King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
😊) eff.aaa.kúú ( lehúzás nélkül vajmi kevés az esélyed )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vezérszuszu
Hello!Most lett meg a game és nem tudom elindítani!Segítsetek légyszi!Meghajtó lehúzása nélkül!

HElló
nekem nem volt .mds fájl a kb. 4.528 GB-os .mdf fájl mellett.

Kérem hogy valaki adjon egy elérést az UBB.Presents.Peter.Jackson.s.King.Kong.CloneDVD-iTWINS féle .mds fájlhoz. Köszönöm...

grebber
Ahova a gamet telepitetted ott van a fõmappában egy Kingkong.sav tartalmazza az összeset.

Next PC upgrade: 2022

Tudja valaki, hová kerülnek a kimentett állások?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Valaki segítsen! Amikor elõször lehet menni konggal azután akadtam el, és nem is lehet továbbmenni, hiba van a játékban. Ha valaki tud küldeni elmentést megköszönném. msn:[email protected]
grebber
Végigjátszás bug esetén szart se ér ugyanaz irja amit te is mondtál dehát ha nem vált dühöngö modba és nem emeli fel a követ 😞

jó de én erre a retek védelemre gondoltam..vazzzzzzzzeg😊)))

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

kis perverz😊
hidd el sokkal jobb dugdosni mint huzigálni 😊))
ez nálam is így van, de bevallom lusta voltam utánnanézni a végigjátszásban, hogy mi a teendõ:

valahol itt van aszem...
hát akkor huzgálunk utánna meg dugdosunk...!😊))

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

grebber
Nincsen mivel ez SF3 az meg nem.

Katja: Én is itt szopok hetek ota szerintem valami bug.

Sziasztok!
kb.65%-nál tartok a játékban amikor Kong egy T-REX-el harcol és miután megöli a dínot Ann-t elrabolják valamilyen repülõ dínók .Kongnak egy követ kellene elmozdítania, de hiába próbálozok nem sikerül és Ann meghal.
tudom hogy átkellene menni valamilyen örjöngõ módba, de hiába görgetem az egeret nem megy át!Mit csinálok rosszul?
Nincs

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Volt pl. a Need For Speed Most akármihez 1 sd4hide-skl sz@rság program..!
amivel le lehetett tiltani a meghajtótt..se perc alatt..!
igy nem kellet huzogatni mrg furmánykodni..!
Ehez nincs ilyen sd4hide-skl program...??

yofiu
hali
Látom van 1-2 emberke akinek ien oan modon szaggat vagy fagy a gamma.
Nekem az a gondom h még csak az elején vagyok és mindig máshol 1xüen fogja magát és a kép kifagy a hang megy tovább,lehet ez driver problema?geforce fx 5900xt-m van.Directx 9C fent van.Néha fagyás után továbbmegy a jaték,de legtöbbször nem viszont végre kiirt 1 hibaüzenetet. :AN UNEXPECTED ERROR HAS OCCURED
Aki tud erre valami "gyogyszert" az segitsen thx elöre is

ui:A FAQ-t már elolvastam és az ott leirtakat is végigprobáltam...

<#falbav><#falbav><#falbav>

Sziasztok!
Köszi a segítséget, sikerült végig nyomni, piszok jó volt.Kemény zéro pontot értem el,mivel lehet pontot gyûjteni?
Sziasztok!
Csuhai G
Szerintem minnél nagyobb a kihívás, annál nagyobb a lelkesedés! Biztos vagyok benne, hogy feltörik majd ezt a védelmet is!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kirol
Úgy legyen! <#taps>

grebber
Hodítson csak nyugodtan én meg vigan tolom vele ugyanugy mindig lesz megoldás rá.

Halfer
miért van az hogy vkinek lehúzás után kell 2 progi és vkinek meg nem?
azt mondták nekem hogy mert nem a legújabbat használom. de. alcohol legújabbal ment, már nem és nem tudom miért és a dt4-be tallózva meg csak ugy ujraindul a gép :\ help me if you can

