King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah gyerekek!
Sikerült elindítani a játékot a dt 4.03-al! Végig vittem sajna meghalt a kong a végén. Sztem nemis lehet túlélni a repülõ támadást! Amúgy olyan pontokat, hogy lehet szerezni? mert az extrákat nem kaptam meg. MEg valami internet kódis kell az egyik extrához.
És Halfer kösz a segitséget!
üdv.: Norbicsek
Sikerült elindítani a játékot a dt 4.03-al! Végig vittem sajna meghalt a kong a végén. Sztem nemis lehet túlélni a repülõ támadást! Amúgy olyan pontokat, hogy lehet szerezni? mert az extrákat nem kaptam meg. MEg valami internet kódis kell az egyik extrához.
És Halfer kösz a segitséget!
üdv.: Norbicsek
Hi Norbicsek!
Ha dt 3.xx-ed van akkor kell még sfcure segédprogi. Le is írhatom neked ha kell, hogy honnan, mit, hogyan, de egyszerûbb ha felraksz egy dt 4-et, ajánlom a dt 4.03-et és akkor ha lehúzod a meghajtókat kell, hogy induljon a játék. 😉
Ha dt 3.xx-ed van akkor kell még sfcure segédprogi. Le is írhatom neked ha kell, hogy honnan, mit, hogyan, de egyszerûbb ha felraksz egy dt 4-et, ajánlom a dt 4.03-et és akkor ha lehúzod a meghajtókat kell, hogy induljon a játék. 😉
Hy all!
Azt szeretném megtudni, hogy a King Kong elindításához a DAEMON Tools v3.47 jó? és miután kihuztam a meghajtókat, milyen progival lehet elrejteni a virtuális meghajtót? mert nem találtam semmi használhatót! És ezt honnan lehetne leszedni?!
Elõre is köszönöm a segitségekek!
Üdv.: Norbicsek
Azt szeretném megtudni, hogy a King Kong elindításához a DAEMON Tools v3.47 jó? és miután kihuztam a meghajtókat, milyen progival lehet elrejteni a virtuális meghajtót? mert nem találtam semmi használhatót! És ezt honnan lehetne leszedni?!
Elõre is köszönöm a segitségekek!
Üdv.: Norbicsek
már írtam vazz. nem repcsit irányítassz sztem. king kongal mászkáltam a toronyban és a repcsiket csaptam le. és kong meghalt. másik vége h ha ügyes vagy, túléli.
Csak annyi hogy 3.7-et szerintem nem törték de ez majd a késöbbiekben kiderül.
Next PC upgrade: 2022
Hiába, nem megy! <#lookaround>#lookaround>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
LOL ahogy moricka elképzeli.
Bazz a vége fele már nagyon rövidek voltak a pályák végig is toltam király game volt.
Bazz a vége fele már nagyon rövidek voltak a pályák végig is toltam király game volt.
Nemgond! A Deviance ma törte fel a SF 3.7-es védelmet! 😉
Gondolom a kicsit régebbi játékokra is figyelnek majd! (pl: SC3, King Kong, PoP: TTT stb)
Gondolom a kicsit régebbi játékokra is figyelnek majd! (pl: SC3, King Kong, PoP: TTT stb)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Feltettem a Splinter Cell 3-at mondom tolom vele nem indult oké feltettem a kongot megint nem indult mondom fasza leszedtem a Splintit és újra megy 😄
Ehe remélem hamarosan ehhez is jön valami új patch azt már lehet feltöri Reloaded mint a B.o.S-t.
egyébként ez a mentésnek vagy magának a játéknak a hibája?ha lezsedek egy mentést menni fog?
Green Day 4Ever
MONDOM! kezd újra a pályát. a bug az hiba. van jópár ilyen a játékban, szerencsés vagy h ez az elsõ (mondjuk nekem nem volt egy sem). havernak pont ez van. újrakezdte a pályát és mikor a repcsihez érnek, Jimmy felszáll rá, repcsi fölszáll és jön a videó, majd a köv. pálya. ez az egy megoldás van szvsz.
egyszer felszáll a gépre és nem történik semmi egyszer meg fel se száll.mindegy hogy hol állok?vagy megvan adva hl kell?a csávóval megbeszéljük a dolgot és utna meg csak ott áll
Green Day 4Ever
az után új pálya jön. egy új videó. és egy új helyszínen folytatod. mégis csak bug lehet, nem? ha küldessz képet többet tudok mondani
de én arra gondoltam gogy miután elszállt a repülõ hogy tok onnan elmenni mertnincs híd hogy vissza tudjak menni
Green Day 4Ever
de így mi élvezet van a játékban h ha picit megakadsz kérdezel? najó, persze segítek ha kell vmi, mint látod is. neked akarok jót.
jön a next level. haverral is ez van. kezd újra a pályát, bug. elmegy a repcsi te meg mész Ann-ért
dobáld dárdákkal és akkor magadra tudod hívni a figyelmét. aztán amíg a Ann kinyitja neked a kaput, addig a romok között kell rohangálni és közben dobálni. lesz ott sok dárda.
