King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szóval nektek melyik játék van meg a cd-s vagy a dvd-s.Mert nekem a dvd-s ami bug mentesen ment végig. A játékot úgy sikerült elindítanom, hogy volt egy raid vezérlõ kártyám az optikai meghajtókat rákötöttem a kártyára, így nem látja a widows és így át lehet verni sok lemezellenörzõs játékot.
A king kong dvd-t feltelepítése után beraktam a daemon tools-ba és már indult is a game. (Így nem kell lehúzogatni a kábeleket, és mindenféle starforce-os tiltó programot használni!!)<#taps>#taps><#taps>#taps>
A king kong dvd-t feltelepítése után beraktam a daemon tools-ba és már indult is a game. (Így nem kell lehúzogatni a kábeleket, és mindenféle starforce-os tiltó programot használni!!)<#taps>#taps><#taps>#taps>
két megoldás van:
1. kihúzod a meghajtókat és dt4-be tallózva megy a játék.
2. kihúzod a meghajtókat és dt3.xx-be vagy alcoholba talllózva még kell a sfcure driver start, sf nightmare node disable.
szóval mindig ki kell húzni. drukkolj a RELOADED-nek és talán lesz megoldás ...
1. kihúzod a meghajtókat és dt4-be tallózva megy a játék.
2. kihúzod a meghajtókat és dt3.xx-be vagy alcoholba talllózva még kell a sfcure driver start, sf nightmare node disable.
szóval mindig ki kell húzni. drukkolj a RELOADED-nek és talán lesz megoldás ...
VALAKI HA TUD MÁST SZÓLJON KÖSSZ
MUSZÁLY KIHÚZNI ÉS MÉG AZ SF N SE JÓ MIT LEHET MÁST CSINÁLNI SEGÍCSÉG!!
szia
nekem segíthetnél😊
mikor kiérünk a partra,ott jön a repülõs faszi.odakarunk menni,de jön egy t-rex és futunk.utána ann felmászik egy sziklára jelezni king kongnak h segítsen kiütni a rexet.
kong odaér és a rex lelöki a szikláról.
akkor mikor nekem felkelnek elmegy a kép és nem is adja vissza sehogy.
pedig csak kép nincs.ütni lehet meg minden de kép nincs.
köszi!!
nekem segíthetnél😊
mikor kiérünk a partra,ott jön a repülõs faszi.odakarunk menni,de jön egy t-rex és futunk.utána ann felmászik egy sziklára jelezni king kongnak h segítsen kiütni a rexet.
köszi!!
Raze
Na végre végigtoltam a játékot, ha valakinek nem megy valami segítek. Szerintem a végét a játéknak egy kicsit összecsapták nagyon könnyû és gyors vége lett.<#wave>#wave>
Ha valakinek van új starforce clean-je (2005-ös mert a réginél visszateszi magát)akkor küldje el légyszives az e-mail címemre: [email protected]
vagy [email protected]
Tetszés szerint bármelyikre csak küldjaetek valamit.
vagy [email protected]
Green Day 4Ever
Ha valakinek van új starforce clean-je (2005-ös mert a réginél visszateszi magát)akkor küldje el légyszives az e-mail címemre: [email protected]
vagy [email protected]
vagy [email protected]
Green Day 4Ever
én már egyszer leszedtem és most újra fölraktam és valamiért nem kéri a cd kulcsot
hanem ugyanúgy azt írja hogy tegyem más meghajtóba
hanem ugyanúgy azt írja hogy tegyem más meghajtóba
Green Day 4Ever
Figyi énnekem netrõl leszedett a king kong-om és mikor felteszem és elakarom indítani akkor azt írja ki hogy tegyem a cd-t másik meghajtóba.Miért van ez hogy nem indul el?
Green Day 4Ever
Szerintem lesz, csak idõ kérdése, hogy mikor jut rá sor a feltörõknek.
Lehet 1 év de lehet, hogy hamarabb.
Lásd Soldiers Heroes of world war II ezt is egy évre rá törték fel.
Igaz nekem megvan eredetiben, de jobb ha nem kell benthagynom a lemezt.
Lehet 1 év de lehet, hogy hamarabb.
Lásd Soldiers Heroes of world war II ezt is egy évre rá törték fel.
Igaz nekem megvan eredetiben, de jobb ha nem kell benthagynom a lemezt.
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy amikor másodszor leszáll a repülõ akkor Jimmy rááll a repülõ egyik talpára akkor nekem mit kell csinálni.Elõre is köszi!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
hali segitsetek van mar valami törés hozzá hogy nekeljen leszedni a tápkábelt?
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
még nem vagyok a játék végén, csak érdeklõdök, lesz még az OLD MOVIE-n kívûl menüháttércsere? sztem nagyon jó 5let az xtrakhoz
Valaki küldene mentést(majd mondom hova,meg mit)?
Kössz!
