Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg, ha olyan dolgokat szedek le és teszek fel a játékhoz, amik nem tetszenek, vagy nem kellenek, hogyan szedem le a régit? csak simán felülírja a dkz studio?
jbal
www.pesfan.gportal.hu
itt fent van a 2-es meg a hármas is

Breki33
1-esre nincs szükség

a 2-es wolf féle telepítõst kell leszedni alapnak

az pedig egy csomószor ki volt linkelve

stadionpackot meg nem nagyon érdemes felrakni van már sokkal jobb
még egy dolog: a peshungaryról leszedtem az 1es superpatch-t, de hibás, hol lehet még megtalálni? az összessel együtt? ha tudtok linket, osszátok meg velem, kösz elõre is
tényleg én rontottam el valamit. kösz a segítséget, már fenn is van
és honnan tudom letölteni a 2es superpatch-t?
jbal
megnyitod-apply patch in folder és ott kiválasztod a dat mappát.biztos h megy te rontottál el vmit

hi!

leszedtem a fifahungary-ról (mostmár valami peshungary asszem) a stadion superpacket, de a dkz studio nem csinál vele semmit, amikor azt mondom neki, hogy apply to folder, nem csinál semmit, nem ir felül semmit. még nem patcheltem fel egyáltalán, ez lehet a baja? most töltöm le az 1es superpatch-t, majd aztán a 2est és a 3ast, az megoldja ezt a problémát?
WE 10

http://www.himeyashop.com/product_info.php/products_id/3996

Hy!
leszedtem dcrõl a konamisoccer reloaded iso-t bemountolom daemontoolsal de sehogy nemtudom installálni...please help...
nemindul a telepitõ...
ja és reloadedes verzioval müxenek a patchek?
Hy
A patchek mit javitanak a játékban?
soma62
Hi a superpatchben mik találhatok a 3.0 ban??

www.flickr.com/photos/soma62sco

Breki33
1043-as és mûködik

új változat
na most beraktam egy jó gyepet, probléma megoldva, bár a san sironak örültem volna igazán, csak azt má törölték vagy nemtom mivan, de nem tudom leszedni :(
Breki33
itt kb 40 stadion van köztük két teljesen új online stadion illetve lehet 3

azok? nem egészen értelek
Itt csak San Siro van, meg Ajax stadion <#pardon1> Azok meg csak kicserélik azokat. Bár lehet h én vagyok láma, de online stadion nekem még mindig az alap gyeppel fut^^
Breki33
Superpatchban legalábbis a wolf félében sztem cseréltük a gyepet.

Az én változataim megtalálhatóak itt
klikk

vagy itt
klikk

De mostmár egész stadiont cseréltem.

Ha az eredeti kell vmelyik stadionpackomban azis van az elsõ hozzászólásban a fórumon.
Sp-m fönt van, de a gyep az alap, Breki patche megtalálható valahol?
jbal
a superpatchbe vagy Breki patchébe van

Hali!

Pesbe az online stadionba nem lehet vmi jó gyepet berakni? Mert az alap sajna nem a legjobb.
jbal
hát ha a HEP-el akar játszani akkor muszály

Breki33
lehet az, de én itt azt látom, hogy próbál segíteni másoknak amit nemsokan tesznek meg

azmeg ami nem a témához kapcsolódik és mást nem nagyon érdekel menjen privátba sztem

persze ez vica versa
jbal
leszeded a PES-t pc-re

eZo
mondjuk a HEP pc-re jön ki !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Minek ? FH-n készül a HEP, az fullos patch lesz !
Szerintem várj, egy picit, hamarosan kijön... Bõvebb info ITT !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

roberto0915
Hi!

Nekem PlayStation 2-m van és sajnos nincsen hozzá Hungarian patch
(oh míly meglepõ). Azonban szeretném berakni a magyar csapatokat a
játékba (editorral), és nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni
nekem:
-magyar csapatok mezeit
-esetleg a játékoskeretet is
-bármi, ami hasznos lehet

Köszi!