Hy mikor a csaj egyedül van és szalad egy rex elöl egy völgy szerûségben én meg jack-kel vagyok de nem tom magamra hívni a rex figyelmét mit csináljak?
Green Day 4Ever
ha jól látom h hol vagy, akkor a csaj mászik a sziklára és õt kell védeni. akkor a repkedõ dinókat kell lelõnöd, mert akkor a t-rex odamegy és azt eszi. ha megette, akkor jöhet a köv. addig a csaj hívja kongot.
Kérlek segitsetek elakaadtam a t-rex pályán jön a t-rex a többiek elbújnak a romok mögé és nem szabad hogy lerombolja a t-rex a falat.Mit kell csinálni hogy tudom megölni a t-rexet?
menj még elõre. jó messze van. aztán vannak közben ki fáklyatartót vagy mik, azokba vidd minding eggyel elõrébb a tüzet és akkor nem kell mindig a végére menned.
31%-nál mikor a nagy növényevõk lába közt elfutok és föl kéne gyújtani egy nagy bozótost de nincs tûz hogyan tudok tüzet szerezni?
Green Day 4Ever
egyre többen panaszkodnak ilyenre. jó lenne már az a patch. kezd újra a pályát, ha akkor is van akkor várd a patch-et
hy valamiért miután levertem a fõ repülõs dínót és üldözöm a csajt és ilyen kis raptornál nagyobb cuccok kergetik ezeket levertem kezdenék futni a falon de ekkor mindig szürke lezs a képernyõ és nem tok csinálni semmit pedig a zene megy (nem fagyás mert most is fut míg írok) miért csinálja?
Green Day 4Ever
Nem tudjátok hol tárolja a játék a mentéseket?
Aki nem tudná mirõl beszélek annak itt van: Végigjátszás angolul és itt a 26-27 oldalon tartok éppen. Ott mit kell csinálni?
Az lenne a kérdésem, mert elakadtam az egyik pályán. Azon a pályán vok amikor van egy ilyen vízesés azon át kell menni és jön két nagy (nem V-REX) dinó. Aztán vissza kell mennem és Hayestõl kell kérni a minigunt amivel le tudom lõni õket. Aztán kinyírom õket az egyik elmenekül és miután átmentem a vízesésen van egy ilyen kis tó és miután átérek bejön az adrenalin pezsdítõ zene és nézem, hogy ott ugrál a vízesés tetején. Elkezdtem lõni, hogy ne kapja el Hayest, aztán bemegy a kõhalmaz mögé és hiába lövöm nem purcan ki. Mit kell csinálni ezen a pályán amúgy? HELP ME!!!
Az lenne a kérdésem, mert elakadtam az egyik pályán. Azon a pályán vok amikor van egy ilyen vízesés azon át kell menni és jön két nagy (nem V-REX) dinó. Aztán vissza kell mennem és Hayestõl kell kérni a minigunt amivel le tudom lõni õket. Aztán kinyírom õket az egyik elmenekül és miután átmentem a vízesésen van egy ilyen kis tó és miután átérek bejön az adrenalin pezsdítõ zene és nézem, hogy ott ugrál a vízesés tetején. Elkezdtem lõni, hogy ne kapja el Hayest, aztán bemegy a kõhalmaz mögé és hiába lövöm nem purcan ki. Mit kell csinálni ezen a pályán amúgy? HELP ME!!!
Szia
itt sokan elakadnak, én is <#nyes>#nyes> go vissza azon a kis részen és erõsen nézz balra fel a falon lesz egy égõ koponya, innen már menni fog ,be kell dobni a lyukon a fáklyát.. <#integet2>#integet2>
itt sokan elakadnak, én is <#nyes>#nyes> go vissza azon a kis részen és erõsen nézz balra fel a falon lesz egy égõ koponya, innen már menni fog ,be kell dobni a lyukon a fáklyát.. <#integet2>#integet2>
Sziasztok kedves fórumozók! A következõ lenne a problémám(ha ez a kérdés már elhangzott, akkor elõre is bocsi): Elakadtam a játékban, az után a rész után, mikor átmegyek a nagy növényevõ dinók fölött, és bekerülök egy barlangba, melynek végére érve már vár rám a kamerás és a néger faszi, és kell egy rúd az ajtó nyitásához. Na, azt megtaláltam, be is van nõve rendesen szúrós gazzal, amit fel kellene égetni, de tüzet nem találok sehol, visszamenni pedig csak egy kis darabon tudok. Kérlek segítsetek! Elõre is köszi!