Pro Evolution Soccer 5 [WE9]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dualanalógos gamepadtól nem hiszem, hogy bedurranna az újjad, billentûzett sokkal megterhelõbb szerintem :D
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Steam Nick: adakiller
sry a sok kérdésért, de 2ig el kell döntenem, hogy vesszük vagy sem, hogy holnap már ki is hozzák:)
Másold ki az powerpatch-es afs-jeidet valahová, majd telepítsd eredeti kóddal a pes5-öt! (utánna visszamásolhatod a pp-es fájlokat, csak az eredeti 0_text-afs-bõl a 22-es filet rakd be a powerpatch-es 0_text-be )
Ha vége a telepítésnek akkor ott van egy olyan, hogy USER REGISTRATION, ez elvisz egy konamis oldalra, ahol csinálsz jelszót a kódodhoz (regisztrálod magad) !
Tûzfalban engedélyezed a játék kommunikációját, és a network menü-ben a cd kulcs + jelszó párossal indítod a játékot !
Onnantól kezdve már nem lesz gond !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A Patch az már bonyolultabb tészta...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ahha, szóval ha 2 gép közt közvetlen megy a kommunkáció, akkor van esély rá sztem, hogy a lanon továbbítsa az adatokat, nem pedig a neten. mert nekünk csaz akért lenne fontos, hogy ne laggoljon a game.
ez az 1ik félidõben az egyik a szerver, a 2. ban pedig a másik nem is rossz.
nem tudom, hogy bevállaljam-ea 2 pes5 megvételét. fosok a laggtól nagyon. singlere meg amúgy is jó a reloaded verzió:).
köszi a helpet srácok:)
LAN mint olyan nincs benne !
cd kulcs és jelszó páros ellenõrzés után csatlakozol a 4 európai szerver valamelyikére, majd ott bemész az egyik lobby-ba, és az ott lévõ játékosokkal tudsz játszani! Onntól kezdve a 2 játékos közt megy azt adat (egyik féidõben te a másikban az ellenfeled a "szerver" ) a meccs végén meg újra a Konami szerverén az adott lobby-ba találod magad !
Ha valamit rosszúl írtam akkor az okosabbak majd kijavítanak :D
akkor ha mi úgy szeretnénk játszani, hogy itthoni hálón 2 gépen 2en, akkor elvileg dupla annyi feltöltés kell? mert pes4-nél a 128 kbit/s éppencsak elég volt.
köszi a segítséegeteket, akinek van még tapasztalata az ne kíméljen, mert nem sok kedvem van kiadni 2 pes5re 10ezret ha nem is tudjuk majd normálisan használni.
Lan mód nincs a játékban !
Max úgy tudsz lan sebességgel játszani, ha egy gépen játszotok egymás ellen:)
thx
kéne csinálni PES 4 bajnokságot nem?
sajna nekem nincs meg a PES 5 szal nem tok neten nyomni.
ezért PES 4
Vki leírná az alapirányítást, mer új vok a PESBen rúgás meg ilyesmi PLS!
Nagyon nagy bajom van a World Cup Patch-el. Eccerûen sehogy se akar elindulni. A pes5 fent van, rá is telepítettem, mind az 5 update-el együtt a world cup patchet (van vagy 400mb), de eccerûen nem akar elindulni. Mikor rákattintok az ikonra, tölt egy 3 mp-et majd 100%-on pörgeti a procit, csomót lehúz a memóráiból de nem indul semmiképpen se. Utána csak ugy lehet leállítani, ha megkeresem a Folyamatokba (CTRL+ALT+DEL ugye), és ugy nyomok egy leállítást. Próbáltam azt, hogy kilövöm a netet, de akkor is csinálja. Mi lehet a baj?
tom h már 100000 szer feltették ezt a kérdést de vki nemtudná részletesen megmondani h mi a különbség a WE9 és a PES5,és egyéltalán a we és a pes sorozatok között??
thx
Fákjúal!
Mester Ligába a Division 2-be kezdesz.a League-nál lehet rendes ligát nyomni
A Roma-s Facepack-et ha egy .dkz fájl van akkor a DkZ Studiót megnyitod.Patch menüpont Apply Patch in Folder és ott a pes/dat mappáját kiválasztod.
ha .bin-ek vannak akkor dkZ Studioval megnyitod a 0_text.afs fájlt a dat mappából.Edit-->Import All Files és ott azt a mappát választod ki ahol a .bin-ek vannak
egyébként valamelyik patch átírja a csapatokat? mert megnéztem a Rómát, és nem értem, hogy holmi abel xavier például mit keres ott? vagy cassano, vagy pelizzoli... ezt javítja valami?
meg egyébként hogy lehet elkezdeni egy szezont? mert azon kaptam magam, hogy a kedvenc csapatommal a másodosztályban kezdek...
Jah és van olyan pecs, ami ráébreszti a bírót, hogy egy nyomoronc? Mer amikor a legkisebb lökéseket lefújja, egyvonalt lesnek látja, utolsó emberrel mennék kapura felrúgnak még csak sárgát se kap az ellen (mert nem A-val szabálytalankodott, hanem S-sel) + elég sûrûn másnak ítéli a bedobást/kirúgást/szögletet...az már kicsit idegesítõ.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
a modelleket hogy teszem be? könyvtárral együtt, vagy nélküle?
he újra kell simán visszamásolod