King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fura hogy a mai játékokhoz is van kód, már nem is gondolok rá. még anno a duke nukem 3d volt amihez szinte elengedhetetlen volt😄
Cheat Menu
On the title menu with the words Play, Options, Extras, hold L + R (click) and input DOWN, X, UP, Y, DOWN, DOWN, UP, UP and release all keys to get the cheat menu. (Unverified)
8wonder ... Invulnerability (damage visual still present).
GrosBras ... One-hit deaths on.
KK 999 mun ... Space between each word. Adds 999 rounds to current weapon magazine.
lance 1nf ... 1 is numeric one, space between words. Press reload to summon lance.
KKcapone ... Current weapon becomes submachinegun.
KKtigun ... Current weapon becomes handgun.
KKsn1per ... 1 is numeric one. Current weapon becomes bolt action rifle.
Input the following codes on the main menu for higher game functions:
KKst0ry ... 0 is numeric zero. Unlock all chapters.
KKmuseum ... Unlocks all extras.
Next PC upgrade: 2022
Forca Barca
magánvéleményem hogy igen... Riddic mellett ez a legjobb film adaptáció...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Sokáig szorakoztam vele, azt az egyik belépéskor magátol felemelte és 3 kattintás után el is dobta?<#fejvakaras>#fejvakaras>
már legalább ódáig eljutottam h felemeli a sziklát függöleges helyzetbe de aztán visszaejti, neked ez mien nehezen sikerült mert én szinte mindent kipróbáltam(lassabra vettem az egér kattintását, átálítottam double clickre)de úgy is visszaejti, már nagyon fáj az ujjam<#szomoru1>#szomoru1>
Valaki tud segíteni?
A the log vagy az azutani pákyán nem tom, ott akadtam el mikor a kongal vok és dobálnak a bennszülöttek lángoló dárdával, nekem meg le kell dobálnom egy fatörzsel meg egy darab sziklával, remélem igy már vki emlékszik, szóval nem itt hanem asszem a pálya végén vok, a hegy tetején egy ajtóba ütköztem amit egy répa alakú szikla torlaszol el, kong ezt megfogja de nem tudja felemelni(hiába nyomogatom az akcíó gombot), meg a csaj se segít semmit csak gubbaszt a kapu mellett.
ha vki tud kérem segítsen!!!
Ez egy remekmû. Már csak az érdekelne hogy mi történik az alternatív befejezésben. tudja valaki? Ezt már nem vittem végig. Csak odáig jutottam hogy ki kell lõni a fényszórókat.
sikerült megcsinálni!
Ha fagyogat a játék vagy bugos akkor mindenki vagy állítsa át directx8.1-re vagy vegyen vissza a felbontásból.
Nekem legalábbis így mûködött.
Esetleg elküldöm a mentésemet és megcsinálod nekem?
Csak írd meg hova küldjem!
Köszi a segítséget de nem jutottam elérõbb.
Kong felemeli a rexet. És utána hiába nyomok bármit is nem öli meg.
Lehet hogy bug vagy pedig én vagyok béna?
Ha jól tudom a bal gomb az akció a jobb gombbal lehet megragadni.
Odáig jutok hogy bal gombbal püfölöm vagy felmászok a falra és párszor ráugrok. Aztán sikerül a jobb gomb lenyomásakor megragadni.
Innen nem megy tovább.
Mit tegyek?
Ha van esetleg egy mentésed akkor megköszönöm. Onnan amikor Kongot hívja a csajszi segítségül.
CALL KONG utáni pálya eleje itt kell lenyomni a rexet.
Érdekes hogy korábban is volt rexes csatám de ott le tudtam gyõzni.
Egy apró gondom lenne!
Hogy tudom Konggal kinyírni a rex-eket. odáig eljutok hogy sikerül szétfeszíteni a száját vagy pedig felemelni. De hogyan tovább?
Mit kell ilyenkor tenni.
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
ha lehúzod a tápról a meghajtót és az nfo-beli key-t írod, no meg dt4.03-ba tallózva van a dvd-kép, akkor nem lehet ilyen gond!
ERROR
The key you entered is wrong or mistyped.Enter a valid key and try again.
Ez mit jelent?
Valakinek nincs valami kódja a játékhoz?
Nekem nem akkar jó lenni a game!
Kérri a CD-Key-t de amik íde vannak írva azokat nem fogadja el!
Nincs valakinek egy másik kódja?
Elöre is kösszi!
<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Végigvittem a gamét és elég jól sikerült. Szerintem.
A bónusz lemezen mi van?
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Végül is a dt volt a baja (nekem még csak a 4.0 volt fent), de most már a dt4.03-mal simán elindult. Amúgy CD, DVD-rom lehúzva, mert a Nightmare nekem nem tüntette el õket. (vagyis elõlem igen, de az SF elõl nem <#buck>#buck> ) hiába tûnt el a sajátgépbõl a két lemezmeghajtó, pl. amikor a játékot indítottam, hallottam ahogy felpörgeti a CD-t ezek ellenére is....na mindegy, maradt a könyörtelen IDE kábel lehúzogatás.
Viszont...(ilyen az én szerencsém <#nyes>#nyes>)rögtön a játék elején amikor mindenki dob egy fejest a vízbe a leszakadó szikla miatt, és utána a csaj élesztget, pár mondat után nem szól már semmit csak néz...csak néz...csak néz... gondoltam magamban, szép csaj, jól ki van dolgozva, meg jó a tenger morajlását hallgatni, egy repkedõ mittoménmilyenmadár társaságában.....de erre most nincs idõm <#vigyor3>#vigyor3>....ez valami király bug lehet nem?? nem volt vkinek ilyennel dolga??
Kösz még1x a segítséget!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
amúgy valóban mind1 a kötõjel PAtrOn. nekem nem volt mind1 régen amikor összekeveredett az alcohol és a dt. azóta dt4.03-at használok és még nem látott alcoholt a gépem. ha nem fogadja el a kulcsot akkor megkérdezi újra a keyt. szvsz átírhatod ha még akarod.
"The disc Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disc Key"
vagyis ahogy kiveszem a szövegbõl röviden: Amit beírtam CD kulcs, nem egyezik meg azzal a kulccsal ami a meghajtóban levõ lemezen van. Legyek biztos a megfelelõ kulcs használatában.
Nagyjából ezt jelenti...vagyis biztos azzal van a bibi...
Segítenétek?? Mivel visszalapozva sem találtam a problémámra megoldást, hát muszály vagyok megkérdezni: Már majdnem elindulna a játék, csak a CD kulcs miatt szívózik....rájöttem a FAQ-t olvasva, hogy miért is csinálhatja. Kötõjelekkel írtam be!! Csakhogy...kijavítanám ezt a fatális hibát, de sajnos a CD kulcsot már nem tom hol kell megváltoztatni!...az a baj, hogy hiába uninstalláltam a játékot és tettem fel újra, a kulcsot már nem kérdezi többé...próbáltam a regedit-be átírni de oda nem teszi be a játék....
Valaki valami tipp, a CD-kulcs megváltoztatására??? <#confused>#confused>
Elõre is köszi! <#wave>#wave>