Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 2-es wolf féle telepítõst kell leszedni alapnak
az pedig egy csomószor ki volt linkelve
stadionpackot meg nem nagyon érdemes felrakni van már sokkal jobb
leszedtem a fifahungary-ról (mostmár valami peshungary asszem) a stadion superpacket, de a dkz studio nem csinál vele semmit, amikor azt mondom neki, hogy apply to folder, nem csinál semmit, nem ir felül semmit. még nem patcheltem fel egyáltalán, ez lehet a baja? most töltöm le az 1es superpatch-t, majd aztán a 2est és a 3ast, az megoldja ezt a problémát?
http://www.himeyashop.com/product_info.php/products_id/3996
leszedtem dcrõl a konamisoccer reloaded iso-t bemountolom daemontoolsal de sehogy nemtudom installálni...please help...
nemindul a telepitõ...
A patchek mit javitanak a játékban?
azok? nem egészen értelek
Pesbe az online stadionba nem lehet vmi jó gyepet berakni? Mert az alap sajna nem a legjobb.
azmeg ami nem a témához kapcsolódik és mást nem nagyon érdekel menjen privátba sztem
persze ez vica versa
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Szerintem várj, egy picit, hamarosan kijön... Bõvebb info ITT !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nekem PlayStation 2-m van és sajnos nincsen hozzá Hungarian patch
(oh míly meglepõ). Azonban szeretném berakni a magyar csapatokat a
játékba (editorral), és nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni
nekem:
-magyar csapatok mezeit
-esetleg a játékoskeretet is
-bármi, ami hasznos lehet
Köszi!
P.s.: Pár csapatot már elkészítettem és elég
állat annak ellenére, hogy csak editoros munka
hogy kell a kitserverbe betenni a letöltött mezeket?. Valaki leírja nagyon érthetõen és pontosan.köszi.
pls vki adjon privibe 1 cd keyt a game-hez,köszi.
ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
a jobbra itt az, hogy jobbra lõjön a játékos, a balra, meg hogy balra.. lényegtelen, hogy merre van a kapu.
Szóval bele kell képzelned magad a játékos helyébe :D
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egy kerdes meg, hogy kell loni? Az oke hogy ott a loves gomb, de gyorsitas közben kell vagy elengedni a gyorsditast, iranyt mikor kell nyomni, mert 10bol 8 melle megy 10meterrol...
Önmagam paródiája vagyok.
A FIFA-ban pont ott van a hiba, hogy a magasabb fokozaton azzal érik el a nehézséget, hogy pl a kapusok supermant megszégyenítõen repülnek a labdáért...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Önmagam paródiája vagyok.
Ezeket úgy rúgtam, hogy sprint közben lövés lenyomása, majd felengedés, de azonnal az ívelés megnyomása.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ha volt régebben már ilyen kérdés elnézést, valaki megírhatná priviben mitõl fekete az összes ellenfél meze, szeretném javítani
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
ott a pont :DDD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
és vanaki észre sem veszi magát...
:|||wwwwwwww
Avanti Crociati!
tudod mien lámák vannak manapság gondoltam leírom ezt is:D