King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
HElló
nekem nem volt .mds fájl a kb. 4.528 GB-os .mdf fájl mellett.
Kérem hogy valaki adjon egy elérést az UBB.Presents.Peter.Jackson.s.King.Kong.CloneDVD-iTWINS féle .mds fájlhoz. Köszönöm...
Next PC upgrade: 2022
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
hidd el sokkal jobb dugdosni mint huzigálni 😊))
valahol itt van aszem...
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Katja: Én is itt szopok hetek ota szerintem valami bug.
kb.65%-nál tartok a játékban amikor Kong egy T-REX-el harcol és miután megöli a dínot Ann-t elrabolják valamilyen repülõ dínók .Kongnak egy követ kellene elmozdítania, de hiába próbálozok nem sikerül és Ann meghal.
tudom hogy átkellene menni valamilyen örjöngõ módba, de hiába görgetem az egeret nem megy át!Mit csinálok rosszul?
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
amivel le lehetett tiltani a meghajtótt..se perc alatt..!
igy nem kellet huzogatni mrg furmánykodni..!
Ehez nincs ilyen sd4hide-skl program...??
Látom van 1-2 emberke akinek ien oan modon szaggat vagy fagy a gamma.
Nekem az a gondom h még csak az elején vagyok és mindig máshol 1xüen fogja magát és a kép kifagy a hang megy tovább,lehet ez driver problema?geforce fx 5900xt-m van.Directx 9C fent van.Néha fagyás után továbbmegy a jaték,de legtöbbször nem viszont végre kiirt 1 hibaüzenetet. :AN UNEXPECTED ERROR HAS OCCURED
Aki tud erre valami "gyogyszert" az segitsen thx elöre is
ui:A FAQ-t már elolvastam és az ott leirtakat is végigprobáltam...
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Köszi a segítséget, sikerült végig nyomni, piszok jó volt.Kemény zéro pontot értem el,mivel lehet pontot gyûjteni?
Sziasztok!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
azt mondták nekem hogy mert nem a legújabbat használom. de. alcohol legújabbal ment, már nem és nem tudom miért és a dt4-be tallózva meg csak ugy ujraindul a gép :\ help me if you can
Mint ismeretes, a három éve debütált StarForce másolásvédelmet eleddig nem sikerült normális módszerekkel feltörni, és nagyon úgy néz ki, hogy a játékfejlesztõk megtalálták azt a rendszert, ami gátat szab az évtizedek óta hatalmas pénzkiesést okozó kalózkodásnak. Az UbiSoft már az összes játékát eme hardveres védelemmel látja el, s a sok helyen felbukkan hírek szerint közeljövõben elõre láthatólag az összes komoly kiadó szerzõdést köt a StarForce használati jogára - avagy a büszkébbje valószínûleg kidolgoz magának egy hasonlót. Mivel az említett védelem gyakorlatilag feltörhetetlen (állítólag kábelhuzogatással és hat-hét segédprogram használatával akár már 20%-os biztonsággal át lehet verni), biztos, hogy nehéz idõk járnak majd azokra, kiknek nincs pénzük eredeti játékra.
HC Gamer
<#vigyor3>#vigyor3>
Segítsetek légyszi!
Ott tartok , mikor két T-rex-el küzdök!
Hogy kell õket kinyírni!
Néha bejön egy olyan kép, mikor szét kell feszíteni az egyik pofáját, mit kell ilyenkor nyomni?
Elõre is köszi!
B.U.É.K.
attól a win még lazán felismeri...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.