszönöm a segítséget.
hitted volna?😊
a rarban nincs vmi info?
a rarban van a setup.exe, amivel telepíteni kell?
ha ez már a tört ver. akkor elméletileg nem is kell hozzá daemon, hiszen nem iso fájlok... vagy én értettem félre?
az alábbi üzi nem hiabaüzenet.. a daemon felrak egy uj drivert a win-ra...csak nyomjál nyugodtan ok-t, ez kell a mûködéséhez
>azok nem rar fájlok, csak a rar progihoz vannak rendelve a képfájlok >kiterjesztései...
>nézd meg a 3 fájl kiterjesztését! mds, mdf, iso, cue, stb, stb...
Sajnos azok, önkicsomagoló rar. ezek a kiterjesztések: .exe .r00 .r01
a win xp felügyeli a power managament setting-et... vagyis õ vezérli a gép ujraindítását, leállítását stb-t
ha a win fagy, akkor többnyire nem add megszakítás-kérelmet a reset vagy leállítás rutinoknak, tehát nem is próbálkozz ezzel...
ilyenkor egyetlen megoldás a kikapcsológomb hosszas lenyomva tartása (kb 4-5 másodpercig)
ekkor a pc hardweres vezérlésre kapcsols és szó szerint kierõszakolja a leállítást, magasról letojva a win lefagyását...
normál esetben egy kék halálnak kéne bejönnie... de a win már odáig sem tud eljutni... ebbõl lesznek az ilyen se kép, se hang fagyások...
nem tom, hogy milyen rég telepítetted újra, friss meghajtókkala a win-t, de lehet, hogy ba sok fel és le pakolt cuccos megviselte már szegényt (és ezen nem segít a hülye rendszer visszaállítás sem)
a másik ok lehet egy vírus is...
vagy akár egy alkatrész meghibásodása...
türelemjáték megtalálni a hiba okát...
de az alábbiak miatt ennek kicsi az esélye, hacsak nem jött elõ ez a afajta win elhalálozás már máskor, más játéknál is...
"mindigg ott annál a töltésnél"
ez sokat elárulhat...
akár az iso+daemon (vagy alcohol) verzioval, akár a kiírt patchelt iso verzioval játszol, mindkét esetben igaz lehet, hogy hibás a képfájl, vagy egyszerûen vmi belepiszkált a telepített King Kong fájlokba... próbáld ujrapakolni a KK-t (de elõbb mentsd el a savegame-t!)
ha ez sem segít akkor még érdemes egy lemez bafsector ellenõrzést tartani...
vagy egy vírus ellenõrzést...
vagy egy win reinstallt...
mint írtam: türelemjáték a winfos 😉