Sil3nt
az a vicc az egészben, hogy pont most aktivizálja magát a relaoded team ésha megnézik a hc-sok akkor elmult 1-2hétben kb. 30 játékot törtek fel [sok köztük SF-es...azse mind1 milyen , hanyas verzio SF ]

kirol
Teret hódit a StarForce

Mint ismeretes, a három éve debütált StarForce másolásvédelmet eleddig nem sikerült normális módszerekkel feltörni, és nagyon úgy néz ki, hogy a játékfejlesztõk megtalálták azt a rendszert, ami gátat szab az évtizedek óta hatalmas pénzkiesést okozó kalózkodásnak. Az UbiSoft már az összes játékát eme hardveres védelemmel látja el, s a sok helyen felbukkan hírek szerint közeljövõben elõre láthatólag az összes komoly kiadó szerzõdést köt a StarForce használati jogára - avagy a büszkébbje valószínûleg kidolgoz magának egy hasonlót. Mivel az említett védelem gyakorlatilag feltörhetetlen (állítólag kábelhuzogatással és hat-hét segédprogram használatával akár már 20%-os biztonsággal át lehet verni), biztos, hogy nehéz idõk járnak majd azokra, kiknek nincs pénzük eredeti játékra.

HC Gamer
<#vigyor3>

Ha fesziteni kell akkor nyomkodd a pofáját fogva a bal egérgombot folyamatosan gyorsan egymásután vagy 10 másodpercig és szétreccsen a dino feje.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Ott tartok , mikor két T-rex-el küzdök!
Hogy kell õket kinyírni!
Néha bejön egy olyan kép, mikor szét kell feszíteni az egyik pofáját, mit kell ilyenkor nyomni?
Elõre is köszi!
B.U.É.K.
forza milan
Hamár ehhez sincs....😞

grebber
Nem lesz crack.Azt hogy lesz-e valaha az SF3.5pro és 3.6-os gamekhez csak a jó isten tudja.

forza milan
Igen!Csak egy restart kell utána,és már fut is!

Sziasztok!Csak annyit szeretnék hozzászolni, hogy ma megkaptam a jatekot!Peter.Jacksons.King.Kong.SFCloneCD.INCL.PATCHTOOL-MiRROR ez a verzio!Sehol sem talatam a parchtool-t igyhat nelkule probalkoztam!Feltelepitettem siman a lemezrol amit kaptam mdf és mds fileok voltak mindegyik lemezen.Miutan megvoltam kikapcsoltam a gepet és kikotottem a tápkábelt valamint az IDE csatlakozot tehat ami a CD/DVD lejatszoba megy mind a kettot!A gepet ujrainditottam és semmi mást nem kellett tennem még a kodot sem kérte!Nagyon meglepõ szamomra is, de ez igy megy!A POP 3-at is igy sikerult elinditanom!Remélem segitettem!
forza milan
Egyébként akko crack se lesz?

forza milan
patchtool verzioval nemjó!!!!

forza milan
Na de ezaz,hogy ha lehuzod,akkor meeg kéri acd1-et nemde?Egyébként hamár ittartunk,nemelég a rendszer/eszközkezelöbe letiltani a meghajtókat?

grebber
Nincs vége annak a korszaknak csak SF3 téren.

hi!nekem megvan minden(asszem) de a végén azt irja ki hogy tegyem be a cd1-et egy másik meghajtóba...mi a pi**át csináljak??kösz
mostmár igy tudunk csak tört játékokkal játszani hogya meghajtokat huzigáljuk.vége a crack korszknak ????
Halfer
nekem még kell hozzá 2 progi is, de az összes starforce-os-hoz. mondjuk nem gond, de másnak miért elég az ide-lehúzás?

Hát akkor mindenki húzza le a CD/DVD olvasót és gameljen<#violent><#wink><#gun><#email>

Belemész az Optionsba aztán asszem a Videoba és ott van vmilyen szám 4:3 és kattintgass addig amíg nem lesz teljes képernyõs a game!

uj alaplapoknál és xp esetén nem elég a bios-ban való eghajtó letiltás...
attól a win még lazán felismeri...
Truck Driver001
senki?😞

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
hali.ki lehet azt valahol nyomni a gémbe hogy ne legyen játék közbe a kép ilyen "sávba"?ha igen hol?:S..elöre thx.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

fistin
biztos! sztem..

Ez a jelszó a DVD-s iTWINS verzióhoz jó sztem. Alcohollal is megy.

Nekem ezt a cd keyt nem fogadja el. Biztos hogy jó?
Ez csak daemon tools 4-gyel megy?
vagy van vkinek elmentése miután meg van a küldi amit régebben leírtam?

Akkor a DVD-s játék hibás! Remélem adnak rá patchet. A haverodnak a CD-s verzió van meg?

fistin
és én a dvd-s verzióval próbálkoztam

fistin
E betû, bal egérgomb.. és odadobja.. vagy ez sem? akkor lehet hibás, mer nálam pl lefagy, havernál megy... nem értem 😊

Raze
king konggal

Raze