Kössz!
csá
vki mondja meg hogy melyik oldalon tudom megnezni hogy hogy all a jatek magyarositasa, mert magyarsositasos oldalakon nem lattam a king kong magyarositasat meg keszulni sem
elore is kosz
vki mondja meg hogy melyik oldalon tudom megnezni hogy hogy all a jatek magyarositasa, mert magyarsositasos oldalakon nem lattam a king kong magyarositasat meg keszulni sem
elore is kosz
elérte már vki 65 százalékot???
segítség kellene.
nem tud vki vmit segíteni??
köszi!!!
segítség kellene.
nem tud vki vmit segíteni??
köszi!!!
Raze
Na folytatom a gamet hát az a rész nekem saját mentésemmel nem sikerült. 😞
Leszedtem egy mentést a netrõl ottmár lazán sikerült elmozditani a sziklát már csak 11 pálya és vége.
Mocskosul sok pontot lehet veszíteni ha meghalunk vagyha mi vagy táraink sebzödnek.A pontoknak amugy mi a jelentõsége?
Leszedtem egy mentést a netrõl ottmár lazán sikerült elmozditani a sziklát már csak 11 pálya és vége.
Mocskosul sok pontot lehet veszíteni ha meghalunk vagyha mi vagy táraink sebzödnek.A pontoknak amugy mi a jelentõsége?
Next PC upgrade: 2022
Sziasztok!
Nekem a DVD-s verzió van meg, az optikai meghajtók raid vezérlõre vannak kötve, és a daemon tools 4-es verzióból mountolom a játékot. Semmi fagyást nem tapasztaltam idáig 20%-nál járok.Nagyon szép a grafika király a hangulat, ez egyszerûen KING kong.
Nekem a DVD-s verzió van meg, az optikai meghajtók raid vezérlõre vannak kötve, és a daemon tools 4-es verzióból mountolom a játékot. Semmi fagyást nem tapasztaltam idáig 20%-nál járok.Nagyon szép a grafika király a hangulat, ez egyszerûen KING kong.
Ments gyakran.
Nálam a Ctrl+Alt+Del re kimegy windowsba és akkor visszatudok lépni a játékba és fut tovább. Sajnos ez se mindig jön be, van hogy csak a gép újraindítása segít. Énis várom a patchet.
Nálam a Ctrl+Alt+Del re kimegy windowsba és akkor visszatudok lépni a játékba és fut tovább. Sajnos ez se mindig jön be, van hogy csak a gép újraindítása segít. Énis várom a patchet.
Nem sikerült:S csomót probálkoztam :S aztán le vettem a grafikot alacsonyra és jó lett! már keztem örülni el is jutottam odáig fagyás nélkül hogy kong elrabolja annt és aztán kb 5 percel késöbb megint kifagyott😞 szal most várok egy patch ig és ha aztán se lesz jó sajna ki kell hagynom az életemböl:S pedig jó kis hangulata van..😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Help!Ott vagyok hogy Hayez(vagy ki)Ann,Jimmy és én vagyunk egy ajtó elõtt ami elõtt egy sövény van amit felkéne égetni de tûz sehol nem is igen van idõm keresni mer egy csomó raptor jön.Má odáig eljutottam hogy volt egy kis pihenõ de aztán megérkezik egy T-rex(bár szerintem nem olyan na)nah itt nem tom mit kell csinálni.ez akkor van amikor 4 -en menekülünk és King Kong keres minket.
oks köszi kipróbálom! most fagyott ki megint 😊:S😞
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Próbáld meg úgy hogy minden felesleges progit bezársz, vírusírtó, tûzfal.
Én egyszer így játszottam, akkor jó volt, de sajnos mivel közben megy a net nem kapcsolhatom ki õket, úgyhogy most nem is nagyon játszok vele.
Én egyszer így játszottam, akkor jó volt, de sajnos mivel közben megy a net nem kapcsolhatom ki õket, úgyhogy most nem is nagyon játszok vele.
deh mára elég volt....<#wow1>#wow1>
köszee<#bee1>#bee1>
uuhh sokat kinylodtam de sikerült😊
kössszeee a segcséget<#integet2>#integet2><#wow1>#wow1>
Mikor Kong felemeli a Trexet a feje fölé akkor mit kell csinálni?
Én még csak a szájfeszítéssel tudtam eddig kinyírni õket.
Én még csak a szájfeszítéssel tudtam eddig kinyírni õket.
csináld úgy h befutsz a kupola szerû kõ alá.ha szembe állsz az ajtóval attól jobbra van.észrefogod venni.
ha oda beállsz lõdd le az egyik madarat mikor a t-rex áttöri a falat.mikor azt megeszi lõdd addig amíg észre nem vezs.
utána meg futás meg ilyenek.
onnantól már neked kell tudni,mert mindig máshonan jön.
ha oda beállsz lõdd le az egyik madarat mikor a t-rex áttöri a falat.mikor azt megeszi lõdd addig amíg észre nem vezs.
utána meg futás meg ilyenek.
onnantól már neked kell tudni,mert mindig máshonan jön.
Raze
CUKI CuKI VIK
wááááááááááw itt nincs senki????<#ejnye1>#ejnye1><#ijedt>#ijedt><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#gun>#gun>