1369
-
SFKS #969 És ott nincsenek bennszülöttek -
SFKS #968 Én nem ott tartok ahol te gondolod,az elején járok egy magaslaton ahol az óriás denevérek tanyáznak,kinyírtam a nagyot Kongal de a fa kapu elől nem tudja eltolni az oszlopot!!!!!!! -
#967 nem tudom biztosan hogy ott vagy-e ahol gondolom. farönkökkel és oszlopkkal csapd le a bennszülötteket. akkor nyugiba lesz kong el eltolhatja az oszlopot. ha nincs ellenség már akkor meg egyszerű mert kong minden oszlopot el tud tolni. -
SFKS #966 Ott akadtam el hogy, Kongal kinyírtam az óriás denevért ami elrabolta a csajt
idáig jól ment de aztán kong nem tudja a fa kapu elől eltolni az oszlopot
MIT KELL CSINÁLNI? -
#965 1. nincs crack
2. mi az hogy fizetős crack? :)
lehúzod a meghajtóidat és betallózod a játékot. akkor menni fog. "másképp nem?" NEM. -
Vajaskenyér #964 hy nagyon kéne a srgítség!
Tegnap szedtem le a king kongot , de nincs hozzá crack!!!
valahonnann nem lehet letölteni hozzá?? ami nem fizetős? -
el bruja #963 Hajrá. Jó játékot. -
Desert #962 Sziasztok! Vasárnap kaptam meg a King Kong játékot és nagyon tetszik az elején már az tetszet hogy választható directx hogy 8.1 vagy 9.0 innentől kezdett érdekelni a játék. Le a kalappal. Most tartok ott hogy Mr Kong elvitte a csajszit hála az égnek . Ha elakadok majd szólok egyenlőre minden akadályt sikerrel vettem. -
el bruja #961 -
#960 végülis szépen kérte nem? :) -
#959 Mi van vele az kell?
Ha igen akkor tessék: R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ
-
Czud #958 cd key ?
-
ssk3 #957 e-mail címem: [email protected] -
ssk3 #956 Azon a pályán vagyok, ahol King-Kong-gal kell menni és megölni a T-rex-et. Ütöm verem , aztán amikor elkapnám a fejét hogy széttépjem a pofáját akkor beszürkül az egész monitor és semmit nem lehet csinálni:( (a menübe kiléphetek)
Mit tudtok ajánlani, mit csináljak?
Valaki be tudna rakni esetleg egy mentést az a pálya utánról?
Kössz -
#955 gyerekek, kijött magyarul a játék! nincs meg valakinek a magyarosítás? :D -
#954 miről beszélsz? king kong? mert akkor ne minimum grafon játsz :OOO -
#953 Hát a grafika egy nagy nulla !!! -
gabyy #952 Nem már megvan de azért kössz -
el bruja #951 ez nem a barlangban van ahol kinyirtál 2 dinoot és a néger muksó a másik oldalon várja hogy felégesd a gazt...? -
#950 ö..hát... nem teljesen vágom mire gondolsz. kutass át mindent, vhol kell lenni egy picike fadarabnak, nem elrejtve, látható helyen, szal kutass. talán ég koponya a falon, azt dárdákkal le lehet dobni, úgy felgyullad a gaz. -
gabyy #949 Helló! Mit kell csinálni annál a résznél aminél egy kaput kellene kinyitni de kell a fadarab h ki lehessen és a Canon Chapter után van. És vizesés után van ez ja és le kellene égetni valahogy a gazat h ki lehessen venni.Lehet h kicsit szarul irtam de ha valaki vágja igy akkor segítsen már -
#948 kössz -
#947 F.A.Q -
#946 sziasztok nem idul a játék mi lehet crack van hozzá?
-
gabyy #945 ha elindítom a king kong trainert akkor ezt irja ki: Are You Sure you Running the Game. EZ MIT JELENT???? Ja és lehet igent és nem-et választani ha igent nyomok akkor nem csinál semmit visszalép ugyanarra a képre ha nemet akko meg kilép -
gabyy #944 csá, a king kong-ba lehet nehézséget állítani???? -
nagy chris #943 már megoldottam :D de azér felveszlek ha nem gond mer problémák azok mindig vannak :D -
#942 Vegyél fel msn-re és mondom mit kell
MSN:[email protected] -
nagy chris #941 egy kérdésem lenne letiltottam a meghajtokat meg basztam valamit azzal az sfcure-val meg a nightmare-val és most nem tudom visszaállitani a meghajtomat :D:D nagyon LOL de valaki meg tudná mondani h hogy kell visszacsinálni -
#940 De te neigen fasszopozd le a másikat mert te egy nagy buzser vagy bazdmeg még hogy be akarok segiteni be a nagy faszt akarsz csak arra tereled a szot te csipafészek!!!!!!!!!!!!4 -
#939 najó én nem szólok többet. látom nem sok iskolád volt eddig -
gabyy #938 He lehet h több mindent tok mint te és csak sokan mondták h nem megy nekik a cheat és ebbe akarok segíteni h ha megtom csinálni.FASSZOPÓ -
#937 kisfiú, ne nekem pofázz hogyha visszaolvastál és nem érted akkor hülye vagy! meg alapba azért is mert cheat-et használsz, béna vagy a játékokhoz no meg tudod van olyan hogy internet aki tudja használni megtalálja amit akar, szóval te még gyakorolj "köcsög" -
#936 Teljesen igazad van minek chatolni pedig aztán nem is nehéz a játék!!!!!!! -
gabyy #935 Na állítsál magadon vidsszafelé köcsög. Mit érdekel téged h én cheattal akarok játszani.
Amúgy visszaolvastam és abból nem értek egy szót se magyarul kéne leirni:) -
#934 te is de sz@r vagy. épphogy egy picit kéne visszaolvasnod. de azt mondjátok meg, miért kell cheat?! ennyire nem lehetettek bénák, hogy anélkül nem megy a játék!! na rólatok ennyit. -
gabyy #933 Hol tok a játékhoz cheatotz találni???Vagy aki tud akkor irja már le és h hogyan kell beirni kössz -
#932 és minek kell csalni a játékban? vidd végig normálisan -
nagy chris #931 a kodok amik a 917.ben vannak azok nekem nem nagyon müködnek mer amikor a menübe megnyomom a j+b klikket akkor kilép me belép :D -
#930 valszeg a cd1-et, de sztem a dvd kell hozzá hehe!
amíg leírtad ezt "Nem lenne egyszerübb ha leírnád???" megkereshetted volna.
de leírom a kódot: R6F5T-TTR7B-FAYFW-C5RC9-RTPFJ