1369
-
#1009 isten adja hogy úgy legyen Hitch !!! -
#1008 Belföldi, belső. -
miki90 #1007 Mit jelent az INTERNAL kifejezés?? -
#1006 Nah feltettem újra a ájtékot, márcsak a crack kéne! :/ -
#1005 Jaja, kiv vagyok rá. -
hitch #1004 Következő game amit Feltörnek Az a POP The Two Thrones:D:D:D -
#1003 Nah látom megérte tartogatni a vinyómon... :) -
hitch #1002 Vki Be tudja Linkelni a Cracket???????? -
scheri #1001 Na van 1 kis reménysugár.ugyanis Reloaded feltörte a gamét,és ugye 3.6-os starforce van rajta. -
nagy chris #1000 nem a gép hátuljában van :D leszeded az oldalát és ott van , asszem elég kihuzni azt a szép fehér kis dugantyut és kész , csak egy virtuális meghajtod maradjon és oda mountold be a king kongot és jácc :) -
#999 Egy: Figyi, ha "szar játék" akkor miért akarsz vele játszani?
Kettő: Szerinted az a szerkesztőknek megéri, hogy ha te játszol vele, de nem költessz rá? -
Amigoss #998 Peersze majd megveszem mi?:D
1 szar játék nem ér annyit...
Mit kell lehúzni? mert én már megnéztem de a gép hátulján 1-ik vezetés se a meghajtó!!!
Hogy kell kiiktatni?
PLS help! -
sanyi150 #997 Bontatlan King Kong eladó. Keresd az apróhírdetésben a játékok között. -
#996 "A fene akar ezen meghajtókat huzogatni..." - Menj el a boltba és akkor nem kell meghajtót huzogatnod ;) -
Amigoss #995 HI!
A fene akar ezen meghajtókat huzogatni...
Van 1 ilyen progi is:mir-pjkkpt mit kell vele csinálni?
Előre is kösz!
ja és nem negyon járok ide tehát erre az e-mailra 1 levelet kérek:[email protected]!!!
KÖSZÖNÖM!!! -
#994 najó, elárulom hogy ha a FAQ-ra kattintassz, megtudod hogyan kell játszani vele ;) -
#993 -
#992 mert biztos nem tisztelted meg a szerkesztőket a játék megvételével és letöltötted internetről. megérdemled h nem indul -
#991 Nem tudom sehogyse elindítani!!!???
-
sanyi150 #990 Persze, jogtiszta. -
veri5 #989 Van kód hozzá? -
sanyi150 #988 Külföldről rendeltem. A postaköltség csökkentése érdekében csak a külön fólázott lemezeket küldik. És abban nincs manual. Egyéként is Thai nyelvű manual minek?
A progi ettől függetlenül angol nyelvű. -
#987 Hogyhogy nincs benne kézikönyv? -
sanyi150 #986 Mert a bolti árnál olcsóbban szállítok... -
#985 Minek veszel többet nemértem ha valakinek kell a game elmegy és megveszi boltba? -
sanyi150 #984 Bontatlan játékokat árulok mostanában. Tehát a sajátomat meghagyom, a plusszokat meg elpasszolom. -
el bruja #983 Jah ha + lecájjod őket azokat is eladod....? -
sanyi150 #982 csak azokat a játékokat veszem meg, amiket már kipróbáltam. És ha tetszik, akkor többet is veszek és terjesztem.
Amivel mostanában játszom még: Tomb Raider Legend, Call Of Chtulhu. -
el bruja #981 csak kérdeztem....nem fogsz unatkozni? -
sanyi150 #980 Persze! Miért, mi a baj ezzel? :-D -
el bruja #979 te minden játékot eladsz? -
sanyi150 #978 Eladó!
King Kong (bontatlan műa. CD tokban kézikönyv nélkül) 4 300 ft
email: [email protected]
tel.: (70) 253-7763 -
Desert #977 Nekem az angol van meg.
Rash miért kell a magyar? nem nehéz játék... -
#976 Nincs meg valakinek a magyar verzió? -
Desert #975 ehh jól leírtam a szöveget bocs! szóval: szárny tépés majd oszlop ellök jön pár dinó megpofozod egy tipp a dinó harc előtt a görgőt mozgasd lefele ekkor Kong üti a mellkasát ha ügyes vagy akkor üvölt is egyet majd nagyobb pofonokat osztogat amíg a képernyő enyhén zöld színű körbe :) és ha a csaj elszalad fel a falra és tovább. (Nálam volt olyan, hogy szürke lett minden mikor a falon mentem)szóval mikor mászol a falon állj meg és a csajt mutatja a kamera hogy előre szalad utána menj tovább... ha gond van szólj és segítek :) -
Desert #974 a denevér a földön fekve nem mozog a szárnyát eltépted? mert ha addig nem engedd tovább -
Desert #973 Sziasztok! Végigvittem a King Kong-ot nagyon tetszik :) -
#972 hát rég volt és akkor a kezemre állt. egérgomb, meg nyílak is kellenek azt tudom. -
SFKS #971 Nem megy,és mitt kell nyomni. Egyszerűen nem tudja eldobni csak tartja és visszaesik az oszlop,pedig nyomogatom mindegyiket de nagyon.
-
#970 akkor viszont ha kongal küzdötted le a denevéreket, miután mindnek vége mehetsz és elleget mozdítani. közben sok screenshotot vettem ki, megnéztem és ott el tudja mozdítani, csak gyorsan nyomogasd...