P.s.: Pár csapatot már elkészítettem és elég
állat annak ellenére, hogy csak editoros munka

horpeti
én inkább megvettem eredetiben, mert 56ks modemem van , és sose jött volna le netrõl <#idiota>

csá

hogy kell a kitserverbe betenni a letöltött mezeket?. Valaki leírja nagyon érthetõen és pontosan.köszi.

jbal
nxud-pacv-em2x-kpc9-6ayu

roLLa23
hali.
pls vki adjon privibe 1 cd keyt a game-hez,köszi.

ABIT AW9D-MAX Conroe e6600@3,7Ghz 2*1024 DDR2 Leadtek 7900GT Thermaltake V2000A Viewsonic P95f + Alphacool Watercooling

lybrahu
Csak én nem...<#falbav> Na még 1x a másikat.

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
Rooney tud! <#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

The Hedgehog
nem mondunk...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

horpeti
Amikor elõször láttam PESt, nekem is nehéz volt megszokni a dolgokat :D

horpeti
nem úgy, mint FIFÁban. :D

a jobbra itt az, hogy jobbra lõjön a játékos, a balra, meg hogy balra.. lényegtelen, hogy merre van a kapu.

Szóval bele kell képzelned magad a játékos helyébe :D

Kapuralövéses gondom nekem is akad, én azt nem értem, hogy mikor merre lõ.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

jaja, a fifa az antifoci, jatszhatatlan.
Egy kerdes meg, hogy kell loni? Az oke hogy ott a loves gomb, de gyorsitas közben kell vagy elengedni a gyorsditast, iranyt mikor kell nyomni, mert 10bol 8 melle megy 10meterrol...

Önmagam paródiája vagyok.

The Hedgehog
ilyet nem találsz... viszont egy kicsit rosszul látod, mert nem a Te játékasaid rosszabbak a magasabb fokozaton, hanem a gép ügyesebben és pontosabban játszik, de persze, mint minden játéknál gyakorlással itt is a CPU fölé lehet nõni

A FIFA-ban pont ott van a hiba, hogy a magasabb fokozaton azzal érik el a nehézséget, hogy pl a kapusok supermant megszégyenítõen repülnek a labdáért...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Nezegettem a netem, meg itt is latom hogy van egy kilo patch a jatekhozl. A kerdesem: Ezek a patchek csak a tartalmat valtoztatjak vagy a jatekegyensulyt is? (Tehat peldaul az nagyon idegesito hogy 4-5os fokozaton azert nehez a jatek, mert az ellenfel barmelyik jatekosa lefutja az en leggyorsabb jatekosomat is,valamint hogy az en jatekosaim valahogynem tudnak passzlni, az ellenfel meg hibatlanul...)Szoval van olyan patch ami ezeket a dolgokat emberi mertekre redukalja?

Önmagam paródiája vagyok.

Az elsõ és a második ugyanaz...

Ezeket úgy rúgtam, hogy sprint közben lövés lenyomása, majd felengedés, de azonnal az ívelés megnyomása.

Holdpro
Nem sietitek el a választ :)

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Felraktam a 3.0át és a mezek feketék, mi az ellenszer ?
Ha volt régebben már ilyen kérdés elnézést, valaki megírhatná priviben mitõl fekete az összes ellenfél meze, szeretném javítani

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Tudsz vmi linket ?
jbal
update 3.0

nincs még a superpatch 3.0 -hoz vmi update?
báttyó02
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ott a pont :DDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
igen ezt énis megtudom erõsíteni hogy milyen lámák vannak...

és vanaki észre sem veszi magát...

:|||wwwwwwww

Avanti Crociati!

jbal
de te csak azt írtad h havertól kérje kölcsön:D
tudod mien lámák vannak manapság gondoltam leírom ezt is:D